keltonas Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Καλημερα ο ενσωματωμενος explorer στο Galaxy S3 οταν θελω να ανοιξω μια συγκεκριμενη σελιδα κολλαει για ενα με δυο δευτερολεπτα και μετα κλεινει .Το παρουσιασε και σε αλλον ; Υπαρχει λυση ; Η ιδια σελιδα ανοιγει κανονικα με τον Chrome . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx_570 Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Καλημερα ο ενσωματωμενος explorer στο Galaxy S3 οταν θελω να ανοιξω μια συγκεκριμενη σελιδα κολλαει για ενα με δυο δευτερολεπτα και μετα κλεινει .Το παρουσιασε και σε αλλον ; Υπαρχει λυση ; Η ιδια σελιδα ανοιγει κανονικα με τον Chrome . Καλημέρα. Δεν μου έχει κολλήσει ποτέ σε σελίδα. Θές να βάλεις λινκ να δοκιμάσουμε? Παράθεση Αλέξανδρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Οποίος θέλει να αλλάξει τον γνήσιο dialer με κάτι άλλο χωρίς καθυστερήσεις, μια καλή λύση είναι o DW Contacts & Phone Pro. Είναι πολύ παραμετροποιησιμος και μπορεί να έλθει κοντά σε εμφάνιση με τον γνήσιο. Έχει πολλές ρυθμίσεις, κάνει τα πάντα. Το βάζω εδώ και όχι στο thread με τις εφαρμογές γιατί είναι μια λύση για το Siii. http://img39.imageshack.us/img39/84/image239735324.png Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nstasino Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Polish JB Σας ανοίγει η Lifo.gr? είτε σε mobile είτε σε desktop view? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx_570 Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Polish JB Σας ανοίγει η Lifo.gr? είτε σε mobile είτε σε desktop view? Ναι και ναι... Στοκ και crome Παράθεση Αλέξανδρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inactive account 132533 Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Polish JB Σας ανοίγει η Lifo.gr? είτε σε mobile είτε σε desktop view? Polish Jelly Bean ? Too many major problems... http://www.sammobile.com/2012/10/09/samsung-start-galaxy-s-iii-jelly-bean-updates-in-korea/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Polish JB Σας ανοίγει η Lifo.gr? είτε σε mobile είτε σε desktop view? Και σε μένα ανοίγει κανονικά Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Καλημερα.Εχουμε μια κινητικοτητα για την 4.1.1 μετα απο καποιες μερες. http://www.youmobile.org/blogs/entry/Galaxy-S3-JellyBean-CRS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Και σε μένα ανοίγει κανονικά Και εδώ...note2 Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris2k Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Καλησπερα στην γαλαξοπαρεα..Πως μπορω να αντικαταστησω τον <μαμα> dialer?Δηλαδη να δουλευω μονιμα εναν που θα εγκαταστησω..Εχω συνηθισει με badge για αναπαντητες..Ας πουμε στον exdialer που ακουω οτι ειναι ο καλυτερος πως μπορω να τον κανω αυτον σαν προεπιλογη του τηλεφωνου και να μου δειχνει με badge τις αναπαντητες?Δεν ξερω αν εγινα κατανοητος.. Παράθεση It all starts with the push of a button.. RELOAD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Καλημερα.Εχουμε μια κινητικοτητα για την 4.1.1 μετα απο καποιες μερες. http://www.youmobile.org/blogs/entry/Galaxy-S3-JellyBean-CRS δηλαδη σειρα τωρα εχει η αγγλια. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keltonas Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Καλημέρα. Δεν μου έχει κολλήσει ποτέ σε σελίδα. Θές να βάλεις λινκ να δοκιμάσουμε? http://www.insomnia.gr Σε αυτη μου κολλαει και κλεινει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 http://www.insomnia.gr Σε αυτη μου κολλαει και κλεινει . Την δοκίμασα και μετά από 4-5 δευτερόλεπτα μου κλείνει και εμένα... :-( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Καλησπερα στην γαλαξοπαρεα..Πως μπορω να αντικαταστησω τον <μαμα> dialer?Δηλαδη να δουλευω μονιμα εναν που θα εγκαταστησω..Εχω συνηθισει με badge για αναπαντητες..Ας πουμε στον exdialer που ακουω οτι ειναι ο καλυτερος πως μπορω να τον κανω αυτον σαν προεπιλογη του τηλεφωνου και να μου δειχνει με badge τις αναπαντητες?Δεν ξερω αν εγινα κατανοητος.. τι εννοεις badge? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keltonas Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Την δοκίμασα και μετά από 4-5 δευτερόλεπτα μου κλείνει και εμένα... :-( Εισαι με 4.0.4 η με 4.1 ? Εγω με 4.1 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris2k Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 τι εννοεις badge? Badge εννοω το <συννεφακι> που εμφανιζεται οταν εχεις μια αναπαντητη ας πουμε στο εικονιδιο του dialer..Μπορει να το λεω και λαθος..Ισως λεγεται plugin.. Παράθεση It all starts with the push of a button.. RELOAD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
didicola Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 καλησπερα! εχει κανεις την εντυπωση οτι με το galaxys3 εχει ελαχιστα λιγοτερο σημα?η μηπως ειναι η ιδεα μου? εχει κανεις να προτεινει καποιο μοντεμ για vodafone? ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 (edited) δηλαδη σειρα τωρα εχει η αγγλια. Ελπίζω γρήγορα!!! ---------------------------------------------------------------------------------------- Να πω και εγώ τη γνώμη μου για το κινητό μετά από δυο εβδομάδες συμβίωσης μαζί του. Το κινητό είναι εκπληκτικό. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος μαζί του. Η μπαταρία του κρατάει ανέλπιστα πολύ. Μετά από εντατική χρήση μέσα στην ημέρα και σε περιβάλλον με κακό σήμα, το βράδυ (00:00) η μπαταρία βρίσκεται περίπου στο 40%! Εξαιρετικά δηλαδή! Για το θέμα της ταχύτητας και των κολλημάτων θα πω τα ίδια. Εκπληκτικά γρήγορο, σβέλτο και αντιδρά σε κάθε κίνηση ταχύτατα. Κανένα κόλλημα. Το μόνο μειονέκτημα είναι πράγματι ο dialer ο οποίος αργεί. Δυστυχώς δεν έχω κάνει ακόμη root στο κινητό (περιμένω τη jelly bean) και ο ex dialer δεν μπορεί να αντικαταστήσει πλήρως τον stock. Σε όποιον μπορεί να διαθέσει τα χρήματα που κοστίζει και του αρέσει το μέγεθος της οθόνης το συστήνω ανεπιφύλακτα! ----------------------------------------------------------------------------------------- Μόλις βρω λίγο χρόνο θα γράψω και για την επικοινωνία που είχα με το birdphone σχετικά με το θέμα του αγγλικού κινητού. ---------------------------------------------------------------------------------------- καλησπερα! εχει κανεις την εντυπωση οτι με το galaxys3 εχει ελαχιστα λιγοτερο σημα?η μηπως ειναι η ιδεα μου? εχει κανεις να προτεινει καποιο μοντεμ για vodafone? ευχαριστω! Και εγώ το παρατήρησα, αλλά μάλλον θα φταίει η διαφορετική αποτύπωση του επιπέδου του σήματος και όχι η μικρότερη ευαισθησία λήψης, καθώς η ποιότητα συνομιλίας είναι ίδια με το προηγούμενο μου κινητό. Edited October 9, 2012 by djuan1988 Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos0101 Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Να ρωτησω κατι. Ξερει κανεις γιατι δεν μπορω να γραψω σε ενα μηνυμα πανω απο 70 χαρακτηρες?. 160 ειναι το μεγιστο αποτι ξερω. κατεβασα μια εφαρμογη την Go sms pro αλλα παλι τα ιδια. τι μπορω κανω?. ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetra1982 Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Ξερει καποιος αν στον exDialer στα contacts γινεται sync το facebook; εβαλα να φαινονταιτα contacts απο τις ρυθμισεις αλλα δεν φαινονται οι εικονες στις επαφες Παράθεση Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 καλησπερα !! Λοιπον αυριο το απογευμα το παραλαμβανω απο Ελληνικη Αλυσιδα ( οχι μεσω internet). Η ερωτηση μου εχει ως εξης: Θηκη προστασιας και screen protector ποια να βαλω ; Απο ΠΛΑΙΣΙΟ και απο media market. Εκει θα παω μια βολτα σημερα . Αν εχει να προτεινει καποιος κατι....;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c3250 Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 καλησπερα !! Λοιπον αυριο το απογευμα το παραλαμβανω απο Ελληνικη Αλυσιδα ( οχι μεσω internet). Η ερωτηση μου εχει ως εξης: Θηκη προστασιας και screen protector ποια να βαλω ; Απο ΠΛΑΙΣΙΟ και απο media market. Εκει θα παω μια βολτα σημερα . Αν εχει να προτεινει καποιος κατι....;; Εγω εχω παρει απο το πλαισιο με 17 ευρος και ειναι μια χαρα θηκη και ζελατινα μαζι ...ριξε μια ματια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Εγω εχω παρει απο το πλαισιο με 17 ευρος και ειναι μια χαρα θηκη και ζελατινα μαζι ...ριξε μια ματια ε δωσε λινκ να δω ποια πηρες ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Να ρωτησω κατι. Ξερει κανεις γιατι δεν μπορω να γραψω σε ενα μηνυμα πανω απο 70 χαρακτηρες?. 160 ειναι το μεγιστο αποτι ξερω. κατεβασα μια εφαρμογη την Go sms pro αλλα παλι τα ιδια. τι μπορω κανω?. ευχαριστω. Για πήγαινε ... μηνύματα-ρυθμίσεις-λειτουργία εισαγωγής και να βάλεις Αλφάβητο gsm Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_1983 Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 (edited) Παιδια το sg3 λειτουργει κανονικα,οσο αφορα σε θεματα με την συνδεση στον υπολογιστη,διλ,να το αναγνωριζει κ.λ.π?? Ευχαριστω! Σε Imac υπολογιστη να προσθεσω.. :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή την Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited October 9, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts