Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα ίδια αλλά με ArchDroid rom αντι για Omega.Πάνω κάτω ίδιες είναι βέβαια.

Philz touch recovery, omega v59 rom, boeffla kernel 5.4 και κανεις οτι ή θέλεις. Όλα θα τα βρεις στο xda developers forum.

μπορείτε να ποσταρετε μηπως κανεναν οδηγο με βήματα πως το κάνω; απο την αρχη και πως περναω και recovery!

Ευχαριστώ παιδια και συγνώμη για την ταλαιπωρία!

Edited by kostashark

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

τωρα εχω δυο μπαταριας δεν ξερω πια ειναι αυτην που ειχε το κινητο παντος ειναι ιδιες και οι δυο.Η μια μπαταρια κραταει γυρω στην μια μερα και μια ωρα με το ζορι και η αλλη κραταει γυρω στις 20 ωρες με το ζορι δεν ξερω γιατι αυτο ομως!Μπορεις να μου πεις καποιον οδηγο να ακολουθησω ή να μου προτεινεις κανεναν αν ξερεις ακομα καλυτερα για να περασω καμια costum rom και τους kernel και ολα τα σχετικα αν θυμαμαι καλα! μονο ροοτ το εχω recovery δεν το εχω περασει! αμα ειναι να αρχησω να το κανω γιατι αμα περιμενω προκοπη απο την σαμη το εχω χαμενο! και ας λεει επισημα η google οτι ακομα και κινητα με 512 ram θα παρουν ραμ αλλα δεν ........

η μπαταρια εχει ημερομηνια κατασκευης επανω,δες ποια ειναι κοντα στην ημερομηνια αγορας του τηλ.κατα προσεγκυση αυτη θα ειναι και η πρωτη.

:ninja:

Σταύρο μη παίρνεις όρκο.Πολλές του εμπορίου ειναι του 12,ενώ ας πούμε εγώ έχω του 14 στο κινητό.

Xiaomi 12 Pro

πριν μια βδομαδα εκανα update το λογισμικο ΟΤΑ και ολα καλα.

σημερα οταν μπηκα στο ιντερνετ με wifi κατεβαζε παλι ενα update!. τι γινεται?, δεν θελω να ξανακανω update, καθε φορα δηλαδη που θα συνδεομαι στο ιντερνετ θα μου το κανει αυτο τωρα?

πριν μια βδομαδα εκανα update το λογισμικο ΟΤΑ και ολα καλα.

σημερα οταν μπηκα στο ιντερνετ με wifi κατεβαζε παλι ενα update!. τι γινεται?, δεν θελω να ξανακανω update, καθε φορα δηλαδη που θα συνδεομαι στο ιντερνετ θα μου το κανει αυτο τωρα?

Μήπως σου κάνει απά ενημέρωση εφαρμογών;;

Εχουμε σταματήσει να παίρνουμε updates εδώ και καιρό.

Xiaomi 12 Pro

εγω εχω ακομα την 4.1.2

Βάλε την 4.3,Είναι πολύ καλή μετά και το τελευταίο update.

Xiaomi 12 Pro

Δεν ξέρω η μπαταρία είναι γνήσια? Πάντως αστο όσο παραπάνω ώρες μπορείς στον φορτωτή πάνω αν δεν το κάνει υπάρχει περίπτωση να φταίει και ή μπαταρία

Ναι η μπαταρία γνήσια και καινούργια (15/8/2014 ημερομηνία παραγωγής) .

Εδώ και 4 ημέρες δούλευε ρολόι χωρίς να κάνει κάποια επανεκκίνηση ή οτιδήποτε άλλο. Σήμερα το βράδυ όμως το άφησα στην φόρτιση πολλές ώρες όπως μου ειπες. Πέραν του ότι έκανε 3.30 ώρες να φορτίσει με το που ανοίγω την οθόνη τώρα το πρωί που ξύπνησα να μπω ίντερνετ έριξε μια επανεκκινησουλα απο μόνο του.

Edited by alexandrosgou

παιδια μια βοηθεια λιγο αν μπορειτε το κινητο απο χθες ενω το ειχα στη φωρτιση και επαιζα! δεν φωρτιζει ! το βαζω κανονικα βγαζει το σημα στην μπαταρια και το led αναβει πορτοκαλι αλλα δεν φωρτιζει!τον ηχο που εκανε μολις τον συνδεες για φωρτισει δεν το κανει και δεν φωρτιζει! το δοκιμασα και με αλλους φωρτιστες τα ιδια! ενω το εχω κλειστο ανοιγει παιε να φωρτισει αλλα τπτ κλεινει παλι εκει! το δοκιμαζω πολλες φορες πιανει καμια φορα κραταει για κανενα λεπτο και μετα παλι τα ιδια κλεινει ειναι σαν να μην το εχω καν στην πριζα! καμια ιδεα;

και μια συμπληρωση ουτε ο υπολογιστης με το αναγνωριζει! κανει οτι ανεφερα και πιο πανω αναβει το λαμπακι το σημα στην μπαταρια και τπτ !

Edited by kostashark

παιδια μια βοηθεια λιγο αν μπορειτε το κινητο απο χθες ενω το ειχα στη φωρτιση και επαιζα! δεν φωρτιζει ! το βαζω κανονικα βγαζει το σημα στην μπαταρια και το led αναβει πορτοκαλι αλλα δεν φωρτιζει!τον ηχο που εκανε μολις τον συνδεες για φωρτισει δεν το κανει και δεν φωρτιζει! το δοκιμασα και με αλλους φωρτιστες τα ιδια! ενω το εχω κλειστο ανοιγει παιε να φωρτισει αλλα τπτ κλεινει παλι εκει! το δοκιμαζω πολλες φορες πιανει καμια φορα κραταει για κανενα λεπτο και μετα παλι τα ιδια κλεινει ειναι σαν να μην το εχω καν στην πριζα! καμια ιδεα;

και μια συμπληρωση ουτε ο υπολογιστης με το αναγνωριζει! κανει οτι ανεφερα και πιο πανω αναβει το λαμπακι το σημα στην μπαταρια και τπτ !

Τρία πράγματα μπορεί να φταίνε κατά την άποψη μου.Καλώδιο,φορτιστής ή .....η θύρα micro usb.Προσπάθησε να τσεκάρεις με αλλαγές καλωδίων ή και φορτιστή για τα δύο πρώτα που σου εύχομαι να φταίνε.Αν πάλι δε βγαίνει άκρη δυστυχώς ο μονόδρομος είναι το....συνεργείο.Είναι ευαισθητή η υποδοχή με το βάλε-βγάλε την ακούει.

Τρία πράγματα μπορεί να φταίνε κατά την άποψη μου.Καλώδιο,φορτιστής ή .....η θύρα micro usb.Προσπάθησε να τσεκάρεις με αλλαγές καλωδίων ή και φορτιστή για τα δύο πρώτα που σου εύχομαι να φταίνε.Αν πάλι δε βγαίνει άκρη δυστυχώς ο μονόδρομος είναι το....συνεργείο.Είναι ευαισθητή η υποδοχή με το βάλε-βγάλε την ακούει.

δεν υπαρχει περιπτωση να λαγκαρε ετσι; δοκιμασα δυο φωρτιστες εβαλα και δευτερη μπαταρια τπτ! αλλα παλι αμα εφταιγε η θυρα θα το αναγνωριζε;

αιωνια η μνημη του! παει παπαλα! τωρα πλεον δεν αναγνωριζει τπτ ι θυρα!με επιασε μια φορα και μολις το κουνισα λιγο τπτ! παει......!δεν εχω και εγγυηση και δεν εχει και κανενα μαγαζι εδω να το παω την πολη μ μεσα......!

Edited by kostashark

καλησπερα παιδια, εχω το εξης θεμα με ενα s3 ενος φιλου, το τηλεφωνο κακαρωσε και ειναι κατι που δεν εχω ξαναδει, το παιδι μου ειπε οτι του ενω το τηλεφωνο ηταν ανοικτο το βρηκε κολλημενο στο bootanimation της samsung, εβγαλε την μπαταρια κλπ αλλα τιποτα, το πηγε σε εναν γερμανο γιατι ηταν διακοπες και του ειπαν το εξωφρενικο ποσο των 300ε :wacko::wacko: για να φτιαχτει, φυσικα το πηρε πισω, μου το εφερε μηπως και καταφερω να του το φτιαξω, λοιπον το τηλεφωνο μολις πας να το ανοιξεις κανονικα βγαζει μια ασπρη οθονη εντελως παραμορφωμενη με μικρες κουκιδες χρωματων (κοκκινο, μπλε, πρασινο) διασπαρτες, το ιδιο κανει και οταν πας να μπεις recovery, μονο σε download mode μπαινει, ετσι ειπα να του περασω καποιο απο τα τελευταια stock firmware μεσω odin, η διαδικασια δεν τελειωνει ομως, γιατι ζηταει καποιο pit file για repartitioning, ηθελα να ρωτησω ποιο pit file πρεπει να χρησιμοποιησω και ποιο ελληνικο firmware, το τηλ ειναι εντελως stock, ελληνικο απο vodafone η εκδοση με τα 16gb, και γενικως αν ξερει καποιος τι πρεπει να γινει για να ερθει στα ισια του το τηλ, ευχαριστω εκ των προτερων

εδώ είσαι.

φιλε σε ευχαριστω αλλα την διαδικασια αυτην την ξερω, το θεμα ειναι οτι δεν την ολοκληρωνει ;)

φιλε σε ευχαριστω αλλα την διαδικασια αυτην την ξερω, το θεμα ειναι οτι δεν την ολοκληρωνει ;)

Ουτε βάζοντας το pit αρχείο;

Xiaomi 12 Pro

Ουτε βάζοντας το pit αρχείο;

ουτε, μου λεει can not open com port και στο τελος fail, γι'αυτο ρωτησα, δεν ξερω αν ειναι το σωστο αρχειο pit

Είχα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Δοκίμασα και εγώ να περάσω firmware και με κιες και ondin αλλά τίποτα. Τελικά το πήγα SMARTEC στο Χαιδάρι και αλάξανε μητρική πλακέτα. Ευτυχώς που είχα ακόμα εγγύηση.

Είχα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Δοκίμασα και εγώ να περάσω firmware και με κιες και ondin αλλά τίποτα. Τελικά το πήγα SMARTEC στο Χαιδάρι και αλάξανε μητρική πλακέτα. Ευτυχώς που είχα ακόμα εγγύηση.

μαλιστα, δηλαδη δεν σωζεται, και δεν συμφερει νομιζω

ανεφερα χθες ενα προβλημα με την φωρτιση! χθες το βραδυ ξαφνικα απο τις 8 μεχρι σημερα το πρωι στις 11:30 φωρτιζε κανονικα οσες φορες και να το εβαλα! το αφηνω να παει 99% φτανει μεχρι 97% και ξαφνικα παλι ενω το εχω συνδεμενο δεν φωρτιζει ουτε αναγνωριζει και αναγνωριζετε απο κατι! τι γινεται εχει λαγκαρι μηπως να το κανω κανενα factory reset η χαλασε η θυρα που φωρτιζει καμια αποψη κανενας;

ανεφερα χθες ενα προβλημα με την φωρτιση! χθες το βραδυ ξαφνικα απο τις 8 μεχρι σημερα το πρωι στις 11:30 φωρτιζε κανονικα οσες φορες και να το εβαλα! το αφηνω να παει 99% φτανει μεχρι 97% και ξαφνικα παλι ενω το εχω συνδεμενο δεν φωρτιζει ουτε αναγνωριζει και αναγνωριζετε απο κατι! τι γινεται εχει λαγκαρι μηπως να το κανω κανενα factory reset η χαλασε η θυρα που φωρτιζει καμια αποψη κανενας;

Να λαγκάρει και να μην φορτίζει,σχεδόν το αποκλείω.

άλλαξες καλώδιο ή και φορτιστή;

Xiaomi 12 Pro

Να λαγκάρει και να μην φορτίζει,σχεδόν το αποκλείω.

άλλαξες καλώδιο ή και φορτιστή;

ναι το ιδιο ! τωρα το δοκιμασα μολις το αναγνωριζει αλλα κανει οτι και στην αρχη μονο το led και το σημα στην μπαταρια και δεν φωρτιζει! αυριο το κοβω να φωρτιζει παλι! τι γινεται κυκλοθιμικο κινητο εχω!!

ίσως έχει θέμα το usb του κινητου.

Και μένα σταματάει να φορτίζει κάπου κάπου αλλά είναι και ο φορτιστής μου κουκουρούκου.

Xiaomi 12 Pro