Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το δοκίμασα και αυτό και δουλεύει μια χαρά, δεν λίγο επικίνδυνα όλα αυτά να γίνουν υποκλοπές στοιχείων?:)

Θα ήταν αν δεν έπρεπε να βάλεις τα στοιχεία για να γίνει η αποκωδικοποίηση. Τότε ο οποιοδήποτε που σε πλησίαζε π.χ στο λεωφορείο θα μπορούσε να πάρει τα στοιχεία σου.

Το ίδιο το πρόγραμμα (κι εμένα με έπιασε μια παράνοια χθες και το κοίταξα) δεν στέλνει τίποτα, μόνο διαβάζει.

Οπότε όλα οκ.

Άσχετο αλλά σχετικό, η χρεωστική μου στην Αγγλία είναι NFC, αυτό είναι πιο επικίνδυνο. Έχει πλάκα να πληρώνω ακουμπώντας την κάπου και οι υπάλληλοι με κοιτάνε σαν εξωγήινο, αλλά αν μου την κλέψουν ή αν πλησιάσει κάποιος με το κατάλληλο μηχάνημα, την πάτησα. Έχουν βάλει γι'αυτό το λόγο ανώτατο όριο 20 ευρώ, αλλά και πάλι. Σε λίγα χρόνια θα δούμε αρκετές nfc απάτες.

Edited by Tyxerakias
- Alex

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Θα ήταν αν δεν έπρεπε να βάλεις τα στοιχεία για να γίνει η αποκωδικοποίηση. Τότε ο οποιοδήποτε που σε πλησίαζε π.χ στο λεωφορείο θα μπορούσε να πάρει τα στοιχεία σου.

Το ίδιο το πρόγραμμα (κι εμένα με έπιασε μια παράνοια χθες και το κοίταξα) δεν στέλνει τίποτα, μόνο διαβάζει.

Οπότε όλα οκ.

Άσχετο αλλά σχετικό, η χρεωστική μου στην Αγγλία είναι NFC, αυτό είναι πιο επικίνδυνο. Έχει πλάκα να πληρώνω ακουμπώντας την κάπου και οι υπάλληλοι με κοιτάνε σαν εξωγήινο, αλλά αν μου την κλέψουν ή αν πλησιάσει κάποιος με το κατάλληλο μηχάνημα, την πάτησα. Έχουν βάλει γι'αυτό το λόγο ανώτατο όριο 20 ευρώ, αλλά και πάλι. Σε λίγα χρόνια θα δούμε αρκετές nfc απάτες.

Ίσως ναι δεν βλέπω μεγάλη ασφάλεια και θέλει προσοχή:(

Κανονικά θα πρέπει να υπάρχει NFC+κωδικός. Σκέτο NFC είναι πολύ επικίνδυνο.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Δουλεύω απο την πρωτη μερα την official Πολωνικη JB και μπορω να πω οτι ειμαι αρκετα ευχαριστημένος.

Φυσικα εχουν γίνει καποιες παρεμβάσεις για να λυθούν τα γνωστά προβλήματακια της συσκευής που προέρχονται κατα κύριο λόγο απο την μικρη ram που ειναι οριακη για τα τόσα πρόσθετα που εχει βάλει η Samsung φέτος.

Οι αλλαγές ειναι:

1) Εγκατάσταση του EX Dialer για να μην έχουμε αυτη την υπερβολική καθυστέρηση στο άνοιγμα των επαφών και του dialer. (προσοχή να κάνετε τις σωστές ρυθμίσεις). Επιλογη θέματος: ics που ειναι ίδιο με αυτο του JB.

Μακάρι κάποιος themer να μας έφτιαχνε το original skin του Siii dialer.

2) Για όσους ειναι rooted: διαγραφή όσων ΟΕΜ εφαρμογών δεν χρησιμοποιούμε.

Όσοι ειναι χωρις root ας απενεργοποιησουν οτι δεν χρησιμοποιούν απο τις ρυθμίσεις/διαχείρηση εφαρμογών/ ολες.

3) Startup manager: επίσης για όσους ειναι rooted. Αποκλεισμός απο το startup όσων εφαρμογών δεν χρησιμοποιούμε καθημερινά ώστε να μην τρέχουν και απασχολούν ram.

Ολα αυτα μας εξασφαλίζουν καλύτερο multitasking γιατι τρέχουν μονο οι εφαρμογές που εμείς θελουμε συν αυτές του συστήματος που δεν μπορούμε να επέμβουμε.

Η free ram κινείται σε ικανοποιητικά επίπεδα. Μπορεί κάποια στιγμη να την δούμε στα 85MB αλλα δεν επίρεαζει αρνητικά την ομαλή λειτουργία της συσκευής καθώς υπάρχει αρκετη ram in active, που σημαίνει οτι αν θελήσουμε να ανοίξουμε μια βαριά εφαρμογη δεν θα λαγκαρει καθόλου η συσκευη. Μάλιστα θα δούμε την ram να ανεβαίνει πχ απο το 85 στο 160 γιατι απελευθερώνει μνήμη απο άλλες εφαρμογές.

Σε σχέση με το Note ii η διάφορα ειναι οτι αυτο έχοντας 2gb ram, για να αρχίσει να κλείνει εφαρμογές, θα πρεπει να έχεις ανοιξει τα πάντα. Φανταστείτε τι multi tasking θα είχαμε αν η Samsung δεν εκανε την μακακια να βάλει μονο 1γιγα.

Αυτο εινα που μ εχει εκνευριστικό αφάνταστα.

Όσοι είχαμε πέρυσι το Sii που ηταν πολυ ελαφρυτερο απο πρόσθετα της Samsung, θυμάστε οτι όσες εφαρμογές και να ανοίγαμε δεν πεφταμε ποτε κάτω απο 350ΜΒ free.

Μεγάλο λάθος της Sammy. Ξενερωσε όλους τους power users μ αυτη την επιλογη της.

Αναγκαστικά θα το υπομεινουμε, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα αλλο τώρα.

Προσωπικά θα κράτησω το Siii μέχρι το Πάσχα αλλα δεν ειμαι σίγουρος αν θα συνεχίσω με την Samsung και το S4 παρόλο που ειμαι βεβαιος οτι θα ειναι καλύτερο απ οτι το Note 2 τώρα. Με χαλάνε κάτι τέτοια πράγματα. Ελπίζω να βρω κάτι που θα με ικανοποιήσει περισσοτερο γιατι η Sammy το παει ενα παρα ενα.

Προβληματικό και πάλι λόγο ram το galaxy s, φοβερό το Sii, έλειπες σε hardware το 3.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Καλησπέρα,

1. έχω εγκαταστήσει το FolderSync. Δεν είναι κακό αλλά μήπως έχετε κάτι καλύτερο να προτείνετε?

2. Ψάχνω για προγραμματάκι ή widget ώστε

ή όταν το κινητό τροφοδοτείται με ρεύμα να μένει ανοιχτή η οθόνη

ή να έχω γρήγορη προσβασή (διακόπτη) σε always on/ off ρύθμιση

Δεν είναι rooted το κινητό.

ευχαριστώ,

Καλησπέρα,

1. έχω εγκαταστήσει το FolderSync. Δεν είναι κακό αλλά μήπως έχετε κάτι καλύτερο να προτείνετε?

2. Ψάχνω για προγραμματάκι ή widget ώστε

ή όταν το κινητό τροφοδοτείται με ρεύμα να μένει ανοιχτή η οθόνη

ή να έχω γρήγορη προσβασή (διακόπτη) σε always on/ off ρύθμιση

Δεν είναι rooted το κινητό.

ευχαριστώ,

Το 2 το έχει από "μαμά". Στις Ρυθμίσεις/επιλογές προγραμματιστή/παραμονή σε ενεργή κατάσταση κατά τη φόρτιση

Αλέξανδρος,

καλησπερα,αυριο θα μου ερθει το πρωτο android s3 (πρωην χρηστης ιοs)

ειναι απο γερμανια.να ρωτησω επειδη ειναι με γερμανικο firmware ποια ειναι τα συν και ποια τα πλην?

το nfc δουλευει?ελληνικα εχει?

αλλη ερωτηση για να κατεβαζω σπασμενες εφαρμογες τυπου (installous-iphone)γινεται στο android?

καλησπερα,αυριο θα μου ερθει το πρωτο android s3 (πρωην χρηστης ιοs)

ειναι απο γερμανια.να ρωτησω επειδη ειναι με γερμανικο firmware ποια ειναι τα συν και ποια τα πλην?

το nfc δουλευει?ελληνικα εχει?

αλλη ερωτηση για να κατεβαζω σπασμενες εφαρμογες τυπου (installous-iphone)γινεται στο android?

H μόνη διαφορά έχει να κάνει με το πόσο γρήγορα παίρνεις τα updates. Χωρίς να σημαίνει ότι είναι πιο γρήγορα ή πιο αργά!

NFC, ελληνικά : ΝΑΙ

Σπασμένες μπορείς να βρείς, αλλά δεν μπορεί να δοθεί link εδώ. Είναι αντίθετο με τους κανόνες του forum. google is your friend

Αλλά καλό είναι να υποστηρίζουμε τους developers, οι εφαρμογές κατά 99% είναι πολύ φτηνές και αξίζουν. Προσωπικά έχω μόνο αγορασμένες πια στο κινητό.

Αλέξανδρος,

ξέρουμε παιδιά τι βελτιώσεις θα φέρει jelly ?λέτε να αξιωθουν να βελτιώσουν την φωτεινότητα? Edited by monster1971

Μου λέει ότι δεν...

Μάλλον συμπληρώθηκαν οι 500 (δεν πειράζει)

Παιδιά εγώ μόλις το δοκίμασα, λέω δεν έχω να χάσω τίποτα και έγινε κανονικά και εγκατάσταση και όταν έβαλα τον κωδικό μου όλα ok.

ξέρουμε παιδιά τι βελτιώσεις θα φέρει jelly ?λέτε να αξιωθουν να βελτιώσουν την φωτεινότητα?

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s_iii_jelly_bean-review-823.php

IPhone 15 Pro 

Με την αγορα του S3, συμπεριλαμβανεται καποια microSD? επειδη θα το αγορασω απο birdphone, μην νομιζω οτι θα λειπει τιποτα, ενω ειναι αυτονοητο να μην υπαρχει :p

Με την αγορα του S3, συμπεριλαμβανεται καποια microSD? επειδη θα το αγορασω απο birdphone, μην νομιζω οτι θα λειπει τιποτα, ενω ειναι αυτονοητο να μην υπαρχει :p

Όχι δεν έχει η συσκευασία micro sd.. ;)

καπου διαβασα οτι κατι θα κανουν και με την φωτεινοτητα αλλα δεν καταλαβα ακριβως τι.βελτιωνουν την ενταση απλως προσθετουν επιπλεον ρυθμισεις? Edited by monster1971

Καλή σας μέρα.

Καθώς έχω φίλο που δεν είναι μέλος του forum και είναι σχετικά newbie στα smartphones, υποβάλλω ένα ερώτημα εκ μέρους του μήπως και πάρουμε κάποια απάντηση από κάποιον που το έχει αντιμετωπίσει. Ο εν λόγω χρήστης χρησιμοποιεί μία microSD 16GB στην οποία έχει ρυθμίσει να αποθηκεύονται οι photos που τραβάει με την κάμερα. Εχθές, είχε έρθει σπίτι μου... κάποια προσπάθησε να μου δείξει κάποιες photo που έβγαλε. Ενώ σκρολάραμε τις photos σε μία από αυτές το τηλέφωνο κόλλησε. Δεν ανταποκρίνονταν σε καμία εντολή... είχε μείνει κολλημένo με την photo στην οθόνη. Αναγκαστήκαμε να βγάλουμε την μπαταρία για να το ξεκολλήσουμε. Μετά το restart, πιστέψαμε και οι δύο ότι όλα θα ήταν ΟΚ. Αμ δε!!! Μπαίνοντας στην gallery διαπιστώσαμε ότι οι 250+ photos του Camera Roll είχαν χαθεί!!! Προσωπικά πίστεψα ότι ήταν κάποιο σκάλωμα της gallery app. Μπήκαμε μέσω Solid Explorer να βρούμε τα αρχεία των φωτογραφιών και δυστυχώς βρήκαμε το folder του Camera Roll ΑΔΕΙΟ! Όλες οι photos είχαν χαθεί. Μου είπε ότι του το είχε ξανακάνει με ένα άλλο folder φωτογραφιών που είχε όμως μόνο 2-3 pics και πίστεψε ότι είχε κάνει κάτι λάθος εκείνος. Να σημειώσω ότι η συσκευή είναι ΕΝΤΕΛΩΣ "ανέγγιχτη", ποτέ δεν έχει γίνει root, ποτέ δεν έχει σκαλιστεί και φοράει όποια updates δίνονται από ΟΤΑ. Είναι αγορασμένη από Vodafone άρα και ελληνική.

Any ideas... :worry: ?

CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: !

Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB

Καλημερα.Μαλλον πλησιαζει η ωρα για το ζελεδακι μου εβγαλε update το Kies σαν προγραμμα αλλαξε και εμφανισιακα.Αντε να δουμε.

Παιδιά μια ερώτηση:

Θέλω να καθαρίσω όλες τις εφαρμογές, δεδομένα, τα πάντα από το κινητό ώστε να γίνει όπως ακριβώς το πήρα την ημέρα 1.

Πως μπορώ να το κάνω;

Φαντάζομαι ότι κάπου έχει συζητηθεί, αλλά μου είναι δύσκολο να το βρω!

:)

Παιδιά μια ερώτηση:

Θέλω να καθαρίσω όλες τις εφαρμογές, δεδομένα, τα πάντα από το κινητό ώστε να γίνει όπως ακριβώς το πήρα την ημέρα 1.

Πως μπορώ να το κάνω;

Φαντάζομαι ότι κάπου έχει συζητηθεί, αλλά μου είναι δύσκολο να το βρω!

Χωρις να ειμαι σιγουρος, καθως το εχω 5 μερες το κινητο, αλλα με ενα απλο ψαξιμο στις ρυθμισεις βρηκα οτι μαλλον ειναι στις ρυθμισεις->δημιουργια αντιγραφου ασφαλειας->επαναφορα εργοστασιακων δεδομενων. Λεει οτι φερνει ολες τις ρυθμισεις στο αρχικο και διαγραφει ολα τα δεδομενα. Ας με διορθωσει καποιος που το εχει πιο πολυ καιρο.

Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

Χωρις να ειμαι σιγουρος, καθως το εχω 5 μερες το κινητο, αλλα με ενα απλο ψαξιμο στις ρυθμισεις βρηκα οτι μαλλον ειναι στις ρυθμισεις->δημιουργια αντιγραφου ασφαλειας->επαναφορα εργοστασιακων δεδομενων. Λεει οτι φερνει ολες τις ρυθμισεις στο αρχικο και διαγραφει ολα τα δεδομενα. Ας με διορθωσει καποιος που το εχει πιο πολυ καιρο.

Έτσι ακριβώς αλλά θα διαγραφούν και οτι έχεις στην κάρτα του τηλ όχι στην εξωτερική κάρτα.

ΟΚ αυτό ήθελα.

Να γίνει "μαμά"...

Αφού δεν "πειράζει" την εξωτερική SD κάρτα δεν με απασχολεί επειδή όσα θέλω να περνάω κατευθείαν εκεί.

ΥΓ Όταν βγει η JB θέλω να το κάνω root όσο είμαι με την ICS για να μάθω τα κατατόπια και αργότερα κάποια φάση να το "φορμάρω" και να βάλω την JB + root όντας "άδειος".

Παρατήρησα ότι σε JB στην αυτόματη φωτεινότητα μπορεί κανείς να την ρυθμίσει!

Δηλαδή έχοντας τσεκαρισμένο το box για αυτόματη φωτεινότητα, μπορεί να μεταβάλει το slider και να ρυθμίσει το βέλτιστη συμπεριφορά για αυτόν χωρίς να σβήσει το check στο box. Σε ICS με το που μετακινούσες το slider έμπαινες σε χειροκίνητη φωτεινότητα.

Δεν ξέρω αν είχε αναφερθεί ξανά, αλλά το θεώρησα χρήσιμο. :)

Αλέξανδρος,

Καλή σας μέρα.

Καθώς έχω φίλο που δεν είναι μέλος του forum και είναι σχετικά newbie στα smartphones, υποβάλλω ένα ερώτημα εκ μέρους του μήπως και πάρουμε κάποια απάντηση από κάποιον που το έχει αντιμετωπίσει. Ο εν λόγω χρήστης χρησιμοποιεί μία microSD 16GB στην οποία έχει ρυθμίσει να αποθηκεύονται οι photos που τραβάει με την κάμερα. Εχθές, είχε έρθει σπίτι μου... κάποια προσπάθησε να μου δείξει κάποιες photo που έβγαλε. Ενώ σκρολάραμε τις photos σε μία από αυτές το τηλέφωνο κόλλησε. Δεν ανταποκρίνονταν σε καμία εντολή... είχε μείνει κολλημένo με την photo στην οθόνη. Αναγκαστήκαμε να βγάλουμε την μπαταρία για να το ξεκολλήσουμε. Μετά το restart, πιστέψαμε και οι δύο ότι όλα θα ήταν ΟΚ. Αμ δε!!! Μπαίνοντας στην gallery διαπιστώσαμε ότι οι 250+ photos του Camera Roll είχαν χαθεί!!! Προσωπικά πίστεψα ότι ήταν κάποιο σκάλωμα της gallery app. Μπήκαμε μέσω Solid Explorer να βρούμε τα αρχεία των φωτογραφιών και δυστυχώς βρήκαμε το folder του Camera Roll ΑΔΕΙΟ! Όλες οι photos είχαν χαθεί. Μου είπε ότι του το είχε ξανακάνει με ένα άλλο folder φωτογραφιών που είχε όμως μόνο 2-3 pics και πίστεψε ότι είχε κάνει κάτι λάθος εκείνος. Να σημειώσω ότι η συσκευή είναι ΕΝΤΕΛΩΣ "ανέγγιχτη", ποτέ δεν έχει γίνει root, ποτέ δεν έχει σκαλιστεί και φοράει όποια updates δίνονται από ΟΤΑ. Είναι αγορασμένη από Vodafone άρα και ελληνική.

Any ideas... :worry: ?

Μάλλον η κάρτα έφτασε στο όριο ζωής της. Αν είναι καινούργια, τότε ή υπάρχει αστοχία υλικού (μπορεί και να μην είναι αυθεντική) ή χρησιμοποίησε κάποιο card reader o φίλους σου και δεν έκανε ασφαλή κατάργηση και έχει δημιουργηθεί πρόβλημα. Μου έχει συμβεί και εμένα το τελευταίο. Στη θέση του θα έπαιρνα άμεσα ένα αντίγραφο προσπαθώντας να ανακτήσω όλες τις φωτογραφίες ή και οποίο άλλο αρχείο δεν αναγνωρίζει το κινητό μέσω του pc χρησιμοποιώντας κάποιο card reader. Ακόμα καλύτερα θα αντέγραφα όλη την κάρτα (προσοχή να έχεις ενεργοποιήσει στο pc τη επιλογή να εμφανίζονται και τα κρυφά αρχεία) και στη συνέχεια θα φορμαρα την κάρτα και θα ξανάπερνούσα τα αρχεία μου ώστε να μην έχω πρόβλημα. Αν για κάποιο λόγο τα έχει παίξει τελείως η κάρτα και δεν διαβάζεται πες μου να σου συστήσω κάποια προγράμματα για να σώσεις o,τι σώζεται.