arfi-gorgona Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 (edited) Κάτι μου έπαθε το WiFi γμτ,ενώ δείχνει ότι συνδέετε ,δεν λειτουργεί . Είμαι με την Ωμέγα 13 γνωρίζει κανένας κατι? Edit:Παραδόξως έφτιαξε με ρεσετ του μόντεμ..το κουφό όμως είναι,οτι το χ10ι που έχω συνδεόταν κανονικότατα... Edited August 27, 2012 by arfi-gorgona Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Κάτι μου έπαθε το WiFi γμτ,ενώ δείχνει ότι συνδέετε ,δεν λειτουργεί . Είμαι με την Ωμέγα 13 γνωρίζει κανένας κατι? Edit:Παραδόξως έφτιαξε με ρεσετ του μόντεμ..το κουφό όμως είναι,οτι το χ10ι που έχω συνδεόταν κανονικότατα... Αν το βλέπει το μόντεμ κ δεν συνδέετε τοτε πέρνα μια στοκ συνδέσου στο wifi και μετά περνά ξανά την Omega. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNAKIS75 Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 παιδια καλησπερα διαπιστωσα κατι: εκανα επανεκινηση το κινητο απο το power button και μολις επανειλφε μπηκε στην οθωνη κλειδωματος εσβησε μετα απο 1 λεπτο και μετα αρχιζε να αναβει παλι να σβηνει να αναβει και παντα παλι λεω στην οθωνη κλειδωματος.ξερει καποιος τον λογο? ευχαριστω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 (edited) 1.πως μπορω να ενεργοποιησω το svoice ? ειναι γερμανικο το τηλεφωνο και μολις πατησω το εικονιδιο βγαινει στα γερμανικα η υπηρεσια? 2.πως μεταφερω ενα εικονιδιο απο μια οθονη σε μια αλλη? 3.ελειπα τον αυγουστο, εχει βγει καμμια αναβαθμιση? εχω την 4.0.4 . αξιζει να περαστει η να περιμενω την επερχομενη JB? Edited August 28, 2012 by gsa1967 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 Kαλημερα και από μένα. Οταν το ανοιγεις για πρωτη φορα σας βαζει να φτιάξετε λογαριασμο Samsung? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 Kαλημερα και από μένα. Οταν το ανοιγεις για πρωτη φορα σας βαζει να φτιάξετε λογαριασμο Samsung? το αγορασα χθες ναι μου εβγαλε αυτην την επιλογη... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 καλημέρα παιδιά. τελικά με το go keyboard έκανα την δουλειά μου. και 3×4 πληκτρολόγιο και ελληνικά και το τ 9 διαθέσιμο και όλα καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 παιδια καλησπερα διαπιστωσα κατι: εκανα επανεκινηση το κινητο απο το power button και μολις επανειλφε μπηκε στην οθωνη κλειδωματος εσβησε μετα απο 1 λεπτο και μετα αρχιζε να αναβει παλι να σβηνει να αναβει και παντα παλι λεω στην οθωνη κλειδωματος.ξερει καποιος τον λογο? ευχαριστω Προφανώς ήταν κάποια επιπλοκη που δεν εντάσσεται σε συνηθισμένα προβλήματα. Εγω θα έκανα και πάλι reboot μήπως στρώσει. 1.πως μπορω να ενεργοποιησω το svoice ? ειναι γερμανικο το τηλεφωνο και μολις πατησω το εικονιδιο βγαινει στα γερμανικα η υπηρεσια? 2.πως μεταφερω ενα εικονιδιο απο μια οθονη σε μια αλλη? 3.ελειπα τον αυγουστο, εχει βγει καμμια αναβαθμιση? εχω την 4.0.4 . αξιζει να περαστει η να περιμενω την επερχομενη JB? Αν πας στις εφαρμογές υπάρχει ένα εικονίδιο που αν το επιλεξεις κατεβάζει τις οδηγίες χρήσης της συσκευής. Εκει θα βρεις τα πάντα. Kαλημερα και από μένα. Οταν το ανοιγεις για πρωτη φορα σας βαζει να φτιάξετε λογαριασμο Samsung? Ναι, αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις τις υπηρεσίες της Samsung φτιαχνεις λογαριασμό. Αν όχι το παρακαμπτεις. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 καλημερα νεος και εγω με την κινηταρα μεχρι τωρα με το 2...λιγα θεματακια αν μπορει καπιος να μου τα λεισει...1.δεν βρισκει τις επαφες τα γραμματα καθετα ειναι αγγλικα...αλλαζουν??2.ιπαρχει widget 'επαφες με αστερακι(αγαπημενα)' που βολευε παρα πολυ στο galaxy 2??2.widget διαχειρηση εργασειων??μονο με home button?? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 Αν πας στις εφαρμογές υπάρχει ένα εικονίδιο που αν το επιλεξεις κατεβάζει τις οδηγίες χρήσης της συσκευής. Εκει θα βρεις τα πάντα. εχω τις οδηγιες τυπωμενες. για το svoice δεν λεει κατι, λεει οτι μπαινεις στην εφαρμογη και το ενεργοποιεις. εμενα που ειναι στα γερμανικα τι να βρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 εχω τις οδηγιες τυπωμενες. για το svoice δεν λεει κατι, λεει οτι μπαινεις στην εφαρμογη και το ενεργοποιεις. εμενα που ειναι στα γερμανικα τι να βρω? Εννοείς ότι το μενου της συσκευής είναι στα Γερμανικά? Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 Προφανώς ήταν κάποια επιπλοκη που δεν εντάσσεται σε συνηθισμένα προβλήματα. Εγω θα έκανα και πάλι reboot μήπως στρώσει. Αν πας στις εφαρμογές υπάρχει ένα εικονίδιο που αν το επιλεξεις κατεβάζει τις οδηγίες χρήσης της συσκευής. Εκει θα βρεις τα πάντα. Ναι, αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις τις υπηρεσίες της Samsung φτιαχνεις λογαριασμό. Αν όχι το παρακαμπτεις. Πως μπορω να το παρακάμψω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 Εννοείς ότι το μενου της συσκευής είναι στα Γερμανικά? oxi αν ανοιξω την εφαρμογη svoice αυτη ειναι στα γερμανικα. πως μπορει να γινει αγγλικα (ελληνικα νομιζω δεν υπαρχει δεν ειμαι σιγουρος) για να την ενεργοποιησω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 (edited) oxi αν ανοιξω την εφαρμογη svoice αυτη ειναι στα γερμανικα. πως μπορει να γινει αγγλικα (ελληνικα νομιζω δεν υπαρχει δεν ειμαι σιγουρος) για να την ενεργοποιησω? Φίλε μου το S-voice είναι η πρώτη εφαρμογη που απενεργοποιω στην συσκευη μου. Απο την στιγμη που δεν διαθέτει την ελληνική γλώσσα, είναι εντελώς άχρηστη για μας. Όσο καλα αγγλικά και να ξέρεις, αν δεν έχεις πραγματική προφορά, δεν θα δουλέψει ποτε σωστά. Maximum 20% επιτυχία στις εντολές που θα του δώσεις. Οπότε το καλύτερο που έχεις να κανεις είναι να το απενεργοποιησεις. Πήγαινε Διαχείρηση εφαρμογών/ Όλες / επέλεξε το κάνοντας κλικ πάνω του και πατά πάνω δεξιά που γράφει απενεργοποιηση. Πως μπορω να το παρακάμψω? Στην οθόνη που σου βγάζει να κανεις έγγραφη, δεξιά κάτω γράφει skip δηλαδη αγνόησε το. Edited August 28, 2012 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 Μολις περασα το τελευταιο LEAK LH8 , θα σας πω εντυπωσεις σε λιγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ri3per Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 Αυριο περιμενουμε την J B? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetra1982 Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 (edited) 1.πως μπορω να ενεργοποιησω το svoice ? ειναι γερμανικο το τηλεφωνο και μολις πατησω το εικονιδιο βγαινει στα γερμανικα η υπηρεσια? Μπες στο SVoice και πάτα το menu. Η πρώτη επιλογή είναι η γλώσσα. Η δεύτερη επιλογή (το κουτάκι) είναι η επιλογή να μη ανοίγει το SVoice με διπλό πάτημα του πλήκτρου. Πάντως, όπως σωστά σου είπαν τα παιδιά απενεργοποίησέ την επειδή ούτε ελληνικά εχει και σαβούρα είναι αφού κάνεις λίγο πλακίτσα στην αρχή. Το Sammobile εδω θα εχει λεει το official Samsung Mobile Unpacked 2012 event στο Βερολίνο, όπου η Samsun θα πει την ημερομηνία που θα δώσει την JB (και θα παρουσιάσει το Note) /http://www.sammobile.com/2012/08/27/sammobile-special-ifa-2012-berlin/ Edited August 28, 2012 by tetra1982 Παράθεση Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 Εχω την εντυπωση οτι με την LH8 , το reload του widget εξαφανιστικε , μιση ωρα τωρα το δοκιμαζω ανοιγω κλεινω εφαρμογες και ουτε ενα reload. Σιγουρα φαινεται να δουλευει καλυτερα απο καθε αλλο leak αν και στο quandrant μου βγαζει μονο 3800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 Eιναι φυσιολογικό να χρησιμοποιει 673 απο τα 778 της RAM??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 (edited) Eιναι φυσιολογικό να χρησιμοποιει 673 απο τα 778 της RAM??? Βεβαίως βεβαίως ------------------------------------- Παρατήρησα κάτι τώρα που άνοιξα το καπάκι του κινητού για να δω αν θέλει καθάρισμα όπως κάνω συχνά. Κοιτούσα τις άκρες και ανακάλυψα ότι το περιμετρικό "νικελ" ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ (όπως και το σασί του κινητού στο οποίο βρίσκεται κολλημένο) και έχει μια λεπτή στρώση γυαλιστερής αηδίας. Έτσι εξηγείται και το κρύο που νιώθουμε καμία φορά αγγίζοντας τα πλαϊνά. ΜΠΡΑΒΟ SAMSUNG! Κάπως έτσι θα σκέφτηκαν: "Έχουμε μεταλλικό σασί, μεταλλικό πλαϊνό bezel, polycarbonate εσωτερικό και εξωτερικό καπάκι.. Κάτι λείπει.. "ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΗ ΦΛΟΥΔΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΠΛΑΓΙΑ?!? ΘΑ ΞΕΤΡΕΛΑΘΟΥΝΕ ΟΛΟΙ!!!" Genius.. Edited August 28, 2012 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 Εχω την εντυπωση οτι με την LH8 , το reload του widget εξαφανιστικε , μιση ωρα τωρα το δοκιμαζω ανοιγω κλεινω εφαρμογες και ουτε ενα reload. Σιγουρα φαινεται να δουλευει καλυτερα απο καθε αλλο leak αν και στο quandrant μου βγαζει μονο 3800 Δοκιμαζεις official η κάποια custom βασισμένη σ αυτο το built? Βεβαίως βεβαίως ------------------------------------- Παρατήρησα κάτι τώρα που άνοιξα το καπάκι του κινητού για να δω αν θέλει καθάρισμα όπως κάνω συχνά. Κοιτούσα τις άκρες και ανακάλυψα ότι το περιμετρικό "νικελ" ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ (όπως και το σασί του κινητού στο οποίο βρίσκεται κολλημένο) και έχει μια λεπτή στρώση γυαλιστερής αηδίας. Έτσι εξηγείται και το κρύο που νιώθουμε καμία φορά αγγίζοντας τα πλαϊνά. ΜΠΡΑΒΟ SAMSUNG! Κάπως έτσι θα σκέφτηκαν: "Έχουμε μεταλλικό σασί, μεταλλικό πλαϊνό bezel, polycarbonate εσωτερικό και εξωτερικό καπάκι.. Κάτι λείπει.. "ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΗ ΦΛΟΥΔΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΠΛΑΓΙΑ?!? ΘΑ ΞΕΤΡΕΛΑΘΟΥΝΕ ΟΛΟΙ!!!" Genius.. Νικόλα σαν να έχεις δίκιο ρε φίλε. Πραγματικα είναι κρύο σε σχέση με το πλαστικο καπάκι και ζεστενεται περισσότερο στην σκληρή χρήση. Έπρεπε να το είχα καταλάβει όταν κάποιος φίλος εδω είχε γράψει ότι μετα απο πτώση παραμορφωθηκε το νικελ και δεν έμπαινε η USB. Αν ήταν πλαστικο δεν θα παραμορφωνονταν ούτε θα κοβονταν όπως έχουν δείξει φωτογραφίες κάποιων που προφανώς το είχαν στην κολοτσεπη. Το φιλμακι που εχει είναι για προστασία απο τα γδαρσιματα. Καλώς υπάρχει εκει. Εφόσον είναι μεταλλικό το bezel ανακαλώ για όσα έχω πει για τα υλικά του.:D:O Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 Δοκιμαζεις official η κάποια custom βασισμένη σ αυτο το built?.:D:O Stock ,εχω απεξαρτηθει πληρως απο τις custom rom , ειναι το μονο κινητο που δεν εχω βαλει ουτε μια custom . δεν του εχω κανει ουτε ένα wipe και δεν μου εχει κανει ουτε ενα restart Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 Stock ,εχω απεξαρτηθει πληρως απο τις custom rom , ειναι το μονο κινητο που δεν εχω βαλει ουτε μια custom . δεν του εχω κανει ουτε ένα wipe και δεν μου εχει κανει ουτε ενα restart Την κατεβάζω για δοκιμη. Πέρασες τοmodem LH1; Εχει κάποιο προβλημα σοβαρο? Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 τι χρωμα θελετε; http://www.sammobile.com/2012/08/28/four-new-galaxy-s-iii-colors/ -Amber Brown -Garnet Red -Sapphire Black -Titanium Grey στα ηδη Pebble Blue και Marble White Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 Καλησπέρα σε όλους. Αν γνωρίζει κάποιος και μπορεί να βοηθήσει. Τι είναι αυτό που φαίνεται επάνω αριστερά στο screenshot και πως μπορεί να αφαιρεθεί? Φίλος, κάτοχος του S3 έχει φάει όλο το μενού και δεν μπορεί να βρει τι διάολο είναι αυτό εκεί πάνω.:lol: Ευχαριστώ. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts