StratosGR Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Καλημέρα, Εδώ και μερικές μέρες έχω ενοχληθεί πάρα πολύ με τις διαφημίσεις που με εμφανίζει το S3 Μου! Moυ τις βγαζει σαν ειδοποιηση ακομα και οταν δεν ειμαι σε wifi (μερικες) δοκιμασα το ad network detector,και μου βρηκε 2 που δεν υπαρχουν στον καταλογο(εφαρμογες)και σχετιζονται με το δίκτυο..Λέει εφαρμογή Network.Μπορώ να την κανω απεγκατασταση αλλα πιστεύω οτι είναι ο ''οδηγος'' για την κεραία του κινητού,οπώτε διέγραψα για αρχή μόνο το cache.. Αυτό.. Καμία λύση χωρίς ροοτάρισμα;; Ευχαριστω! ΕDIT: Έκανα ελεγχο με το airpush detector και μ βγαλε παλι το network..μπορει να απεγκατασταθει να το κανω; Εάν σου έχει πάντως επιλογή να το απεγκαταστήσεις, τότε σίγουρα δεν είναι εφαρμογή συστήματος και άρα δεν είναι αναγκαίο. Μπορεί να είναι "καμουφλάζ" η ονομασία, για να φοβηθείς και να μη το βγάλεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charis232 Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Αν μπορει καποιος να βοηθησει.Κατεβασα ενα ηχο ειδοποιησης (Mp3) και τον εβαλα στον φακελο Νotifications του S3.Στις επιλογες του ηχου εμφανιζεται αυτος ο ηχος και τον επιλεγω,αλλα οταν παιρνω καποιο sms ο ηχος ειδοποιησης που ακουγεται δεν ειναι αυτος που εχω "κατεβασει"και τον "βλεπω" στις επιλογες ,αλλα καποιος αλλος του κινητου. Υπαρχει καποια διαδικασια ειδικη που χρειαζεται ωστε να "περασει" ο δικος μου ηχος?. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Αν μπορει καποιος να βοηθησει.Κατεβασα ενα ηχο ειδοποιησης (Mp3) και τον εβαλα στον φακελο Νotifications του S3.Στις επιλογες του ηχου εμφανιζεται αυτος ο ηχος και τον επιλεγω,αλλα οταν παιρνω καποιο sms ο ηχος ειδοποιησης που ακουγεται δεν ειναι αυτος που εχω "κατεβασει"και τον "βλεπω" στις επιλογες ,αλλα καποιος αλλος του κινητου. Υπαρχει καποια διαδικασια ειδικη που χρειαζεται ωστε να "περασει" ο δικος μου ηχος?. Μεσα απο τις ρυθμισεις των μηνυματων εχεις επιλεξει το ηχο; Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charis232 Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Μεσα απο τις ρυθμισεις των μηνυματων εχεις επιλεξει το ηχο; Φιλε μου σε ευχαριστω,το εκανα κ ολα ενταξει,και να πεις οτι πιανω κινητο για πρωτη φορα??:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Έκανα root to s3 με το framaroot 1.4.2 όλα οκ στο download mode που μπαίνω ο conter γράφει no και τα άλλα δυο oficiall όπως και μεσα στις ρυθμίσεις στο κατάσταση γραφει κανονική Θα εχω θέμα με τα ota update; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Έκανα root to s3 με το framaroot 1.4.2 όλα οκ στο download mode που μπαίνω ο conter γράφει no και τα άλλα δυο oficiall όπως και μεσα στις ρυθμίσεις στο κατάσταση γραφει κανονική Θα εχω θέμα με τα ota update; Θα είσαι κομπλέ. Αλλα γιατί ρωτάς εμάς; Θα μπορούσες να μπεις να δοκιμάσεις. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Θα είσαι κομπλέ. Αλλα γιατί ρωτάς εμάς; Θα μπορούσες να μπεις να δοκιμάσεις. :) Πως μπορώ να δοκιμάσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charis232 Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 (edited) Υπαρχει τροπος να μεταφερουμε καποιο ringtone σε bluetooth? και συγκεκριμενα στο samsung HM1700 ,δηλαδη να εχουμε ringtone της επιλογης μας στο bluetooth?. Edited June 21, 2013 by charis232 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 (edited) Καλησπέρα παιδιά Εχω εδω και μια εβδομάδα το s3 και δεν σας κρύβω οτι με μεγαλη μου χαρά αποχωριστηκα το iphone που ειχα για 4,5 χρόνια. Ειχα παρει επισης εδω και δυο χρόνια ενα bluetooth συγκεκριμενα το clipdradio της itech με το οποίο ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.Ειχα ολες της επαφες μου στα λατινικά περασμενες στο iphone και οταν μου τηλεφωνούσε κάποιος απο τις επαφες μου κτυπουσε το dradio και μου εμφανιζε την επαφη στα λατινικά χωρις να εμφανιζει το τηλέφωνο αλλα το ονομα του.Πολυ πρακτικό αλλα δεν συμβαινει το ιδιο με το s3 μου.Τι μπορεί να συμβαίνει; Δεν ειναι συμβατά μεταξυ τους; Μπορω με κάποιον τροπο να λυσω το προβλημα μου; Ευχαριστώ Μπορει κάποιος να βοηθήσει; Το εχω στην τσέπη και στην τσάντα μερικές φορές και μέχρι να το βγαλω να δω ποιος ειναι το κλείνουν. Ευχαριστώ πολύ Καλησπέρα Ειμαι νεος κάτοχος του s3 και εδω και δυο εβδομάδες που το εχω το εβαλα να συγχρονίζει αυτοματα τις επαφές μου με ενα από τα gmail μου.Το προβλημα ειναι οτι στο Gmail που γινεται ο συγχρονισμός καθε επαφή ειναι απο δυο φορές με αποτέλεσμα αντι 200 επαφές να εχω 400 αλλα στο κινητο μου εμφανίζει 200.Κατι κανω λάθος προφανώς αλλα δεν ξέρω τι . Μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Edited June 21, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. June 21, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Διάβασε από εδώ και κάτω μήπως σε βοηθήσει. Έχω την εντύπωση ότι έχεις παρόμοιο πρόβλημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Σε ευχαριστώ πολύ Νίκο για την πολύτιμη βοήθεια σου. Να είσαι πάντα καλά. Αν ξέρεις και κάτι για το πιο πάνω ποστ μου θα σου ήμουν υπόχρεος Ευχαριστώ για τη βοήθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Αν ξέρεις και κάτι για το πιο πάνω ποστ μου θα σου ήμουν υπόχρεος Ευχαριστώ για τη βοήθεια Αν εννοείς το ποστ που δεν προλαβαίνεις να το σηκώσεις εγώ πιστεύω είναι απο το δίκτυο σου, έχει τύχει πολλές φορές να πάρω κάποιον τηλέφωνο και μετά απο 6-8 φορές που χτύπησε να βγαίνει ο τηλεφωνικής. Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. June 21, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Σε ευχαριστώ πολύ Νίκο για την πολύτιμη βοήθεια σου. Να είσαι πάντα καλά. Αν ξέρεις και κάτι για το πιο πάνω ποστ μου θα σου ήμουν υπόχρεος Ευχαριστώ για τη βοήθεια Το μόνο που μου έρχεται, αν και είναι λίγο περίεργο, είναι να γυρίσεις το κινητό στα Αγγλικά αν το έχεις στα Ελληνικά και να δοκιμάσεις πάλι. Δεν μπορώ, τουλάχιστον τώρα, να σκεφτώ κάτι άλλο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 (edited) Όχι βρε δεν εννοούσα αυτό αλλα το 11022.Σε παρακαλώ βρες μου μια λύση Ευχαριστώ και πάλι Γράφουμε παράλληλα και καλύπτουμε ο ένας τον άλλον. Και αυτο το ποστ με την πλαϊνή μπάρα επαφών εννοώ αλλά και το αλλο το ποστ με το bluetooth. Και τα δυο με καίνε με περισσότερο το δεύτερο. Edited June 21, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. June 21, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 (edited) Η απάντησή μου αφορούσε το Bluetooth αν φυσικά έχω καταλάβει καλά το πρόβλημά σου. Δεν σου εμφανίζεται στην οθόνη του Bluetooth το όνομα αυτού που σε καλεί αλλά ο αριθμός του. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ τώρα (είναι και περασμένη η ώρα) είναι αυτό που έγραψα πιο πάνω. Επίσης κάνε μια διαγραφή του Bluetooth από το κινητό και σύνδεσέ το από την αρχή. Edited June 21, 2013 by Superuser Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Τις δοκίμασα και τις δυο περιπτώσεις που μου ανέφερες αλλα δεν είχαν κάποιο αποτέλεσμα. Βέβαια θα ξαναδοκιμάσω αυριο λογω και της περασμένης ώρας αλλα εν τω μεταξύ αν σκεφτείς κατι άλλο μου το λες οκ; Σου ευχομαι να περάσεις ενα υπέροχο τριήμερο με ανθρώπους που αγαπάς . Ευχαριστώ και πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. June 21, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Στο manual λέει: "Display of the caller’s ID or number varies among different mobile phone models." Οπότε ίσως δεν υποστηρίζεται από το κινητό. Αν βρω κάτι θα ενημερώσω! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Τον τελευταίο καιρό έχω παρατηρήσει ένα πρόβλημα που μου κάνει το τηλέφωνο. Ενώ έχω ανοιχτό data και wifi δηλαδή πάντα έχω ίντερνετ δεν δουλεύει σωστά το push στο μειλ έχει αρκετή καθυστέρηση έως και μια ώρα. Πριν από λίγο πρόσεξα ότι επίσης ότι αργούν να μου έρθουν και μηνύματα από το Google Talk (hangout). Λες και κάνει οικονομία κλείνοντας την οθόνη στο ίντερνετ. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Παιδιά έχω θέμα με την μπαταρία. Απο τότε που έβαλα το κινητό να φορτίσει για 2 λεπτά με τον φορτιστή του s2, φορτίζει υπερβολικά αργά ακόμα και με τον φορτιστή του s3. Συγκεκριμένα, ενώ έβλεπα ένα βίντεο σε full φωτεινότητα και παράλληλα φωτίζοντάς το, παρατήρησα ότι αντί η μπαταρία να ανεβαίνει, πέφτει. Καμία ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Άλλαξε καλώδιο. Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ και μόλις άλλαξα το καλώδιο ηταν όλα φυσιολογικά. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Παιδιά καλησπέρα. Κάτοχος και εγώ του S3 πλέον εδώ και μια εβδομάδα. Θύμα ( να το πώ έτσι;;; ) και εγώ της αργής φόρτισης και όσο και αν έψαξα λύση δεν μπόρεσα να βρώ. Υπάρχει τελικά λύση και αν ναι ποιά είναι αυτή (όποιος μπορεί ας απαντήσει) (Αν μου έχει ξεφύγει κάτι από την αναζήτηση που έκανα ζητώ συγνώμη προκαταβολικά από τους moderator) για το ερώτημα μου σε αυτή την ενότητα Απ'οτι έχω διαβάσει εδώ πρέπει να αλλάξει καλώδιο, συνήθως αυτό φταίει... (μόνο το καλώδιο, όχι τον φορτιστή) Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Άλλαξε καλώδιο. Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ και μόλις άλλαξα το καλώδιο ηταν όλα φυσιολογικά. ;) Δηλαδή και το μαμισιο καλώδιο θελει αλλαγμα γιατί και εγω για να το φορτίσω απο 10 σε 100% το θελω το 3ωρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest maklovinsam Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 καλησπερα φιλοι μου,πριν λιγο εκει που μιλουσα με εναν φιλο μου,ειδα στην οθονη ενα εικονιδιο σαν μεγαφωνο που ειναι να ειναι πρασινο,δλδ ενεργοποιημενο,μηπως το πατησα καταλαθος οπως εβαλα το κινητο στο αυτι μου?ενεργοποιητε αυτοματα,γιατι δεν το ξαναειδα να ειναι ενεργο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 (edited) Καλησπέρα θελω να ρωτήσω πως μπορει να μου δείχνει κατανάλωση μπαταρίας απο την οθόνη 68% οταν η φωτεινότητα μου ειναι 45% και ο χρόνος απενεργοποιησης 30".Υπάρχει και κάτι άλλο που να μπορώ να ρυθμίσω ώστε να πέσει το ποσοστό; Edited June 23, 2013 by timkos40 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 (edited) παιδια αν μπορειτε να με βοηθησετε θα ειμαι υποχρεος.. Πριν 1,5 βδομαδα περιπου εκανα ροοτ το κινητο οπως λεει ο οδηγος του myphone αλλα απο τοτε ολες οι εφαρμογες(ακομα και το τηλεφωνο,οι ρυθμισεις,κτλ...) μετα απο λιγο μου βγαζουν force stop.Τι μπορω να κανω; Ευχαριστω πολυ Edited June 23, 2013 by D_Angelos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts