ackel Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Ερώτηση προς τους λίγο πιο έμπειρους. Το logcat τρέχει μονιμα σε ολες τις Rom ή μπορεί να γίνει enable/disable κατά βούληση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zapee995 Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 (edited) Έχεις κάνει remove την 2nd Rom από το Siyah recovery? Edit: Αφού το κάνεις αυτό, μέσω recovery κάνε flash ένα από αυτά, ανάλογα τι θέλεις : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1832326 Λοιπον το δοκιμασα! Εβαλα το Mega Wipe, ξαναφλασαρα την Omega και αυτη τη στιγμη χρησιμοποιουνται τα 400mb απο τα 11.28gb! Super! Και παλι ευχαριστω.:D Edit: να τονίσω οτι επειδη ειχα φλασαρει πανω απο 20 φορές διαφορες ρομ, μαζι με κατι χυμα downloads, εβλεπα ελυθερα 2.5gb. Οταν πηγαινα στις ρυθμισεις για να τσεκάρω χωρητικοτητα, τα αρχεία, οι φακελοι και οι υποφακελοι ηταν παρα πολλα με αποτελεσμα μια στις πεντε να καταφερνει να δείξει χωρητικότητα και αυτο μετα απο μιση ωρα ελέγχου. Edited February 25, 2013 by zapee995 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosaero Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Thanks!! Η αλήθεια είναι ότι ο perseus δείχνει ήδη τις διαθέσεις του αφού η μπαταρία δείχνει να πέφτει πιο αργά ή μάλλον να κρατάει περισσότερο.. Καλά που μου θύμισες την revolution HD!! καλησπερα.....εχω δοκιμασει ολες σχεδον τις ρομ...σαν την revolution HD καμια...αν δεν σε χαλαει το στοκ λουκ δεν νομιζω να βρεις καλυτερη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί πάει πολύς καιρός ποιοι kernels και ποιες roms αξίζουν? Με ενδιαφέρει κυρίως η αξιοπιστία και λιγότερο το παιχνίδι με overclocking κτλ, ευχαριστώ! Ultimarom 8.1.1 με siyah kernel 1.8.9. Σταθερή και γρήγορη. Stock based με AOSP look και πολλά mods. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. March 3, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 (edited) Ερώτηση προς τους λίγο πιο έμπειρους. Το logcat τρέχει μονιμα σε ολες τις Rom ή μπορεί να γίνει enable/disable κατά βούληση; Tρέχει μόνιμα. Μπορείς να το σταματήσεις φλασάροντας άλλο custom kernel. Στο S3 δεν το έχω ψάξει δυστυχώς να σου πω αν και ποιο kernel το κάνει. Στην περίπτωση που υποστηρίζεται ήδη στο μαμά kernel, χώσε το παρακάτω στο build.prop και δες: :) debug.mdpcomp.logs = 0 logcat.live = disable Edited March 3, 2013 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c3250 Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 θελω να περασω το παραπανω προγραμμα για καταγραφη κλησης αλλα δεν ξερω ποιο να διαλαξω καποιος να μας βοηθησει??Εχω το S3 με 4.1.2 XXELLA με Stock Rom και αν γραφει με ακουστικα bluetooth. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 θελω να περασω το παραπανω προγραμμα για καταγραφη κλησης αλλα δεν ξερω ποιο να διαλαξω καποιος να μας βοηθησει??Εχω το S3 με 4.1.2 XXELLA με Stock Rom και αν γραφει με ακουστικα bluetooth. Κατέβασε από εδω το XXDLL4/5/A Odex/Deodex. Κανε ένα backup πρώτα σε περίπτωση που κατι δεν πάει καλά . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 (edited) Ρε παιδια στο titanium backup προσπαθω να παρω και τα data απο το gta vice citυ που ειναι 1.4gb κ βασικα εχει και τα save μου μεσα .Πως γινεται? Παιδια οποιος μπορει να βοηθησει Επισης θελω να ρωτησω αν εχει δοκιμασει κανεις την FoxHound Rom 2.2 (ειναι η τελευταια) ημουν σε omega rom και πηγα στην foxhound και επαθα πλακα ....σκοτωνει απο ταχυτητα και πολλα αλλα! Edited March 4, 2013 by apsogos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos1_j Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Συγνώμη για το διπλό μήνυμα το έγραψα καταλάθως στο θέμα της omegas ενώ ήθελα εδώ, ξέρει κανείς να μου απαντήσει: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4579778#post4579778 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c3250 Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Κατέβασε από εδω το XXDLL4/5/A Odex/Deodex. Κανε ένα backup πρώτα σε περίπτωση που κατι δεν πάει καλά . Ευχαριστω εγγραφη κλησης με bluetooth κανει ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Ευχαριστω εγγραφη κλησης με bluetooth κανει ??? Δοκίμασε ,γράφει οτι είναι φάση δοκιμής . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Επιμενω foxhound rom too fast;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Επιμενω foxhound rom too fast;-) Έχει φοβερες επιλογές η Foxhound στα settings, αλλά είναι πολύ buggy νομίζω και ο developer θα ασχοληθεί οποτε μπορεί. Π.χ η omega έχει ολοκληρο team απο πισω και ο indie διορθώνει αμέσως τα bugs. Αν δουλευε σωστά η camera σίγουρα θα έβαζα και θα πρότεινα καποια AOSP Rom, αντί για Samsung based. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 28/2 βγηκε η τελευταια foxhound , μια χαρα τα διορθωνουν.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 28/2 βγηκε η τελευταια foxhound , μια χαρα τα διορθωνουν.! Σου δουλεύει το csc selector και αυτό που σου μιλάει το κινητό όταν σε παίρνει κάποιος; Είναι εδώ και τρεις εκδόσεις ετσι σε εμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Έχω ελληνικό s3 4g με stock rom basebaband version xxbll5 και είμαι rooted. Θέλω να βάλω στο multi window περισσότερες εφαρμογές αλλα τα link που δίνετε δεν εχει για αυτη τη version που έχω εγω. Ξέρει κανεις να μου προτείνει κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Σου δουλεύει το csc selector και αυτό που σου μιλάει το κινητό όταν σε παίρνει κάποιος; Είναι εδώ και τρεις εκδόσεις ετσι σε εμενα. δεν το χρησιμοποιω αλλα θα το κοιταξω και θα σου πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 με τη foxhound 2.0 δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα την καινούργια δεν την εχω δοκιμάσει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukou_83 Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Καλημέρα στην παρέα!Ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να βάλουμε στο S3 κάρτα sim με 2 νούμερα επάνω..στην Cosmote που ρώτησα μου'παν ότι γίνεται,απλά επειδή το S3 παίρνει micro sim και αυτοί την βγάζουν σε κανονικό μέγεθος δεν αναλαμβάνουν να την κόψουν-τροποποιήσουν για να ταιριάζει στο κινητό. Το έχει κάνει κάποιος στο κινητό του ή μόνο εγώ το σκέφτηκα?Αν ναι λειτουργεί κανονικά..? *Αν έγραψα σε λάθος τόπικ σόρρυ,ας μεταφερθεί το μήνυμά μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 με τη foxhound 2.0 δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα την καινούργια δεν την εχω δοκιμάσει Σκοτωνει απο ταχυτητα και ομορφια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelos Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 Καλημέρα στην παρέα!Ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να βάλουμε στο S3 κάρτα sim με 2 νούμερα επάνω..στην Cosmote που ρώτησα μου'παν ότι γίνεται,απλά επειδή το S3 παίρνει micro sim και αυτοί την βγάζουν σε κανονικό μέγεθος δεν αναλαμβάνουν να την κόψουν-τροποποιήσουν για να ταιριάζει στο κινητό. Το έχει κάνει κάποιος στο κινητό του ή μόνο εγώ το σκέφτηκα?Αν ναι λειτουργεί κανονικά..? *Αν έγραψα σε λάθος τόπικ σόρρυ,ας μεταφερθεί το μήνυμά μου. Λειτουργεί κανονικά, χωρις κανένα προβλημα Παράθεση Θα mini ή θα μου mini ? (στα χέρια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 Αν περασω την foxhound , η καμερα θα ναι το ιδιο καλη; Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 Αν περασω την foxhound , η καμερα θα ναι το ιδιο καλη; Ναι το ιδιο ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 Απο περιεργεια τι σας αρεσει στην foxhound;Στηριζεται απο οτι εχω καταλαβει στην official και την εχει ντυσει με θεμα απο την vanilla. Αν σας αρεσει η vanilla καλυτερα η 4.2.2.Ελαφρυτερη ρομ και πιο γρηγορη(αν και οχι τοσο αξιοπιστη). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 Καλημερα φιλε μου..... ειναι αρκετα γρηγορη Rom ...!Ισως η γρηγοροτερη.....και αξιοπιστη....και καλη μπαταρια..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts