Trendelenburg Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Έχει επιλογή μέσα απο το recovery να σβησεις backup που έχεις κάνει. Από εκεί είναι καλό να τα διαχειριζεσαι. :up::up::up: Το βρήκα επιτέλους!! Τόσο εύκολο ήταν τελικά, αλλά όταν δε γνωρίζει κάποιος, όλα δύσκολα του φαίνονται :lol: :O Ευχαριστώ φίλε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 (edited) Την έχει αλλά είναι στο + - του volume Δηλαδή πρέπει να βρω stock dialer για να δώ την version της κάμερας; και αν ναι που;; Ποιά Rom έχεις για να σου πω Edited September 23, 2013 by liam69 Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsjim Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Ποιά Rom έχεις για να σου πω Αυτή εδώ φοράει το τηλέφωνο μου cm-10.2-20130922-crDroid-build12-i9300 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Αυτή εδώ φοράει το τηλέφωνο μου cm-10.2-20130922-crDroid-build12-i9300 Μάλλον θα πρέπει να βάλεις άλλη rom stock για να κάνεις αυτό που θες και μετά ξανά βάζεις αυτή που έχεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 (edited) Γίνεται να πάω από στοκ TW απευθείας σε cyanogenmod 10.1.3; Κάτι ακόμα... Επειδή η cyanοgenmod δημιουργεί αυτόν τον φάκελο 0 σαν βασικός της sd (κάνω λάθος?) , αν την κάνω φορματ, από cwm ποια αρχεία θα βλέπω; Θα μπορώ να βλέπω αυτά του 0; Edited September 24, 2013 by NickName98 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Eχω MG4 μπορω να βαλω την CyanogenMod ,και αν ναι ποια βαζω χωρις να κανω καποια βλακεια;Ευχαριστω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsjim Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 (edited) Μάλλον θα πρέπει να βάλεις άλλη rom stock για να κάνεις αυτό που θες και μετά ξανά βάζεις αυτή που έχεις Ποια custom rom stock μου προτείνετε να βάλω για να δώ αν θέλει αναβάθμιση η κάμερα; και μια ερώτηση ακόμα, θα μπορώ μέσω cwm recovery να επαναφέρω την δικιά μου rom, με τα δεδομένα της χωρίς πρόβλημα; ή θα χαθεί η αναβάθμιση της κάμερας; Edited September 24, 2013 by jsjim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Σε cyanogenmod γίνεται να κάνω τα κουμπάκια να ανάβουν μόνο όταν πατάω αυτά και όχι γενικά όλη την οθόνη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 ξαναρωταω γιατι δεν ειχα παρει καποια απαντηση πριν καιρο... για να κανω freeze καποιες εφαρμογες συστηματος χρειαζομαι το titanium pro ή γινεται και με το απλο της free εκδοσης? γιατι εχω το free αλλα δεν βρισκω καμια τετοια επιλογη... Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periklik Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 ξαναρωταω γιατι δεν ειχα παρει καποια απαντηση πριν καιρο... για να κανω freeze καποιες εφαρμογες συστηματος χρειαζομαι το titanium pro ή γινεται και με το απλο της free εκδοσης? γιατι εχω το free αλλα δεν βρισκω καμια τετοια επιλογη... Με το free, αν θυμάμαι καλά, σου επιτρέπει περιορισμενες φορές να παγωσεις εφαρμογή. Με το pro, του δίνεις και καταλαβαίνει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Με το free, αν θυμάμαι καλά, σου επιτρέπει περιορισμενες φορές να παγωσεις εφαρμογή. Με το pro, του δίνεις και καταλαβαίνει! Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το greenify για να τις κάνεις hibernate. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fourtwo Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Να ρωτήσω κάτι. Όσοι θέλουνε να φλασάρουνε την οποιαδήποτε ρομ, πρέπει οπωσδήποτε να κοιτάξουν να είναι ίδια με την official που "φοράνε" τώρα; Δηλαδή όταν θέλεις να περάσεις μια custom έκδοση πχ UBEMH5, XXUFME7 κλπ απαιτείται να έχεις την ίδια, ειδάλλως χρειάζεται να φλασάρεις το επίσημο firmware της μέσω odin? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 ξαναρωταω γιατι δεν ειχα παρει καποια απαντηση πριν καιρο... για να κανω freeze καποιες εφαρμογες συστηματος χρειαζομαι το titanium pro ή γινεται και με το απλο της free εκδοσης? γιατι εχω το free αλλα δεν βρισκω καμια τετοια επιλογη... Αν πας στο titanium >Backup/Restore > βρεις την εφαρμογή και την πατήσεις δεν σου εχει επιλογή για πάγωμα ? Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Να ρωτήσω κάτι. Όσοι θέλουνε να φλασάρουνε την οποιαδήποτε ρομ, πρέπει οπωσδήποτε να κοιτάξουν να είναι ίδια με την official που "φοράνε" τώρα; Δηλαδή όταν θέλεις να περάσεις μια custom έκδοση πχ UBEMH5, XXUFME7 κλπ απαιτείται να έχεις την ίδια, ειδάλλως χρειάζεται να φλασάρεις το επίσημο firmware της μέσω odin? όχι δεν ισχύει αυτό. Βάζεις ότι θέλεις. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fourtwo Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 όχι δεν ισχύει αυτό. Βάζεις ότι θέλεις. Να σαι καλά με έσωσες από άσκοπο ψάξιμο!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Αν πας στο titanium >Backup/Restore > βρεις την εφαρμογή και την πατήσεις δεν σου εχει επιλογή για πάγωμα ? οχι...μπορω να κανω απλα επιβολη διακοπης το οποιο και ειναι προσωρινο. παγωμα δεν υπαρχει ουτε στην επομενη καρτελα για αυτο και μου κανει εντυπωση. με το greenify δεν μπορεις να παγωσεις εφαρμογες συστηματος παρα μονο εφαρμογες που εχεις περασει εσυ. τουλαχιστον αυτο εχω καταλαβει απο οταν το ειχα βαλει... Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 ξαναρωταω γιατι δεν ειχα παρει καποια απαντηση πριν καιρο... για να κανω freeze καποιες εφαρμογες συστηματος χρειαζομαι το titanium pro ή γινεται και με το απλο της free εκδοσης? γιατι εχω το free αλλα δεν βρισκω καμια τετοια επιλογη... Ναι χρειαζεσαι την pro εκδοση. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Παιδιά, επειδή τις τελευταίες μέρες έχω κάνει κάποιες ερωτήσεις σχετικά με την cyanοgenmod, και απάντηση δεν πήρα από εδώ (και δεν σας κατηγορώ, δεν θα ξέρετε), μπορεί κάποιος που έχει αυτή τη στιγμή την συγκεκριμένη rom, ή έχει περάσει πολύ καιρό σε αυτήν, να μου στείλει pm να με βοηθήσει λίγο; Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Παιδιά, επειδή τις τελευταίες μέρες έχω κάνει κάποιες ερωτήσεις σχετικά με την cyanοgenmod, και απάντηση δεν πήρα από εδώ (και δεν σας κατηγορώ, δεν θα ξέρετε), μπορεί κάποιος που έχει αυτή τη στιγμή την συγκεκριμένη rom, ή έχει περάσει πολύ καιρό σε αυτήν, να μου στείλει pm να με βοηθήσει λίγο; Ευχαριστώ πολύ! Γιατι δεν ξανακανεις εδω τις ερωτήσεις σου εδω? Εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να παρεις απαντηση. Αν μπορεις ξαναπες τι προβλημα ειχες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 (edited) Γιατι δεν ξανακανεις εδω τις ερωτήσεις σου εδω? Εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να παρεις απαντηση. Αν μπορεις ξαναπες τι προβλημα ειχες... Ε είπα να σταματήσω γιατί έχω υπερσπαμαρει το θέμα. Έχουν λυθεί οι περισσότερες απορίες μου μέσω προσωπικών μηνυμάτων. Σε cyanogenmod 10.1.3, γίνεται να κάνω τα φωτάκια στα κουμπάκια κάτω να ανάβουν μόνο όταν αγγίζω αυτά και όχι ολόκληρη την οθόνη; Γιατί με εκνευρίζει απίστευτα! Οι διαφορές cyanogenmod / tw είναι μεγάλες με βάση την επίδοση του κινητού (και ειδικά ram); Και κάτι σχετικά off topic, ξέρετε κάνα νέο για cyanogenmod installer; Edited September 25, 2013 by NickName98 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Καλησπέρα παιδιά... Έχω δύο ερωτήσεις...Τις έκανα και στο επίσημο νήμα αλλά μάλλον δεν ήξερε κανείς.... (Εξάλλου το δεύτερο ερώτημα κολλάει και σε αυτό το νήμα.....) 1. Θα αλλάξω digitizer σε έναν φίλο,και θέλω να ρωτήσω αν θα μπορέσω να βρω εύκολα ,να αγοράσω και να του αλλάξω μαζί και το πλαστικό το γκρι,που υπάρχει γύρω γύρω. Δεν ξέρω πως να το ψάξω στο eBay.... 2. Θέλω να πειραματιστώ και να δοκιμάσω κάποια boot animations.... Είμαι σε stock 4.1.2.... Και ενώ βρίσκω το bootanimation.zip μέσα στο system/media ,δεν ξέρω που βρίσκεται ο ήχος έναρξης..... Όποτε πως θα γίνει να κρατήσω backup? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Σκέφτομαι να αλλάξω rom. Ποιά μου προτεινετε; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charis232 Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Παρακαλώ μία βοήθεια. Με τον τρόπο από το πρώτο post έκανα root? Ήμουν με την stock rom. Έγινε κανονικά κ μετά εβαλα και το to triangle away. Οπως αναφέρεται στο post? Για να κάνουμε unroot παμε στις ρυθμίσεις του Super SU και κάνουμε full unroot? Αλλά στις ρυθμίσεις δεν υπάρχει αυτή η επιλογή. Κάτι αλλο? Έχω κάποια προγράμματα που βγάζουν μικρά εικονίδια στην μπαρα στο πάνω μέρος της οθόνης σαν αναγνώριση ότι "τρέχουν" αλλά γίνεται το περίεργο όταν Κλείσει η οθόνη γιατί γυρνάει το κινητό Σε standby, όταν γυρίσω σε κανονική λειτουργία τα εικονίδια έχουν φύγει από την Μπάρα. Αυτό συμβαίνει από τότε που έκανα το root. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 εχω το i9305 στο CWM v6.0.3.6 μου βγαζει αυτο Warning: no file_contexts error on 4.1.2 γιατι; παντος backup πηρα κανονικα οπως και εκανα install costum rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Παρακαλώ μία βοήθεια. Με τον τρόπο από το πρώτο post έκανα root? Ήμουν με την stock rom. Έγινε κανονικά κ μετά εβαλα και το to triangle away. Οπως αναφέρεται στο post? Για να κάνουμε unroot παμε στις ρυθμίσεις του Super SU και κάνουμε full unroot? Αλλά στις ρυθμίσεις δεν υπάρχει αυτή η επιλογή. Κάτι αλλο? Έχω κάποια προγράμματα που βγάζουν μικρά εικονίδια στην μπαρα στο πάνω μέρος της οθόνης σαν αναγνώριση ότι "τρέχουν" αλλά γίνεται το περίεργο όταν Κλείσει η οθόνη γιατί γυρνάει το κινητό Σε standby, όταν γυρίσω σε κανονική λειτουργία τα εικονίδια έχουν φύγει από την Μπάρα. Αυτό συμβαίνει από τότε που έκανα το root. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Ευχαριστώ. το unroot είναι ο "ολοκληρωτικός αποκλεισμός προσβασιμότητας ριζικού καταλόγου". Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts