gsa1967 Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 δουλευει καλα η 4.3 η εχει προβληματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 δουλευει καλα η 4.3 η εχει προβληματα? Την τελευταία αγγλική την πέρασα πριν μια εβδομάδα στον κουμπαρο μου κ είναι πολυ smooth.. Κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Την τελευταία αγγλική την πέρασα πριν μια εβδομάδα στον κουμπαρο μου κ είναι πολυ smooth.. Κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα... Με odin H ειναι Root το τηλεφωνο φιλε ; Επισης αν θες δωσε link απο την rom να την κατεβασω. Ευχαριστω ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Μεσω odin. Δυστηχως ειμαι απο κινητο κ δεν εχω εύκαιρο λινκ φίλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serf Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Το ενεργοποίησες από πάνω από το notification panel; Δουλεύει κανονικά σε μένα. το ενεργοποιω κανονικα δεν μπορω να το κανω να δουλεψει οσο κι αν προσπαθησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_1983 Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Το ενεργοποιω κανονικα και απο το notification και τιποτα.. Τι γινεται με τα κολο update.. Ελεος!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoS3 Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Το ενεργοποιω κανονικα και απο το notification και τιποτα.. Τι γινεται με τα κολο update.. Ελεος!!! Και εγώ το ίδιο θέμα έχω, την έχω ενεργοποιήσει αλλά δεν λέει να εμφανιστεί. Στου αδερφού μου μια χαρά όλα... έλεος.... Νίκος Παράθεση 00-05 Audi S3 Oettinger...Gone But Not Forgotten 06-14 Porsche 911 C4 Exclusive Sportpack...Absolut Driving Machine!!! 14-... Straight Six Open Top Sliding Machine /// Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Την τελευταία αγγλική την πέρασα πριν μια εβδομάδα στον κουμπαρο μου κ είναι πολυ smooth.. Κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα... εμενα ειναι γερμανικο το τηλεφωνο. ηρθε ενημερωση τωρα για αναβαθμιση στην 4.3 . λεει οτι μετα δεν μπορεις να ξαναπας στην προηγουμενη εκδοση. για αυτο ρωταω , μην παω στην 4.3 και δεν δουλευει καλα διοτι το χρησιμοποιει η γυναικα μου και αν εχει θεμα θα εχω παραπονα και γκρινιες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 εμενα ειναι γερμανικο το τηλεφωνο. ηρθε ενημερωση τωρα για αναβαθμιση στην 4.3 . λεει οτι μετα δεν μπορεις να ξαναπας στην προηγουμενη εκδοση. για αυτο ρωταω , μην παω στην 4.3 και δεν δουλευει καλα διοτι το χρησιμοποιει η γυναικα μου και αν εχει θεμα θα εχω παραπονα και γκρινιες. Κ να μην σου αρεσει(πραγμα δυσκολο αφου διορθωθηκαν σχεδιν ολα τα bugs) αυτη που θα περασεις, μπορεις πολυ ευκολα να κατεβασεις την uk που ξερω οτι δουλευει μια χαρα κ να την περασεις μεδω odin... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Κ να μην σου αρεσει(πραγμα δυσκολο αφου διορθωθηκαν σχεδιν ολα τα bugs) αυτη που θα περασεις, μπορεις πολυ ευκολα να κατεβασεις την uk που ξερω οτι δουλευει μια χαρα κ να την περασεις μεδω odin... ok σε ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Η ιστορία επαναλαμβάνεται , όπως πριν από 2 μήνες που τα λέγαμε σε τούτο το φόρουμ . Σε κάποιους κάθεται η αναβάθμιση !!!!!!, οι περισσότεροι φωνάζουν έλεος. Θα ήθελα κάποιος με το χέρι στην καρδιά να μου πει , τι κερδίζει με τις αναβαθμίσεις . 'Οχι αοριστολογίες τύπου πιό smooth ή δε λαγκάρει , ή είναι πιό γρήγορο κατά 10 εκατομμυριοστά του δευτερολέπτου , αλλά συγκεκριμένες βελτιώσεις , σε συγκεκριμένη λειτουργία , που έχει παρατηρήσει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Η ιστορία επαναλαμβάνεται , όπως πριν από 2 μήνες που τα λέγαμε σε τούτο το φόρουμ . Σε κάποιους κάθεται η αναβάθμιση !!!!!!, οι περισσότεροι φωνάζουν έλεος. Θα ήθελα κάποιος με το χέρι στην καρδιά να μου πει , τι κερδίζει με τις αναβαθμίσεις . 'Οχι αοριστολογίες τύπου πιό smooth ή δε λαγκάρει , ή είναι πιό γρήγορο κατά 10 εκατομμυριοστά του δευτερολέπτου , αλλά συγκεκριμένες βελτιώσεις , σε συγκεκριμένη λειτουργία , που έχει παρατηρήσει . 1.Μεταφορα app στην sd 2.new camera features(σαν την shot and sound) Για το interface των settings για το driving mode feature κ για τις νεες λειτουργιες στην lockscrenn δεν θα πω κατι γιατι ειναι υποκειμενικο αν αρεσει η οχι σε καποιον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 1.Μεταφορα app στην sd 2.new camera features(σαν την shot and sound) Για το interface των settings για το driving mode feature κ για τις νεες λειτουργιες στην lockscrenn δεν θα πω κατι γιατι ειναι υποκειμενικο αν αρεσει η οχι σε καποιον... 1. Χώρος είναι επαρκής και με το παραπάνω , αν αναλογισθεί κανείς ότι βάζουμε 100 εφαρμογές από τις οποίες χρησιμοποιούμε μόνο καμιά δεκαριά και οι άλλες απλά υπάρχουν γιά να υπάρχουν . Αλλωστε υπάρχει και το root . 2. Νομίζω ότι υπάρχουν εφαρμογές κάμερας με αυτά και περισσότερα feutures . Προσωπική βέβαια άποψη , δεν νομίζω ότι τα παραπάνω είναι σοβαροί λόγοι γιά να πάρει κανείς το ρίσκο αν του κάτσει η αναβάθμιση σωστά ή στραβά και αρχίσει το τρέξιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 1. Χώρος είναι επαρκής και με το παραπάνω , αν αναλογισθεί κανείς ότι βάζουμε 100 εφαρμογές από τις οποίες χρησιμοποιούμε μόνο καμιά δεκαριά και οι άλλες απλά υπάρχουν γιά να υπάρχουν . Αλλωστε υπάρχει και το root . 2. Νομίζω ότι υπάρχουν εφαρμογές κάμερας με αυτά και περισσότερα feutures . Προσωπική βέβαια άποψη , δεν νομίζω ότι τα παραπάνω είναι σοβαροί λόγοι γιά να πάρει κανείς το ρίσκο αν του κάτσει η αναβάθμιση σωστά ή στραβά και αρχίσει το τρέξιμο. νομιζω η ερωτηση σου ηταν σαφης τι κερδιζουμε απο τις αναβαθμισεις?...αν αυτα δεν τα θεωρεις αναβαθμισεις γιατι εχεις ρουτ η γιατι χρησιμοποιεις extra apps αυτο ειναι δικο σου θεμα,υπαρχουν καποιοι που δεν μπαινουν σε αυτην την διαδικασια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 νομιζω η ερωτηση σου ηταν σαφης τι κερδιζουμε απο τις αναβαθμισεις?...αν αυτα δεν τα θεωρεις αναβαθμισεις γιατι εχεις ρουτ η γιατι χρησιμοποιεις extra apps αυτο ειναι δικο σου θεμα,υπαρχουν καποιοι που δεν μπαινουν σε αυτην την διαδικασια... Το θέμα μας είναι το ρίσκο και οι περισσότεροι που έκαναν τις αναβαθμίσεις φωνάζουν έλεος . Αν εσένα σου κάθησε σωστά , ποιός με διαβεβαιώνει ότι θα συμβεί και σε εμένα το ίδιο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Το θέμα μας είναι το ρίσκο και οι περισσότεροι που έκαναν τις αναβαθμίσεις φωνάζουν έλεος . Αν εσένα σου κάθησε σωστά , ποιός με διαβεβαιώνει ότι θα συμβεί και σε εμένα το ίδιο ? ναι οκ,ενταξει,κανεις δεν διαβεβαιωνει κανεναν τις αποψεις μας λεμε ολοι για βοηθεια κ ο καθενας περνει τα ρισκα του,αυτο συμβαινει ακομη κ με μια κακο γραμμενη εφαρμογη ποσο μαλλον με μια αναβαθμιση,εχουμε ξεφυγει ομως απο την αρχικη σουερωτηση,τωρα αν κατσει σωστα αυτο ειναι αλλο θεμα...ελπιζω να συμφωνεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 (edited) Καλημερα παιδια ηρεμηστε. Εγω θα πω την αποψη μου και οποιος θελει με πιστευει. Λοιπον περασα την 4.3 της voda μολις βγηκε . Εκανα τα παντα σωστα,factory reset κλπ. Δεν τραβουσε η ιστορια το κινητο γινεται αποτομα " βαρυ ". Μπορει να μην κολλαει οπως η πρωτη που ειχαν δωσει αλλα παλι ειναι βαρυ !! Σε τρελαινει αργει σε ολα !! Λες και του ζηταμε να κανει τρελα πραγματα ! Επισης η μπαταρια σιγουρα 1 ωρα λιγοτερο μην πω και παραπανω. Τα καλα της 4.3 ; Μπορεις οντος να κανεις μετακινηση της εφαρμογες στην καρτα μνημης αλλα αν το κανεις σερνεται πιο πολυ το μηχανημα οποτε... Εγω και τις 2 φορες το μετανιωσα που περασα την 4.3 και εβαλα παλι 4.2.1 . Μπορει να φταιει και το κινητο μου δεν ξερω . Αποψη μου ειναι να την δοκιμασετε και αν δεν την θελετε εδω ειναι το odin :) Edited January 5, 2014 by SpecialMan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_1983 Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Kαπιοια εναλαχτικη λυση υπαρχει ρε παιδια?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 ναι οκ,ενταξει,κανεις δεν διαβεβαιωνει κανεναν τις αποψεις μας λεμε ολοι για βοηθεια κ ο καθενας περνει τα ρισκα του,αυτο συμβαινει ακομη κ με μια κακο γραμμενη εφαρμογη ποσο μαλλον με μια αναβαθμιση,εχουμε ξεφυγει ομως απο την αρχικη σουερωτηση,τωρα αν κατσει σωστα αυτο ειναι αλλο θεμα...ελπιζω να συμφωνεις.. Η αρχική μου ερώτηση "τι κερδίζουμε από τις αναβαθμίσεις" βασιζόταν στο γεγονός ότι οι αναβαθμίσεις της Sammy είναι αναβαθμίσεις μόνο κατ' όνομα και τίποτα παραπάνω όπως έχουμε διαπιστώσει και παλιά αλλά και στο πρόσφατο παρελθόν , προ διμήνου αν θυμάσαι , όταν μετά από γενική κατακραυγή απέσυρε την αρχική 4.3 . Μιά αναβάθμιση κατ' εμέ , γιά να λέγεται αναβάθμιση πρέπει να έχει την σιγουριά ο χρήστης ότι θα εγκατασταθεί στη συσκευή του χωρίς κανένα πρόβλημα και θα του δώσει αυτά τα παραπάνω που λέει ότι προσφέρει . Αυτή η ιστορία σε άλλη συσκευή έτσι και σε άλλη αλλιώς δείχνει μιά προχειρότητα που προσωπικά εμένα δεν μου εμπνέει εμπιστοσύνη . Τώρα , γιατί έχω αυτή τη στιγμή 4 συσκευές σε χρήση όλες Samsung , που δουλεύουν ρολόϊ , χωρίς καμιά αναβάθμιση , είναι άλλο θέμα . Καλή σου μέρα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_1983 Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Εναλαχτικη λυση δεν βλεπω να υπαρχει,για το θεμα με το notification,για τα πολλα παραθυρα που δεν βγαινει οταν το ενεργοποιουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Θα ήθελα κάποιος με το χέρι στην καρδιά να μου πει , τι κερδίζει με τις αναβαθμίσεις . 'Οχι αοριστολογίες τύπου πιό smooth ή δε λαγκάρει... Το να είναι smooth και να μην λαγκαρει το κινητό δεν είναι καθόλου αοριστολογίες. Για κάποιους είναι πολύ σημαντικό. Προσωπικά είναι αυτό ακριβώς που θέλω κατ αρχάς από μια ρομ. Όλα τα άλλα τα βρίσκουμε λίγο πολύ. Γι αυτό και πάντα ήμουν περαστικός από τις Sammy roms, προτιμώντας τις aosp. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Το να είναι smooth και να μην λαγκαρει το κινητό δεν είναι καθόλου αοριστολογίες. Για κάποιους είναι πολύ σημαντικό. Προσωπικά είναι αυτό ακριβώς που θέλω κατ αρχάς από μια ρομ. Όλα τα άλλα τα βρίσκουμε λίγο πολύ. Γι αυτό και πάντα ήμουν περαστικός από τις Sammy roms, προτιμώντας τις aosp. :) Κι' αν εμένα η 4.1.2 είναι smooth και δεν λαγκάρει σε Νote 10.1 , Tab 3 8" , SII και SIII ,τι πρέπει να κάνω . Να πάω γυρεύοντας ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nvianitakis Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Η 4.1.2 γενικά δεν είχε ποτέ προβλήματα σταθερότητας. Μετά άρχισαν τα όργανα. Παράθεση 生活是好的 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Η 4.1.2 γενικά δεν είχε ποτέ προβλήματα σταθερότητας. Μετά άρχισαν τα όργανα. Ακριβως ! ΕΓω 2 φορες περασα την 4.3. και οι 2 χαλια...Τωρα ψηνομαι για την Ελβετικη αλλα θελω να μαθω πως θα παρω backup μεσα υπολογιστη η με καποιον αλλο τροπο. Βαρεθηκα να το κανω setup 100 εφαρμογες ειναι πολλες !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Εκει που ακουγα tunein ξαφνικα εσβησε και εδω και μια ωρα bootαρει στο σημα συνεχεια. Ουτε παει παρακατω ουτε σβηνει και οταν μπαινω στο μενου (με home+vol up) δεν προλαβαινω να διαλεξω wipe. Ειναι σαν να μενει συνεχεια πατημενο το power button. Καμια αντιστοιχη εμπειρια κανεις; service στη θεσσαλονικη; Ειμαι cosmote αν παιζει ρολο. Απο οτι καταλαβαινω καρφι service παει ε; Καθε γνωμη δεκτη. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts