Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σημερα η Samsung ξεκινησε να στελνει στην μιση Ευρωπη την 4.1.1 (Jelly Bean)...

... αναμενουμε για Ελλαδα.

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Από ότι φαίνεται μάλλον οφείλεται στη jb.

Όλοι όσοι είχατε πρόβλημα έχετε περάσει jb; ; Υπάρχει κάποιος με ics;

ics εχω και φορτιζει κανονικα με τον δικο του φορτιστη. το τηλεφωνο ειναι γερμανικο.

Σημερα η Samsung ξεκινησε να στελνει στην μιση Ευρωπη την 4.1.1 (Jelly Bean)...

... αναμενουμε για Ελλαδα.

5 χώρες δεν είναι η μισή Ευρώπη :D

Το μόνο "ανησυχητικό" είναι ότι και οι 5 περιπτώσεις νομίζω είναι branded και αν έρθει κι εδώ συγκεκριμένου provider πρώτα, θα έχουμε γκρίνια από τους υπόλοιπους :happy:

5 χώρες δεν είναι η μισή Ευρώπη :D

Το μόνο "ανησυχητικό" είναι ότι και οι 5 περιπτώσεις νομίζω είναι branded και αν έρθει κι εδώ συγκεκριμένου provider πρώτα, θα έχουμε γκρίνια από τους υπόλοιπους :happy:

Ποιητικη αδεια... ειναι η μιση Ευρωπη :p Αν σκεφτεις οτι ειχαν πρωτοδωσει στις 24/9 στην Πολωνια, μετα απο 20 μερες δωσαν στη Σουηδια... και τωρα ξαφνικα ωσαν να ξεμπουκαρε το συστημα και στελνουν (ως τωρα) μαζεμενα σε 4-5 χωρες, ε νομιζεις οτι ηγγικεν η ωρα!

Ο καθεις και οι επιλογες του... Vodafone rocks :D

ics εχω και φορτιζει κανονικα με τον δικο του φορτιστη. το τηλεφωνο ειναι γερμανικο.

Και εμενα το ιδιο.Αψογο.

Oσον αφορα στην αναβαθμιση,ποιες Χωρες παιρνουν τωρα;Εγω,για τη Γερμανια ενδιαφερομαι.

Edited by Theodore41

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

και το δικο μου μεχρι χτες ηταν μια χαρα χωρις κανενα προβλημα μονο που το πρωι ειπε τελος δεν αναβω ξανα χωρις λογο και χωρις προοιδοποιιση ετσι ξαφνικα και μην μου πειτε να βγαλω μπαταρια κλπ γιατι εκανα σχεδον τα παντα αλλα ειναι νεκρο και κατι ακομα ειναι μαμα δεν το εχω πειραξει και απο εφαρμογες οχι πολλα πραγματα

να ρωτησω κατι..οταν βγει η αναβαθμιση κ την κανουμε χανουμε κατι απο το τηλ?

Όχι δεν θα χάσεις τίποτα.

Υπάρχει όμως πιθανότητα να παρουσιαστούν σε καποιους αργοτερα στην χρηση, δυσλειτουργίες. Αν συμβεί κάτι τέτοιο τότε θα πρεπει να αποθηκευσετε οτι έχετε απο βιντεο φωτογραφίες, αρχεία, επαφές αν δεν ειναι στο gmail account και να κάνετε επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Πιστεύω οτι δεν θα χρειαστει αλλα αν παρατηρήσατε κάτι καλο ειναι να στησετε την συσκευη απο την αρχη.

@@@@ Το θέμα με την καθυστέρηση του dialer να ξέρετε οτι δεν λύθηκε ούτε με το Jelly Bean.

Μοναδικό φάρμακο στο θέμα αυτο ειναι το συχνό άνοιγμα του dialer ώστε να μην επιτρέπουμε να κλείσει εντελώς η εφαρμογη.

Εγω για παράδειγμα κάνω το εξής: χρησιμοποιω το εικονίδιο του dialer στην lock screen, για να ξεκλειδώνει η συσκευη μου. Οπότε μ αυτόν τον τροπο του κάνω refresh και οπότε τον χρειαστω ανοίγει ακαριαία.

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Για να "κάτσει" καλά στο τηλέφωνο η αναβαθμίσει και να μην εχεις προβλήματα αργότερα πρεπει να κάνεις factory reset .

Συνεπώς χάνονται εφαρμογές ,sms ,mms επαφες και γενικα οτιδήποτε ειναι στην internal sd card .Για αυτο χρειαζεται να κάνεις backup αυτα που θέλεις .

Samsung galaxy s21+

Αν κάνουμε back up (φώτο, επαφές, μουσική) μέσω του kies πριν την αναβάθμηση, μετά εργοστασιακές ρυθμίσεις και τέλος φόρτωμα του αρχείου back up, υπάρχει πιθανότητα να εμφανιστούν οι όποιες δυσλειτουργίες????

Αν κάνουμε back up (φώτο, επαφές, μουσική) μέσω του kies πριν την αναβάθμηση, μετά εργοστασιακές ρυθμίσεις και τέλος φόρτωμα του αρχείου back up, υπάρχει πιθανότητα να εμφανιστούν οι όποιες δυσλειτουργίες????

Προσωπικά θεωρώ οτι η ποιο σωστή αναβαθμίσει ειναι με backup αυτα που θέλουμε και factory reset ,για να έχουμε ενα καθαρό πέρασμα του firmware .

Samsung galaxy s21+

Καλησπερα κ απο εμενα εδω και κατι ωρες περιπου ειμαι κατοχος ενος μπλε sgs3 :) η ερωτηση μου ειναι η πρωτη φορτιση ποσες ωρες πρεπει να ειναι ; επισης καλο θα ειναι να κατεβασω το kies για συγχρονισμο οταν το συνδεω με το pc ?

Καλησπερα κ απο εμενα εδω και κατι ωρες περιπου ειμαι κατοχος ενος μπλε sgs3 :) η ερωτηση μου ειναι η πρωτη φορτιση ποσες ωρες πρεπει να ειναι ; επισης καλο θα ειναι να κατεβασω το kies για συγχρονισμο οταν το συνδεω με το pc ?

Μέχρι να γεμίσει η μπαταρία άντε κανένα 10 λεπτό παραπάνω

Όχι δεν θα χάσεις τίποτα.

Υπάρχει όμως πιθανότητα να παρουσιαστούν σε καποιους αργοτερα στην χρηση, δυσλειτουργίες. Αν συμβεί κάτι τέτοιο τότε θα πρεπει να αποθηκευσετε οτι έχετε απο βιντεο φωτογραφίες, αρχεία, επαφές αν δεν ειναι στο gmail account και να κάνετε επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Πιστεύω οτι δεν θα χρειαστει αλλα αν παρατηρήσατε κάτι καλο ειναι να στησετε την συσκευη απο την αρχη.

@@@@ Το θέμα με την καθυστέρηση του dialer να ξέρετε οτι δεν λύθηκε ούτε με το Jelly Bean.

Μοναδικό φάρμακο στο θέμα αυτο ειναι το συχνό άνοιγμα του dialer ώστε να μην επιτρέπουμε να κλείσει εντελώς η εφαρμογη.

Εγω για παράδειγμα κάνω το εξής: χρησιμοποιω το εικονίδιο του dialer στην lock screen, για να ξεκλειδώνει η συσκευη μου. Οπότε μ αυτόν τον τροπο του κάνω refresh και οπότε τον χρειαστω ανοίγει ακαριαία.

Για να "κάτσει" καλά στο τηλέφωνο η αναβαθμίσει και να μην εχεις προβλήματα αργότερα πρεπει να κάνεις factory reset .

Συνεπώς χάνονται εφαρμογές ,sms ,mms επαφες και γενικα οτιδήποτε ειναι στην internal sd card .Για αυτο χρειαζεται να κάνεις backup αυτα που θέλεις .

τελικα χανουμε κατι η οχι? μπερδευτικα...:(:(:(

τελικα χανουμε κατι η οχι? μπερδευτικα...:(:(:(

Με odin ή μέσω Kies δεν χάνεις τίποτα.

Αν όμως για α ή β λόγο η ρομ δεν "κάτσει" καλά και έχεις προβλήματα τότε μπορεί να χρειαστεί να το στήσεις από την αρχή κάνοντας factory reset.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Με odin ή μέσω Kies δεν χάνεις τίποτα.

Αν όμως για α ή β λόγο η ρομ δεν "κάτσει" καλά και έχεις προβλήματα τότε μπορεί να χρειαστεί να το στήσεις από την αρχή κάνοντας factory reset.

τι ειναι το odin?:O

τι ειναι το odin?:O

Διάβασε εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336584

Samsung galaxy s21+

σε ευχαριστω πολυ!!!

ολη αυτη η διαδικασια για ενα update? :(

νομιζα πως ηταν σαν το iphone πατας ενημερωση λογισμικου απο την συσκευη κ ειναι οκ..:O

σε ευχαριστω πολυ!!!

νομιζα πως ηταν σαν το iphone πατας ενημερωση λογισμικου απο την συσκευη κ ειναι οκ..:O

Η διαδικασία αυτη κατα πρώτον δεν ειναι καθόλου δύσκολη και χρονοβόρα και κατα δεύτερον δεν ειναι η επίσημη της samsung .

Επίσημες ενημερώσεις απο την samsung παίρνεις με kies ή OTA (over the air) .

Με odin βάζεις οποιο firmware θέλεις κάνοντας (downgrade ή upgrade)όποτε θέλεις εσυ χωρίς περιορισμούς .

Γενικά ειναι πολυ χρήσιμο εργαλείο (root -kernels κ.τ.λ)

Samsung galaxy s21+

Η διαδικασία αυτη κατα πρώτον δεν ειναι καθόλου δύσκολη και χρονοβόρα και κατα δεύτερον δεν ειναι η επίσημη της samsung .

Επίσημες ενημερώσεις απο την samsung παίρνεις με kies ή OTA (over the air) .

Με odin βάζεις οποιο firmware θέλεις κάνοντας (downgrade ή upgrade)όποτε θέλεις εσυ χωρίς περιορισμούς .

Γενικά ειναι πολυ χρήσιμο εργαλείο (root -kernels κ.τ.λ)

δηλαδη οταν βγει η Jelly Bean αν πατησω απο την συσκευη ενημερωση λογισμικου δεν κανει κανονικα την αναβαθμιση χωρις να χανω κατι απο το τηλ? συγνωμη αν κανω χαζες ερωτησεις αλλα ειμαι ασχετη..:(

σε ευχαριστω πολυ!!!

Μπορείς να αναμένεις την αναβάθμιση μέσω wifi που θα είναι τόσο απλή όσο και sto iphone ή μέσω Κies....

To Odin δεν είναι εργαλείο που συνιστά η Samsung για update... με λίγα λόγια δεν είναι η official οδός...

αλλά σου δίνει τη δυνατότητα να περάσεις οποιαδήποτε rom ανεξάρτητα από τη χώρα προέλευσης του κινητού σου, να περάσεις οποιοδήποτε update ακόμα και της χώρας προέλευσης του κινητ. χωρίς να περιμένεις να σου ρθει μέσω wifi (χωρίς να σημαίνει απαραίτητα ότι θα αργήσει από τη στιγμή που δοθεί για τη χώρα του) και τέλως μπορεί να κάνεις root το τηλέφωνο κ.ά.

Αρκέτα χρήσιμο απ'οτι βλέπεις... αλλά πάρε το χρόνο σου και δiάβασε λίγο στο forum, ή στο google...

Edited by stsdema28

6610 --> 7610(RH-51) --> (Legendary) N900 --> Galaxy SIII --> HTC 10 --> Pixel 2 XL --> Xperia 1 ii

HP Touchpad (dual boot: webOS and Android)

δηλαδη οταν βγει η Jelly Bean αν πατησω απο την συσκευη ενημερωση λογισμικου δεν κανει κανονικα την αναβαθμιση χωρις να χανω κατι απο το τηλ? συγνωμη αν κανω χαζες ερωτησεις αλλα ειμαι ασχετη..:(

Αν η αναβαθμίσει δοθεί και με OTA τότε ναι ,αλλιώς το συνδέεις στο kies και κάνεις την αναβαθμίσει σου .

Απο την στιγμή που δεν θα κάνεις επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων δεν χάνεις τίποτα .

Samsung galaxy s21+

Αν βγει επίσημα, θα πατήσεις ενημέρωση λογισμικού και θα γινει μόνο του. Λογικά θα σου έρθει και ειδοποίηση. Τα υπόλοιπα, odin κλπ είναι για πιο προχωρημένες καταστάσεις. (όχι ότι ειναι δύσκολο)

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)