Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S III

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και για όσους δεν ξέρουν τι εστί counter...;; :confused::cry::O

Ακόμα μια χαζή ερώτηση: ενώ σβήνω το αρχείο από το rerware με τον tunny-τάδε, συνεχίζει το δελφινάκι να μη δείχνει τα φλας (youtube κλπ). Φοράει τώρα το αγγλικό ΕΛΛ4 επάνω (αν παίζει κάποιο ρόλο αυτό δλδ).

Ιδέες;

• Απαντήσεις 7,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι επιβεβαιωνω και εγω.....

Δοκιμασα σκληρο με μονό καλωδιο

και χωρις να του δωσω ρευμα δεν προλαβαινε να τον δει το τηλεφωνο....

(Εγραφε συνεχεια "συνδεθηκε usb"...

"αποσυνδεθηκε usb"...)

Παρ'ολα αυτα το φωτακι του σκληρου αναβε κανονικα .Απλα πιθανον να μην επαιρνε την σωστη ενταση ρευματος....

Οποτε παμε για αγορα διπλου usb καλωδιου....

Εγώ με ενα otg Κινεζικό, με το προγραμματακι για ntfs και με το μαμά καλωδίου του δίσκου, κατάφερα

και διάβασα τον wd essential usb 2 750gb δίσκο μου με ένα καλώδιο (χωρίς διπλή τροφοδοσία), και έπαιξα

και μια ταινία. Άπλα είναι πολύ ευαίσθητο μην κουνηθεί κάνα βύσμα

Άλλωστε υπάρχουν αρκετά βιντεακια στο youtube που διαβάζουν δίσκους χωρίς εξωτερική τροφοδοσία.

Επίσης ας μου εξήγησή κάποιος τι γίνετε με τούς παλιούς bootloaders και τούς καινούργιους, γιατί να αλλάξουμε από παλιό σε καινούργιο, και αν ισχύει κάτι που άκουσα για random sudden death του S3 με τούς παλιούς...

Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους. Είμαι νέο μέλος του forum, και από galaxy s1 έχω τώρα παραγγείλει το s3. Ποια πιστεύετε ότι είναι η καλύτερη custom rom από άποψη ταχύτητας και smoothness που θα μου προτείνατε να εγκαταστήσω? Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Εγώ με ενα otg Κινεζικό, με το προγραμματακι για ntfs και με το μαμά καλωδίου του δίσκου, κατάφερα

και διάβασα τον wd essential usb 2 750gb δίσκο μου με ένα καλώδιο (χωρίς διπλή τροφοδοσία), και έπαιξα

και μια ταινία. Άπλα είναι πολύ ευαίσθητο μην κουνηθεί κάνα βύσμα

Άλλωστε υπάρχουν αρκετά βιντεακια στο youtube που διαβάζουν δίσκους χωρίς εξωτερική τροφοδοσία.

Δοκίμασα και έναν WD My passport 250 GB που είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος (θέλει κοντό καλώδιο) και δούλεψε! Είδα μερικές φωτογραφίες που είχε μέσα. Η σύνδεση έγινε χωρίς εξωτερική τροφοδοσία, με δυο διαδοχικά "κοντά" καλώδια (USB otg micro σε θηλυκό USB και micro σε κανονικό). Τα δύο καλώδια μαζί συνολικά ~25cm.

Ενα Icy Box (με ένα 320άρι μέσα 2.5" από laptop) δεν μπόρεσε να το ξεκινήσει.

Edited by Tsaglis

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους. Είμαι νέο μέλος του forum, και από galaxy s1 έχω τώρα παραγγείλει το s3. Ποια πιστεύετε ότι είναι η καλύτερη custom rom από άποψη ταχύτητας και smoothness που θα μου προτείνατε να εγκαταστήσω? Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Αν δεν δοκιμάσεις μόνος σου δεν μπορείς να ξέρεις ποια μπορεί να καλύψει τις ανάγκες/απαιτήσεις σου .

http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=179

Samsung galaxy s21+

Και η στοκ μια χαρά είναι, με τα καλούδια της Samsung. Δεν έχω νιώσει ανάγκη να παίξω με custom όπως στις άλλες συσκευές μου.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Η stock 4.1.2 είναι ότι καλύτερο δεν υπάρχει λόγος για custom

Η stock 4.1.2 είναι ότι καλύτερο δεν υπάρχει λόγος για custom

δεν διαφωνω οτι η stock ειναι καλη αλλα παντα η custom ειναι καλυτερη αν ειναι στημενη σωστα.

ειδικα οι ρομ που βγαζει η samsung και γενικα στο galaxy ειναι λιγο περιεργες οσων αφορα διαχειριση μνημης κτλ.και απο τι γνωριζω σε σχεση με τα htc δεν χησιμοποιει ram disk και ετσι μια custom rom ειναι απαραιτητη να μπαλωσει τετοιες καταστασεις.

παντως αυτην την στιγμη εχω την omega v36 και πραγματικα τα παιδια εχουν κανει πολυ καλη δουλεια.

δεν την συγκρινω με την stock.

Καλησπέρα παιδιά. Αύριο αν όλα πάνε καλά θα έχω το S3, οπότε να κάνω 1-2 ερωτησούλες:). Το κιν. λογικά θα είναι με 4.0, η αναβάθμιση θα γίνει από τον υπολογιστή ή απευθείας από το κιν.? Πρώτα να το ανοίξω, να περάσω τους διάφορους λογαριασμούς και μετά να αναβάθμιση ή το ανοίγω, πηδάω όλα τα αρχικά βήματα και αναβαθμίζω? Και μια τελευταία (για την ώρα), τα προγράμματα kies kai odin, χρειάζονται, το kies το κάνεις εγκατάσταση από το κιν, γενικά τι παίζει με αυτά? Ευχαριστώ:D

Καλησπέρα παιδιά. Αύριο αν όλα πάνε καλά θα έχω το S3, οπότε να κάνω 1-2 ερωτησούλες:). Το κιν. λογικά θα είναι με 4.0, η αναβάθμιση θα γίνει από τον υπολογιστή ή απευθείας από το κιν.? Πρώτα να το ανοίξω, να περάσω τους διάφορους λογαριασμούς και μετά να αναβάθμιση ή το ανοίγω, πηδάω όλα τα αρχικά βήματα και αναβαθμίζω? Και μια τελευταία (για την ώρα), τα προγράμματα kies kai odin, χρειάζονται, το kies το κάνεις εγκατάσταση από το κιν, γενικά τι παίζει με αυτά? Ευχαριστώ:D

Μπορεί να έχει και 4.1.1, αλλά πιθανότερο 4.0.4

Και με τους 2 τρόπους γίνεται.Υπολογιστή επίσημα από Samsung με το πρόγραμμα KIES (κατέβασε το από τη Samsung), ή μέσα από το κινητό (ΟΤΑ)

Το Odin το χρησιμοποιούμε για να περνάμε εμείς οι ίδιοι roms , παρακάμπτοντας την Samsung.

Δες καλύτερα τι αναβαθμίσεις έχεις, πέρνα τες και μετά κάνε λογαριασμό για να μη μπερδευτείς.

Και τα δύο όμως γίνονται.Οι οδηγοί που ίσως χρειαστείς υπάρχουν στα επισημασμένα θέματα του φόρουμ.

Καλώς όρισες :cool:

Παιδιά καλησπέρα. Επειδή δε δουλεύει το λινκ από την αρχική σελίδα, ξέρει κανείς να μου πει πως εγκαθιστώ τον flash player? είμαι σε 4.1.1 αν έχει κάποια σχέση. Ευχαριστώ

Παιδιά καλησπέρα. Επειδή δε δουλεύει το λινκ από την αρχική σελίδα, ξέρει κανείς να μου πει πως εγκαθιστώ τον flash player? είμαι σε 4.1.1 αν έχει κάποια σχέση. Ευχαριστώ

Κατέβασε την τελευταία εκδοση του flash που ειναι για ics απο εδώ http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/archived-flash-player-versions.html .

Βάλε το apk στο τηλέφωνο ,βρες το με τον file manager και καν το εγκατάσταση .

Samsung galaxy s21+

Ελα φιλε: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2042532

Παιδια οδηγος για cwm υπαρχει ??

τι εννοείς ??

Πως να περάσεις το cwm recovery στο τηλέφωνο ή πως να φλασαρεις με cwm ????

Samsung galaxy s21+

Παιδιά καλησπέρα.

Έγραψα πριν κανένα 3ωρό αλλά δε βρίσκω πουθενά το post και θα το ξαναγράψω. :(

Κάποιος από εδώ μέσα πρίν κάποιους μήνες έγραψε έναν τρόπο για να κάνουμε backup τις εφαρμογές σαν αρχεία .apk ώστε να μη ξαναχριαστεί να κατεβάσουμε κάποιες απ αυτές. Έχω το Titanium για backup αλλά θέλω και τις εφαρμογές ξεχωριστά

Γνωρίζει κανείς κάτι????

Ευχαριστώ.

Παιδια γινεται να ανεβει και πουθενα αλλου το συγκεγκριμενο αρχειο για την αφαιρεση των αρχικων animation γιατι στο 4shared ζηταει εγγραφη, και να γινει λιγο πιο αναλυτικο το πως το κανουμε αυτο...

To φλασάρουμε από recovery mod και επαναφέρει τα unbranded original της Samsung

Και κατι ακομα πρεπει να κανουμε και root το κινητο για να γινει αυτο; Αν ναι δεν χρειαζεται να μου εξηγησετε κατι γιατι δεν παιζει να το κανω root! :P

Ευχαριστω εκ των προτερων! :)

Edited by warlock7

τι εννοείς ??

Πως να περάσεις το cwm recovery στο τηλέφωνο ή πως να φλασαρεις με cwm ????

Πως να περασω το cwm :) Δεν εχω κανει ακομα ροοτ. Απο το s2 που ειχα θυμαμαι οτι γινοταν μαζι η διαδικασια με ενα cf root. Ειμαι με την 4.1.2 :)

EDIT: Eνταξει το βρηκα και το περασα :)

Edited by dimitrissa
:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Παιδια γινεται να ανεβει και πουθενα αλλου το συγκεγκριμενο αρχειο για την αφαιρεση των αρχικων animation γιατι στο 4shared ζηταει εγγραφη, και να γινει λιγο πιο αναλυτικο το πως το κανουμε αυτο...

Και κατι ακομα πρεπει να κανουμε και root το κινητο για να γινει αυτο; Αν ναι δεν χρειαζεται να μου εξηγησετε κατι γιατι δεν παιζει να το κανω root! :P

Ευχαριστω εκ των προτερων! :)

Οτιδήποτε έχει να κάνει με αλλαγές στο σύστημα εννοείται ότι χρειάζεται να είσαι root. Αν "δεν παίζει" να το κάνεις root, ξέχνα οτιδήποτε έχει να κάνει με τροποποιήσεις. Είσαι σε λάθος θέμα :p

- Alex

Αυτό με τον bootloader της XXELLA με έχει ξενερώσει λιγάκι. Βασικά έχω πάνω την 4.1.2 XXELL5 (Omega v35), και δεν γουστάρω να βλέπω θαυμαστικά και τριγωνάκια (τέλειωσαν οι γιορτές για κάλαντα) σε κάθε reboot άμα βάλω την XXELLA και μοιραία μπει και ο νέος bootloader.

Αξίζει πραγματικά να πάω στη XXELLA (ερωτώ αυτούς που την έχουν δοκιμάσει) ή να μείνω στα αυγά μου;

Edited by avesalom

Device: Samsung Galaxy S III 32GB

Device: Motorola XOOM 3G

Device: HTC Desire

Device: iPhone 4 16GB

Device: iPad Mini 16GB

Αυτό με τον bootloader της XXELLA με έχει ξενερώσει λιγάκι. Βασικά έχω πάνω την 4.1.2 XXELL5 (Omega v36), και δεν γουστάρω να βλέπω θαυμαστικά και τριγωνάκια (τέλειωσαν οι γιορτές για κάλαντα) σε κάθε reboot άμα βάλω την XXELLA και μοιραία μπει και ο νέος bootloader.

Αξίζει πραγματικά να πάω στη XXELLA (ερωτώ αυτούς που την έχουν δοκιμάσει) ή να μείνω στα αυγά μου;

Omega I9300 XXELLA v36 JB 4.1.2

Μας εχεις μπερδεψει λιγο, αλλα κατσε οπως εισαι..

Omega I9300 XXELLA v36 JB 4.1.2

Μας εχεις μπερδεψει λιγο, αλλα κατσε οπως εισαι..

Ωπα sorry! Έχεις δίκιο. Εκ παραδρομής αντί v35 έγραψα 36 :lol:

Device: Samsung Galaxy S III 32GB

Device: Motorola XOOM 3G

Device: HTC Desire

Device: iPhone 4 16GB

Device: iPad Mini 16GB

Ωπα sorry! Έχεις δίκιο. Εκ παραδρομής αντί v35 έγραψα 36 :lol:

Απ'οτι ξερω ο bootloader δεν εχει να κανει με την v36, αν θες μπορεις να την περασεις και ο bootloader θα ειναι αυτος που εχεις τωρα...