Sofos_5 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Καλησπέρα, να ρωτήσω κάτι που ίσως έχει ξανά απαντηθεί αλλά δεν το έχω βρει. Έχω γνήσια room 4.3 rooted. Πως μπορώ να έχω το κινητό σαν φλασακι ?(usb mass storage). Το sg3 easy ums κάνει να δεις μόνο την κάρτα και μόνο σε υπολογιστή που έχεις βάλει οδηγούς του κινητού. Αν και σου απήντησε ήδη σωστά ο Μιχάλης, εφόσον έχεις root μπορείς να δεις μόνο την εξωτερική σου κάρτα (εάν και εφόσον έχεις) με εφαρμογές τρίτων όπως USB Mass Storage Enabler. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosd Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Ευχαριστώ για την προηγούμενη ανταπόκριση. Να ρωτήσω κάτι νέο. Δέχομαι κλήσεις αλλά ο ήχος πάει στο τηλέφωνο Όχι στα ακουστικά. Κάνω κλήση με τα ακουστικά ακούω κανονικά από αυτά. Κάποια ιδέα;;;; Επίσης από που ξανα ενεργοποιω την δυνατότητα που υπάρχει όταν συνδέω ακουστικά να ανοίγει ένα μενού εφαρμογών ήχου (στα εξαρτήματα δεν το βρήκα) Σημείωση τα ακουστικά είναι Apple ear pods Παράθεση angeldust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Που ακριβώς βλέπω την προέλευση της συσκευής μου; Είδα στο FAQ τα αρχικά με τις χώρες προέλευσης, αλλά ότι αρχικά βλέπω στο κινητό, δεν ταιριάζει με καμμία :P Τι αρχικά βλεπεις και δεν υπάρχουν ,και πως τα είδες αυτά ,με το kies ή το mobile info ? Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 http://i1194.photobucket.com/albums/aa369/furious555/Screenshot_2014-03-28-18-22-28_zpsmab3lvzy.pngClean master το έχω πολύ καιρό (μάλιστα έχω κάνει και το μεγαλύτερο μέρος της μετάφρασής του στα Ελληνικά) και το χρησιμοποιώ μόνο για καθαρισμό cache. Όχι για killer εφαρμογών. Επίσης έχω κλείσει τα πάντα στις ρυθμίσεις να μην κάνει κάτι αυτόματα και με νευριάζει. Απλά 1 φορά τη μέρα καθαρίζω την cache. Και όλα οκ :) Εγω για καθαρισμο cache κανω απο εδω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 παιδια ποση καθαρη ram εχεται οταν ανοιγετε το τηλεφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Γύρω στα 250. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harker Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Παιδιά μου ήρθε μια αναβάθμιση σήμερα αλλά όχι η kit kat. Έχει κανείς ιδέα τι αναβάθμιση είναι αυτή; Επίσης, έχουμε καμία ενημέρωση από τη Samsung εάν και πότε θα δούμε την kit kat; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 τι φιρμγουερ εχεις και τι χωρα? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_1983 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Ρε παιδια να ρωτησω ο ανταπτορας του s3 υπαρχει περιπτωση να χαλασει???γιατι πηρα καινουριο καλωδιο παλι,με 5 ευρω και δεν δουλευει, θα μου πει καπιος τι γινεται??μηπως εχει χαλασει ι υποδοχη του βησματος?? Ας μου απαντησει καπιος,Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harker Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 (edited) PDA:NA5 / PHONE:NA8/ CSC:MK1 (PHN) Edited March 29, 2014 by Harker Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfot Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 PDA:NA5 / PHONE:NA8/ CSC:MK1 (PHN) Σε Ολλανδικη συσκευη αναφερεται αυτο το firmware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harker Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Ναι το γνωρίζω. So what; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 (edited) Ναι το γνωρίζω. So what; Απλά μια διορθωτική αναβάθμιση 4.3 είναι τίποτα άλλο. NA= N(2014) A(Ιανουάριος) Ήδη έχουν βγει οι νέες NB. KitKat προς το Πάσχα λένε. http://www.sammobile.com/wp-content/uploads/2014/03/KitKat-S3.jpg Edited March 29, 2014 by jimdem582 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_1983 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Παιδια αυτος ο ανταπτορας κανει για το s3 ?? http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/accessories/fortistes/Turbo-X-USB-Home-Charger-UHC200-UAD07-2-in-1-Tablet-and-Mobile.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Ρε παιδια να ρωτησω ο ανταπτορας του s3 υπαρχει περιπτωση να χαλασει???γιατι πηρα καινουριο καλωδιο παλι,με 5 ευρω και δεν δουλευει, θα μου πει καπιος τι γινεται??μηπως εχει χαλασει ι υποδοχη του βησματος?? Ας μου απαντησει καπιος,Ευχαριστω! Πρέπει να δοκιμασεις κάποια πράγματα για να δεις τι φταίει. Αρχικά ίδιο φορτιστής με άλλο καλώδιο. Δεύτερον άλλο φορτιστη με το πρώτο καλώδιο και στην συνέχεια με το δεύτερο καλώδιο. Τέλος κουνα το καλώδιο πέρα δώθε λίγο στην υποδοχή της συσκευής. Αν σταματάει η φόρτιση και ξανά συνεχίζει όταν το κουνας τότε έχει γίνει ζημιά μέσα στο charger port Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_1983 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Πρέπει να δοκιμασεις κάποια πράγματα για να δεις τι φταίει. Αρχικά ίδιο φορτιστής με άλλο καλώδιο. Δεύτερον άλλο φορτιστη με το πρώτο καλώδιο και στην συνέχεια με το δεύτερο καλώδιο. Τέλος κουνα το καλώδιο πέρα δώθε λίγο στην υποδοχή της συσκευής. Αν σταματάει η φόρτιση και ξανά συνεχίζει όταν το κουνας τότε έχει γίνει ζημιά μέσα στο charger port Aυτο με το κουνημα του καλωδιο το κανει ναι!!! Μαλλον το charger port θα θελει καθαρισμα,ι επισκευη!Γνωριζει κανεις αν το καλυπτει ι εγγυηση??Εχω υπολοιπο 6 μηνες.. και που πρεπει να το παω?? Ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Aυτο με το κουνημα του καλωδιο το κανει ναι!!! Μαλλον το charger port θα θελει καθαρισμα,ι επισκευη!Γνωριζει κανεις αν το καλυπτει ι εγγυηση??Εχω υπολοιπο 6 μηνες.. και που πρεπει να το παω?? Ευχαριστω!! Δες μέσα αν έχει σκόνη που δεν νομίζω. Έχεις κάνει εσύ την ζημιά δεν σε καλύπτει. Νομίζω 30-40 ευρώ θα σου κοστίσει να το φτιάξουν στην αντιπροσωπεία Κανε μια ερώτηση Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_1983 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Δες μέσα αν έχει σκόνη που δεν νομίζω. Έχεις κάνει εσύ την ζημιά δεν σε καλύπτει. Νομίζω 30-40 ευρώ θα σου κοστίσει να το φτιάξουν στην αντιπροσωπεία Κανε μια ερώτηση οκ σε ευχαριστω,ζημια αποκλειεται να χω κανει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mksstratos Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Μια ερώτηση παιδιά.Χθες το μεσημέρι σε καφετέρια με ελεύθερο wi-fi δεν μπορούσα να συνδεθώ με τίποτα,ενώ δύο φίλοι μου ο ένας με neo v και ο αλλος με z1 μια χαρά.Παίζει τίποτα,ν'ανησυχώ ή τυχαίνει;Στο σπίτι μου όλα καλά δεν εχω θέμα,έχει τύχει σε κάποιον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 (edited) καλησπερα νεος κατοχος s3 εδω και μια εβδομαδα.θελω να ρωτησω κατι και οποιος ξερει ας απαντησει.το κινητο ειναι απο γερμανια και του εκανα ρουτ αλλα δεν το ηθελα και το γυρισα σε στοκ ρομ.τωρα το προβλημα ειναι στο android recovery που εχει το ανθρωπακι του android με θαυμαστικο .να ετσι....(1 εικονα) συν οτι εμενα τα πανω γραμματα ειναι και κοκκινα αντι για μπλε.συμβαινει κατι που ειναι ετσι το ανθρωπακι???ενω πριν το φλασαρω ξανα σε επισημη ρομ ηταν κανονικα δηλαδη ετσι(δευτερη εικονα). Edited March 30, 2014 by antriou23 Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Godfather80 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Κι εμένα με θαυμαστικό το έβγαλε το ανθρωπάκι όταν του έκανα το ίδιο.. Υπάρχει θέμα; Περί προέλευσης, οκ το βρήκα. Από Ελλάδα είναι. 2 ερωτήσεις ακόμα. Η έκδοση του Android που έχω είναι 4.3. Δεν θα έπρεπε να γράφει 4.3.3? Δεν μου βγάζει διαθέσιμες ενημερώσεις πάντως... Και ακόμα τρώει κάτι μικροκολλήματα. Εγκατέστησα το cc cleaner. Και με το που ανοίγω το κινητό η χρήση μνήμης είναι γύρω στο 70% και με το που ανοίξω κάποια εφαρμογή, πάει 80-90+. Είναι φυσιολογικό; Γιατί μου φαίνεται πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 οκ σε ευχαριστω,ζημια αποκλειεται να χω κανει!! Εγώ λέω ότι έχει γίνει ζημιά σίγουρα από σκόνη λίγο δύσκολα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfot Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Αυτη η μικρη αναβαθμιση που λετε, θα ερθει ΟΤΑ ακομη και σε οσους το εχουμε Rootαρει ή πρεπει να την "ψαξουμε" μεσω KIES; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_1983 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Εγώ λέω ότι έχει γίνει ζημιά σίγουρα από σκόνη λίγο δύσκολα Δεν ξερω τι να πω,θα το παω σε service να μου πουν.Ξερουμε πανω κατω τιμη? Και απο εγγυηση που εχω υπολοιπο θα ισχυει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Παιδια δε μπορω να μηδενισω το flash counter ..γραφει 10.ακολουθω ολα τα βηματα με το triangle away αλλα τιποτα.καμια ιδεα? Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts