elthis Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Και όμως το T-Mobile branded που έχω δεν έχει πάρει όλες τις αναβαθμίσεις που έχουν πάρει τα ελληνικά και όσες πήρε τις πήρε με καθυστέρηση 15ήμερου. Βέβαια, η αναβάθμιση σε JB δεν είναι το ίδιο. Το πως θα γίνει το roll out θα το δούμε. Δεν έχεις πάρει τις αναβαθμίσεις επειδή είναι branded..;) Εγώ μίλησα για sim free. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nstasino Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Δεν έχεις πάρει τις αναβαθμίσεις επειδή είναι branded..;) Εγώ μίλησα για sim free. Δεν είδα να αναφέρεσαι σε unbranded. Sim free είμαι. Το αν θα πάρει πρώτη ή τελευταία η Γερμανία αναβάθμιση δεν έχει σχέση μόνο με το μέγεθος της αγοράς, ούτε φυσικά με το μνημονιο :p Αν ήταν έτσι τα DTM (branded TMobile), θα έπαιρναν πρώτα από όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinaci Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Μου το εχει κανει κι εμενα παλαιοτερα,δυο φορες,ενω ειχε σημα δηλαδη,δεν μπορουσε να λειτουργησει,και εγραφε οτι δεν υπαρχει δικτυο. Με επανεκκινηση,διορθωνοταν,αλλα εμενα με εκανε εξαλλο,γιατι επειδη ειχα τη μανα μου στο Νοσοκομειο,ηθελα να εχω προσβαση στο τηλεφωνο συνεχως. Καποιος απο δω,εγραψε οτι μπορει η καρτα SIM,δεν δουλευε καλα,οποτε πηγα στην Κοσμοτε,και εβαλα μια αλλη,κανονικη,οχι κομμενη, με 5 €.Απο τοτε,χωρις να ξερω αν ηταν αυτη η αιτια,το φαινομενο,δεν επαναληφθηκε. εμενα μου το εκανε μεσα στο σπιτι που καθημερινα ξερω πως εχω σημα! καρτα sim εχω καινούρια οταν πηρα το τηλ δεν ξερω τη φταίει δεν μου το ξαναεκανε απο χτες μετα την επανεκκίνηση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 (edited) Δεν είδα να αναφέρεσαι σε unbranded. Sim free είμαι. Το αν θα πάρει πρώτη ή τελευταία η Γερμανία αναβάθμιση δεν έχει σχέση μόνο με το μέγεθος της αγοράς, ούτε φυσικά με το μνημονιο :p Αν ήταν έτσι τα DTM (branded TMobile), θα έπαιρναν πρώτα από όλους. Μίλησα φυσικά για unbranded συσκευές όταν λέγαμε για αγορά από εξωτερικό και το γεγονός είναι ότι οι συσκευές ιδίως από Γερμανία αλλά και Αγγλία, αν όχι πάντα, στις 99 από τις 100 φορές, θα πάρουν πρώτα την αναβάθμιση απ ότι τα unbranded από Ελλάδα... Για branded συσκευές ισχύουν άλλα.Ότι γουστάρει ο παροχος. Αυτό ισχύει για όλες τις συσκευές και εταιρίες. Off topic, συνεχίζουμε... Edited August 30, 2012 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roubalita Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Ε δεν νομιζω να απαντανε τετοια θεματα απο το τηλεφωνο... εδω δεν εχει ανακοινωσει η μαμα εταιρεια τιποτα στο ελλαδισταν θα γνωριζουν?? Θα ανακοινωθεί στην σελίδα http://www.facebook.com/SamsungMobileGreece Μέχρι τότε για δείτε και την Galaxy Camera http://mobileriam.wordpress.com/2012/08/30/samsung-galaxy-camera/# Παράθεση "Opportunities are out there waiting to be seized and exploited. If you don't plan on doing so, let them be seized by someone who does." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 εμενα μου το εκανε μεσα στο σπιτι που καθημερινα ξερω πως εχω σημα! καρτα sim εχω καινούρια οταν πηρα το τηλ δεν ξερω τη φταίει δεν μου το ξαναεκανε απο χτες μετα την επανεκκίνηση.. Δεν έχει να κάνει με το τηλέφωνο δεν ξέρω που οφείλεται... Και του αδερφού μου το έκανε πρόσφατα με s2 και με πήρε έντρομος να δει τι έγινε και τι να κάνει.. Κι όπως σωστά είπες ένα restart έλυσε το πρόβλημα μια και καλή ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ri3per Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Παιδια με συγχωρειται αν εχει απαντηθεί ξανά αυτη η ερώτηση αλλά μου είναι αδύνατο να διαβάσω όλες τις σελίδες, μπορείτε να μου πείτε γιατι κάποιος να κάνει root το galaxy s3; τι προσφέρει με λίγα λογια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Παιδια με συγχωρειται αν εχει απαντηθεί ξανά αυτη η ερώτηση αλλά μου είναι αδύνατο να διαβάσω όλες τις σελίδες, μπορείτε να μου πείτε γιατι κάποιος να κάνει root το galaxy s3; τι προσφέρει με λίγα λογια; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306146 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Καλημέρα με ενα νεο Leak DLH9 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1862603 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Καλημέρα με ενα νεο Leak DLH9 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1862603 Και μερικα comments. No new gallery application. Ram increased to 818 mb. Seems good till now. No bugs Allshare auto on is fixed in this one.. Notification bar is grey..will remain as it is I hope in official too. Keyboard too working fine WiFi is fast as ever. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Τελικα εχει αρκετα bugs , γυρνάω πίσω στην LH8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Τελικα εχει αρκετα bugs , γυρνάω πίσω στην LH8 Το μονο που διαβαζω σαν προβλημα στην LH9 ειναι το fc στο samsung keyboard (και προσωπικα δε με απασχολει μιας και δε το χρησιμοποιω). Θες να μας πεις ποια ειναι τα πολλα bugs που αναφερεις? Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Το μονο που διαβαζω σαν προβλημα στην LH9 ειναι το fc στο samsung keyboard (και προσωπικα δε με απασχολει μιας και δε το χρησιμοποιω). Θες να μας πεις ποια ειναι τα πολλα bugs που αναφερεις? ουτε το Swype δουλευει , ο browser μου crasharei και μια φορά μου κολλησαν και οι επαφες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 ουτε το Swype δουλευει , ο browser μου crasharei και μια φορά μου κολλησαν και οι επαφες Πως περασες την αναβαθμιση? Θα πρεπει πρωτα να περασεις την BLG8 (ics) μεσω pc odin, να κανεις root και μετα να περασεις την LH9 σαν update!Εχει αναφερθει οτι δεν ειναι σωστο να περασει σαν update πανω απο προηγουμενη leak JB. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Πως περασες την αναβαθμιση? Θα πρεπει πρωτα να περασεις την BLG8 (ics) μεσω pc odin, να κανεις root και μετα να περασεις την LH9 σαν update!Εχει αναφερθει οτι δεν ειναι σωστο να περασει σαν update πανω απο προηγουμενη leak JB. Μια χαρα την περασα , τωρα τι να σου πω μπορει να μη μου εκατσε καλα, αλλα απο οτι βλεπω πολλοι στο xda εχουν προβλημα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Μια χαρα την περασα , τωρα τι να σου πω μπορει να μη μου εκατσε καλα, αλλα απο οτι βλεπω πολλοι στο xda εχουν προβλημα . Δε σου ειπα οτι τη περασες ''2 τρομαρες''...:p Ρωτησα αν τη περασες πανω απο προηγουμενη leak JB η πανω απο BLG8 που ειναι και ο σωστος τροπος. Το μονο προβλημα που διαβαζω απο αλλους χρηστες ειναι το keyboard (σε αλλους λειτουργει, σε πολλους οχι). Δεν εχω διαβασει κανενα προβλημα με τον browser η με τις επαφες. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Δε σου ειπα οτι τη περασες ''2 τρομαρες''...:p Ρωτησα αν τη περασες πανω απο προηγουμενη leak JB η πανω απο BLG8 που ειναι και ο σωστος τροπος. Το μονο προβλημα που διαβαζω απο αλλους χρηστες ειναι το keyboard (σε αλλους λειτουργει, σε πολλους οχι). Δεν εχω διαβασει κανενα προβλημα με τον browser η με τις επαφες. αυτο ακριβως και εγω σου απαντησα οτι την περασα με το σωστο τροπο και με το LH1 modem . Τελος παντων εμενα δεν μου αρεσε και γυρισα πισω στην LH8 , το μονο ευκολο ειναι να την δοκιμασει καποιος και να δει απο μονος του, πανω απο 10 λεπτα δεν παιρνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 καλημερα σε ολους.μολις μου εβγαλε αναβαθμηση ΟΤΑ και την εκανα.το κινητο ειναι Ελληνικο και αγορασμενο απο media markt,πλεον εχω την I9300XXLH1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Ως τωρα με το νεο update ειδα οτι στο notification bar γραφει το ονομα δικτυου και εχει γινει και καποια αλλαγη στο UI του embedded browser. Eπισης χωρις ναμαι απολυτα σιγουρος, βλεπω να εχει πιο πολυ ελευθερη ram με την χρηση ιδιων εφαρμογων. Που ειναι το JB πια?:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hatebreedgr Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 (edited) Καλημέρα σε όλους... έχω κάνει root στο τηλέφωνο με siyah κερνελ και στοκ Ρομ... σε περίπτωση rom update (πχ official 4.1.1 όταν βγει), o kernel αλλάζει αυτόματα ανάλογα με την Ρομ που περνάς ή θέλει χειροκίνητα επαναφορά στον στοκ κερνελ από εμένα πριν κάνω το update? Διάβασα για φλασάρισμα ενός fixboot.tar μέσω Odin για επαναφορά του κερνελ σε στοκ, ισχύει? *edit Με το triangle away είδα οτι επανέρχεται ο κερνελ... Edited August 31, 2012 by Hatebreedgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Ως τωρα με το νεο update ειδα οτι στο notification bar γραφει το ονομα δικτυου και εχει γινει και καποια αλλαγη στο UI του embedded browser. Eπισης χωρις ναμαι απολυτα σιγουρος, βλεπω να εχει πιο πολυ ελευθερη ram με την χρηση ιδιων εφαρμογων. Που ειναι το JB πια?:p μετα το update εκανα επαναφορα και δεν βρισκω πουθενα στο google play την εφαρμογη του adobe flash player 11 τι συμβαινει ρε παιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Και εγώ μόλις το έκανα το update από XXLFB σε XXLH1 αλλά τι αλλαγές επέφερε τελικά στο τηλ.?????? Ξέρει κάποιος? Πάντως αν κατάλαβα στο search ψάχνει και στις επαφές του τηλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Παιδιά, εγώ έβαλα στο λευκό μου την Omega 16.1 (JB). Φυσικά έγινε full wipe και ξαναπέρασα τα πάντα από την αρχή. Για την ώρα και σε σύγκριση με το μπλε μου που φοράει τη Rom της Voda, είναι σαφώς πιο γρήγορο, στον ιδιο βαθμό με το Google Nexus μου με 4.1.1. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν κάποιος έχει δει bugs στην Omega. Ένας φίλος έβαλε (μετά την 16.1) τη 17 και του φάνηκε σαφώς πιο αργή, οπότε γύρισε στη 16.1. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Ερώτηση σε όσους βάλατε την τελευταία έκδοση σήμερα: Κάνατε factory reset?Full wipe cash? Ή την περάσατε απο πάνω απο την υπάρχουσα έκδοση λογισμικού απλά? Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 (edited) μετα το update εκανα επαναφορα και δεν βρισκω πουθενα στο google play την εφαρμογη του adobe flash player 11 τι συμβαινει ρε παιδια Γράψε στο google search του κινητού flash player και στη σελίδα του google που θα σου ανοίξει πάτησε το πρώτο link, από εκεί και πέρα θα μπορέσεις να επιλέξεις αναβάθμιση του flash player και θα σε στείλει στο google play όπου παραδόξως υπάρχει η εφαρμογή για αναβάθμιση. Διαφορετικά πας κατευθείαν από το pc εδώ και δίνεις εντολή για αναβάθμιση https://play.google.com/store/apps/details?id=com.adobe.flashplayer&hl=el Edited August 31, 2012 by James Bond Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts