apsogos Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 κινεζος οταν λες "πουλας" τι ακριβως εννοεις ; γιατι σε λιγο θα πουλησουμε τον Κ@λο μας!!χαχααχαχχα υ.γ. εμενα σε αυτα που κανω και θα κανω για αρκετο καιρο με υπερ καλυπτει το 3 !ακομα δεν το πηραμε ερχεται το 4! τοσα λεφτα δωσαμε για το 3! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Το ότι θα'ναι καλύτερο από το S3 εξυπακούεται. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ όμως για να αλλάξω το S3 μου για S4, περιμένω κάτι περισσότερο από πυρήνες και νούμερα, επειδή το 3άρι με καλύπτει απόλυτα. ... ... Για να δούμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinezos75 Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 κινεζος οταν λες "πουλας" τι ακριβως εννοεις ; γιατι σε λιγο θα πουλησουμε τον Κ@λο μας!!χαχααχαχχα υ.γ. εμενα σε αυτα που κανω και θα κανω για αρκετο καιρο με υπερ καλυπτει το 3 !ακομα δεν το πηραμε ερχεται το 4! τοσα λεφτα δωσαμε για το 3! πουλας το κινητο που εχεις στην κατοχη σου εννοω !! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 πουλας το κινητο που εχεις στην κατοχη σου εννοω !! :D ναι ρε το καταλαβα ! σε πειραζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DALIKERMAN84 Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 ναι ρε το καταλαβα ! σε πειραζω Αν καταλαβατε καλα μας εχουν βαλη σε ενα τρυπακι οτι καινουργιο κυκλοφορει να το αγοραζουμε συνεχεια με το χερι στην τσεπη ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Υπάρχει ιδιαίτερο θέμα εδώ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 με την νεα αναβαθμιση νομιζω οτι η συσκευη καταναλωνει περισσοτερη μπαταρια ? τι λετε ? Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DALIKERMAN84 Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 με την νεα αναβαθμιση νομιζω οτι η συσκευη καταναλωνει περισσοτερη μπαταρια ? τι λετε ? οχι εχει πολυ περισσοτερη αυτονομια απο την προηγουμενη εκδοση ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sterios89 Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Καλησπέρα παιδιά! :) Έχω stock ROM στο κινητό, και θέλω να βάλω την 4.1.2 ΧXELLA, αλλά έχω μια απορία: Για να ''κάτσει'' καλά η αναβάθμιση,λόγω της διόρθωσης (fix), θα πρέπει να κάνω full wipe και factory reset; Αν ναι, πώς κάνω full wipe; (factory reset ξέρω πως γίνεται :lol: ) Επίσης, για να δω τον counter, τι πατάω; Ευχαριστώ πολύ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfikos Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 ερωτήματα: 1) φίλος που αγόρασε 16gb από birdphone, πέρασε αναβάθμιση και έχασε τα ελληνικά! τι να κάνει? 2) έχω το 32gb vodafone branded, και μου χάλασε ο φορτιστής, τί να κάνω? 3) το KIES το θεωρώ άχρηστο, υπάρχει κάποια εναλλακτική εφαρμογή? 4) αν το 3 ΔΕΝ παίζει, απλά αναφέρω ότι πολλές φορές το βάζω και δεν συνδέεται, όταν κάνω synch κολλάει και αν κολλήσει μου κάνει διπλοεγγραφές σε πεδία μέσα στην ίδια επαφή. 5) υπάρχει τρόπος να κάνω synch ότι photo, video κτλ έχω...όπως έκανα με iphone? (να μου κατεβάζει ότι έχω στο pc) Διότι το KIES απλά του λες από πιο φάκελο του pc να κάνει synch. ευχαριστώ. υ.γ. ελπίζω με την αναβάθμιση να φτιάχνει η διαχείριση μνήμης! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Απ'όσα έχω διαβάσει δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε εφαρμογές στυλ APP2SD,LinkSd για μεταφορά στην SD. Μπορούμε όμως να μεταφέρουμε το μεγαλύτερο μέρος όμως από τα παιχνίδια και τα gps προγράμματα που είναι τεράστια? Η gameloft έχεις το πρόγραμμα GL to SD για μεταφορά των δεδομένων των παιχνιδιών της, από το navigon πως μπορώ να μεταφέρω π,χ, τους χάρτες της και άλλα δεδομένα στην SD? Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efialtis1971 Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 παιδες μολις ανακαλυψα βιντεο με οοοολλλλαααα τα καλουδια της 4.1.2 ειναι απιστευτα καταπληκτικο λατρευω πλεον ακομη ποιο πολυ τον γαλαξια μου απλα δειτε το:http://www.youtube.com/watch?v=lQ7reB5-LiE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 εγκατέστησα το system tuner pro. πήγα να δω πως δουλεύει η CPU και μου δείχνει ότι από τις 4 CPU η μία είναι offline. Οι τρεις έχουν αυξομείώσεις αλλά η μία offline. Ξέρεις κανείς κάτι? Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 παιδες μολις ανακαλυψα βιντεο με οοοολλλλαααα τα καλουδια της 4.1.2 ειναι απιστευτα καταπληκτικο λατρευω πλεον ακομη ποιο πολυ τον γαλαξια μου απλα δειτε το:http://www.youtube.com/watch?v=lQ7reB5-LiE Εγβ οταν συνδεω τα ακουστικα δεν μου εμφανιζει τπτ απολυτως,ουτε σε ενος φιλου μου που το δοκιμασα με την 4.1.2 και οι δυο μας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpoulos Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Και σε εμένα το ίδιο συμβαίνει όταν βάζω τα ακουστικά δεν κάνει τίποτα ούτε καν το εικονίδιο τον ακουστικών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stsdema28 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Εγβ οταν συνδεω τα ακουστικα δεν μου εμφανιζει τπτ απολυτως,ουτε σε ενος φιλου μου που το δοκιμασα με την 4.1.2 και οι δυο μας.. Και σε εμένα το ίδιο συμβαίνει όταν βάζω τα ακουστικά δεν κάνει τίποτα ούτε καν το εικονίδιο τον ακουστικών. δηλαδή ρυθμίσατε το page buddy και δεν δουλεύει?? settings-> Display -> Page buddy -> Earphones page (Ρυθμίσεις->Εμφάνιση->Βοηθός σελιδας->Σελιδα ακουστικών) Παράθεση 6610 --> 7610(RH-51) --> (Legendary) N900 --> Galaxy SIII --> HTC 10 --> Pixel 2 XL --> Xperia 1 ii HP Touchpad (dual boot: webOS and Android) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpoulos Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 δηλαδή ρυθμίσατε το page buddy και δεν δουλεύει?? settings-> Display -> Page buddy -> Earphones page (Ρυθμίσεις->Εμφάνιση->Βοηθός σελιδας->Σελιδα ακουστικών) Ναι μολις τωρα ειδα παλι αυτο που μας ειπες και δεν κανει τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavreas Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 (edited) Σε όποιον δεν εμφανίζεται η συντόμευση των ακουστικών και συνάμα η σελίδα που βγαίνει επιπλέον μετά , ας δοκιμάσει το εξής. Ρυθμήσεις->Εξάρτημα και να επιλέξει την δεύτερη επιλογή. Μετα απο αυτό θα λειτουργεί κανονικά το feature και η συντόμευση. Καλημέρα :) Ps Επειδή και σε εμένα δεν λειτουργούσε, έκανα το παραπάνω και δούλεψε αλλα απενεργοποιόντας την επιλογή εξακολουθεί να λειτουργεί. Edited January 19, 2013 by Stavreas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis04 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Καλημέρα. Έχω το εξής πρόβλημα. Πριν από 2 μήνες πήρα το κινητό αλλά δεν το έκανα root περιμένοντας να βγει official 4.1.2 και να το κάνω μετά. Εχθές λοιπόν που βγήκε την έβαλα (XXELL4 UNBRANDED) και μετά από λίγο έκανα και root. Ακολούθησα κανονικά την διαδικασία, έτρεξα και το triangle away για τον μηδενισμό του counter και όλα καλά μέχρι εδώ. Όταν πήγα να ελέγξω ότι ο counter είναι 0 παρατήρησα ότι στο system status λέει Custom (Φώτο)! Τι κουφό είναι αυτό:confused:? Δεν έχω βάλει ποτέ custom rom. Ξέρει κάποιος τι συμβαίνει και πως φτιάχνει? Μην χάσω και την εγγύηση:cry:! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIOHER Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Καλημέρα. Έχω το εξής πρόβλημα. Πριν από 2 μήνες πήρα το κινητό αλλά δεν το έκανα root περιμένοντας να βγει official 4.1.2 και να το κάνω μετά. Εχθές λοιπόν που βγήκε την έβαλα (XXELL4 UNBRANDED) και μετά από λίγο έκανα και root. Ακολούθησα κανονικά την διαδικασία, έτρεξα και το triangle away για τον μηδενισμό του counter και όλα καλά μέχρι εδώ. Όταν πήγα να ελέγξω ότι ο counter είναι 0 παρατήρησα ότι στο system status λέει Custom (Φώτο)! Τι κουφό είναι αυτό:confused:? Δεν έχω βάλει ποτέ custom rom. Ξέρει κάποιος τι συμβαίνει και πως φτιάχνει? Μην χάσω και την εγγύηση:cry:! Ποιά έκδοση triangle away έχεις; Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis04 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Ποιά έκδοση triangle away έχεις; Την 2.55 κατεβασμενει απο εδω: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1494114 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIOHER Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Την 2.55 κατεβασμενει απο εδω: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1494114 Το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ μόνο που στο δικό μου έχω και custom recovery. Κατέβασα την έκδοση 2.37 από εδώ έκανα reset counter και όλα έγιναν official. Αν θες δοκίμασε και πες μου. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Καλημέρα. Έχω το εξής πρόβλημα. Πριν από 2 μήνες πήρα το κινητό αλλά δεν το έκανα root περιμένοντας να βγει official 4.1.2 και να το κάνω μετά. Εχθές λοιπόν που βγήκε την έβαλα (XXELL4 UNBRANDED) και μετά από λίγο έκανα και root. Ακολούθησα κανονικά την διαδικασία, έτρεξα και το triangle away για τον μηδενισμό του counter και όλα καλά μέχρι εδώ. Όταν πήγα να ελέγξω ότι ο counter είναι 0 παρατήρησα ότι στο system status λέει Custom (Φώτο)! Τι κουφό είναι αυτό:confused:? Δεν έχω βάλει ποτέ custom rom. Ξέρει κάποιος τι συμβαίνει και πως φτιάχνει? Μην χάσω και την εγγύηση:cry:! Κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis04 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων Σε ευχαριστώ πολύ! Το έκανα και εφτιαξε... Τωρα ξεκινάω να το ξαναστήσω όπως το έιχα πριν. Πάει η μέρα μου, καλά μεσάνυχτα:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panahss Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 ρε παιδιά ξέρει να μου πει κάποιος αν σε S III αγορασμένο απο εξωτερικό (Κόσοβο) θα μπορέσω να βάλω ελληνικά ? Το S III μινι μου είπαν ότι έχει αλλα όχι το S III Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts