Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S III

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχει επιλογή μέσα απο το recovery να σβησεις backup που έχεις κάνει. Από εκεί είναι καλό να τα διαχειριζεσαι.

:up::up::up:

Το βρήκα επιτέλους!! Τόσο εύκολο ήταν τελικά, αλλά όταν δε γνωρίζει κάποιος, όλα δύσκολα του φαίνονται :lol: :O

Ευχαριστώ φίλε :)

• Απαντήσεις 7,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Την έχει αλλά είναι στο + - του volume

Δηλαδή πρέπει να βρω stock dialer για να δώ την version της κάμερας; και αν ναι που;;

Ποιά Rom έχεις για να σου πω

Edited by liam69
Συνένωση Μηνυμάτων

Αυτή εδώ φοράει το τηλέφωνο μου

cm-10.2-20130922-crDroid-build12-i9300

Μάλλον θα πρέπει να βάλεις άλλη rom stock για να κάνεις αυτό που θες

και μετά ξανά βάζεις αυτή που έχεις

Γίνεται να πάω από στοκ TW απευθείας σε cyanogenmod 10.1.3;

Κάτι ακόμα...

Επειδή η cyanοgenmod δημιουργεί αυτόν τον φάκελο 0 σαν βασικός της sd (κάνω λάθος?) , αν την κάνω φορματ, από cwm ποια αρχεία θα βλέπω;

Θα μπορώ να βλέπω αυτά του 0;

Edited by NickName98

Eχω MG4 μπορω να βαλω την CyanogenMod ,και αν ναι ποια βαζω χωρις να κανω καποια βλακεια;Ευχαριστω:)

Μάλλον θα πρέπει να βάλεις άλλη rom stock για να κάνεις αυτό που θες

και μετά ξανά βάζεις αυτή που έχεις

Ποια custom rom stock μου προτείνετε να βάλω για να δώ αν θέλει αναβάθμιση η κάμερα; και μια ερώτηση ακόμα, θα μπορώ μέσω cwm recovery να επαναφέρω την δικιά μου rom, με τα δεδομένα της χωρίς πρόβλημα; ή θα χαθεί η αναβάθμιση της κάμερας;

Edited by jsjim

Σε cyanogenmod γίνεται να κάνω τα κουμπάκια να ανάβουν μόνο όταν πατάω αυτά και όχι γενικά όλη την οθόνη;

ξαναρωταω γιατι δεν ειχα παρει καποια απαντηση πριν καιρο...

για να κανω freeze καποιες εφαρμογες συστηματος χρειαζομαι το titanium pro ή γινεται και με το απλο της free εκδοσης?

γιατι εχω το free αλλα δεν βρισκω καμια τετοια επιλογη...

Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας.

για να κανω freeze καποιες εφαρμογες συστηματος χρειαζομαι το titanium pro ή γινεται και με το απλο της free εκδοσης?

Με το free, αν θυμάμαι καλά, σου επιτρέπει περιορισμενες φορές να παγωσεις εφαρμογή. Με το pro, του δίνεις και καταλαβαίνει!

Με το free, αν θυμάμαι καλά, σου επιτρέπει περιορισμενες φορές να παγωσεις εφαρμογή. Με το pro, του δίνεις και καταλαβαίνει!

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το greenify για να τις κάνεις hibernate.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Να ρωτήσω κάτι. Όσοι θέλουνε να φλασάρουνε την οποιαδήποτε ρομ, πρέπει οπωσδήποτε να κοιτάξουν να είναι ίδια με την official που "φοράνε" τώρα; Δηλαδή όταν θέλεις να περάσεις μια custom έκδοση πχ UBEMH5, XXUFME7 κλπ απαιτείται να έχεις την ίδια, ειδάλλως χρειάζεται να φλασάρεις το επίσημο firmware της μέσω odin?

Αν πας στο titanium >Backup/Restore > βρεις την εφαρμογή και την πατήσεις δεν σου εχει επιλογή για πάγωμα ?

Samsung galaxy s21+

Να ρωτήσω κάτι. Όσοι θέλουνε να φλασάρουνε την οποιαδήποτε ρομ, πρέπει οπωσδήποτε να κοιτάξουν να είναι ίδια με την official που "φοράνε" τώρα; Δηλαδή όταν θέλεις να περάσεις μια custom έκδοση πχ UBEMH5, XXUFME7 κλπ απαιτείται να έχεις την ίδια, ειδάλλως χρειάζεται να φλασάρεις το επίσημο firmware της μέσω odin?

όχι δεν ισχύει αυτό. Βάζεις ότι θέλεις.

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Αν πας στο titanium >Backup/Restore > βρεις την εφαρμογή και την πατήσεις δεν σου εχει επιλογή για πάγωμα ?

οχι...μπορω να κανω απλα επιβολη διακοπης το οποιο και ειναι προσωρινο.

παγωμα δεν υπαρχει ουτε στην επομενη καρτελα για αυτο και μου κανει εντυπωση.

με το greenify δεν μπορεις να παγωσεις εφαρμογες συστηματος παρα μονο εφαρμογες που εχεις περασει εσυ.

τουλαχιστον αυτο εχω καταλαβει απο οταν το ειχα βαλει...

Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας.

Ναι χρειαζεσαι την pro εκδοση.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Παιδιά, επειδή τις τελευταίες μέρες έχω κάνει κάποιες ερωτήσεις σχετικά με την cyanοgenmod, και απάντηση δεν πήρα από εδώ (και δεν σας κατηγορώ, δεν θα ξέρετε), μπορεί κάποιος που έχει αυτή τη στιγμή την συγκεκριμένη rom, ή έχει περάσει πολύ καιρό σε αυτήν, να μου στείλει pm να με βοηθήσει λίγο;

Ευχαριστώ πολύ!

Παιδιά, επειδή τις τελευταίες μέρες έχω κάνει κάποιες ερωτήσεις σχετικά με την cyanοgenmod, και απάντηση δεν πήρα από εδώ (και δεν σας κατηγορώ, δεν θα ξέρετε), μπορεί κάποιος που έχει αυτή τη στιγμή την συγκεκριμένη rom, ή έχει περάσει πολύ καιρό σε αυτήν, να μου στείλει pm να με βοηθήσει λίγο;

Ευχαριστώ πολύ!

Γιατι δεν ξανακανεις εδω τις ερωτήσεις σου εδω? Εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να παρεις απαντηση.

Αν μπορεις ξαναπες τι προβλημα ειχες...

Γιατι δεν ξανακανεις εδω τις ερωτήσεις σου εδω? Εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να παρεις απαντηση.

Αν μπορεις ξαναπες τι προβλημα ειχες...

Ε είπα να σταματήσω γιατί έχω υπερσπαμαρει το θέμα. Έχουν λυθεί οι περισσότερες απορίες μου μέσω προσωπικών μηνυμάτων.

Σε cyanogenmod 10.1.3, γίνεται να κάνω τα φωτάκια στα κουμπάκια κάτω να ανάβουν μόνο όταν αγγίζω αυτά και όχι ολόκληρη την οθόνη;

Γιατί με εκνευρίζει απίστευτα!

Οι διαφορές cyanogenmod / tw είναι μεγάλες με βάση την επίδοση του κινητού (και ειδικά ram);

Και κάτι σχετικά off topic, ξέρετε κάνα νέο για cyanogenmod installer;

Edited by NickName98

Καλησπέρα παιδιά... Έχω δύο ερωτήσεις...Τις έκανα και στο επίσημο νήμα αλλά μάλλον δεν ήξερε κανείς....

(Εξάλλου το δεύτερο ερώτημα κολλάει και σε αυτό το νήμα.....)

1. Θα αλλάξω digitizer σε έναν φίλο,και θέλω να ρωτήσω αν θα μπορέσω να βρω εύκολα ,να αγοράσω και να του αλλάξω μαζί και το πλαστικό το γκρι,που υπάρχει γύρω γύρω.

Δεν ξέρω πως να το ψάξω στο eBay....

2. Θέλω να πειραματιστώ και να δοκιμάσω κάποια boot animations....

Είμαι σε stock 4.1.2.... Και ενώ βρίσκω το bootanimation.zip μέσα στο system/media ,δεν ξέρω που βρίσκεται ο ήχος έναρξης.....

Όποτε πως θα γίνει να κρατήσω backup?

Παρακαλώ μία βοήθεια.

Με τον τρόπο από το πρώτο post έκανα root? Ήμουν με την stock rom.

Έγινε κανονικά κ μετά εβαλα και το to triangle away.

Οπως αναφέρεται στο post? Για να κάνουμε unroot παμε στις ρυθμίσεις του

Super SU και κάνουμε full unroot? Αλλά στις ρυθμίσεις δεν υπάρχει αυτή η επιλογή.

Κάτι αλλο? Έχω κάποια προγράμματα που βγάζουν μικρά εικονίδια στην μπαρα

στο πάνω μέρος της οθόνης σαν αναγνώριση ότι "τρέχουν" αλλά γίνεται το περίεργο όταν

Κλείσει η οθόνη γιατί γυρνάει το κινητό Σε standby, όταν γυρίσω σε κανονική λειτουργία τα εικονίδια έχουν φύγει από την Μπάρα. Αυτό συμβαίνει από τότε που έκανα το root.

Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει.

Ευχαριστώ.

εχω το i9305 στο CWM v6.0.3.6 μου βγαζει αυτο Warning: no file_contexts error on 4.1.2 γιατι;

παντος backup πηρα κανονικα οπως και εκανα install costum rom

Παρακαλώ μία βοήθεια.

Με τον τρόπο από το πρώτο post έκανα root? Ήμουν με την stock rom.

Έγινε κανονικά κ μετά εβαλα και το to triangle away.

Οπως αναφέρεται στο post? Για να κάνουμε unroot παμε στις ρυθμίσεις του

Super SU και κάνουμε full unroot? Αλλά στις ρυθμίσεις δεν υπάρχει αυτή η επιλογή.

Κάτι αλλο? Έχω κάποια προγράμματα που βγάζουν μικρά εικονίδια στην μπαρα

στο πάνω μέρος της οθόνης σαν αναγνώριση ότι "τρέχουν" αλλά γίνεται το περίεργο όταν

Κλείσει η οθόνη γιατί γυρνάει το κινητό Σε standby, όταν γυρίσω σε κανονική λειτουργία τα εικονίδια έχουν φύγει από την Μπάρα. Αυτό συμβαίνει από τότε που έκανα το root.

Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει.

Ευχαριστώ.

το unroot είναι ο "ολοκληρωτικός αποκλεισμός προσβασιμότητας ριζικού καταλόγου".

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro