Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απεγκατεστησε το και ο Proximity Sensor θα σβήσει.. Μην κάνεις hard reset..

Μπραβο σε ευχαριστω πολυ που το βρηκες γιατι ημουν ετοιμος να κανω hard reset και το εχω το κινητο 3μιση μηνες και αντε να το στηνεις απο την αρχη.Οντος με το που πηγα στην διαχειριση εφαρμογων και πατησα διακοπη του viber εσβησε ο sensor.Παω στο play store στην εφαρμογη του viber να το αναφερω μπας και βγαλουν κανενα update που να το διορθωνει.:happy:

Edited by Rospy7

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ήμουν κι εγώ ένα βήμα πριν το wipe data.. Ιδίως όταν ξύπνησα το πρωί και είδα την μπαταρία να έχει πέσει 25%.. Αυτό το viber όλο πρέπει κάτι να έχει.. :D
The sky moves on sideways

Μπραβο σε ευχαριστω πολυ που το βρηκες γιατι ημουν ετοιμος να κανω hard reset και το εχω το κινητο 3μιση μηνες και αντε να το στηνεις απο την αρχη.Οντος με το που πηγα στην διαχειριση εφαρμογων και πατησα διακοπη του viber εσβησε ο sensor.Παω στο play store στην εφαρμογη του viber να το αναφερω μπας και βγαλουν κανενα update που να το διορθωνει.:happy:

Ήμουν κι εγώ ένα βήμα πριν το wipe data.. Ιδίως όταν ξύπνησα το πρωί και είδα την μπαταρία να έχει πέσει 25%.. Αυτό το viber όλο πρέπει κάτι να έχει.. :D

Τεσπα για να μην ειμαστε offtopic εκτος οτι να πρεπει να διορθωσουν αυτο το bug στο viber καλο θα ηταν να μας εδειχνε και ποιος ειναι online απο τους φιλους μας ανα πασα στιγμη στο viber γιατι ετσι χανεται η μπαλα.:)

Το 6 είναι δωρεάν, το 7 έχει 1.23 Ευρώ. (sorry για το off topic :D)

Όχι. Το asphalt 7, το modern combat 3 και το shadowgun είναι δωρεάν για κατόχους s3. Ψάξε για free promotion.

Edited by Tyxerakias
- Alex

Και μένα ήταν αμυδρά κόκκινο και μόλις απεγκατέστησα την εφαρμογή "έσβησε"....

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Το 6 είναι δωρεάν, το 7 έχει 1.23 Ευρώ. (sorry για το off topic :D)

Εγώ πάντως το κατέβασα free από το Samsung Apps..

Καλησπέρα, πήρα σήμερα το κινητό. Πολωνικό και έβαλε 4.1.1. Να ρωτήσω, εσάς τι θερμακρασία ανεβάζει; Από battery widget ειδα μετά από 2 ώρες χρήση wifi, 39 βαθμούς, είναι οκ;; Ήμουν και έξω βέβαια, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο. Έκαιγε λίγο, αλλά όχι κατι τρελό. Τώρα χωρίς να το σκαλίζω είναι στους 30, είμαι καλά; :O

edit: ρε παιδιά και κάτι άσχετο, πως κάνω εκαθάρριση της προσωρινής μνήμης που πιάνουν οι εφαρμογές, για να κάνω τέστ στο quadrant, έτσι για να δώ τι πιάνει το κινητό;

Edited by alexgiak

Καλησπέρα, πήρα σήμερα το κινητό. Πολωνικό και έβαλε 4.1.1. Να ρωτήσω, εσάς τι θερμακρασία ανεβάζει; Από battery widget ειδα μετά από 2 ώρες χρήση wifi, 39 βαθμούς, είναι οκ;; Ήμουν και έξω βέβαια, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο. Έκαιγε λίγο, αλλά όχι κατι τρελό. Τώρα χωρίς να το σκαλίζω είναι στους 30, είμαι καλά; :O

edit: ρε παιδιά και κάτι άσχετο, πως κάνω εκαθάρριση της προσωρινής μνήμης που πιάνουν οι εφαρμογές, για να κάνω τέστ στο quadrant, έτσι για να δώ τι πιάνει το κινητό;

Είσαι καλά από θερμοκρασία όλα στα λογικά πλαίσια!! Κρατάς πατημένο το home και εμφανίζει τον task manager. Εκεί πατάς το αριστερό εικονίδιο που είναι σαν πιτακι και κανείς εκκαθάριση/διαγραφή μνήμης στην ram.. Μην δίνεις σημασία στα benchies!! Μεγεια κι εδώ :)

Απλά έκανες αναβάθμιση το firmware της κάμερας..:)

Όλα καλά...;)

Τότε να πατήσω και τις άλλες επιλογές μήπως κάνει και κανένα άλλο update η θα δημιουργήσω πρόβλημα στη συσκευή (απο εκεί που δεν έχει) :O

Οι θερμοκρασία με χρήση 3G ανεβαίνει φυσιολογικά περισσοτερο απ οτι με wifi.

Επίσης οταν είσαι σε εξωτερικούς χώρους με θερμοκρασία περιβάλλοντος μεγαλύτερη απ οτι στο σαλόνι σου, πάλι ειναι λογικό.

Για τον καθαρισμό σου είπαν τα παιδιά.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

παιδια καποιο καλο hands free για το τηλ? βασικα θελω κατι που οταν ακουω μουσικη να αλλαζει τραγουδια απο τα ακουστικα εχουμε κανενα υποψιν? κ κατι ακομα για να περασω βιντεο φωτογραφιες τραγουδια κτλ απο υπολογιστη απλα το συνδεω η πρεπει να εγκαταστησω καποιο προγραμμα?

Μαρία απλά βάζεις το καλώδιο στον υπολογιστή,δεν έχεις το μήλο πια για να χρειαζεσαι προγραμματα.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Εγώ πάντως το κατέβασα free από το Samsung Apps..

και εγώ αλλά νομίζω η προσφορά για το racing τελείωσε..είναι ξανά στα 1,29

Κανοντας αυτο το update,ειδες διαφορα;Αξιζει δηλαδη να το προσπαθησουμε;

(Μην ξεχνας οτι καποιοι,ειναι φοβιλοι με αυτα,ως μη γνωστες).:p

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Κανοντας αυτο το update,ειδες διαφορα;Αξιζει δηλαδη να το προσπαθησουμε;

(Μην ξεχνας οτι καποιοι,ειναι φοβιλοι με αυτα,ως μη γνωστες).:p

Δεν είμαι photo maniac για να μιλήσω για διαφορές.

Μια χαρά φώτο έβγαζε και πριν και μετά...:p

Δεν είμαι όμως κάτι που πρέπει να σε φοβίζει.Είναι official update της κάμερας και ολοκληρώνεται σε μισό λεπτό.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

παιδια καποιο καλο hands free για το τηλ? βασικα θελω κατι που οταν ακουω μουσικη να αλλαζει τραγουδια απο τα ακουστικα εχουμε κανενα υποψιν? κ κατι ακομα για να περασω βιντεο φωτογραφιες τραγουδια κτλ απο υπολογιστη απλα το συνδεω η πρεπει να εγκαταστησω καποιο προγραμμα?

Εγω χρησιμοποιώ ακόμα τα ακουστικά του iPhone γιατί είναι τα μόνα που με βολεύουν. Με το player pro ακούω μόνο μουσική και εκεί με διπλό πάτημα του πλήκτρου απάντησης πάει στο επόμενο τραγούδι. Το κακό είναι ότι δεν παίζει η αυξομειωση του ήχου από τα πλήκτρα φωνής πάνω στο hands free και επίσης το χειρότερο είναι ότι όσοι ξέρουν θα νομίζουν ότι έχω iPhone :(

Μαρια εγω χρησιμοποιω το poweramp(απο το play store) με τα earpods(φανταζομαι και τα προηγουμενα apple headsets κανουν) :eek:

Με το διπλο κλικ στο μεσαιο κουμπι των handsfree αλλαζει τραγουδι.Πρεπει απο τις ρυθμισεις του poweramp και συγκεκριμενα τις ρυθμισεις για τα headset να τικαρεις το double/triple press.Δες το screenshot

Με προλαβες ο Ευθυμακος.

Δεν πειραζει Ευθυμη,ας το νομιζουν.Τα καλα να λεγονται.Τα earphone της apple δεν εχουν σχεση με αυτα της samsung

Edited by afilopou

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Παιδιά για την αναβάθμιση της Cameras σε μένα γράφει

Cam FW Ver:GDF06

Phone FW Ver:GDFF03

Αλλά το κουμπάκι "Phone to CAM FW Write(Rear) είναι απενεργοποιημένο

Πρέπει να κάνω κάτι άλλο?

Είμαι με Omega V27

Παιδιά για την αναβάθμιση της Cameras σε μένα γράφει

Cam FW Ver:GDF06

Phone FW Ver:GDFF03

Αλλά το κουμπάκι "Phone to CAM FW Write(Rear) είναι απενεργοποιημένο

Πρέπει να κάνω κάτι άλλο?

Είμαι με Omega V27

Εγώ από τότε που έβαλα ζελε που δεν ειναι μαμά,ειναι πάντα απενεργοποιημένο.Την αναβάθμιση την έκανα όταν ήμουν με ICS μαμα ρομ.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Exω την τελευταια επισημη jelly bean μολις παρελαβα την 32 καρτα μου την formara σε exfat , αλλα παρολα αυτα δεν μου αντιγραφει μεγαλα αρχεια .Ειναι καποιο προβλημα με την ROM?γιατι στο παλιο galaxy si δουλευει μια χαρα

Είχα Note και με το πρόγραμμα app 2 sd πέρναγα ότι ήθελα στην sd, τώρα στο s3 που πήρα ενώ μου έρχεται ειδοποίηση ότι κάποια μπορούν να περάσουν στην sd επιλέγω το app που θέλω στον " Διαχειριστή εφαρμογών " αλλά η επιλογή μεταφορά στην sd λείπει , έχω την 4.0.4 έκδοση.

Μήπως πρέπει να κάνω " διαμόρφωση κάρτας SD " αλλά τότε θα χάσω όλα τα δεδομένα της .

Edited by valandis

Έχω ένα για δύσκολους λύτες!!

Λοιπόν, στο εμπρός μέρος δίπλα στην κάμερα υπάρχουν 2 proximity sensors. Το ένα λοιπόν μένει αναμενόμενο με ένα πάρα πολύ αχνό τύπου led φως. Όταν λέω αχνό εννοώ ότι το βλέπεις μόνο σε σκοτεινό δωμάτιο και φυσικά δεν θα το παρατηρούσα σε καμία περίπτωση αλλά παραμένει ανοιχτό και όταν κλείνει η οθόνη. Έκανα φυσικά restart αλλά και wipe cache/dalvik (ναι είμαι root) αλλά παραμένει. Το έψαξα φυσικά γιατί νόμισα ότι κάτι έπαθε η συσκευή αλλά η λύση είναι απλή και φυσικά δεν θα την έβρισκα πότε! Αν λοιπόν πάω στο viber και exit αυτό σβήνει. Επίσης σβήνει και μόνο του μετά από κάνα 5λεπτο όπως έκανε τώρα... Κουφό???!!!

Αν μπορεί κάποιος να το μεταφέρει στις Τροποποιήσεις παρακαλώ, έκανα λάθος :)

Edited by efthimis31

Εγω χρησιμοποιώ ακόμα τα ακουστικά του iPhone γιατί είναι τα μόνα που με βολεύουν. Με το player pro ακούω μόνο μουσική και εκεί με διπλό πάτημα του πλήκτρου απάντησης πάει στο επόμενο τραγούδι. Το κακό είναι ότι δεν παίζει η αυξομειωση του ήχου από τα πλήκτρα φωνής πάνω στο hands free και επίσης το χειρότερο είναι ότι όσοι ξέρουν θα νομίζουν ότι έχω iPhone :(

:lol::lol: κ εμενα με βολευουν του iphone αλλα κ εγω ενας λογος που δεν τα θελω ειναι γιατι θα νομιζουν οτι εχω iphone !!:p

Μαρια εγω χρησιμοποιω το poweramp(απο το play store) με τα earpods(φανταζομαι και τα προηγουμενα apple headsets κανουν) :eek:

Με το διπλο κλικ στο μεσαιο κουμπι των handsfree αλλαζει τραγουδι.Πρεπει απο τις ρυθμισεις του poweramp και συγκεκριμενα τις ρυθμισεις για τα headset να τικαρεις το double/triple press.Δες το screenshot

Με προλαβες ο Ευθυμακος.

Δεν πειραζει Ευθυμη,ας το νομιζουν.Τα καλα να λεγονται.Τα earphone της apple δεν εχουν σχεση με αυτα της samsung

πειραζει πειραζει ειδα κ επαθα μεχρι να ξεκολησω απο το iphone !!:p:p

να ρωτησω κατι ασχετο τα update τις συσκευης τα κανει μονο του η πρεπει να το συνδεουμε σε pc για να δουμε αν εχει καποιο?:O

σας ευχαριστω παρα πολυ κ τους 2!!!!!

Edited by mmaria_82

Είχα Note και με το πρόγραμμα app 2 sd πέρναγα ότι ήθελα στην sd, τώρα στο s3 που πήρα ενώ μου έρχεται ειδοποίηση ότι κάποια μπορούν να περάσουν στην sd επιλέγω το app που θέλω στον " Διαχειριστή εφαρμογών " αλλά η επιλογή μεταφορά στην sd λείπει , έχω την 4.0.4 έκδοση.

Μήπως πρέπει να κάνω " διαμόρφωση κάρτας SD " αλλά τότε θα χάσω όλα τα δεδομένα της .

Δεν υπαρχή η δυνατότητα για μεταφορά apps στην sd στο s3

Ισως αν εισαι root με καποιο πρόγραμμα αλλα ειναι λιγο μπερδεμένο .

Έχω ένα για δύσκολους λύτες!!

Λοιπόν, στο εμπρός μέρος δίπλα στην κάμερα υπάρχουν 2 proximity sensors. Το ένα λοιπόν μένει αναμενόμενο με ένα πάρα πολύ αχνό τύπου led φως. Όταν λέω αχνό εννοώ ότι το βλέπεις μόνο σε σκοτεινό δωμάτιο και φυσικά δεν θα το παρατηρούσα σε καμία περίπτωση αλλά παραμένει ανοιχτό και όταν κλείνει η οθόνη. Έκανα φυσικά restart αλλά και wipe cache/dalvik (ναι είμαι root) αλλά παραμένει. Το έψαξα φυσικά γιατί νόμισα ότι κάτι έπαθε η συσκευή αλλά η λύση είναι απλή και φυσικά δεν θα την έβρισκα πότε! Αν λοιπόν πάω στο viber και exit αυτό σβήνει. Επίσης σβήνει και μόνο του μετά από κάνα 5λεπτο όπως έκανε τώρα... Κουφό???!!!

Καθόλου κουφό φιλε Ευθύμη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1908185

Σ ε πολλούς με ενα clear data του viber φτιάχνει .

Samsung galaxy s21+