nikologe Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Ρε παιδια καλησπερα!αγορασα για τον αδερφο μου ενα galaxy s3 καινουριο κ ενω ολα ηταν οκ ξαφνικα εξαφανιστηκε ο φακελος μηνυματα ουτε μπορει να στειλει ουτε να λαβει???τι γινεται?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikologe Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Ρε παιδια καλησπερα!αγορασα για τον αδερφο μου ενα galaxy s3 καινουριο κ ενω ολα ηταν οκ ξαφνικα εξαφανιστηκε ο φακελος μηνυματα ουτε μπορει να στειλει ουτε να λαβει???τι γινεται?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Και μετά θα αρχίσουμε , εμένα χάθηκε τούτο , εμένα δεν δουλεύει εκείνο ...... προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο S4 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Και μετά θα αρχίσουμε , εμένα χάθηκε τούτο , εμένα δεν δουλεύει εκείνο ...... προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο S4 . Δεν πειράζει, σε κίνηση να βρισκόμαστε.. :P Για αρχή θα έχουμε τον flash player, μετά βλέπουμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BillyK Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Καλησπέρα. Τώρα τελευταία παρατήρησα ότι το S3 μου έχει ξεβάψει σε αρκετά σημεία στο περίβλημά του, ίσως λόγω της θήκης. Ξέρει κανείς αν γίνεται να το αλλάξω (όπως αλλάζω το καπάκι π.χ.)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakiss Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Καλησπέρες πολλές σε όλους! έχει κανείς να προτείνει κάποιο dual sim adapter που να του δουλεύει καλά? κάποιος μου είπε ότι είχε πάρει ένα και είχε θέματα με το 3G!! εμένα με ενδιαφέρει να λειτουργεί καλά το 3G και στις 2 κάρτες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Δεν πειράζει, σε κίνηση να βρισκόμαστε.. :P Για αρχή θα έχουμε τον flash player, μετά βλέπουμε.. Μικρό το κακό . Κατεβάζεις απ την Adobe τον κατάλληλο player και εισαι ΟΚ . Τον εγκατέστησα στο S4 ενός φίλου και παίζει μιά χαρά . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Καλησπέρα. Τώρα τελευταία παρατήρησα ότι το S3 μου έχει ξεβάψει σε αρκετά σημεία στο περίβλημά του, ίσως λόγω της θήκης. Ξέρει κανείς αν γίνεται να το αλλάξω (όπως αλλάζω το καπάκι π.χ.)? Ότι αλλάζει αλλάζει, όχι και τόσο εύκολα όμως απ'ότι φαίνεται μιας και μάλλον ζητάς το κάτω δεξί κομμάτι του "πλαισίου" της συσκευής.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BillyK Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Ότι αλλάζει αλλάζει, όχι και τόσο εύκολα όμως απ'ότι φαίνεται μιας και μάλλον ζητάς το κάτω δεξί κομμάτι του "πλαισίου" της συσκευής.. Ναι αυτό θέλω να αλλάξω. Έχει γεμίσει μαυρίλες γύρω γύρω. Όντως μάλλον είναι δύσκολο απ'ότι βλέπω σε video στο youtube.. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Μικρό το κακό . Κατεβάζεις απ την Adobe τον κατάλληλο player και εισαι ΟΚ . Τον εγκατέστησα στο S4 ενός φίλου και παίζει μιά χαρά . Υπάρχει flash player που να παίζει σε kitkat; Και με ποιον browser; Ρωτάω επειδή μέχρι σήμερα δεν κατάφερα να δω περιεχόμενο flash στο nexus 7 (2013).. τουλάχιστον όχι χωρίς "πειραγμένο" flash player και με άλλον browser απ'τον dolphin.. να ρίξω μια ματιά μήπως άλλαξε κάτι..:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Υπάρχει flash player που να παίζει σε kitkat; Και με ποιον browser; Ρωτάω επειδή μέχρι σήμερα δεν κατάφερα να δω περιεχόμενο flash στο nexus 7 (2013).. τουλάχιστον όχι χωρίς "πειραγμένο" flash player και με άλλον browser απ'τον dolphin.. να ρίξω μια ματιά μήπως άλλαξε κάτι..:worry: Ο player είναι στο site της Adobe αν κάνεις scroll προς τα κάτω ο τελευταίος γιά android . Κάπου είχα γράψει οδηγίες σε κάποιο από τα φόρουμ , πιθανόν του S4 , αλλά δεν μπορώ να το βρώ τώρα γιατί είμαι εκτός σπιτιού , και είμαι στο internet με δεδομένα με το T-311 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanaGeorge Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Συγνώμη που ρωτάω αλλά δεν το βρήκα... μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως θα επαναφέρω το τηλέφωνο όπως τη μέρα που το αγόρασα; θα το δώσω στην αδερφή μου και θρλω να είναι ακριβώς όπως το πήρα περίπου 2 χρόνια πρίν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandrosgou Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Συγνώμη που ρωτάω αλλά δεν το βρήκα... μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως θα επαναφέρω το τηλέφωνο όπως τη μέρα που το αγόρασα; θα το δώσω στην αδερφή μου και θρλω να είναι ακριβώς όπως το πήρα περίπου 2 χρόνια πρίν Στις ρυθμίσεις πας στην τρίτη καρτέλα που λέει λογαριασμοί, πας κάτω κάτω και ανοίγεις το ''δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας '' και εκεί στο τέλος έχει την επαναφορά εργαστηριακων ρυθμίσεων. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanaGeorge Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Στις ρυθμίσεις πας στην τρίτη καρτέλα που λέει λογαριασμοί, πας κάτω κάτω και ανοίγεις το ''δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας '' και εκεί στο τέλος έχει την επαναφορά εργαστηριακων ρυθμίσεων. :) Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis1234 Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Γειά σας παιδιά! Όταν σβήνουμε ένα αρχείο, φωτογραφία βίντεο, οτιδήποτε, πάει σε κάποιο κάδο απορρυμάτων που κάθε τόσο πρέπει να αδειάζουμε όπως στο pc? και αν ναί, που τον βρίσκουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vangelsak Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 oχι....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Γειά σας παιδιά! Όταν σβήνουμε ένα αρχείο, φωτογραφία βίντεο, οτιδήποτε, πάει σε κάποιο κάδο απορρυμάτων που κάθε τόσο πρέπει να αδειάζουμε όπως στο pc? και αν ναί, που τον βρίσκουμε? δεν υπαρχει καδος,τουλαχιστον εμφανης. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Γειά σας παιδιά! Όταν σβήνουμε ένα αρχείο, φωτογραφία βίντεο, οτιδήποτε, πάει σε κάποιο κάδο απορρυμάτων που κάθε τόσο πρέπει να αδειάζουμε όπως στο pc? και αν ναί, που τον βρίσκουμε? Οχι δεν υπάρχει λόγω της περιορισμένης μνήμης , και όπως γνωρίζεις ο κάδος τρώει μνήμη . Αν ρωτάς γιά την δυνατότητα ανάκλησης αρχείων , φώτο , βίντεο κλπ , όπως κάνεις στο PC , υπάρχει τρόπος με το κατάλληλο software , όπως το Data recovery tool ,τουλάχιστον γιά εκείνα που έσβησες από τη μνήμη του τηλεφώνου και όχι την κάρτα SD . Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά λέγεται ότι κάνει restore σχεδον 100% . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis1234 Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Οχι δεν θέλω να κάνω κάτι τέτοιο, απλά κάποια στιγμή έβαλα το dropbox και σκαναρε και μου εμφάνισε φωτογραφίες που είχα διαγράψει, γι αυτό ρωτάω, που στο καλό τις βρήκε και τις επανέφερε??? μην πάθουμε και καμιά λαχτάρα καμιά φορά με τίποτα παλιές φωτογραφίες:dizzy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Οχι δεν θέλω να κάνω κάτι τέτοιο, απλά κάποια στιγμή έβαλα το dropbox και σκαναρε και μου εμφάνισε φωτογραφίες που είχα διαγράψει, γι αυτό ρωτάω, που στο καλό τις βρήκε και τις επανέφερε??? μην πάθουμε και καμιά λαχτάρα καμιά φορά με τίποτα παλιές φωτογραφίες:dizzy: Είτε τις είχες απλά διαγράψει από το κινητό αλλά όχι από το λογαριασμό σου στο dropbox (μπορείς να ρίξεις μια ματιά μέσω κάποιου browser για να είσαι σίγουρος) οπότε απλά στο σκανάρισμα σου τις επανέφερε είτε αυτά που είδες ήταν thumbnails τα οποία μπορείς να διαγράψεις με την επιλογή εκκαθάριση cache μέσα από την εφαρμογή του Dropbox. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bill207 Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Μετά από μία ελεύθερη πτώση το S3 μου έχει αρχίσει να τα παίζει Ενώ όλα λειτουργούν όπως πριν, στις κλήσεις που κάνω ή δέχομαι έχω ένα 10% πιθανότητα να τις ολοκληρώσω Κόβεται το σήμα (χωρίς να τερματίζει η κλήση), ακούγονται θόρυβοι ενώ δεν ακούω τον συνομιλητη, καμιά φορά όταν με καλούν, δεν μπορώ να το σηκώσω καν, σκαλώνει. Με reboot υπάρχει περίπτωση να στρώσει; Ή να το πάω κατευθείαν για επισκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis1234 Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Είτε τις είχες απλά διαγράψει από το κινητό αλλά όχι από το λογαριασμό σου στο dropbox (μπορείς να ρίξεις μια ματιά μέσω κάποιου browser για να είσαι σίγουρος) οπότε απλά στο σκανάρισμα σου τις επανέφερε είτε αυτά που είδες ήταν thumbnails τα οποία μπορείς να διαγράψεις με την επιλογή εκκαθάριση cache μέσα από την εφαρμογή του Dropbox. Δε βρίσκω την επιλογή εκκαθάρισης που προτείνεις, μπορείς να βοηθήσεις λίγο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 (edited) Με reboot υπάρχει περίπτωση να στρώσει; Ή να το πάω κατευθείαν για επισκευή; Το θεωρώ λίγο υπερβολικό να ρωτάς για να κάνεις επανεκκίνηση το κινητό σου. Κατά 90% θέλει service, κάνε μια επανεκκίνηση αν δεν έχεις κάνει ήδη και αν σου συνεχίσει τα προβλήματα το πηγαίνεις για επισκευή. Δε βρίσκω την επιλογή εκκαθάρισης που προτείνεις, μπορείς να βοηθήσεις λίγο? Edited May 7, 2014 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_adamo Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Μετά από μία ελεύθερη πτώση το S3 μου έχει αρχίσει να τα παίζει Ενώ όλα λειτουργούν όπως πριν, στις κλήσεις που κάνω ή δέχομαι έχω ένα 10% πιθανότητα να τις ολοκληρώσω Κόβεται το σήμα (χωρίς να τερματίζει η κλήση), ακούγονται θόρυβοι ενώ δεν ακούω τον συνομιλητη, καμιά φορά όταν με καλούν, δεν μπορώ να το σηκώσω καν, σκαλώνει. Με reboot υπάρχει περίπτωση να στρώσει; Ή να το πάω κατευθείαν για επισκευή;Δεν νομιζω να ειναι θεμα λογισμικου. Λογικα απο την πτωση κατι την ακουσε εκει μεσα. Μηπως η κεραια μεσα τπτ. Μαλλον για σερβις σε κοβω.. :( Παράθεση Android Phone Model: Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005 Huawei P9 EVA-L09 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirdou Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Καλησπέρα.Επειδή έβαλα μια κάρτα sd 16g ξέρει κάποιος να μου πεί πώς θα το ρυθμίσω να αποθηκεύονται πλέον ότι κατεβάζω στην κάρτα και όχι στην μνήμη(είναι πλήρης);Δεν μπορώ να το βρώ κάπου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts