Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ερωτηση!Το s3 κλειδωνει γρηγορα το σημα του gps??Ρωταω γιατι το s2 που ειχα ειχε ενα θεμα και το ace που εχει ενας φιλος εχει θεματαρα!!Δεν κλειδωνει ποτε σχεδον!

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ερωτηση!Το s3 κλειδωνει γρηγορα το σημα του gps??Ρωταω γιατι το s2 που ειχα ειχε ενα θεμα και το ace που εχει ενας φιλος εχει θεματαρα!!Δεν κλειδωνει ποτε σχεδον!

Σίγουρα κλειδώνει πιο γρήγορα από το sgii λόγω και της υποστήριξης Glonass.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Έχει από τα καλύτερα gps...

Την έκανα την κίνηση σήμερα και μετά από 16 μήνες σε iPhone 4 έγινε η μετάβαση στο αντίπαλο στρατόπεδο (ή μάλλον η επστροφή, αφού πριν υπήρχε (και υπάρχει ακόμα) το θείο Desire...

Είδα το χάλι του 5αριού και δεν το σκέφτηκα πολύ πιστεύω να αποκτήσω το κορυφαίο αυτή τη στιγμή smartphone της γης.

Πήρα την έκδοση των 32gb και είμαι very happy για την android επιστροφή μου (εντάξει...έχω και το XOOM αλλά αυτό δε μετράει :p )

Die Apple Die... :X (ωχ, μη φάω και καμιά μήνυση)

Device: Samsung Galaxy S III 32GB

Device: Motorola XOOM 3G

Device: HTC Desire

Device: iPhone 4 16GB

Device: iPad Mini 16GB

Για καποιο λογο εχει κρατηση τον ασσο στο εικονιδιο των κλησεων και δεν λεει να φυγει.Εκανα και επανεκκινηση ξερετε τι φταιει;

[QUOdiedimitris;4287815]Για καποιο λογο εχει κρατηση τον ασσο στο εικονιδιο των κλησεων και δεν λεει να φυγει.Εκανα και επανεκκινηση ξερετε τι φταιει;

Και εμένα το έκανε κάποια στιγμή, έφυγε μόνο του μετά από κάνα 2ήμερο.

Αλέξανδρος

Για καποιο λογο εχει κρατηση τον ασσο στο εικονιδιο των κλησεων και δεν λεει να φυγει.Εκανα και επανεκκινηση ξερετε τι φταιει;

Πηγαινε στις ρυθμισεις του τηλεφωνου και στις εφαρμογες.Βρες την εφαρμογη ''τηλεφωνο'' και κανε διαγραφη δεδομενων.

Λογικα θα εισαι ενταξει μετα.

Follow me on XDA

Πηγαινε στις ρυθμισεις του τηλεφωνου και στις εφαρμογες.Βρες την εφαρμογη ''τηλεφωνο'' και κανε διαγραφη δεδομενων.

Λογικα θα εισαι ενταξει μετα.

Μπα δεν κανει κατι.Θα δουμε ισως φυγει μονο του

Μπα δεν κανει κατι.Θα δουμε ισως φυγει μονο του

Για μπες recovery κ κανε (advance / wipe dalvik /fix permission / go back / wipe cash / reboot )

giphy.gif

Πάντως ρε παιδιά υπάρχει πολύς κόσμος ( πιστεύω η πλειοψηφία) που δεν πρόκειται να μπει στην διαδικασία να αλλάξει rom.

Μπαίνοντας λοιπόν σε αυτό το τοπικ διαβάζω για θέματα που τις περισσότερες φορές ασχολούνται με προβλήματα και ελλείψεις αυτών των rom όπως και για τις νέες version .

Αυτό για όλους όσους δεν έχουνε σκοπό να πειραξουνε το κινητό τους τους φαίνονται άχρηστα.

Δεν θα ήταν καλύτερα να υπάρχει ξεχωριστό τοπικ για αυτούς που ασχολούνται με μη επισημες rom και ένα που αφορά το S3 στην αυθεντική του μορφή;

Πάντως ρε παιδιά υπάρχει πολύς κόσμος ( πιστεύω η πλειοψηφία) που δεν πρόκειται να μπει στην διαδικασία να αλλάξει rom.

Μπαίνοντας λοιπόν σε αυτό το τοπικ διαβάζω για θέματα που τις περισσότερες φορές ασχολούνται με προβλήματα και ελλείψεις αυτών των rom όπως και για τις νέες version .

Αυτό για όλους όσους δεν έχουνε σκοπό να πειραξουνε το κινητό τους τους φαίνονται άχρηστα.

Δεν θα ήταν καλύτερα να υπάρχει ξεχωριστό τοπικ για αυτούς που ασχολούνται με μη επισημες rom και ένα που αφορά το S3 στην αυθεντική του μορφή;

Tα μηνύματα για το επίσημο firmware που ψάχνει ο scorpio3 μεταφέρθηκαν στο θέμα με τα επίσημα firmwares. Όσο για custom firmwares, υπάρχει ξεχωριστό θέμα στην ενότητα των Οδηγών.

- Alex

Καλησπέρα σε όλους!

Έχω ήδη παραγγείλει το gsIII αλλά σήμερα που έψαξα λίγο στο internet για προβλήματα, υπάρχουν αναφορές για θέμα με το μικρόφωνο και με πολύ αργές φορτίσεις της συσκευής. Ξέρουμε κάτι;:cool:

Κωνσταντίνος

--------------------------------------

Samsung Galaxy S23 256GB - Samsung Galaxy Note 8 Dual Sim 64 GB - Microsoft Lumia 640 Dual Sim

Καλησπέρα σε όλους!

Έχω ήδη παραγγείλει το gsIII αλλά σήμερα που έψαξα λίγο στο internet για προβλήματα, υπάρχουν αναφορές για θέμα με το μικρόφωνο και με πολύ αργές φορτίσεις της συσκευής. Ξέρουμε κάτι;:cool:

Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Ελαττωματικά κομμάτια πάντα βγαίνουν.

- Alex

Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Ελαττωματικά κομμάτια πάντα βγαίνουν.

Που 'σαι ρε Αλεξ, χρόνια και ζαμάνια!! :D

Βασικά το αναφέρω επειδή είδα αυτό με ανησύχησε το 50% !!!!! των χρηστών με πρόβλημα στο mic..

Κωνσταντίνος

Samsung Galaxy S23 256GB - Samsung Galaxy Note 8 Dual Sim 64 GB - Microsoft Lumia 640 Dual Sim

Που 'σαι ρε Αλεξ, χρόνια και ζαμάνια!! :D

Βασικά το αναφέρω επειδή είδα αυτό με ανησύχησε το 50% !!!!! των χρηστών με πρόβλημα στο mic..

στη δισλειτουργια του μικροφωνου αν απενεργοποιησεις το μειωση θορυβου δε θα εχεις κανενα προβλημα

την επαθα και γω και ανακαλυψα τελικα οτι αυτο εφταιγε

στη δισλειτουργια του μικροφωνου αν απενεργοποιησεις το μειωση θορυβου δε θα εχεις κανενα προβλημα

Απενεργοποιώντας την μείωση θορύβου όμως είναι σαν να δουλεύει το τηλέφωνο μόνο στην περίπτωση όπου μια λειτουργία του είναι standard off.. κουλό δεν είναι;

Κωνσταντίνος

απο που γινεται αυτο;

TCe

απο που γινεται αυτο;

Τηλεφωνο-ρυθμισεις-επιπλεον ρυθμισεις-μειωση θορυβου.

Follow me on XDA

Απενεργοποιώντας την μείωση θορύβου όμως είναι σαν να δουλεύει το τηλέφωνο μόνο στην περίπτωση όπου μια λειτουργία του είναι standard off.. κουλό δεν είναι;

Δεν είναι κανόνας αυτο. Ζήτημα είναι αν υπάρχουν 1-2 άτομα που το έχουν απενεργοποιημενο και πιθανολογώ ότι υπάρχει προβλημα στην συσκευη τους.

Επειδη αλλάζω συχνά συσκευές η ποιότητα συνομιλίας με το Siii είναι ότι καλύτερο είχα τελευταία μεταξυ iPhone 4, Galaxy Sii και HTC one X.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Δεν ξέρω αν φταίει που έχουμε άλλη rom, εγώ πάντως την έχω on τη μείωση θορύβου και δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τον ήχο... τι να πω.
- Alex

ok ησύχασα λίγο!;)

Όχι τπτ άλλο αλλά προέρχομαι από 4s με προβλήματα στο μικρόφωνο(ειδικά όταν ήμουν ξαπλωμένος και μίλαγα ο συνομιλητής δεν με άκουγε σχεδόν καθόλου), δεν ήθελα να έχω τα ίδια θέματα..

Κωνσταντίνος

Τηλεφωνο-ρυθμισεις-επιπλεον ρυθμισεις-μειωση θορυβου.

ενεργο ειναι. Ουτε που το εχω πειραξει. Μαλλον απο τη μανα του θα ηταν.

TCe

Και σε μενα by default ενεργο και δεν εχω κανενα θεμα.jb leak xxdli7 btu

Full odin flash btu dli7

http://hotfile.com/dl/172110047/88c74e3/I9300XXDLI7_I9300OXADLI7_I9300XXDLI7_BTU.zip.html

Edited by afilopou

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Και σε μενα by default ενεργο και δεν εχω κανενα θεμα.jb leak xxdli7 btu

Full odin flash btu dli7

http://hotfile.com/dl/172110047/88c74e3/I9300XXDLI7_I9300OXADLI7_I9300XXDLI7_BTU.zip.html

εχει ελληνικα??

IPhone 15 Pro