Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S III

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Sorry για το double post ομως καταφερα να φλασαρω old bootloader (XXBLFB bootloader) κ έκανα επιτυχημενα reset counter.Σε download mode γραφει official,όμως στο status γράφει τροποποιήθηκε...Μήπως φταίει που έχω custom recovery κ πρέπει να βάλω official?

Help βρε παίδες μπάς κ σωθεί....Τα φώτα σας...

Edit...

Εκανα full wipe κ στο status γραφει πλεον κανονικο.Καλό σημάδι αυτό...Τώρα τελικά να φλασάρω κ official recovery?

Κ αν ναί μετά απο αυτό πρέπει να βάλω με kies την τελευταία αναβάθμιση κ να το πάω για service,όμως με τί αιτιολογία?Εκανε αναβάθμιση κ άλλαξε το imei?Θα το φάνε?

Edited by paris_rx8
Πάρης......

• Απαντήσεις 7,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν νομίζω να το φάνε. Αν δοκιμάσεις και βάλεις την stock που είχες τότε τον Ιανουάριο, Μάρτιο και επαναφέρεις το efs (ξεζιπάρεις τον efs....tar με winrar και αντιγράφεις όλα τα αρχεία με root explorer στον φάκελλο efs αφού πρώτα σβήσεις ότι έχει μέσα).

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Φίλε μου τα backup του efs δέν είναι απο stock αλλα απο custom rom την οποία δέν θυμάμαι ποιά ήταν...Οτι κ άν έκανα με efs backup δέν λειτούργησε....Συγνώμη αλλα άν τους πάω ένα μή τροποποιημένο smartphone στην εγγύηση του γιατί να αρνηθούνε να το φτιάξουν?

Απλά κάνω μιά εικασία..

Πάρης......

Sorry για το double post ομως καταφερα να φλασαρω old bootloader (XXBLFB bootloader) κ έκανα επιτυχημενα reset counter.Σε download mode γραφει official,όμως στο status γράφει τροποποιήθηκε...Μήπως φταίει που έχω custom recovery κ πρέπει να βάλω official?

Help βρε παίδες μπάς κ σωθεί....Τα φώτα σας...

Edit...

Εκανα full wipe κ στο status γραφει πλεον κανονικο.Καλό σημάδι αυτό...Τώρα τελικά να φλασάρω κ official recovery?

Κ αν ναί μετά απο αυτό πρέπει να βάλω με kies την τελευταία αναβάθμιση κ να το πάω για service,όμως με τί αιτιολογία?Εκανε αναβάθμιση κ άλλαξε το imei?Θα το φάνε?

Φυσικά πρέπει να έχεις και official recovery.

Βάλε με Odin την official που το είχες και στείλτο.Θα το περάσουν στην εγγύηση.

Φυσικά πρέπει να έχεις και official recovery.

Βάλε με Odin την official που το είχες και στείλτο.Θα το περάσουν στην εγγύηση.

Στράτο μόλις φλάσαρα κ official recovery,εκανα unroot,full wipe,είμαι με 4.0.4 όμως εξακολουθεί να υπάρχει αυτό το εικονίδιο cwm απο το cfroot...Πώς μπορώ να το αφαιρέσω?

http://img401.imageshack.us/img401/1405/1pnx.png

Αν περάσω με odin την official jb δεν θα γράψει ξανά ο counter?

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Στράτο...

Πάρης......

Στράτο μόλις φλάσαρα κ official recovery,εκανα unroot,full wipe,είμαι με 4.0.4 όμως εξακολουθεί να υπάρχει αυτό το εικονίδιο cwm απο το cfroot...Πώς μπορώ να το αφαιρέσω?

Αν περάσω με odin την official jb δεν θα γράψει ξανά ο counter?

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Στράτο...

Με official δε γράφει ο μετρητής.

Αν η εφαρμογή έχει εγκατασταθεί ως εφαρμογή συστήματος και δε γίνεται απεγκατάσταση....

Ξανά από την αρχή....για να βγει θα θέλει root...

Με official δε γράφει ο μετρητής.

Αν η εφαρμογή έχει εγκατασταθεί ως εφαρμογή συστήματος και δε γίνεται απεγκατάσταση....

Ξανά από την αρχή....για να βγει θα θέλει root...

Οπότε περνάω με odin official jb,μετά περνάω πάλι με odin root κ απο κεί θα μπορώ να το αφαιρέσω κ θα είμαι κομπλέ?

Η όταν λές ξανά απο την αρχή θέλει κ άλλα?

Πάρης......

Οπότε περνάω με odin official jb,μετά περνάω πάλι με odin root κ απο κεί θα μπορώ να το αφαιρέσω κ θα είμαι κομπλέ?

Η όταν λές ξανά απο την αρχή θέλει κ άλλα?

Εννοώ ξανά root unroot

Λοιπόν πέρασα με odin 4.1.2 ελληνική κ πλέον έφυγε κ το εικονίδιο cwm,οπότε δέν χρειάζεται η διαδικασία root/unroot σωστά Στράτο?

Το θέμα είναι πώς θα τους το πλασάρω...

Πάω σαν γνώστης κ λέω μετά απο αναβάθμιση σε 4.1.2 τροποποιήθηκαν imei/σειριακοί κ.τ.λ

Η πάω σαν nube κ λέω οτι μετα απο αναβάθμιση δείχνει οτι έχει σήμα κανονικά χωρίς να μου ζητάει pin κ δεν βγάζει κλήσεις κ δέν αναφέρω καθόλου imei/σειριακούς κ το αφήνω πάνω τους?

Πάω κατευθείαν smartec που είναι κ κοντά μου ή στο κατάστημα που το αγόρασα?

Edited by paris_rx8
Πάρης......

Λοιπόν πέρασα με odin 4.1.2 ελληνική κ πλέον έφυγε κ το εικονίδιο cwm,οπότε δέν χρειάζεται η διαδικασία root/unroot σωστά Στράτο?

Πάω σαν γνώστης κ λέω μετά απο αναβάθμιση σε 4.1.2 τροποποιήθηκαν imei/σειριακοί κ.τ.λ

Η πάω σαν nube κ λέω οτι μετα απο αναβάθμιση δείχνει οτι έχει σήμα κανονικά χωρίς να μου ζητάει pin κ δεν βγάζει κλήσεις κ δέν αναφέρω καθόλου imei/σειριακούς κ το αφήνω πάνω τους?

Δες εδώ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=363608

Άμα έφυγε είσαι κομπλέ.

Πες ξαφνικά δε μπορώ να κάνω κλήσεις, δε ζητάει pin κ.λ.π.

Ούτε ξέρεις, ούτε έχεις ακούσει ποτέ τη λέξη efs, που δε θα σε ρωτήσουν κιόλας.

Πας smartec για πιο γρήγορα.

Άμα έφυγε είσαι κομπλέ.

Πες ξαφνικά δε μπορώ να κάνω κλήσεις, δε ζητάει pin κ.λ.π.

Ούτε ξέρεις, ούτε έχεις ακούσει ποτέ τη λέξη efs, που δε θα σε ρωτήσουν κιόλας.

Πας smartec για πιο γρήγορα.

Ούτε κάν δέν λέω έπειτα απο αναβάθμιση κ.τ.λ

Εκλεισε απο μπαταρία κ μετά το χάος....Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας,θα ενημερώσω με νέα το συντομότερο ελπίζω...:)

Πάρης......

Πέρασα στο s3 μου την ρομ sotmax v19 .όλα καλά αλλά ... δεν έχω δίκτυο μου βγάζει μόνο επείγουσες κλήσεις . τη να κάνω?
Μπάμπης

πας μια σελιδα πισω και διαβαζεις.τουλαχιστον οι τελευταιες 20 σελιδες αφορουν αυτο το θεμα

η πας εδω :http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=43946365&postcount=15

κατεβαζεις αυτο που λεει emergency zip και το φλασαρεις μεσω cwm

Edited by stelioz78

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Πέρασα στο s3 μου την ρομ sotmax v19 .όλα καλά αλλά ... δεν έχω δίκτυο μου βγάζει μόνο επείγουσες κλήσεις . τη να κάνω?

αν πριν βαλεις τη sotmax v19 ειχες XXEMG4 rom

Δες εδω

http://forum.gsmhosting.com/vbb/f777/imei-0049-no-service-emergency-calls-only-galaxy-s3-1706267/

Edited by liam69

Ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά δουλεύει άψογα με το αρχείο που πέρασα να είστε καλά!

Να ρωτήσω και κάτι άλλο το μπακαπ που κρατάει πως το αφαιρούμε γιατί γέμισε η μνήμη:)

Ευχαριστώ και πάλι

Edit:Καλημέρα το βρήκα τελικά όλα καλά ευχαριστώ και πάλι για το ενδιαφέρον!

Edited by raikonnen
Μπάμπης

Υπαρχει τροπος να βαλω το multiwindows της samsung σε cyanogenmod?

Αν οχι υπαρχει καποια rom που να βασιζεται σε cyanogenmod και να εχει το multiwindow?

Υπαρχει τροπος να βαλω το multiwindows της samsung σε cyanogenmod?

Αν οχι υπαρχει καποια rom που να βασιζεται σε cyanogenmod και να εχει το multiwindow?

Δεν γνωρίζω για multiwindow, αλλά η Paranoid έχει βγάλει μια λειτουργία που λέγεται halo και είναι πολύ πιο χρήσιμη και βολική. Στην ουσία ανοίγει μια εφαρμογή πάνω στην άλλη, μέσα σε ένα μικρό πλαίσιο. Τσέκαρε το.

Δεν γνωρίζω για multiwindow, αλλά η Paranoid έχει βγάλει μια λειτουργία που λέγεται halo και είναι πολύ πιο χρήσιμη και βολική. Στην ουσία ανοίγει μια εφαρμογή πάνω στην άλλη, μέσα σε ένα μικρό πλαίσιο. Τσέκαρε το.

Ενδιαφέρων φαίνεται αλλα μπαίνει σε αλλη ρομ?

halo εχει κανονικα και η temasek cm10.2 οποτε μπορεις να τη δοκιμασεις!

Ούτε κάν δέν λέω έπειτα απο αναβάθμιση κ.τ.λ

Εκλεισε απο μπαταρία κ μετά το χάος....Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας,θα ενημερώσω με νέα το συντομότερο ελπίζω...:)

Ολα κομπλε με το service του γαλαξια.Ουτε καν με ρωτησαν γιατι κ πως.

Αψογη εξυπηρετηση κ σε 1 ωρα το ειχαν ετοιμο....

Οποτε ολα κομπλε...Ευχαριστω οσους βοηθησαν....

Πάρης......

Ολα κομπλε με το service του γαλαξια.Ουτε καν με ρωτησαν γιατι κ πως.

Αψογη εξυπηρετηση κ σε 1 ωρα το ειχαν ετοιμο....

Οποτε ολα κομπλε...Ευχαριστω οσους βοηθησαν....

Κάτι ξέρουμε κι εμείς :p

Σου είπαν πως το διόρθωσαν;

Κάτι ξέρουμε κι εμείς :p

Σου είπαν πως το διόρθωσαν;

Πέρασαν μου είπε η κοπέλα στην γραμματεία "επιτυχημένα" :p την αναβάθμιση με υπονοούμενο οτι μάλλον εγώ δέν θα ακολούθησα πιστά τις οδηγίες της κ γι αυτό είχα το θέμα...

Σαφώς κ δέν ισχύει κάτι τέτοιο κ δέν έφτιαξε με απλή αναβάθμιση αλλά.....

Πάρης......

Παραξενο προβλημα με την Revolution HD 29.0

Πολυ συχνα οταν ανοιγω τον file explorer δεν μπορω να μπω σε κανενα φακελο .

Δηλαδη βλεπω μονο τους αρχικούς φακελους Ολα τα αρχεα, Εικονες , Βιντεο κτλ αλλα οταν θελω να μπω σε καποιους απο αυτους τους φακελους δεν γινεται τιποτα.

Για να λυσω το προβλημα πηγαινω στις εφαρμοφες , κανω εκκαθάριση δεδομενων και μετα ο file explorer ερχεται στα συγκαλά του.

Οταν ομως κανω εκκαθάριση δεδομένων βγαινει το swype απο τις ρυθμίσεις και μπαινει το official πληκτρολόγιο .

Τι κουλο ειναι παλι αυτο;