Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S III

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Kαλημέρα παιδιά.Φοράω την καινούρια omega V43.3 με siyah kernel που έχει και υποστήριξη ntfs.To θέμα είναι ότι δοκίμασα ένα usb που το έκανα format σε ntfs και δεν το διαβάζει.Και το paragon ntfs από το google play,που μου δούλευε κανονικά με την official rom που είχα,τώρα ούτε και αυτό δουλεύει.Πως μπορώ να το κάνω να διαβάζει ntfs usb και σκληρούς πάλι?Με τον siyah kernel δεν έπρεπε να τα διαβάζει κανονικά?

• Απαντήσεις 7,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παίζουν σε οποιαδήποτε ROM;

Σκέφτομαι να βάλω AOSP ROM, συγκεκριμένα την SuperNexus (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2076672).

Την έχει βάλει κανείς να πει εντυπώσεις; Είναι γενικά stable αυτές (οι AOSP) ή έχουν προβληματάκια;

Μετα απο 6 μηνες με στοκ ROM ,1 μηνα με Cyanogenmod , και 1 εβδομαδα με custom samsung based ROM. Κατεληξα παλι σημερα σε στοκ.

1.Η Cyanogen(η super nexus βασιζεται σε αυτη) ειναι μακραν η ταχυτητερη και με διαφορα, πραγματικα θα εκλπαγεις , θα νομίζεις οτι κρατας αλλο κινητο.Πολυ σταθερη δεν μου ειχε κολλησει ποτε το κινητο .Τα μονα μειονεκτηματα για εμενα και γι αυτο την αφησα ειναι η κακια διαχειρηση μπαταριας (αν και πολλοι δεν αντιμετωπισαν τετοιο προβλημα . Και η ελλειψη των feature της Samsung (Ναι το smart stay δουλευει μια χαρα βαλτε μια AOSP και πραγματικα θα δειτε την διαφορα).

2.Οσο αφορά τις custom samsung based ROMS, απο ταχυτητα δεν θα δεις πραγματικα καμμια διαφορα και επιπλεον καθε μέρα ειχα απο 1 εως 3 κολληματα.

οι φανατικοι του sotmax ετοιμαστειτε για v18 :w00t:

Εγώ που δεν την έχω χρησιμοποιήσει , να ρωτήσω τι ιδιαίτερο έχει η Sotmax εκτός από το γεγονός ότι την έχει φτιάξει Έλληνας ; :)

Προσωπικά έχω βάλει την Revolution HD, 3 μήνες τώρα, κολλήματα δεν είχα, καθυστερήσεις επίσης όχι (εκτός του γνωστού θέματος με τον dialer), πολύ καλή αυτονομία, gps κλειδώνει σε δευτερόλεπτα.

Παιχνίδια δεν παίζω ιδιαίτερα οπότε δεν μπορώ να σου πω για επιδόσεις εκεί.

If it isn't Amstrad, it isn't good enough

Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M

Καλησπέρα παιδιά, την τελευταία ρομ omega aokp , πως την βλέπεται αξίζει να την βάλεις σε galaxy s3; Edited by jsjim

Καλησπερα.Μπορει καποιος να μου πει πως θα δω ποια custom εχω γιατι εχω το κιν εδω κ 2βδομαδες(το πηρα απο ενα παιδι)κ δεν ξερω ποια εχω..ξερω μονο οτι εχω εφαρμογες κ απο samsung κ απο xperia z..οταν ανοιγει το κιν εμφανιζεται πρωτα η samsung κ μετα xperia..ευχαριστω εκ τον προτερων...

Καλησπερα.Μπορει καποιος να μου πει πως θα δω ποια custom εχω γιατι εχω το κιν εδω κ 2βδομαδες(το πηρα απο ενα παιδι)κ δεν ξερω ποια εχω..ξερω μονο οτι εχω εφαρμογες κ απο samsung κ απο xperia z..οταν ανοιγει το κιν εμφανιζεται πρωτα η samsung κ μετα xperia..ευχαριστω εκ τον προτερων...

Πηγαίνεις Ρυθμίσεις, Πληροφορίες συσκευής κάτω κάτω, και εκεί βλέπεις Αριθμός Κατασκευής (τελευταία ενότητα) και μας λες :)

JZO54K.I9300XXEMB5~"Xperia blue theme"

Ευχαριστω ξανα εκ τον προτερων.. Αλεξ

ευχαριστω φιλαρακι κ αν εχεις καποια καλυτερη να περασω κ πως...η cyanogen??

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Μια ερωτηση.οταν πηρα τον γαλαξια φοραγε την ωμεγα την v42. Μετα απο μερες του περασα την official rom εως κ σημερα.αν θελω να ξαναπερασω την ωμεγα ειναι καπου αποθηκευμενη στην μνημη?η που μπορω να την βρω???

Μια ερωτηση.οταν πηρα τον γαλαξια φοραγε την ωμεγα την v42. Μετα απο μερες του περασα την official rom εως κ σημερα.αν θελω να ξαναπερασω την ωμεγα ειναι καπου αποθηκευμενη στην μνημη?η που μπορω να την βρω???

Αν δεν την έχεις αποθήκευση κάπου ,sd / pc , ρώτησε κάποιο παιδί στο θέμα τις ωμεγα μήπως την έχει να στην δώσει ή υπάρχει κάποιο link για να την κατεβάσεις .

Samsung galaxy s21+

Προσωπικά έχω βάλει την Revolution HD, 3 μήνες τώρα, κολλήματα δεν είχα, καθυστερήσεις επίσης όχι (εκτός του γνωστού θέματος με τον dialer), πολύ καλή αυτονομία, gps κλειδώνει σε δευτερόλεπτα.

Παιχνίδια δεν παίζω ιδιαίτερα οπότε δεν μπορώ να σου πω για επιδόσεις εκεί.

Και εγω αυτην φοραω.. V24 και με kernel 3.0.36 Perseus-alpha35 και δεν εχω ουτε κολληματα ουτε καθυστερησεις ουτε τιποτα.. παιχνιδια κατι λιγα παιζω και απο μπαταρια... οτι και να πω ειναι λιγο.. 3-4 μερες με αρκετες ωρες να το δουλευω και με το wifi παντα ον.. και με το θεμα του motomoto επανω και ολα σουπερ..

Ειμαι αρκετα ικανοποιημενος σε σχεση με οταν ηταν μαμα το κινητο..

Edited by SourTouki

Καλησπέρα παιδιά, την τελευταία ρομ omega aokp , πως την βλέπεται αξίζει να την βάλεις σε galaxy s3;

Ναι, πολυ καλη, μηδενικα bugs, δεν μου εχει κανει reboot ουτε μια φορα... με siyah 1.9.1 την φοραω κ ειμαι πολυ ικανοποιημενος... και πολυ καλη διαχειριση ram... απλα να ξερεις θα σου κανει μεσα τον αποθηκευτικο χωρο ασ'τα να πανε, ξερεις φανταζομαι απο aokp, ετσι??

απλα να ξερεις θα σου κανει μεσα τον αποθηκευτικο χωρο ασ'τα να πανε, ξερεις φανταζομαι απο aokp, ετσι??

Τι εννοεις? Δημιουργει αλλες διαδρομες φακελων? Ειχα βαλει AOKP και μου χε κανει ενα θεμα τους φακελους, αλλα νομιζα οτι ειχε γινει μονο σε μενα. Αυτο ειναι συνηθες στις AOKP?

Τι εννοεις? Δημιουργει αλλες διαδρομες φακελων? Ειχα βαλει AOKP και μου χε κανει ενα θεμα τους φακελους, αλλα νομιζα οτι ειχε γινει μονο σε μενα. Αυτο ειναι συνηθες στις AOKP?

Ναι, αλλαζει το path του αποθηκευτικου χωρου.. στο κανει sdcard/0.. αν παρεις backup με το titanium, καλυτερα να το στειλεις στο dropbox και να το ξαναπερασεις μεσα στο κινητο αφου βαλεις την omega, ή να επιλεξεις να το κανει στην εξωτερικη sd αν διαθετεις, ωστε να ξαναπερασεις παλι τις εφαρμογες σου χωρις να εχεις παρατραγουδα... αν εχεις καποια απορια πως γινεται αυτο, μου λες...

Παιδιά καλησπέρα.

Όποιος έχει όρεξη για πειραματισμούς, ας δοκιμάσει την ολόφρεσκια BobCatRom. Ο Μακαρονάς είναι πολύ μπροστά σε στοκ παραμετροποίηση. Κατεβάζετε ό,τι θέλετε για όποιο πράγμα θέλετε (themes, mods ) και φλασάρετε ανα πάσα ώρα και στιγμή!!!

Ο άνθρωπος είναι απίστευτος και απλά θα σας πω πως το Note2 τρέχει εδώ και τρεις εβδομάδες τη ρομ του χωρίς κιχ...

Με μεγάλη μου χαρά είδα πριν λίγο πως έβγαλε και για το S3 την αντίστοιχη ρομ και μόλις κατεβάζω...

Ευθύμη...δοκίμασε και θα με θυμηθείς!!!:D:D:D

Εδώ το λινκ...http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2225762

Παιδιά καλησπέρα.

Όποιος έχει όρεξη για πειραματισμούς, ας δοκιμάσει την ολόφρεσκια BobCatRom. Ο Μακαρονάς είναι πολύ μπροστά σε στοκ παραμετροποίηση. Κατεβάζετε ό,τι θέλετε για όποιο πράγμα θέλετε (themes, mods ) και φλασάρετε ανα πάσα ώρα και στιγμή!!!

Ο άνθρωπος είναι απίστευτος και απλά θα σας πω πως το Note2 τρέχει εδώ και τρεις εβδομάδες τη ρομ του χωρίς κιχ...

Με μεγάλη μου χαρά είδα πριν λίγο πως έβγαλε και για το S3 την αντίστοιχη ρομ και μόλις κατεβάζω...

Ευθύμη...δοκίμασε και θα με θυμηθείς!!!:D:D:D

Εδώ το λινκ...http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2225762

Καλημέρα!! Τελικά μάλλον ακολουθώ βήμα βήμα τις προτροπές σου!! Τώρα φοράω Sotmax η οποία είναι όντως εξαιρετική και θα δοκιμάσω αυτή που λες κάποια στιγμή σήμερα λογικά.. Ευχαριστώ πολύ :)

Κάποιο απο τα τελευταια modem που το χετε τσεκαρει οτι λειτουργει καλα στην Ελλάδα ωστε να το βαλω;

Κάποιο απο τα τελευταια modem που το χετε τσεκαρει οτι λειτουργει καλα στην Ελλάδα ωστε να το βαλω;

Εγω με το xxemb5 ειμαι μια χαρα, παει πολυ καλα...

Ναι, αλλαζει το path του αποθηκευτικου χωρου.. στο κανει sdcard/0.. αν παρεις backup με το titanium, καλυτερα να το στειλεις στο dropbox και να το ξαναπερασεις μεσα στο κινητο αφου βαλεις την omega, ή να επιλεξεις να το κανει στην εξωτερικη sd αν διαθετεις, ωστε να ξαναπερασεις παλι τις εφαρμογες σου χωρις να εχεις παρατραγουδα... αν εχεις καποια απορια πως γινεται αυτο, μου λες...

Αυτο μου χε δημιουργησει η Liquidsmooth, και την ξαναφλασαρα απο πανω επειδη δοκιμαζα κατι πραγματα οταν την σεταρα, και σε καθε φλασαρισμα μου δημιουργουσε sdcard/0/0, και μου ειχε φανει πολυ περιεργο. Το Titanium το ειχα στην εξωτερικη. Αν ξαναβαλω aokp τωρα θα ειμαι καλυτερα προετοιμασμενος.

ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ το σ3 που ειχα το πουλησα ρουταρισμενο και με περασμενη ωμεγα σημερα με πηρε το παιδι που το πηρε και ειπε ενω το ειχε βαλει να φορτισει οταν ξυπνησε το βρηκε κλειστο και ουτε φορτιζει ουτε λαμπακι αναβει ουτε μπορει να το ανοιξει ο φορτιστης λογικα δε φταιει πειτε μου ιδεες μηπως τον βοηθησω να το ανοιξει . Πρεπει κ να το ξεχακαρω για να το στειλω για σερβις. αλλα δε μου το φερε να δω αν θα ανοιξει με τα τρια κουμπια . Προτιενετε μου λυσεις μηπως κ το φτιαξω τι μπορει να επαθε ετσι στα καλα καθουμενα??

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ το σ3 που ειχα το πουλησα ρουταρισμενο και με περασμενη ωμεγα σημερα με πηρε το παιδι που το πηρε και ειπε ενω το ειχε βαλει να φορτισει οταν ξυπνησε το βρηκε κλειστο και ουτε φορτιζει ουτε λαμπακι αναβει ουτε μπορει να το ανοιξει ο φορτιστης λογικα δε φταιει πειτε μου ιδεες μηπως τον βοηθησω να το ανοιξει . Πρεπει κ να το ξεχακαρω για να το στειλω για σερβις. αλλα δε μου το φερε να δω αν θα ανοιξει με τα τρια κουμπια . Προτιενετε μου λυσεις μηπως κ το φτιαξω τι μπορει να επαθε ετσι στα καλα καθουμενα??

Ελπιζω να μην ειναι αυτο, αλλα όσοι το έπαθαν το έπαθαν με τον ίδιο τρόπο... Διάβασε λιγακι εδω..

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=353394

υπαρχει καποια ολοκληρωμενη beta 4.2.2 να την βαλοω με οdin χωρις να γραψει ο counter και να μην χρειαζεται ρουτ???

IPhone 15 Pro