Dimitris2k Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Μαλλον δεν το εθεσα εγω σωστα..Δεν εννοω μνημη ram..rom εννοω..Υποτιθεται οτι εσβησα τα παντα απο το τηλεφωνο και αυτο δειχνει 6gb κατειλλημενα.. Παράθεση It all starts with the push of a button.. RELOAD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Μαλλον δεν το εθεσα εγω σωστα..Δεν εννοω μνημη ram..rom εννοω..Υποτιθεται οτι εσβησα τα παντα απο το τηλεφωνο και αυτο δειχνει 6gb κατειλλημενα.. Nαι, είναι τα αρχεία του συστήματος... δεν έχει ξεχωριστό partition. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnik1979 Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Καλησπέρα!! Αντιμετωπίζω ενα πρόβλημα εδω και λιγες ημέρες και παρόλο που έχω ψαξει αρκετά, δεν έχω βρεί κάτι.. Στο samsung apps εμφανίζεται ειδοποίηση (1) πάνω δεξια στο widget εικονιδιάκι,δεν φεύγει με τίποτα...όποιος μπορεί η έχει συναντήσει αυτό το πρόβλημα, please help!!! το παρακάτω αναφέρει το πρόβλημα αλλα δεν βοηθάει http://androidforums.com/samsung-galaxy-s3/565419-annoying-number-1-my-samsung-apps-widgit.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Καλησπέρα!! Αντιμετωπίζω ενα πρόβλημα εδω και λιγες ημέρες και παρόλο που έχω ψαξει αρκετά, δεν έχω βρεί κάτι.. Στο samsung apps εμφανίζεται ειδοποίηση (1) πάνω δεξια στο widget εικονιδιάκι,δεν φεύγει με τίποτα...όποιος μπορεί η έχει συναντήσει αυτό το πρόβλημα, please help!!! το παρακάτω αναφέρει το πρόβλημα αλλα δεν βοηθάει http://androidforums.com/samsung-galaxy-s3/565419-annoying-number-1-my-samsung-apps-widgit.html Αν δεν κάνω λάθος αυτό σημαίνει ότι μια από τις εφαρμογές σου έχει αναβάθμιση. Πήγαινε στα downloads της Samsung και κοίτα ποια έχει update, και κάντο. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Εχω που εχω μια αντιπάθεια γενικώς στις αναβαθμίσεις, εκανα τώρα και αυτήν και ο ενσωματωμένος browser που χρησιμοποιούσα κρασάρει και κλείνει μόνος του, μετά εχω εγκατεστημένο το skype, όταν έπαιρνα τηλέφωνο πριν έβγαινε ενα αναδυόμενο παράθυρο και σου ελεγε απο που ήθελες να πάρεις, απο skype ή απο το τηλέφωνο, πάταγες μια επιλογή και τελος. Τωρα βγάζει το ιδιο αναδυόμενο παράθυρο αλλα πρέπει να πατάς την επιλογή σου (πχ το τηλέφωνο) και μετα να πατάς και αλλη μια επιλογή που λεει "μόνο αυτήν την φορά" και αντε παλι στην επόμενη κλήση κλπ. Αυτα τα χάλια μεχρι τώρα, και δεν ξερω αν μπορώ να γυρίσω πίσω στην παλιά βερσιον Τελος πάντων, καινούργια τηλέφωνα και με τέτοιο κόστος αγοράς αφου δεν μπορούν, τι τις θέλουν τις αναβαθμίσεις ποτέ δεν κατάλαβα, και πότε τόσα χρόνια δεν είδα διάφορα προς το καλύτερο. Κάθε φορά που βλέπω αναβάθμιση με πιάνουν τα νεύρα μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stsdema28 Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 (edited) Καλησπέρα!! Αντιμετωπίζω ενα πρόβλημα εδω και λιγες ημέρες και παρόλο που έχω ψαξει αρκετά, δεν έχω βρεί κάτι.. Στο samsung apps εμφανίζεται ειδοποίηση (1) πάνω δεξια στο widget εικονιδιάκι,δεν φεύγει με τίποτα...όποιος μπορεί η έχει συναντήσει αυτό το πρόβλημα, please help!!! το παρακάτω αναφέρει το πρόβλημα αλλα δεν βοηθάει http://androidforums.com/samsung-galaxy-s3/565419-annoying-number-1-my-samsung-apps-widgit.html Υπάρχει ένα μικρό θεματάκι-bug... Για όσους έχουν ξένα τηλέφωνα ή περάσανε rom ξένων χωρών, πιθανόν εκτός από το Music hub να εμφανίστηκε και το Video hub. Λόγω του ότι η υπηρεσία δεν υποστηρίζεται στην ελλάδα το samsung apps που το κάνει ο χρήστης register στην ελλάδα δεν μπορεί να δώσει το Update για την εφαρμογή, αλλά υπάρχει notification... Αυτό είχε συμβεί τουλάχιστον μαζί μου επί ΙCS, και είχα τρελλαθεί με το samsung app DISABLE το video hub για φύγει το notification! Edited October 31, 2012 by stsdema28 Παράθεση 6610 --> 7610(RH-51) --> (Legendary) N900 --> Galaxy SIII --> HTC 10 --> Pixel 2 XL --> Xperia 1 ii HP Touchpad (dual boot: webOS and Android) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Εχω που εχω μια αντιπάθεια γενικώς στις αναβαθμίσεις, εκανα τώρα και αυτήν και ο ενσωματωμένος browser που χρησιμοποιούσα κρασάρει και κλείνει μόνος του, μετά εχω εγκατεστημένο το skype, όταν έπαιρνα τηλέφωνο πριν έβγαινε ενα αναδυόμενο παράθυρο και σου ελεγε απο που ήθελες να πάρεις, απο skype ή απο το τηλέφωνο, πάταγες μια επιλογή και τελος. Τωρα βγάζει το ιδιο αναδυόμενο παράθυρο αλλα πρέπει να πατάς την επιλογή σου (πχ το τηλέφωνο) και μετα να πατάς και αλλη μια επιλογή που λεει "μόνο αυτήν την φορά" και αντε παλι στην επόμενη κλήση κλπ. Αυτα τα χάλια μεχρι τώρα, και δεν ξερω αν μπορώ να γυρίσω πίσω στην παλιά βερσιον Τελος πάντων, καινούργια τηλέφωνα και με τέτοιο κόστος αγοράς αφου δεν μπορούν, τι τις θέλουν τις αναβαθμίσεις ποτέ δεν κατάλαβα, και πότε τόσα χρόνια δεν είδα διάφορα προς το καλύτερο. Κάθε φορά που βλέπω αναβάθμιση με πιάνουν τα νεύρα μου ... προφανώς πατάς το "πάντα", και όχι το "μόνο αυτή τη φορά", και το πρόβλημά σου λύνεται... επίσης ο browser δεν κρασάρει. Αν σου συμβαίνει προφανώς δεν έκανες επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μετά την αναβάθμιση. Η καινούρια έκδοση γενικά είναι αρκετά καλύτερη, γρηγορότερη και ομαλότερη. Έχει ελαφρώς χειρότερη μπαταρία, αυτό είναι το μόνο αρνητικό συγκριτικά με την προηγούμενη. Υπάρχει ένα μικρό θεματάκι-bug... Για όσους έχουν ξένα τηλέφωνα ή περάσανε rom ξένων χωρών, πιθανόν εκτός από το Music hub να εμφανίστηκε και το Video hub. Λόγω του ότι η υπηρεσία δεν υποστηρίζεται στην ελλάδα το samsung apps που το κάνει ο χρήστης register στην ελλάδα δεν μπορεί να δώσει το Update για την εφαρμογή, αλλά υπάρχει notification... Αυτό είχε συμβεί τουλάχιστον μαζί μου επί ΙCS, και είχα τρελλαθεί με το samsung app DISABLE το video hub για φύγει το notification! Ωραίο tip δεν το 'ξερα γιατί εδώ υποστηρίζεται. Βασικά είναι τελείως άχρηστο app αλλά τουλάχιστον δε βλέπω (1) :) Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 καλημερα δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο ποστ,σας παρακαλω μια βοηθεια αν καποιος γνωριζει για το σαμσουν γκαλαξυ s3,οταν μιλαω με καποιον στο κινητο ακουω την φωνη μου....τι μπορω να κανω για αυτο ???? Σας ευχαριστω πολυ καλημερα Μου συμβαίνει και εμένα αυτό, σε ένα συγκεκριμένο αριθμό όμως. Στο HOX δεν μου συνέβαινε στον ίδιο αριθμό. Παρόλα αυτά είναι μόνο ένας αριθμός οπότε δεν με απασχολεί πολύ... Αν συμβαίνει με πολλούς ή όλους σε εσένα τότε DOA στο μαγαζί που το πήρες ή αν έχει περάσει καιρός, στην samsung... Πρώτα δοκίμασε και αυτά που λέει ο Κώστας από πάνω... και σε εμένα συμβαίνει αυτό αλλά επίσης σε έναν συγκεκριμένο αριθμό .... γι αυτό και δεν έχω ασχοληθεί παραπάνω και σε εμένα συμβαίνει να ακούω ξανα την φωνή μου (στο Siii) αλλά μου συμβαίνει και στο Ε52 που έχω. Δεν πρόσεξα μόνο αν συμβαίνει μόνο σε έναν αριθμό. Αν ξέρει κάποιος κάτι ας μας το πεί. Τελικά βρήκα πιο είναι το πρόβλημα και την λύση του ... Όταν ακούτε την φωνή σας διπλή όταν μιλάτε με κάποιον (ηχώ) ζητήστε απο τον συνομιλητή σας να χαμηλώσει την ένταση του ακουστικού του και αυτομάτως θα σταματήσει .... Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Μαλλον δεν το εθεσα εγω σωστα..Δεν εννοω μνημη ram..rom εννοω..Υποτιθεται οτι εσβησα τα παντα απο το τηλεφωνο και αυτο δειχνει 6gb κατειλλημενα.. Nαι, είναι τα αρχεία του συστήματος... δεν έχει ξεχωριστό partition. Δηλαδή μένουν γύρω στα 9,5gb διαθέσιμα για αποθήκευση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 ... προφανώς πατάς το "πάντα", και όχι το "μόνο αυτή τη φορά", και το πρόβλημά σου λύνεται... επίσης ο browser δεν κρασάρει. Αν σου συμβαίνει προφανώς δεν έκανες επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μετά την αναβάθμιση. Η καινούρια έκδοση γενικά είναι αρκετά καλύτερη, γρηγορότερη και ομαλότερη. Έχει ελαφρώς χειρότερη μπαταρία, αυτό είναι το μόνο αρνητικό συγκριτικά με την προηγούμενη. Ωραίο tip δεν το 'ξερα γιατί εδώ υποστηρίζεται. Βασικά είναι τελείως άχρηστο app αλλά τουλάχιστον δε βλέπω (1) :) Προφανώς και πατάω το "μόνο αυτή τη φορά" γιατί θελω να ειναι διαθεσιμη πάντα η επιλογή απο που θα κανω κλήση, αν πατήσω "παντα" χανω αυτην την ευκολία, δεν είναι λύση αυτο. Το δεύτερο δεν το κατάλαβα πρεπει μετα την αναβάθμιση να κανω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, αυτο που λες είναι σίγουρο, αν το κάνω τα χάνω ολα, πρεπει να παρω backup klp klp, περιγράφετε αυτο απο την εταιρεία ή εχει προκειψει από εμπειρία μετά τα προβλήματα της αναβάθμισης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kargeo Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Δηλαδή μένουν γύρω στα 9,5gb διαθέσιμα για αποθήκευση ? ναι και ειναι υπεραρκετα εκτος αν θεσ να εχεις ολα τα παιχνιδια της gameloft ταυτοχρονα στο τηλεφωνο ακομα κιετσι υπαρχει λυση;) Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bossgs3 Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Καλημερα...Εγω εκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων*πριν βαλω την jb..Εκανα λαθος?? Δλδ πρεπει να ξανα κανω οταν εγκατασταθει κ μετα για περετερω προβληματα??..Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 (edited) H 4.1 της COMSOTE μου φάνηκε 2 κλικ πιο γρήγορη και πολύ πιο smooth από την 4.1 Unbranded ("Ελληνική"). Η Unbranded όμως αφήνει ελεύθερη περισσότερη μνήμη νομίζω....βασικά ψιλοσίγουρος είμαι!! :) Της Cosmote την πέρασε το κινητό μόνο του και δεν έκανα ούτε wipe, ούτε boot, ούτε τίποτε. Την Unbranded τη φλάσαρα κάνοντας ολόκληρη τη διαδικασία (wipe πριν, μετά, κλπ κλπ). Η μπαταρία όντως φεύγει πιο γρήγορα. Αν δε βαριούμουν τη διαδικασία με το να στήσω το κινητό από την αρχή θα ξαναπερνούσα ακόμη και σήμερα πάλι της Cosmote. Μου γέμισε περισσότερο το μάτι σε smoothness, ταχύτητα και αυτονομία. Edited: Όσα κάνει ο Nova και το exdialer σε ταχύτητα ΟΥΤΕ που να τα ονειρευτεί δεν μπορεί το TW και ο μαμά dialer...5 λεπτά "έπαιξα" με το κινητό πριν ανεβάσω τις εφαρμογές μου και έπαθα πολιτισμικό σοκ από το πόσο πιο αργό ήταν....τι JB και κουραφέξαλα....η τεράστια διαφορά είναι Nova Prime (η κάποιος άλλος αντίστοιχος launcher) και exdialer! :) Edited October 31, 2012 by BabisT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Καλημερα...Εγω εκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων*πριν βαλω την jb..Εκανα λαθος?? Δλδ πρεπει να ξανα κανω οταν εγκατασταθει κ μετα για περετερω προβληματα??..Ευχαριστω Δεν πειράζει που εκανες πριν . Αν θέλεις κάνεις και μετά που θα περάσεις της rom. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Με την Jelly Bean η ram έχει πάει στα 830 ΜΒ?Ρωτάω γιατί έχω Αυστριακό τηλέφωνο και για μένα δεν έχει βγει ακόμα η αναβάθμιση... Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamilos Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Από χθες αναβάθμισα και εγώ το S3 στην 4.1.1. Πριν το κινητό για την φωτεiνότητα είχε την αυτόματη ρύθμιση που απλά το τίκαρες και την χειροκίνητη που την καθόριζες εσύ ρυθμίζοντας την μπάρα. Τώρα έχει επιπλέον μια μπάρα και στην αυτόματη ρύθμιση (automatic brightness adjustement)...τι ρυθμίζει αυτή??? Παράθεση ALFA ROMEO rulezzzzz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blekos Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Η μπαταρία όντως φεύγει πιο γρήγορα. Σκέφτομαι να περάσω την cyanogenmod... Τες πα, ερώτηση: πριν το JB όταν πατούσα παρατεταμένα το κουμπί κάτω αριστερά μου εμφάνιζε την αναζήτηση της google για εντός και εκτός τηλεφώνου. Τώρα μου εμφανίζει την σελίδα της google και αργεί πολύ να φορτώσει. Καμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamilos Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Με την Jelly Bean η ram έχει πάει στα 830 ΜΒ?Ρωτάω γιατί έχω Αυστριακό τηλέφωνο και για μένα δεν έχει βγει ακόμα η αναβάθμιση... 833ΜΒ για την ακριβεια λεει το δικο μου Παράθεση ALFA ROMEO rulezzzzz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandrosgou Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 (edited) οπως εχουν αναφερει και αλλοι οταν παω να κανω την αναβαθμιση μου εμφανιζεται το μηνυμα εδω και κατι μερες οτι η αναβαθμιση γινεται με σειρα προτεραιότητας δοκιμαστε αργοτερα.αν θυμαμαι καλα καποιος ειχε πει οτι αν την κανεις μεσω kies την αναβαθμιση λυνεται το προβλημα. εγω ομως επειδη εχω προβλημα με το kies και δεν μπορω να το χρησιμοποιησω τι μπορω να κανω?δοκιμασα να κανω την αναβαθμιση και 5.30 και 6.30 το πρωι και παλι ομως το ιδιο μυνημα μου εβγαζε. αν περιμενω μερικες μερουλες ακομα θα γινει η αναβαθμιση η ολο το ιδιο μήνυμα θα μου βγαζει? Edited October 31, 2012 by alexandrosgou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Η μπαταρία όντως φεύγει πιο γρήγορα. Σκέφτομαι να περάσω την cyanogenmod... Τες πα, ερώτηση: πριν το JB όταν πατούσα παρατεταμένα το κουμπί κάτω αριστερά μου εμφάνιζε την αναζήτηση της google για εντός και εκτός τηλεφώνου. Τώρα μου εμφανίζει την σελίδα της google και αργεί πολύ να φορτώσει. Καμιά ιδέα? Αν διάβαζες αυτό που σου βγάζει θα έβλεπες ότι είναι απλά ένας wizzard (οδηγός εγκατάστασης), όταν τον ολοκληρώσεις θα σου βγάλει και πάλι το Search. Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 οπως εχουν αναφερει και αλλοι οταν παω να κανω την αναβαθμιση μου εμφανιζεται το μηνυμα εδω και κατι μερες οτι η αναβαθμιση γινεται με σειρα προτεραιότητας δοκιμαστε αργοτερα.αν θυμαμαι καλα καποιος ειχε πει οτι αν την κανεις μεσω kies την αναβαθμιση λυνεται το προβλημα. εγω ομως επειδη εχω προβλημα με το kies και δεν μπορω να το χρησιμοποιησω τι μπορω να κανω?δοκιμασα να κανω την αναβαθμιση και 5.30 και 6.30 το πρωι και παλι ομως το ιδιο μυνημα μου εβγαζε. αν περιμενω μερικες μερουλες ακομα θα γινει η αναβαθμιση η ολο το ιδιο μήνυμα θα μου βγαζει? Κάποια στιγμή θα στην δώσει την αναβάθμιση . Πέρασε την με odin για να μην περιμένεις . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandrosgou Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Κάποια στιγμή θα στην δώσει την αναβάθμιση . Πέρασε την με odin για να μην περιμένεις . για βοηθησε με λιγο , τι ειναι odin.? ειμαι καινουργιος στα smartphone γι αυτο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 για βοηθησε με λιγο , τι ειναι odin.? ειμαι καινουργιος στα smartphone γι αυτο :) Διάβασε εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336584 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyf95 Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 συγχρονισα το facebook με το κινητο και πλεον μου δειχνει ολους τους φιλους μου στις επαφες..πως γινεται να το αλλαξω αυτο? επιπλεον γινεται να ενωσω τις επαφες απο το facebook με τις επαφες τηλέφωνων?και αν ναι πως? Παράθεση Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 (edited) συγχρονισα το facebook με το κινητο και πλεον μου δειχνει ολους τους φιλους μου στις επαφες..πως γινεται να το αλλαξω αυτο? επιπλεον γινεται να ενωσω τις επαφες απο το facebook με τις επαφες τηλέφωνων?και αν ναι πως? εάν πας στις ρυθμίσεις του facebook θα βρεις την επιλογή για ποιές επαφές θες να κάνει συγχρονισμό... τώρα εάν θες απλά να μην εμφανίζονται πας στο μενού των επαφών και βρίσκεις την επιλογή "επαφές για εμφάνιση" και επιλέγεις τι θέλεις να εμφανίζει και τι όχι ... εγώ σε αυτές που θέλω να ενώσω το κάνω χειροκίνητα ... Edited October 31, 2012 by jkalimer Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts