Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποιά εφαρμογή έβαλες;

Να φανταστώ τα αρχεία δεν φαίνονται ούτε άμα συνδέσεις το τηλέφωνο στο pc, ε;

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zeronoiseapps.secretvideorecorderpro&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS56ZXJvbm9pc2VhcHBzLnNlY3JldHZpZGVvcmVjb3JkZXJwcm8iXQ..

Τα αρχεια χαθηκαν,ουτε απο το pc φαινονται

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε το double tap στην κορυφή να δουλεύει με όλους τους browsers/apps (πχ twitter) ώστε να μην χρειάζεται να σκρολλάρω μέχρι την κορυφή?

Παιδιά σήμερα ξαφνικά απο το πουθενά το SIII άρχισε να κάνει κάτι περίεργα κολλήματα. Οχι lags και τέτοια. Να κρασάρει εντελώς η συσκευή απο το πουθενά και να αναγκάζομαι να την κάνω restart με τον συνδυασό πλήκτρων. Το θέμα είναι πως δεν ανεβάζει θερμοκρασία (μια χαρά κρύα είναι). Σκέφτηκα μήπως είναι κάποια απο τις τελευταίες εφαρμογές που εγκατέστησα (Sammobile και pocket) οπότε τις έσβησα αλλά συνέχισε. Εκανα restore με wipe αλλά ξανα κόλλησε την ώρα που έκανα το setup.

Aπο το πουθενά χωρίς καν να χρησιμοποιώ την συσκευή. Εκανε το πρώτο κόλλημα πριν περίπου 4-5 ώρες που πήγα να δω ένα mail. Ξέρει κάποιος τι μπορεί να είναι;

Και εμένα άρχισε να μου κάνει τέτοια πριν 15 μέρες χωρίς λόγο και μάλιστα το έκανε και το βράδυ που το είχα στη φόρτιση ( πάγωμα ή και μερικές φορές έκανε reboot μόνο του)Για να ξεκινήσει ήθελε συνεχόμενο πάτημα του power buton ή βγάλσιμο της μπαταρίας. Του εκανα επαναφορά σε εργοστασιακές αλλά τίποτα (χωρίς πρόσθετες εφαρμογές). Τελικά πήρα στη smartec να ρωτήσω πότε να το πάω για έλεγχο και τους περιάγραψα το πρόβλημα. Μου είπαν αν εχω καρτα μνήμης και σε καταφατική απάντηση μου είπαν να την βγάλω να το παρακολουθήσω μερικές ημέρες και αν συνεχίζει να τους το πάω για έλεγχο. Τ ελικά μόλις έβγαλα την κάρτα έκανα και reboot εστρωσε. Η κάρτα ηταν trancent αγορασμένη απο e-bay αλλά μετά από έλεγχο που έκανα στην σελίδα της εταιρίας με το pn και sn ήταν μαιμού. Αποτέλεσμα: Παρήγγειλα καινούργια κάρτα. Αν θες δοκίμασέ το.

Και εμένα άρχισε να μου κάνει τέτοια πριν 15 μέρες χωρίς λόγο και μάλιστα το έκανε και το βράδυ που το είχα στη φόρτιση ( πάγωμα ή και μερικές φορές έκανε reboot μόνο του)Για να ξεκινήσει ήθελε συνεχόμενο πάτημα του power buton ή βγάλσιμο της μπαταρίας. Του εκανα επαναφορά σε εργοστασιακές αλλά τίποτα (χωρίς πρόσθετες εφαρμογές). Τελικά πήρα στη smartec να ρωτήσω πότε να το πάω για έλεγχο και τους περιάγραψα το πρόβλημα. Μου είπαν αν εχω καρτα μνήμης και σε καταφατική απάντηση μου είπαν να την βγάλω να το παρακολουθήσω μερικές ημέρες και αν συνεχίζει να τους το πάω για έλεγχο. Τ ελικά μόλις έβγαλα την κάρτα έκανα και reboot εστρωσε. Η κάρτα ηταν trancent αγορασμένη απο e-bay αλλά μετά από έλεγχο που έκανα στην σελίδα της εταιρίας με το pn και sn ήταν μαιμού. Αποτέλεσμα: Παρήγγειλα καινούργια κάρτα. Αν θες δοκίμασέ το.

Eυχαριστώ πολύ φίλε. Έκανα αυτό ακριβώς που είπες (άλλαξα microSD και τώρα πηγαίνει ρολόι). Nα είσαι καλά:thanks::thanks:

Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once...

Eυχαριστώ πολύ φίλε. Έκανα αυτό ακριβώς που είπες (άλλαξα microSD και τώρα πηγαίνει ρολόι). Nα είσαι καλά:thanks::thanks:

Μπορεί να μη φταίει η κάρτα πάντως αλλά κάποιο αρχείο που υπάρχει μέσα. Κάνε ένα format στη κάρτα και βάλτη πάλι να δεις.

Μπορεί να μη φταίει η κάρτα πάντως αλλά κάποιο αρχείο που υπάρχει μέσα. Κάνε ένα format στη κάρτα και βάλτη πάλι να δεις.

Φορμάτ έκανα και εγώ και την ξαναέβαλα και στην αρχή ήταν εντάξει μετά από δυό τρείς μέρες όμως ξανακόλαγε .

μπορεις σε παρακαλω να βαλεις μια επινθημιση σε παρακαλω κ να τσεκαρεις εαν τρεχει κ να μου πεις φιλε?

Λοιπόν του έβαλα υπενθύμηση σε 5 λεπτά και τρέχει στο παρασκήνιο. Εκανα εκκαθάριση στη μνήμη σταμάτησε να τρέχει αλλά η υπενθύμιση δούλεψε μιά χαρά.

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Φορμάτ έκανα και εγώ και την ξαναέβαλα και στην αρχή ήταν εντάξει μετά από δυό τρείς μέρες όμως ξανακόλαγε .

Μετά απο wipe χωρίς microSD μέσα στο κινητο και μόλις ξανακόλησε την ώρα που έκανα εγκατάσταση τα apps. Υπάρχει περίπτωση να είναι πρόβλημα της ROM ή να πάρω τηλέφωνο αύριο την smartec;

Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once...

παιδια αν περάσουμε την mb5 πρεπει να αλλάξουμε και το csc ??τον κωδικό χωρας εννοώ.
«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

καλησπερα παιδια! μπορει καπιος να μου πει που μπορω να δω ολα τα features που εχει το σ3 και πως δουλευουν αναλυτικα!! μολις καταλαβα μεσα απο βιντεακια απο το youtube πως δεν ξερω τιποτα με τις δυνατοτητες του σ3! (τυπου ενω εισαι σε μνμ να σηκωνεις το κινητο και να παιρνει τηλεφωνω σε αυτον που γραφεις το μνμ!οταν σε περνουν τηλεφωνο να λες anser και να δεχετε την κληση και να μιλας κατι τετια)! υπαρχει τιποτα τετιο πουθενα στα ελληνικα αν ειναι δυνατον!(και στα αγγλικα καλα ειναι αλλα προτημω να διαβαζω μητρικη γλωσσα!!!!)

Υ.Σ μολις ειδα την λιβε παρουσιαση του σ4! απλα κορυφη...!!!!:D

Ενας φιλος μου ειπε οτι αναβαθμισε επισημα ενα S2 στην 4.2.2. Με εμας τι γινεται? Εχει βγαλει σε κανεναν αναβαθμιση λειτουργικου?

Ενας φιλος μου ειπε οτι αναβαθμισε επισημα ενα S2 στην 4.2.2. Με εμας τι γινεται? Εχει βγαλει σε κανεναν αναβαθμιση λειτουργικου?

Δεν υπάρχει περίπτωση, καμία cm θα περασε

Όλα καλά.

Παιδια καλησπερα περασα μεσω kies την mb5 σε rootαρισμενο κινητο και δεν δουλευει το superuser μαλλον εχασα το root e?

Ξανακάνεις root.

Guest maklovinsam
παιδια τι ακριβως κανεις οταν πατας το home button κ μετα εχει την επιλογη ΡΑΜ, ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΜΝΗΜΗΣ.τι ειναι αυτο κ καθε ποτε πρεπει να το κανεις? Edited by maklovinsam

παιδια τι ακριβως κανεις οταν πατας το home button κ μετα εχει την επιλογη ΡΑΜ, ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΜΝΗΜΗΣ.τι ειναι αυτο κ καθε ποτε πρεπει να το κανεις?

Το χρησιμοποιώ μόνο αν για κάποιο λόγο κολήσει κάποια εφαρμογή και ούτε.

Δε χρειάζεται να το κάνεις.

Καλησπέρα παιδιά. Μου έχει ραγίσει σε λευκό S3 το ασημένιο bezel.

Θυμάμαι παλιότερα είχε αναφερθεί ότι πηγαίνει με την οθόνη μαζί.

Βρήκα το παρακάτω στο Ebay. Γνωρίζει κανείς κάτι παραπάνω?

http://www.ebay.com/itm/Silver-Middle-Metal-Plate-Frame-Bezel-Tools-for-Samsung-i9300-Galaxy-S3-HXHR124-/300872912801?pt=PDA_Accessories&hash=item460d6c4fa1

Παιδιά σκέφτομαι να κάνω root πρώτη φορά το S3 μου καθαρά και μόνο για το Titanium Backup Pro. Είδα πως κάνει back up στο Dropbox. Η ερώτησή μου είναι η εξής: είναι κάτι σαν ghost; Δηλαδή κάνει image τα πάντα; Οταν δηλαδή θα κάνω restore θα έχω save games των παιχνιδιών κτλ

ξερει κανενας ποτε θα γινει η αναβαθμιση στην οπια θα εχουμε μερικα απο τα faetures του σ4!! ?

ξερει κανενας ποτε θα γινει η αναβαθμιση στην οπια θα εχουμε μερικα απο τα faetures του σ4!! ?

σιγουρα αρκετα πιο μετα απο την κυκλοφορια του s4.

Γιαννης

Παιδιά σκέφτομαι να κάνω root πρώτη φορά το S3 μου καθαρά και μόνο για το Titanium Backup Pro. Είδα πως κάνει back up στο Dropbox. Η ερώτησή μου είναι η εξής: είναι κάτι σαν ghost; Δηλαδή κάνει image τα πάντα; Οταν δηλαδή θα κάνω restore θα έχω save games των παιχνιδιών κτλ

Ναι θα τα εχεις ολα πισω .

Μπορείς να χρησιμοποίησης και το carbon χωρίς root .

Samsung galaxy s21+

ξέρετε κάποια εφαρμογή που να μας επιτρέπει να εμφανίζονται οι ανοιχτές εφαρμογές για να μην χρησιμοποιώ το home button?
1+ Never Settle