timkos40 Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Καλημέρα παιδιά είναι κάτοχος ενός s3 εδώ και 1,5 χρόνο περίπου και εδώ και μερικές μέρες αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τα wifi.Δεν συνδέεται καθόλου ή συνδέεται και ξεσυνδέεται αμέσως.Το πρώτο είναι πιο συνηθισμένο.συμβαίνει σε όλα τα wifi και όχι σε ένα συγκεκριμένο.με τα δεδομένα Δεν έχω κανένα πρόβλημα.Τι μπορεί να φταίει; Μήπως η μπαταρία που τα έχει παίξει ή μήπως να ξαναπεράσω την ρομ από την αρχή; το τηλ είναι όπως αγοράστηκε αρουταριστο και με την μαμισια ρομ.όποιος γνωρίζει παρακαλώ να μου πει. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 ριξε μια ματια πρωτα στις ρυθμισεις μηπως ειναι ενεργοποιημενη η λειτουργια εξοικονομησης μπαταριας. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Γιατί Δεν πρέπει να είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 (edited) αν ειναι επεμβαινει πολλες φορες και στο wifi,επελεξε τι θες να σταματαει και δες το αποτελεσμα.επισης την λειτουργια αυτη την επιλεγουμε οταν πεσει η μπαταρια αρκετα πχ 30% και χρειαζομαστε ενεργεια μεχρι να φτασουμε σε φορτιστη.μετα απο αυτο ισως μια επαναφορα εγοστασιακων ρυθμισεων διορθωση το θεμα. Edited December 4, 2014 by stauros2653 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickos87 Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 εχω θεμα με την μπαταρια ειναιοτι μετα το 15 % κλεινει στο 10λεπτομε τεταρτο...(με χρηση) αμα αλλαξω μπαταρια λετε οτι θα ειμαι κομπλε? επιπλεον παρατηρησα οτι μερικες φορες ιπεφτει 2 η 3% η μπαταρια σε μια στιγμη...εκανα hard reset αλλα τπτ ... τι με συμβουλευεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Σ Ευχαριστώ πολύ Σταύρο.Μάλλον λύθηκε το πρόβλημα.το κάνω δοκιμές σε διάφορα wifi.Να σαι καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriskoy Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Βρε παιδια, εχω δωσει το δικο μου σε ενα φιλο ρουταρισμενο και ρυθμισμενο και στα καλα καθουμενα ακουγεται μια γυναικεια φωνη να λεει στα αγγλικα, γραμματα της αλφαβητου... Πολυ εκνευριστικο. Τι μπορει να εχει γινει? Εχει κανεις παρομοια εμπειρια?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Βρε παιδια, εχω δωσει το δικο μου σε ενα φιλο ρουταρισμενο και ρυθμισμενο και στα καλα καθουμενα ακουγεται μια γυναικεια φωνη να λεει στα αγγλικα, γραμματα της αλφαβητου... Πολυ εκνευριστικο. Τι μπορει να εχει γινει? Εχει κανεις παρομοια εμπειρια?? Πιθανολογώ ότι έχει εγκατεστημένο το greenify και το έχει ενεργοποιήσει από "ρυθμίσεις-προσβασιμότητα". Εάν ναι, πήγαινε εκεί και δες αν το greenify εμφανίζεται ως "ενεργό", επέλεξε το και θα διαπιστώσεις ότι αναφέρει κάτι περί συσκευών Samsung συγκεκριμένα και διαφόρων ζητημάτων με την φωνητική ομιλία. Επέλεξε τις "ρυθμίσεις" χαμηλά στην ίδια οθόνη και τσέκαρε αν είναι τικαρισμένο το "κουτάκι" στην επόμενη οθόνη.. κάτι παίζεται εκεί πιστεύω, αν βέβαια έχει greenify διαφορετικά αγνόησε το μήνυμά μου. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriskoy Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Πιθανολογώ ότι έχει εγκατεστημένο το greenify και το έχει ενεργοποιήσει από "ρυθμίσεις-προσβασιμότητα". Εάν ναι, πήγαινε εκεί και δες αν το greenify εμφανίζεται ως "ενεργό", επέλεξε το και θα διαπιστώσεις ότι αναφέρει κάτι περί συσκευών Samsung συγκεκριμένα και διαφόρων ζητημάτων με την φωνητική ομιλία. Επέλεξε τις "ρυθμίσεις" χαμηλά στην ίδια οθόνη και τσέκαρε αν είναι τικαρισμένο το "κουτάκι" στην επόμενη οθόνη.. κάτι παίζεται εκεί πιστεύω, αν βέβαια έχει greenify διαφορετικά αγνόησε το μήνυμά μου. ;) Φιλε μου εισαι Θεος!! Εφτιαξε! Σ ευχαριστω!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Παίδες ποιό πρόγραμμα προτείνετε για να παρακολουθώ ποια εφαρμογή καίει περισσό τερη ματαρία και πόσο. Εχω πολλές εφαρμογές κα καθε τόσο βαζω και βγαζω αρκετες και θελω να κραταω το κινητό σε ανεκτα επιπεδα μπαταρίας. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NOTHS77 Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Καλημέρα κ καλή εβδομάδα παιδιά ... είμαι κ εγώ κάτοχος της συσκευής κ θα ήθελα την βοήθεια σας για ενα θέμα που έχω στο ημερολόγιο. ... δυστυχώς ενω μου δείχνει πως συγχρονίζει με το Gmail αυτό δεβ συμβαίνει ποτε με αποτέλεσμα άλλα να χάνονται κ άλλα να τα περναω χειροκίνητα εδώ κ εκεί ... ! :cry: Καλοπροερετη κάθε βοήθεια ... ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 αν και δεν χρεισημοποιω τετοιου ειδους εφαρμογες,προτειμω την μανησια,απο οσο εχω διαβασει η better batery status, καπως ετσι, ακουστηκε πολυ Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaszo Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Γειά χαρά το s3 μου σταμάτησε ξαφνικά να συνδέεται με usb δοκιμασα σε άλλους υπολογιστές με διαφορετικα καλώδια και τίποτα. δεν αναγραφει καν στην οθόνη συνδεθηκε με usb ..απλα μου βγάζει τον κεραυνό της φόρτισης ..καμιά ιδέα? το έκλεισα το ξανανοιξα εβγαλα sim καμιά αλλαγή. να του κάνω hard reset ?θα βοηθήσει πιστεύετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Γειά χαρά το s3 μου σταμάτησε ξαφνικά να συνδέεται με usb δοκιμασα σε άλλους υπολογιστές με διαφορετικα καλώδια και τίποτα. δεν αναγραφει καν στην οθόνη συνδεθηκε με usb ..απλα μου βγάζει τον κεραυνό της φόρτισης ..καμιά ιδέα? το έκλεισα το ξανανοιξα εβγαλα sim καμιά αλλαγή. να του κάνω hard reset ?θα βοηθήσει πιστεύετε? αν ειναι παλιο το τηλ.ισως εχει μαζεψει τιποτα βρωμιες στο port δες το και με προσοχη καθαρισε το. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Όχι δεν ξέρω να αλλάξω rom η kernel, έβλεπα ταινίες κανονικά και τώρα με το που του βάζω το usb δεν μου αναγνωρίζει το hdmi πριν έγραφε συνδέθηκε με καλώδιο hdmi και μετέφερε την εικόνα στην tv μου. Τώρα απλά βγάζει τον κεραυνό ότι φορτίζει. Γίνεται η θύρα usb του τηλεφώνου να λειτουργεί μόνο για φόρτιση και να μην μπορώ να στείλω δεδομένα? Μήπως άλλαξες firmware στην τηλεόραση και είναι εκεί το πρόβλημα; Εχεις δοκιμάσει σε άλλη; Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaszo Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 οχι το εχω δοκιμάσει σε πολλές tv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaszo Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 αν ειναι παλιο το τηλ.ισως εχει μαζεψει τιποτα βρωμιες στο port δες το και με προσοχη καθαρισε το. το εκανα και αυτό ..πως γίνεται να μην το αναγνωρίζει τίποτα δεν μπορω να το συνδέσω πουθενά ..να το παω πουθενά να το δουνε ξέρετε κανα μαγαζί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 οταν το συνδεεις επανω στην μπαρα βγαζει την ενδειξη usb,πατησε επανω και δες μηπως αλλαξε τιποτα στο τι να κανει οταν συνδεεται,επισης δεν γνωριζουμε την περιοχη σου για να προτεινουμε σερβις,ισως να χρειαστεις αλλαγη το πορτ του usb. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaszo Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 οταν το συνδεεις επανω στην μπαρα βγαζει την ενδειξη usb,πατησε επανω και δες μηπως αλλαξε τιποτα στο τι να κανει οταν συνδεεται,επισης δεν γνωριζουμε την περιοχη σου για να προτεινουμε σερβις,ισως να χρειαστεις αλλαγη το πορτ του usb. Κηφισιά μένω , δεν μου βγαζει καμια ένδειξη ούτε στους υπολογιστές που το συνδέω ουτε στο κινητό ..μονο το κευρανο οτι είναι σε κατάσταση φόρτισης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Κηφισιά μένω , δεν μου βγαζει καμια ένδειξη ούτε στους υπολογιστές που το συνδέω ουτε στο κινητό ..μονο το κευρανο οτι είναι σε κατάσταση φόρτισης Αν δεν έχεις κάνει τίποτα επεμβάσεις και είσαι μέσα στην εγγύηση , κάνε μιά βόλτα Καλλιθέα , Σοφοκλέους 180 , Κέντρο Τεχνικής υποστηρίξης Samsung . Παν. Ξηρουχάκης . - Τηλ. 210 9569752 Μπορεί να στο φτιάξει και άμεσα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaszo Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Αν δεν έχεις κάνει τίποτα επεμβάσεις και είσαι μέσα στην εγγύηση , κάνε μιά βόλτα Καλλιθέα , Σοφοκλέους 180 , Κέντρο Τεχνικής υποστηρίξης Samsung . Παν. Ξηρουχάκης . - Τηλ. 210 9569752 Μπορεί να στο φτιάξει και άμεσα . ευχαριστώ φίλε μου θα περιμένω μηπως ανακαλυψω αν φταίει κατι άλλο κ θα το παω..οχι εγγύηση δεν εχω είναι παλιο κ εχω χασει αποδηξεις κλπ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Someone Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Παιδιά πώς κάνουμε hard reset στο κινητό ? Είναι να το πουλήσω και θέλω να του κάνω ένα πριν το δώσω. Ευχαριστώ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikm Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Πατησα κατά λάθος συγχρονισμό φωτογραφιων στο Facebook και αποθηκευτηκαν ολες οι φώτο στο κινητό και δεν σβήνονται με τίποτα Πώς μπορώ να τις σβησω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Ίσως πρέπει πρώτα να απενεργοποιήσεις το συγχρονισμό με το fb και μετά να δοκιμάσεις να τις σβήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robostavros Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Anybody??? επαναφορά εργοστασιακών κάνε, ρυθμίσεις. λογαριασμοί ,δημ αντιγράφων ασφαλείας και κάνε την επαναφορά. δεν του έχεις βάλει custom rom ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts