paris_rx8 Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 (edited) Sorry για το double post ομως καταφερα να φλασαρω old bootloader (XXBLFB bootloader) κ έκανα επιτυχημενα reset counter.Σε download mode γραφει official,όμως στο status γράφει τροποποιήθηκε...Μήπως φταίει που έχω custom recovery κ πρέπει να βάλω official? Help βρε παίδες μπάς κ σωθεί....Τα φώτα σας... Edit... Εκανα full wipe κ στο status γραφει πλεον κανονικο.Καλό σημάδι αυτό...Τώρα τελικά να φλασάρω κ official recovery? Κ αν ναί μετά απο αυτό πρέπει να βάλω με kies την τελευταία αναβάθμιση κ να το πάω για service,όμως με τί αιτιολογία?Εκανε αναβάθμιση κ άλλαξε το imei?Θα το φάνε? Edited September 18, 2013 by paris_rx8 Παράθεση Πάρης...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Δεν νομίζω να το φάνε. Αν δοκιμάσεις και βάλεις την stock που είχες τότε τον Ιανουάριο, Μάρτιο και επαναφέρεις το efs (ξεζιπάρεις τον efs....tar με winrar και αντιγράφεις όλα τα αρχεία με root explorer στον φάκελλο efs αφού πρώτα σβήσεις ότι έχει μέσα). Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_rx8 Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Φίλε μου τα backup του efs δέν είναι απο stock αλλα απο custom rom την οποία δέν θυμάμαι ποιά ήταν...Οτι κ άν έκανα με efs backup δέν λειτούργησε....Συγνώμη αλλα άν τους πάω ένα μή τροποποιημένο smartphone στην εγγύηση του γιατί να αρνηθούνε να το φτιάξουν? Απλά κάνω μιά εικασία.. Παράθεση Πάρης...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Sorry για το double post ομως καταφερα να φλασαρω old bootloader (XXBLFB bootloader) κ έκανα επιτυχημενα reset counter.Σε download mode γραφει official,όμως στο status γράφει τροποποιήθηκε...Μήπως φταίει που έχω custom recovery κ πρέπει να βάλω official? Help βρε παίδες μπάς κ σωθεί....Τα φώτα σας... Edit... Εκανα full wipe κ στο status γραφει πλεον κανονικο.Καλό σημάδι αυτό...Τώρα τελικά να φλασάρω κ official recovery? Κ αν ναί μετά απο αυτό πρέπει να βάλω με kies την τελευταία αναβάθμιση κ να το πάω για service,όμως με τί αιτιολογία?Εκανε αναβάθμιση κ άλλαξε το imei?Θα το φάνε? Φυσικά πρέπει να έχεις και official recovery. Βάλε με Odin την official που το είχες και στείλτο.Θα το περάσουν στην εγγύηση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_rx8 Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Φυσικά πρέπει να έχεις και official recovery. Βάλε με Odin την official που το είχες και στείλτο.Θα το περάσουν στην εγγύηση. Στράτο μόλις φλάσαρα κ official recovery,εκανα unroot,full wipe,είμαι με 4.0.4 όμως εξακολουθεί να υπάρχει αυτό το εικονίδιο cwm απο το cfroot...Πώς μπορώ να το αφαιρέσω? http://img401.imageshack.us/img401/1405/1pnx.png Αν περάσω με odin την official jb δεν θα γράψει ξανά ο counter? Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Στράτο... Παράθεση Πάρης...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Στράτο μόλις φλάσαρα κ official recovery,εκανα unroot,full wipe,είμαι με 4.0.4 όμως εξακολουθεί να υπάρχει αυτό το εικονίδιο cwm απο το cfroot...Πώς μπορώ να το αφαιρέσω? Αν περάσω με odin την official jb δεν θα γράψει ξανά ο counter? Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Στράτο... Με official δε γράφει ο μετρητής. Αν η εφαρμογή έχει εγκατασταθεί ως εφαρμογή συστήματος και δε γίνεται απεγκατάσταση.... Ξανά από την αρχή....για να βγει θα θέλει root... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_rx8 Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Με official δε γράφει ο μετρητής. Αν η εφαρμογή έχει εγκατασταθεί ως εφαρμογή συστήματος και δε γίνεται απεγκατάσταση.... Ξανά από την αρχή....για να βγει θα θέλει root... Οπότε περνάω με odin official jb,μετά περνάω πάλι με odin root κ απο κεί θα μπορώ να το αφαιρέσω κ θα είμαι κομπλέ? Η όταν λές ξανά απο την αρχή θέλει κ άλλα? Παράθεση Πάρης...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Οπότε περνάω με odin official jb,μετά περνάω πάλι με odin root κ απο κεί θα μπορώ να το αφαιρέσω κ θα είμαι κομπλέ? Η όταν λές ξανά απο την αρχή θέλει κ άλλα? Εννοώ ξανά root unroot Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_rx8 Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 (edited) Λοιπόν πέρασα με odin 4.1.2 ελληνική κ πλέον έφυγε κ το εικονίδιο cwm,οπότε δέν χρειάζεται η διαδικασία root/unroot σωστά Στράτο? Το θέμα είναι πώς θα τους το πλασάρω... Πάω σαν γνώστης κ λέω μετά απο αναβάθμιση σε 4.1.2 τροποποιήθηκαν imei/σειριακοί κ.τ.λ Η πάω σαν nube κ λέω οτι μετα απο αναβάθμιση δείχνει οτι έχει σήμα κανονικά χωρίς να μου ζητάει pin κ δεν βγάζει κλήσεις κ δέν αναφέρω καθόλου imei/σειριακούς κ το αφήνω πάνω τους? Πάω κατευθείαν smartec που είναι κ κοντά μου ή στο κατάστημα που το αγόρασα? Edited September 18, 2013 by paris_rx8 Παράθεση Πάρης...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Λοιπόν πέρασα με odin 4.1.2 ελληνική κ πλέον έφυγε κ το εικονίδιο cwm,οπότε δέν χρειάζεται η διαδικασία root/unroot σωστά Στράτο? Το θέμα είναι πώς θα τους το πλασάρω... Πάω σαν γνώστης κ λέω μετά απο αναβάθμιση σε 4.1.2 τροποποιήθηκαν imei/σειριακοί κ.τ.λ Η πάω σαν nube κ λέω οτι μετα απο αναβάθμιση δείχνει οτι έχει σήμα κανονικά χωρίς να μου ζητάει pin κ δεν βγάζει κλήσεις κ δέν αναφέρω καθόλου imei/σειριακούς κ το αφήνω πάνω τους? Πάω κατευθείαν smartec που είναι κ κοντά μου ή στο κατάστημα που το αγόρασα? Δες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=363608 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Λοιπόν πέρασα με odin 4.1.2 ελληνική κ πλέον έφυγε κ το εικονίδιο cwm,οπότε δέν χρειάζεται η διαδικασία root/unroot σωστά Στράτο? Το θέμα είναι πώς θα τους το πλασάρω... Πάω σαν γνώστης κ λέω μετά απο αναβάθμιση σε 4.1.2 τροποποιήθηκαν imei/σειριακοί κ.τ.λ Η πάω σαν nube κ λέω οτι μετα απο αναβάθμιση δείχνει οτι έχει σήμα κανονικά χωρίς να μου ζητάει pin κ δεν βγάζει κλήσεις κ δέν αναφέρω καθόλου imei/σειριακούς κ το αφήνω πάνω τους? Πάω κατευθείαν smartec που είναι κ κοντά μου ή στο κατάστημα που το αγόρασα? Άμα έφυγε είσαι κομπλέ. Πες ξαφνικά δε μπορώ να κάνω κλήσεις, δε ζητάει pin κ.λ.π. Ούτε ξέρεις, ούτε έχεις ακούσει ποτέ τη λέξη efs, που δε θα σε ρωτήσουν κιόλας. Πας smartec για πιο γρήγορα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_rx8 Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Άμα έφυγε είσαι κομπλέ. Πες ξαφνικά δε μπορώ να κάνω κλήσεις, δε ζητάει pin κ.λ.π. Ούτε ξέρεις, ούτε έχεις ακούσει ποτέ τη λέξη efs, που δε θα σε ρωτήσουν κιόλας. Πας smartec για πιο γρήγορα. Ούτε κάν δέν λέω έπειτα απο αναβάθμιση κ.τ.λ Εκλεισε απο μπαταρία κ μετά το χάος....Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας,θα ενημερώσω με νέα το συντομότερο ελπίζω...:) Παράθεση Πάρης...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raikonnen Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Πέρασα στο s3 μου την ρομ sotmax v19 .όλα καλά αλλά ... δεν έχω δίκτυο μου βγάζει μόνο επείγουσες κλήσεις . τη να κάνω? Παράθεση Μπάμπης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 (edited) πας μια σελιδα πισω και διαβαζεις.τουλαχιστον οι τελευταιες 20 σελιδες αφορουν αυτο το θεμα η πας εδω :http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=43946365&postcount=15 κατεβαζεις αυτο που λεει emergency zip και το φλασαρεις μεσω cwm Edited September 18, 2013 by stelioz78 Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 (edited) Πέρασα στο s3 μου την ρομ sotmax v19 .όλα καλά αλλά ... δεν έχω δίκτυο μου βγάζει μόνο επείγουσες κλήσεις . τη να κάνω? αν πριν βαλεις τη sotmax v19 ειχες XXEMG4 rom Δες εδω http://forum.gsmhosting.com/vbb/f777/imei-0049-no-service-emergency-calls-only-galaxy-s3-1706267/ Edited September 18, 2013 by liam69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raikonnen Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 (edited) Ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά δουλεύει άψογα με το αρχείο που πέρασα να είστε καλά! Να ρωτήσω και κάτι άλλο το μπακαπ που κρατάει πως το αφαιρούμε γιατί γέμισε η μνήμη:) Ευχαριστώ και πάλι Edit:Καλημέρα το βρήκα τελικά όλα καλά ευχαριστώ και πάλι για το ενδιαφέρον! Edited September 19, 2013 by raikonnen Παράθεση Μπάμπης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Υπαρχει τροπος να βαλω το multiwindows της samsung σε cyanogenmod? Αν οχι υπαρχει καποια rom που να βασιζεται σε cyanogenmod και να εχει το multiwindow? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Υπαρχει τροπος να βαλω το multiwindows της samsung σε cyanogenmod? Αν οχι υπαρχει καποια rom που να βασιζεται σε cyanogenmod και να εχει το multiwindow? Δεν γνωρίζω για multiwindow, αλλά η Paranoid έχει βγάλει μια λειτουργία που λέγεται halo και είναι πολύ πιο χρήσιμη και βολική. Στην ουσία ανοίγει μια εφαρμογή πάνω στην άλλη, μέσα σε ένα μικρό πλαίσιο. Τσέκαρε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Δεν γνωρίζω για multiwindow, αλλά η Paranoid έχει βγάλει μια λειτουργία που λέγεται halo και είναι πολύ πιο χρήσιμη και βολική. Στην ουσία ανοίγει μια εφαρμογή πάνω στην άλλη, μέσα σε ένα μικρό πλαίσιο. Τσέκαρε το. Ενδιαφέρων φαίνεται αλλα μπαίνει σε αλλη ρομ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 halo εχει κανονικα και η temasek cm10.2 οποτε μπορεις να τη δοκιμασεις! Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_rx8 Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Ούτε κάν δέν λέω έπειτα απο αναβάθμιση κ.τ.λ Εκλεισε απο μπαταρία κ μετά το χάος....Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας,θα ενημερώσω με νέα το συντομότερο ελπίζω...:) Ολα κομπλε με το service του γαλαξια.Ουτε καν με ρωτησαν γιατι κ πως. Αψογη εξυπηρετηση κ σε 1 ωρα το ειχαν ετοιμο.... Οποτε ολα κομπλε...Ευχαριστω οσους βοηθησαν.... Παράθεση Πάρης...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Ολα κομπλε με το service του γαλαξια.Ουτε καν με ρωτησαν γιατι κ πως. Αψογη εξυπηρετηση κ σε 1 ωρα το ειχαν ετοιμο.... Οποτε ολα κομπλε...Ευχαριστω οσους βοηθησαν.... Κάτι ξέρουμε κι εμείς :p Σου είπαν πως το διόρθωσαν; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_rx8 Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Κάτι ξέρουμε κι εμείς :p Σου είπαν πως το διόρθωσαν; Πέρασαν μου είπε η κοπέλα στην γραμματεία "επιτυχημένα" :p την αναβάθμιση με υπονοούμενο οτι μάλλον εγώ δέν θα ακολούθησα πιστά τις οδηγίες της κ γι αυτό είχα το θέμα... Σαφώς κ δέν ισχύει κάτι τέτοιο κ δέν έφτιαξε με απλή αναβάθμιση αλλά..... Παράθεση Πάρης...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Παραξενο προβλημα με την Revolution HD 29.0 Πολυ συχνα οταν ανοιγω τον file explorer δεν μπορω να μπω σε κανενα φακελο . Δηλαδη βλεπω μονο τους αρχικούς φακελους Ολα τα αρχεα, Εικονες , Βιντεο κτλ αλλα οταν θελω να μπω σε καποιους απο αυτους τους φακελους δεν γινεται τιποτα. Για να λυσω το προβλημα πηγαινω στις εφαρμοφες , κανω εκκαθάριση δεδομενων και μετα ο file explorer ερχεται στα συγκαλά του. Οταν ομως κανω εκκαθάριση δεδομένων βγαινει το swype απο τις ρυθμίσεις και μπαινει το official πληκτρολόγιο . Τι κουλο ειναι παλι αυτο; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Πως μπορω να κανω την μπαρα διαφανες σε cyanogen με 4.2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts