efthimis31 Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 :up::dance::bow::clap: ΟΛΑ τα λεφτα!!!!ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ !!!!! Και η αληθεια ειναι οτι επειδη απο τη 1η στιγμη καταπιαστηκα με custom rom και modες, πολλα απο αυτα που λες δε τα εχω παρει χαμπαρι!! (σαν το cheese πχ...) Εσύ (και το modding) φταις που δεν έχω πει ακόμα "cheese" στο κινητό μου :p:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Πως γινεται ρε παιδια αυτο με το τυρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Μπράβο Τόλη ...και Λίτσα. Τέλειο. (Αν και δαιτηρώ τις αμφιβολίες μου κατά πόσο το s-voice έπιασε αμέσως τις εντολές -πότε επιτέλους θα κάνουν τον εξελληνισμό αυτών των λειτουργιών για να έχουν μια πρακτική αξία....Samsung Hellas ακούς?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Μπράβο Τόλη ...και Λίτσα. Τέλειο. (Αν και δαιτηρώ τις αμφιβολίες μου κατά πόσο το s-voice έπιασε αμέσως τις εντολές -πότε επιτέλους θα κάνουν τον εξελληνισμό αυτών των λειτουργιών για να έχουν μια πρακτική αξία....Samsung Hellas ακούς?) Πιάσε τον φίλο σου τον Q και ζήτα του χάρη γιατί αν περιμένουμε για Ελληνικά από Samsung... Δεν νομίζω Τάκη! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Πως γινεται ρε παιδια αυτο με το τυρι οποιος θελει να δει τις φωνητικες εντολες που υποστηριζει το S3 ας κανει τα εξης: 1) αλλαξτε τη γλωσσα του κινητου σε Αγγλικα (δυστυχως με ελληνικα ΔΕΝ φαινονται οι εντολες) 2) Παμε Ρυθμισεις/Γλωσσα και ΕισαγωγηΦωνητικες εντολες για εφαρμογες εκει τα εχει ολα Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smurf1gr Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Καλημέρα! Τόλης εδώ! :D Στο καινούργιο μου βίντεο έκανα κάτι πρωτοποριακό! Σκηνοθέτησα μια απολαυστική ταινία μικρού μήκους (7:30 λεπτά) όπου παρουσιάζω τις έξυπνες λειτουργίες του Galaxy S3 (S Voice, Smart stay, Smart alert, Direct call and Social tag) με παραδείγματα σε σενάρια που συμβαίνουν συχνά στην πραγματική μας ζωή! Ευχαριστώ πολύ τη φίλη μου τη Λίτσα που έπαιξε μαζί μου σε αυτό το βίντεο! (και όσα μπόρεσε να δείξει στη σκηνή στο ντούζ! :O ) Θέλω τι γνώμη σας για αυτή μου την προσέγγιση στην παρουσίαση του Galaxy S3 που είναι κάτι διαφορετικό από απλά reviews σε τραπέζια και γραφεία, που κυκλοφορούν στο youtube! Δούλεψα πολύ για αυτό το βίντεο και σε όποιον αρέσει ας κάνει like και share! Ευχαριστώ! :) Δείτε το βίντεο εδώ - - - > Υ.Γ. Την ταινία την ονόμασα «Φράουλα-Μπανάνα» και όποιος κατάλαβε κατάλαβε! :rolleyes: :up: Πολύ καλό το βιντεάκι, όπως και τα features που παρουσιάζει, άλλωστε :D:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Κανεις λαθος σε windows 8 υποστηριζει usb mass storage κανονικα και με το νομο.;) Χωρίς ξεχωριστή εφαρμογή και out of the box, υποστηρίζει USB mass storage? Δηλαδή σαν φλασακί/σκληρό δίσκο? Όχι σαν μια συσκευή...Σαν φλασακι? ΔΕΝ υποστηρίζει out of the box χωρίς έξτρα πρόγραμμα USB mass storage Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Μπράβο Τόλη ...και Λίτσα. Τέλειο. (Αν και δαιτηρώ τις αμφιβολίες μου κατά πόσο το s-voice έπιασε αμέσως τις εντολές -πότε επιτέλους θα κάνουν τον εξελληνισμό αυτών των λειτουργιών για να έχουν μια πρακτική αξία....Samsung Hellas ακούς?) Ακριβώς. Μετα απο πολλές δοκιμές είναι εύκολο να διαπιστώσει κανεις, ότι το Vlingo (το οποίο δεν κάνει τόσα πολλα πράγματα όσο το S-Voice), τα παει πολυ καλύτερα σε απλές εντολές όπως η κλήση ενός αριθμού κλπ. Αν θέλετε ποσοστά σε μένα τουλάχιστον το Vlingo είχε 80% επιτυχία, ενω το S-Voice ούτε 30%. Γι αυτο και το πεταξα απο την rom που φοραω. Όσο δεν έχει ελληνικα, τσάμπα χώρο πιάνει. Ένα άλλο που βλέπω είναι ότι η Samsung επιδιώκει να φτιάξει fans σε όλο τον κόσμο, αντιγράφοντας και σ αυτο την apple. Κάτι αντίστοιχο με το Samsung mobile Greece υπάρχει σε όλες τις χωρες, με τις γνωστές υπερβολές που γράφονται σ αυτο. Η apple κατάφερε να οδηγήσει όλο το σύστημα στον χαζό αμερικανικό στυλ. Δυστυχώς αποδεικνύεται ότι για να πουλήσει κάτι θα πρέπει να ακολουθήσει αυτη την τακτικη. Διαφορετικα όσο καλο κι αν είναι ένα προϊόν δεν έχει μέλλον. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nstasino Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 (edited) Ακριβώς. Μετα απο πολλές δοκιμές είναι εύκολο να διαπιστώσει κανεις, ότι το Vlingo (το οποίο δεν κάνει τόσα πολλα πράγματα όσο το S-Voice), τα παει πολυ καλύτερα σε απλές εντολές όπως η κλήση ενός αριθμού κλπ. Αν θέλετε ποσοστά σε μένα τουλάχιστον το Vlingo είχε 80% επιτυχία, ενω το S-Voice ούτε 30%. Γι αυτο και το πεταξα απο την rom που φοραω. Όσο δεν έχει ελληνικα, τσάμπα χώρο πιάνει. Περίεργο αυτό που λες καθώς η Vlingo είναι η βάση του S-Voice. Πιθανώς, πολύ διαφορετικές υλοποιήσεις. Edited July 16, 2012 by nstasino Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 (edited) Χωρίς ξεχωριστή εφαρμογή και out of the box, υποστηρίζει USB mass storage? Δηλαδή σαν φλασακί/σκληρό δίσκο? Όχι σαν μια συσκευή...Σαν φλασακι? ΔΕΝ υποστηρίζει out of the box χωρίς έξτρα πρόγραμμα USB mass storage Ακριβως φιλε μου τα βλεπει το pc σαν 2 ξεχωριστους δισκους και την εσωτερικη μνημη και την micro sd χωρις κανενα προβλημα :) Και χωρις καποια εφαρμογη εννοειται. Edited July 16, 2012 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
replay33 Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Καλημερα παιδια μηπως ξερει κανεις να μου πει πως μπορω να βαλω την μπαρα των επαφων στα ελληνικα?τωρα οταν μπαινω στις επαφες μου η πλαινη μπαρα με το a.b.c.d κτλ ειναι στα αγγλικα και δεν με βολευει καθολου οσο και αν εψαξα δεν βρηκα τροπο να την βακω στα ελληνικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarzan_t Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Μπράβο Τόλη πολύ ωραίο το video. Να κάνω και μια ερώτηση. Όταν συνδέω το κινητό στο Pc, έχει τη δυνατότητα να μπορεί να χρησιμοποιεί internet απο το pc; Στο desire hd που είχα μπορούσες να επιλέξεις αν θέλεις απλή φόρτιση, να συνδεθεί στο internet ή συνδεθεί ώς εξωτερικός σκληρός δίσκος. Κάτι τέτοιο το S3 το υποστηρίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis9100 Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Καλημέρα! Τόλης εδώ! :D Στο καινούργιο μου βίντεο έκανα κάτι πρωτοποριακό! Σκηνοθέτησα μια απολαυστική ταινία μικρού μήκους (7:30 λεπτά) όπου παρουσιάζω τις έξυπνες λειτουργίες του Galaxy S3 (S Voice, Smart stay, Smart alert, Direct call and Social tag) με παραδείγματα σε σενάρια που συμβαίνουν συχνά στην πραγματική μας ζωή! Ευχαριστώ πολύ τη φίλη μου τη Λίτσα που έπαιξε μαζί μου σε αυτό το βίντεο! (και όσα μπόρεσε να δείξει στη σκηνή στο ντούζ! :O ) Θέλω τι γνώμη σας για αυτή μου την προσέγγιση στην παρουσίαση του Galaxy S3 που είναι κάτι διαφορετικό από απλά reviews σε τραπέζια και γραφεία, που κυκλοφορούν στο youtube! Δούλεψα πολύ για αυτό το βίντεο και σε όποιον αρέσει ας κάνει like και share! Ευχαριστώ! :) Δείτε το βίντεο εδώ - - - > Υ.Γ. Την ταινία την ονόμασα «Φράουλα-Μπανάνα» και όποιος κατάλαβε κατάλαβε! :rolleyes: Μπράβο Τόλη ...και Λίτσα. Τέλειο. (Αν και δαιτηρώ τις αμφιβολίες μου κατά πόσο το s-voice έπιασε αμέσως τις εντολές ...) Ένα άλλο που βλέπω είναι ότι η Samsung επιδιώκει να φτιάξει fans σε όλο τον κόσμο, αντιγράφοντας και σ αυτο την apple. Κάτι αντίστοιχο με το Samsung mobile Greece υπάρχει σε όλες τις χωρες, με τις γνωστές υπερβολές που γράφονται σ αυτο. Η apple κατάφερε να οδηγήσει όλο το σύστημα στον χαζό αμερικανικό στυλ. Δυστυχώς αποδεικνύεται ότι για να πουλήσει κάτι θα πρέπει να ακολουθήσει αυτη την τακτικη. Διαφορετικα όσο καλο κι αν είναι ένα προϊόν δεν έχει μέλλον. Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια! James Bond, η αλήθεια είναι οτι έτσι όπως το είπε ναζιάρικα η Λίτσα το "Ηow old is Jennifer Lopez" δεν το έπιασε! Έπρεπε να το πω εγώ για να γυρίσω τη σκηνή! Εμένα με ακούει καλύτερα! :) Te_salat συγκεκριμένα εγώ ήμουνα fan της Samsung και πριν γίνω Samsung Mobiler (απο τo Galaxy S2) και γενικά βιντεάκια έκανα και πρίν. Δεν ξέρω κατα πόσο Αμερικάνικο είναι όλο αυτό, αλλά δεν είναι κακό! Απλά η Samsung επιλέγει κάποιους fans της, τους "ανταμείβει" κατα κάποιο τρόπο δίνοντας τους δώρο τα καινούργια της κινητά τηλέφωνα! και σε "αντάλαγμα" τα παιδιά αυτά κάνουν κάποια βιντεάκια (που απο όσους έχει διαλέξει, οι περισσότεροι θα τα έκαναν έτσι κι αλλίως) Το ξαναλέω δεν είναι κακό! Είναι έξυπνο, smart! Αντί να δώσει κάποια επιπλέον λεφτά σε διαφημιστικές εταιρείες για διαφήμιση, ανταμείβει/κάνει δώρα στους fans της για να διαφημίσουν τα κινητά τους! (Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο απο πλευράς της Apple, δεν το έχω ακούσει). Παράθεση My Galaxy S4 Unboxing -> - My Galaxy S4 review -> Galaxy Note tablets in School -> - Samsung UE50HU6900 Unboxing -> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Πρόσφατα αγόρασα ενα S3 προσπαθώ να το συνδέσω με μια Samsung Smart tv που εχω αλλά δεν τα εχω καταφέρει. Ξέρει κάποιος πως γίνετε, η τηλεόραση έχει wifi Μιλάω για αυτήν την δυνατότητα http://www.samsung.com/gr/GalaxySIII/feature.html#allsharecast Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Καλημερα παιδια μηπως ξερει κανεις να μου πει πως μπορω να βαλω την μπαρα των επαφων στα ελληνικα?τωρα οταν μπαινω στις επαφες μου η πλαινη μπαρα με το a.b.c.d κτλ ειναι στα αγγλικα και δεν με βολευει καθολου οσο και αν εψαξα δεν βρηκα τροπο να την βακω στα ελληνικα Δεν υπάρχει ακόμα τρόπος, από όσο ξέρω. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nstasino Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Πρόσφατα αγόρασα ενα S3 προσπαθώ να το συνδέσω με μια Samsung Smart tv που εχω αλλά δεν τα εχω καταφέρει. Ξέρει κάποιος πως γίνετε, η τηλεόραση έχει wifi Μιλάω για αυτήν την δυνατότητα http://www.samsung.com/gr/GalaxySIII/feature.html#allsharecast Είναι η εφαρμογή AllShare Play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 τελικά υπάρχει θέμα με τις σκοτεινές φωτό η όχι. Πείτε μου παιδιά γιατί ζαχάρωνω το κινητό και η φωτό είναι σημαντικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis9100 Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Για το θέμα με τις φωτογραφίες που ρωτάτε πολλοί, τα εχω διαβάσει και εγώ αυτά που λένε για το module της κάμερα, και απο οτι είδα στο δικό μου έχω και εγώ αυτό που λένε το "χειρότερο". Αλλα δεν έχω παρατηρήσει και μεγάλη διαφορά σε φωτογραφίες που λένε οτι βγαίνουν χάλια! Αυτο που λένε είναι μονο για φωτογραφίες σε σκοτεινούς χώρους(χωρίς φλάς) οτι βγάζει λίγο "φωτεινό" θόρυβο. Σε αυτό υπάρχει λύση, απλά αλλάζεις το ISO και απο αυτόματο(που είναι default) το βάζεις μια άλλη πιο χαμηλή τιμή. Έτσι φεύγει ο "θόρυβος" και απλά γίνεται λίγο πιο σκοτεινή η φωτογραφία, λίγο...! Οπότε μη σας απασχολεί και πολύ το θέμα με τις φωτογραφίες! Παράθεση My Galaxy S4 Unboxing -> - My Galaxy S4 review -> Galaxy Note tablets in School -> - Samsung UE50HU6900 Unboxing -> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Είναι η εφαρμογή AllShare Play Η AllShare Play ειναι για χρηση υπολογιστών, ειναι η η AllShare Cast την τρεχω αλλα δεν βρισκει την tv Αν το εχει κανει καποιος ας μου πει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 (edited) Ακριβως φιλε μου τα βλεπει το pc σαν 2 ξεχωριστους δισκους και την εσωτερικη μνημη και την micro sd χωρις κανενα προβλημα :) Και χωρις καποια εφαρμογη εννοειται. Αυτό δεν είναι USB mass storage... Το βλέπει σαν συσκευή...σαν i9300 η σαν galaxy s3 ας πούμε... Πιο συγκεκριμένα συνδέονται μεσω mobile transfer protocol.. (MTP) που είναι τράγικα αργό... Ψάξε στο Google διάφορες USB mass storage και MTP Δεν το βλέπει σαν σκληρό δίσκο κανονικό... Αν το συνδέσεις σε τηλεόραση που διαβάζει φλασακια δεν θα λειτουργήσει γιατί δεν φαίνεται σαν σκληρός δίσκος.. Ομοίως σε ένα ηχοσυστημα αυτοκινήτου που διαβάζει φλασακια δεν θα δουλέψει... Στην ουσία δηλαδή μόνο τα windows , το βλέπουν Αν προσέξεις, όταν το έχεις συνδεδεμένο με τον υπολογιστή, εξακολουθείς να έχεις πρόσβαση στην κάρτα μνήμης από το κινητό σου...αυτό δεν μπορεί να γίνει μέσω usb mass storage... Edited July 16, 2012 by NeverMind Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Η AllShare Play ειναι για χρηση υπολογιστών, ειναι η η AllShare Cast την τρεχω αλλα δεν βρισκει την tv Αν το εχει κανει καποιος ας μου πει Όχι η all share play είναι για όλα.Εγώ τουλάχιστον,με αυτή την εφαρμογή συνδέω την τηλεόραση μου. Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis9100 Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Η AllShare Play ειναι για χρηση υπολογιστών, ειναι η η AllShare Cast την τρεχω αλλα δεν βρισκει την tv Αν το εχει κανει καποιος ας μου πει Το AllShare play παίζει και σε όλες τις smart TV που το υποστηρίζουν(για Live streaming photo,music,video). To Allshare Cast (mirror screen, σε λειτουργικό και games) νομίζω οτι δουλεύει μόνο στις καινούργιες smart TV της Samsung (2012) στις παλιές όχι, μόνο με το ειδικό dongle! Εγώ έχω προηγούμενο μοντέλο smart tv και δεν μπορώ να το δοκιμάσω το Allshare cast! Παράθεση My Galaxy S4 Unboxing -> - My Galaxy S4 review -> Galaxy Note tablets in School -> - Samsung UE50HU6900 Unboxing -> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandit400 Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Αυτό δεν είναι USB mass storage... Το βλέπει σαν συσκευή...σαν i9300 η σαν galaxy s3 ας πούμε... Πιο συγκεκριμένα συνδέονται μεσω mobile transfer protocol.. (MTP) που είναι τράγικα αργό... δεν χρειάζεται ασφαλής κατάργηση για να το αφαιρέσεις από το pc ?γιατί δεν έχω τέτοια επιλογή ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 δεν χρειάζεται ασφαλής κατάργηση για να το αφαιρέσεις από το pc ?γιατί δεν έχω τέτοια επιλογή ευχαριστω Όχι δεν χρειάζεται...ένα από τα πλεονεκτήματα του MTP (το μόνο :) ) Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 (edited) Αυτό δεν είναι USB mass storage... Το βλέπει σαν συσκευή...σαν i9300 η σαν galaxy s3 ας πούμε... Πιο συγκεκριμένα συνδέονται μεσω mobile transfer protocol.. (MTP) που είναι τράγικα αργό... Ψάξε στο Google διάφορες USB mass storage και MTP Δεν το βλέπει σαν σκληρό δίσκο κανονικό... Αν το συνδέσεις σε τηλεόραση που διαβάζει φλασακια δεν θα λειτουργήσει γιατί δεν φαίνεται σαν σκληρός δίσκος.. Ομοίως σε ένα ηχοσυστημα αυτοκινήτου που διαβάζει φλασακια δεν θα δουλέψει... Στην ουσία δηλαδή μόνο τα windows , το βλέπουν Αν προσέξεις, όταν το έχεις συνδεδεμένο με τον υπολογιστή, εξακολουθείς να έχεις πρόσβαση στην κάρτα μνήμης από το κινητό σου...αυτό δεν μπορεί να γίνει μέσω usb mass storage... The USB mass storage device class, otherwise known as USB MSC or UMS, is a protocol that allows a Universal Serial Bus (USB) device to become accessible to a host computing device, to enable file transfers between the two. To the host device, the USB device appears similar to an external hard drive, enabling drag-and-drop file transfers.'' Οπως ειπα το βλεπει οπως βλεπει σαν να συνδεω στο pc usb hdd η' usb flash σαν 2 δισκους ξεχωριστα,για θεμα ταχυτητας δεν με νοιαζει και ουτε παρατηρησα κατι τετοιο παιρνοντας αρχεια απο και προς pc,μονο με usb3 θα το χαρακτηριζα ετσι με αντιστοιχη usb συσκευη Το αν το βλεπει η tv η'σε αυτοκινητο ειναι θεμα λογισμικου tv η ηχοσυστημα αν το υποστηριζει οχι ελλατωμα του κινητου Πρακτικα να το δεις κανει μια χαρα τη δουλεια του. Αυτο δεν ειναι το ζητουμενο στη τελικη να παιρνας οτι θες απο και προς pc......το κανει μια χαρα:) Edited July 16, 2012 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts