sothoms Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους.. Εφτιαξα ενα mod για το dialer γιατι δε μου αρεσει να πηγαινω την μπαρα προς τ'αριστερα για να κανω κλικ στις επαφες.. Το μονο που αλλαξα ειναι το "Αρχεια καταγραφης" το εκανα "Ιστορικο" για να ειναι πιο μικρη η γραμματοσειρα και να μη χρειαζεται να πηγαινεις δεξια η αριστερα την μπαρα.. Το apk το εχω παρει απο την Pulse v3 Rom αλλα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ταιριαζει σε ολες τις 4.1.2.. Αν θελετε το βαζετε και στο πρωτο ποστ. Μηπως μπορεις να κανεις το ιδιο και στον dialer που εχεις στο xda, γιατι αυτον χρησιμοποιω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1844756 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Μηπως μπορεις να κανεις το ιδιο και στον dialer που εχεις στο xda, γιατι αυτον χρησιμοποιω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1844756 Eκείνο είναι θέμα που μπαίνει από πάνω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Μηπως μπορεις να κανεις το ιδιο και στον dialer που εχεις στο xda, γιατι αυτον χρησιμοποιω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1844756 Κανε πρωτα εγκατασταση το μοντ και μετα το dialer Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Τώρα με την αναβάθμιση εμφανίζεται εκείνη η μπάρα στα αριστερά που μπορείς να ανοίξεις 2 προγραμματάκια ταυτόχρονα κλπ κλπ. Ωραία... Είναι η ιδέα μου ή δεν μπορούν να προστεθούν άλλα και μένουμε μονάχα με τα 5-6 που έχει εξαρχής; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Τώρα με την αναβάθμιση εμφανίζεται εκείνη η μπάρα στα αριστερά που μπορείς να ανοίξεις 2 προγραμματάκια ταυτόχρονα κλπ κλπ. Ωραία... Είναι η ιδέα μου ή δεν μπορούν να προστεθούν άλλα και μένουμε μονάχα με τα 5-6 που έχει εξαρχής; :confused: Κοιταξε λιγο εδω: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1996050 Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Ωραία ευχαριστώ! Τώρα θα κατεβάσω το απ. Μιλάμε πάντα βέβαια για στοκ ρομ ε; :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Μια που βάζετε σιγά σιγά την 4.1.2 μπορείτε να μας πείτε τα ΑΡΝΗΤΙΚΑ της. Κάπου διάβασα ότι laggάρει και δεν είναι τόσο smooth. Ισχύει; Καθυστερήσεις σε Contacts και Dialer και redraws υπάρχουν ακόμη; Δε μιλάω για το αν υπάρχουν "λύσεις" (exdialer, άλλος launcher κλπ)... Θα ήθελα τη γνώμη σας για τη stock εφαρμογή. Ευχαριστώ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Ωραία ευχαριστώ! Τώρα θα κατεβάσω το απ. Μιλάμε πάντα βέβαια για στοκ ρομ ε; :ninja: Για stock rom κατεβάζεις το odex αρχείο . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Ωραία ευχαριστώ! Τώρα θα κατεβάσω το απ. Μιλάμε πάντα βέβαια για στοκ ρομ ε; :ninja: Θα κατεβασεις το Odex που λεει.. Edit: Τοσο αργος ειμαι και με προλαβαινουν ολοι?? Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Μια που βάζετε σιγά σιγά την 4.1.2 μπορείτε να μας πείτε τα ΑΡΝΗΤΙΚΑ της. Κάπου διάβασα ότι laggάρει και δεν είναι τόσο smooth. Ισχύει; Καθυστερήσεις σε Contacts και Dialer και redraws υπάρχουν ακόμη; Δε μιλάω για το αν υπάρχουν "λύσεις" (exdialer, άλλος launcher κλπ)... Θα ήθελα τη γνώμη σας για τη stock εφαρμογή. Ευχαριστώ. :) Ιδια με την 4.1.1 ειναι. Πιστεψε με ειναι η καλυτερη ρομ που φορεσε μεχρι στιγμης το S3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Καλησπερα παιδια .... Εχω παραγγειλει ενα στικακι usb 32GB Και σιγουρα θα το κανω ntfs (εαν δεν ειναι ηδη)....για να μπορω να περναω ταινιες hd (720-1080) αφου αν το αφησω FAT θα εγω προβλημα με τα αρχεια ανω των 4GB..... Αυτο θα το διαβαζει το S3 μεσω του otg cable ???? (otg cable εχω ηδη) Εχω μπερδευτει με τοσες πληροφοριες στους xda..... Αν μπορει και ξερει καποιος ας βοηθησει.... Την 4.1.2 (poland) εχω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Καλησπερα παιδια .... Εχω παραγγειλει ενα στικακι usb 32GB Και σιγουρα θα το κανω ntfs (εαν δεν ειναι ηδη)....για να μπορω να περναω ταινιες hd (720-1080) αφου αν το αφησω FAT θα εγω προβλημα με τα αρχεια ανω των 4GB..... Αυτο θα το διαβαζει το S3 μεσω του otg cable ???? (otg cable εχω ηδη) Εχω μπερδευτει με τοσες πληροφοριες στους xda..... Αν μπορει και ξερει καποιος ας βοηθησει.... Την 4.1.2 (poland) εχω.... Θα το κάνεις exFat και θα είσαι οκ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 (edited) Καλησπερα παιδια .... Εχω παραγγειλει ενα στικακι usb 32GB Και σιγουρα θα το κανω ntfs (εαν δεν ειναι ηδη)....για να μπορω να περναω ταινιες hd (720-1080) αφου αν το αφησω FAT θα εγω προβλημα με τα αρχεια ανω των 4GB..... Αυτο θα το διαβαζει το S3 μεσω του otg cable ???? (otg cable εχω ηδη) Εχω μπερδευτει με τοσες πληροφοριες στους xda..... Αν μπορει και ξερει καποιος ας βοηθησει.... Την 4.1.2 (poland) εχω.... Φορμάρισα ένα στικάκι 8gb σε ntfs To Σύνδεσα στο SIII Μου πετάει ένα μήνυμα ότι ο χώρος USB είναι κενός (ενώ έχει 2 ταινίες μέσα) ή δεν υποστηρίζεται Εχω 4.1.2 Γερμανική Edit Εδώ λέει ότι γίνεται Θα το δοκιμάσω. Edit 2 Δουλεύει, θέλει μονο να έχεις root δικαιώματα. Edited January 4, 2013 by Tsaglis Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Φορμάρισα ένα στικάκι 8gb σε ntfs To Σύνδεσα στο SIII Μου πετάει ένα μήνυμα ότι ο χώρος USB είναι κενός (ενώ έχει 2 ταινίες μέσα) ή δεν υποστηρίζεται Εχω 4.1.2 Γερμανική Εδώ λέει ότι γίνεται Θα το δοκιμάσω. Αν το έκανες exfat θα γλύτωνες όλη την ταλαιπωρία :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Αν το έκανες exfat θα γλύτωνες όλη την ταλαιπωρία :cool: Δεν διαφωνώ. Αλλά μπορεί να βρεθώ κάπου και να πρέπει να διαβάσω ένα στικάκι ή κάτι άλλο (όχι υποχρεωτικά δικό μου) σε ntfs και ήθελα να δώ και εγώ αν γίνεται! Και δεν είναι ταλαιπωρία, μια δωρεάν εφαρμογή από το market είναι! Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Δεν διαφωνώ. Αλλά μπορεί να βρεθώ κάπου και να πρέπει να διαβάσω ένα στικάκι ή κάτι άλλο (όχι υποχρεωτικά δικό μου) σε ntfs και ήθελα να δώ και εγώ αν γίνεται! Και δεν είναι ταλαιπωρία, μια δωρεάν εφαρμογή από το market είναι! Αφου λες οτι γινεται να το σκεφτουμε και αυτο..... Γιατι οντως μπορει να χρειαστει να διαβασουμε στικακι καποιου αλλου που να το εχει σε ntfs Ασε που εχω ηδη εναν 500αρη εξωτερικο δισκο (χωρις ρευμα) που ειναι γεματος ταινιες...λες να το διαβασει???? Εχεις κανενα σκληρο ntfs να δοκιμασεις??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Αφου λες οτι γινεται να το σκεφτουμε και αυτο..... Γιατι οντως μπορει να χρειαστει να διαβασουμε στικακι καποιου αλλου που να το εχει σε ntfs Ασε που εχω ηδη εναν 500αρη εξωτερικο δισκο (χωρις ρευμα) που ειναι γεματος ταινιες...λες να το διαβασει???? Εχεις κανενα σκληρο ntfs να δοκιμασεις??? Έχω αλλά όχι στο μέρος που βρίσκομαι. Ισως αργότερα ή αύριο να δοκιμάσω. Αν και πολύ αμφιβάλω ότι μπορεί να δώσει αρκετό ρεύμα για να δουλέψει ο σκληρός δίσκος! Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Αφου λες οτι γινεται να το σκεφτουμε και αυτο..... Γιατι οντως μπορει να χρειαστει να διαβασουμε στικακι καποιου αλλου που να το εχει σε ntfs Ασε που εχω ηδη εναν 500αρη εξωτερικο δισκο (χωρις ρευμα) που ειναι γεματος ταινιες...λες να το διαβασει???? Εχεις κανενα σκληρο ntfs να δοκιμασεις??? Αυτό που σου είπε ο Tsaglis ισχύει και δε πρέπει να αμφιβάλει :D Μπορείς αν έχει διπλό usb βύσμα, να δοκιμάσεις να συνδέσεις το δεύτερο στο φορτιστή του κινητού :cool: Αν έχεις διπλό βύσμα επίσης προσοχή γιατί δεν είναι ίδια και τα 2. Το ένα έχει data+ρεύμα και το άλλο μόνο ρεύμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panik3 Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Αυτό που σου είπε ο Tsaglis ισχύει και δε πρέπει να αμφιβάλει :D Μπορείς αν έχει διπλό usb βύσμα, να δοκιμάσεις να συνδέσεις το δεύτερο στο φορτιστή του κινητού :cool: Αν έχεις διπλό βύσμα επίσης προσοχή γιατί δεν είναι ίδια και τα 2. Το ένα έχει data+ρεύμα και το άλλο μόνο ρεύμα. Δοκίμασα σκληρό δίσκο 600 ΜΒ (NTFS) με καλώδιο που βγάζει εξτρα usb για τροφοδοσία και τον διάβασε κανονικότατα!!!!! Και έπαιζε τις ταινίες που είχα μέσα κανονικά! Αν υπήρχε και τρόπος να συνδέαμε τον εξωτερικό δίσκο ταυτόχρονα και με τον γνωστό HDMI αντάπτορα θα ήταν το τέλειο. Θα παίζαμε στην τηλεόραση όποια ταινία θέλαμε από τον σκληρό. Να υπάρχει άραγε κανένα ανταπτοράκι που να βγάζει σε δύο micro usb ώστε στο ένα να πάει το ρεύμα και στο άλλο το usb otg; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Δοκίμασα σκληρό δίσκο 600 ΜΒ (NTFS) με καλώδιο που βγάζει εξτρα usb για τροφοδοσία και τον διάβασε κανονικότατα!!!!! Και έπαιζε τις ταινίες που είχα μέσα κανονικά! Αν υπήρχε και τρόπος να συνδέαμε τον εξωτερικό δίσκο ταυτόχρονα και με τον γνωστό HDMI αντάπτορα θα ήταν το τέλειο. Θα παίζαμε στην τηλεόραση όποια ταινία θέλαμε από τον σκληρό. Να υπάρχει άραγε κανένα ανταπτοράκι που να βγάζει σε δύο micro usb ώστε στο ένα να πάει το ρεύμα και στο άλλο το usb otg; Το σύνδεσες όπως είπα; ή τον είδε κανονικά μόνο με το ένα καλώδιο; Τον είδε απλά συνδέοντας τον ή έκανες κάτι έξτρα όπως αυτό στο βίντεο που έβαλε ο Tsaglis; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panik3 Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Το σύνδεσες όπως είπα; ή τον είδε κανονικά μόνο με το ένα καλώδιο; Τον είδε απλά συνδέοντας τον ή έκανες κάτι έξτρα όπως αυτό στο βίντεο που έβαλε ο Tsaglis; Έκανα ότι λέει το video (δηλ. εγκατέστησα απλά το paragon NTFS+...) και χρησιμοποιήσα και καλώδιο με εξτρα παροχή ρεύματος. Χωρίς εξωτερική τροφοδοσία του σκληρού δεν το διαβάζει καθόλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Έκανα ότι λέει το video (δηλ. εγκατέστησα απλά το paragon NTFS+...) και χρησιμοποιήσα και καλώδιο με εξτρα παροχή ρεύματος. Χωρίς εξωτερική τροφοδοσία του σκληρού δεν το διαβάζει καθόλου. Ναι επιβεβαιωνω και εγω..... Δοκιμασα σκληρο με μονό καλωδιο και χωρις να του δωσω ρευμα δεν προλαβαινε να τον δει το τηλεφωνο.... (Εγραφε συνεχεια "συνδεθηκε usb"... "αποσυνδεθηκε usb"...) Παρ'ολα αυτα το φωτακι του σκληρου αναβε κανονικα .Απλα πιθανον να μην επαιρνε την σωστη ενταση ρευματος.... Οποτε παμε για αγορα διπλου usb καλωδιου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 (edited) Για όποιον θέλει να επιστρέψει από τον bootloader της XXELLA σε παλιότερο και δε μπορεί μέσω Odin πλέον (οι παλιοί booloaders είναι blacklisted), η διαδικασία έχει ως εξής: Φλασάρουμε μια 4.0.4 οποιαδήποτε αρκεί να έχει τελευταία αναβάθμιση σε 4.1.1.Έχει δεν έχει bootloader δε μας ενδιαφέρει. Π.χ. την ελληνική 4.0.4 unbranded. Βάζουμε το κινητό μας να κάνει update μέσω ΟΤΑ Θα μας βγάλει να κάνουμε αναβάθμιση σε 4.1.1 (αφού δεν υπάρχει ακόμα 4.1.2) Την κάνουμε.Αυτό θα μας δώσει bootloader της 4.1.1 γιατί η αναβάθμιση μέσω ΟΤΑ δεν έχει blacklist. Πλέον έχουμε ξεκλείδωτο bootloader και μπορούμε να φλασάρουμε έναν της αρεσκείας μας παλιότερο ICS, ώστε να ξεφορτωθούμε και το κόκκινο θαυμαστικό όπως και το counter που αλλάζει σε 1 σε κάθε reboot, παρόλο που το μηδενίζουμε. Εδώ είναι ο XXALEF Τον φλασάρουμε μέσω Odin και τέλος :) Πλέον αν μηδενίσουμε με Triangle away δε ξαναμετράει ο counter 1 μετά το reboot. Εκτός αν φλασάρουμε πάλι καινούριο bootloader... Αυτή η διαδικασία θα κρατήσει μέχρι να δοθεί 4.1.2 αναβάθμιση στη ρομ που κατεβάσατε στην αρχή του οδηγού. Οπότε όποιος θέλει ας το κάνει τώρα, μιας και η 4.1.2 είναι προ των πυλών και αν είναι είναι εύκολο να γράψει και αν του πέτυχε. Καλή επιτυχία :) Υ.Γ. Υπάρχει και άλλη λύση, αλλά προυποθέτει φλασάρισμα με pit και γι αυτό δε την προτείνω, μιας και είναι μεγαλύτερο το ρίσκο. Edited January 6, 2013 by StratosGR Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 Για όποιον θέλει να επιστρέψει από τον bootloader της XXELLA σε παλιότερο και δε μπορεί μέσω Odin πλέον (οι παλιοί booloaders είναι blacklisted), η διαδικασία έχει ως εξής: Φλασάρουμε μια 4.0.4 οποιαδήποτε αρκεί να έχει τελευταία αναβάθμιση σε 4.1.1.Έχει δεν έχει bootloader δε μας ενδιαφέρει. Π.χ. την ελληνική 4.0.4 unbranded. Βάζουμε το κινητό μας να κάνει update μέσω ΟΤΑ Θα μας βγάλει να κάνουμε αναβάθμιση σε 4.1.1 (αφού δεν υπάρχει ακόμα 4.1.2) Την κάνουμε.Αυτό θα μας δώσει bootloader της 4.1.1 γιατί η αναβάθμιση μέσω ΟΤΑ δεν έχει blacklist. Πλέον έχουμε ξεκλείδωτο bootloader και μπορούμε να φλασάρουμε έναν της αρεσκείας μας παλιότερο ICS, ώστε να ξεφορτωθούμε και το κόκκινο θαυμαστικό όπως και το counter που αλλάζει σε 1 σε κάθε reboot, παρόλο που το μηδενίζουμε. Εδώ είναι ο XXALEF Τον φλασάρουμε μέσω Odin και τέλος :) Πλέον αν μηδενίσουμε με Triangle away δε ξαναμετράει ο counter 1 μετά το reboot. Εκτός αν φλασάρουμε πάλι καινούριο bootloader... Αυτή η διαδικασία θα κρατήσει μέχρι να δοθεί 4.1.2 αναβάθμιση στη ρομ που κατεβάσατε στην αρχή του οδηγού. Οπότε όποιος θέλει ας το κάνει τώρα, μιας και η 4.1.2 είναι προ των πυλών και αν είναι είναι εύκολο να γράψει και αν του πέτυχε. Καλή επιτυχία :) Υ.Γ. Υπάρχει και άλλη λύση, αλλά προυποθέτει φλασάρισμα με pit και γι αυτό δε την προτείνω, μιας και είναι μεγαλύτερο το ρίσκο. Μπραβο Στρατο ευχαριστουμε, το δοκιμασα και ολα πηγαν μια χαρα...ουτε θαυμαστικο πια ουτε ο counter 1...πλεον 0 για παντα. Φυσικα ξερω οτι για να ποσταρεις λυση εσυ πρεπει να εισαι σιγουρος οτι ειναι η σωστη... :) Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 Ευχαριστουμε Στρατο!Πολυ χρησιμος οδηγος! Απο τους λιγο εδω μεσα που εμπιστευομαι οταν θα ποσταρουν κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts