Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το ίδιο συμβαίνει και σε έμενα εδώ που μένω (επαρχία ) σε τρεις συσκευες (samsung s2 .note2 και ένα παλιότερο sony ericson).

Ενώ δείχνει ότι υπάρχει σήμα δυο γραμμές στην πραγματικότητα δεν ..... έχει κολλήσει .

Δοκίμασε και με κάρτα άλλης εταιρίας ώστε να αποκλίσεις το ενδεχόμενο να φταίει η συσκευή (κάτι το οποίο δεν νομίζω ).

μαλλον παμε ολοι για αλλαγη εταιριας παιδια.... :mad: και εγω με κοσμοτε(αν και ειναι παλια και κομμενη οποτε επιφυλασσομαι) οπως και ενα galaxy s2 με κοσμοτε και αυτο παλι το ιδιο προβλημα... η μονη λυση που βρηκα καθως και η μονη εξηγηση ειναι η αλλαγη απο τις ρυθμισεις στα δυκτια απο αυτοματο σε gsm με αυτον το τροπο τρεχει το ιντερνετ με την χαμηλωτερη ταχυτητα "G".Σε αυτη τη περιπτωση κανενα απο τα δυο κινητα δεν κολλαει και δεν χανει σημα.Θεωρητικα ειναι προβλημα της σιμ (?) λογο θερμοκρασιας(?) σε "H+" ή λογο επαρχιας(και εγω τα ιδια) αδυναμιας να αντοποκριθει η σιμ στην ταχυτητα (οποτε υψηλη θερμοκρασια?)...οπως και να εχει δεν νομιζω να ειμαστε μονο της κοσμοτε με ιδιο προβλημα και να φταιει η συσκευη...Η συσκευες ειναι και απο διαφορετικα μερη(s3 skroutzomagazo,s2 agglia O2 unlock)...καμια αλλη ιδεα???

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Στις ρυθμίσεις/εμφάνιση, δεν εχει επιλογη για ληξη χρονικού ορίου οθονης;

εχει για χρονικο οριο οθονης=ποτε να σβηνει μετα απο χρηση,το χω στα 30sec

και εχει και διαρκεια φωτισμου πληκτρων αφης,το χω στα1,5 sec,

αυτο που θελω ομως ειναι σε εισερχομενο σμς να διαρκει το αναμα της οθονης,για να προλαβω να

συρω το εικονιδιο του νεου σμσ,να το διαβασω,πριν σβησει η οθονη.....

χμμ τι χανω παιδια??:confused:

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

Όχι δεν μου είπε κάτι τέτοιο είπε για συσκευή που έχουν για επίδειξη και δεν παίρνει κλήσεις, δηλαδή μπαίνεις στο ίντερνετ, μάλλον με wifi εννοεί, κατεβάζεις παιχνίδια από το μάρκετ, σερφάρεις σε σελίδες, παίζεις παιχνίδια όλα κανονικά εκτός από το το αναγνωρίζει κάρτες σιμ και άρα να παίρνεις κλήσεις.

Οι demo συσκευές παρόλο που έχουν υποδοχή για Sim δεν την αναγνωρίζουν.

Samsung Mobiler (Greece) (2013)

Facebook Subscribe (at) facebook.com/Vgkantis

Twitter Follow (at) twitter.com/Vgkantis

Samsung Mobilers GR Fan Page Facebook (at) facebook.com/SamsungMobilers.gr

Aπορω ρε γιατι ανοιξες καινουριο θεμα ενω υπαρχουν τοσα στα οποια μπορεις να ρωτησεις? Επειδη θα κλειδωθει σιγουρα σου παραθετω ενα λινκ αν εχεις την SANDISK 64gb που εχω εγω. Διαβασε και θα καταλαβεις http://www.amazon.co.uk/gp/cdp/member-reviews/ARNEJ08YHPDSL/ref=cm_pdp_rev_title_1?ie=UTF8&sort_by=MostRecentReview#REOAFZHREATFA

Έχω την Kingston στα 32 GB class 10 και δεν ξέρω αν χάλασε μόνη της ή εξαιτίας του galaxy s3. Να πω επίσης ότι λίγο πριν είχα κάνει εγκατάσταση το cydia για android το οποίο το έκανα απεγκατάσταση γιατί δεν γνορίζω αν φταίει αυτό.

καλησπέρα σε όλους, λίγο offtopic αλλά το ψιλο καίγομαι, οπότε κάνω "κατάχρηση" της φιλοξενίας σας, όταν στο Odin κολλάει το φλασάρισμα για ώρα στο setup connection τι φταίει?

καλησπέρα σε όλους, λίγο offtopic αλλά το ψιλο καίγομαι, οπότε κάνω "κατάχρηση" της φιλοξενίας σας, όταν στο Odin κολλάει το φλασάρισμα για ώρα στο setup connection τι φταίει?

Δοκίμασε να τρέξεις το odin ως διαχειριστή . Άλλαξε θύρα usb, κανε udate(αν δεν έχεις κάνει τους drivers ,κλείσε το kies .

Samsung galaxy s21+

Καλησπέρα. Να ρωτησω κατι. Για να βγαλω ανενεργο το google now πρεπει να βγαλω ανενεργη την εφαρμογη αναζητηση google;

Καλησπερα παιδια !

στο κινητο του μου το σ3 μου εχει βγαλει αυτην την επιλογη με ενα κατεβατο ολοκληρο και απο κατω εχει την επιλογη επιβαιβεωση! (confirm) τι να κανω να το κανω επιβαιβεωση η να μην το πατησω?

:thanks:

Υπαρχει δυνατοτητα στη γκαλερι των φωτο η καπου αλλου να μου βγαζει τον παγκοσμιο χαρτη και να εχει pin με τις φωτογραφιες που εχω τραβηξει σε καθε σημειο οπως εχει και το iphone?

Υπαρχει δυνατοτητα στη γκαλερι των φωτο η καπου αλλου να μου βγαζει τον παγκοσμιο χαρτη και να εχει pin με τις φωτογραφιες που εχω τραβηξει σε καθε σημειο οπως εχει και το iphone?

Γίνεται αυτό πας γκαλερί και αντί για άλμπουμ επιλέγεις θέσεις.

Καλημερα παιδια,

Εδω και λιγες μερες εχω προβλημα με την φορτιση του κινητου,το βαζω για φορτιση στο ρευμα με μπαταρια 15% και το πρωι μετα απο 8 ωρες φορτισης ειναι στο 58%!!!!!

Φταιει η μπαταρια η ο φορτιστης?

Καλημερα παιδια,

Εδω και λιγες μερες εχω προβλημα με την φορτιση του κινητου,το βαζω για φορτιση στο ρευμα με μπαταρια 15% και το πρωι μετα απο 8 ωρες φορτισης ειναι στο 58%!!!!!

Κάνεις δεν μπορεί να σου πει με σιγουριά. Το εύκολο είναι να δοκιμάσεις με άλλο φορτιστή να δεις τι κάνει.... Όλο και κάποιος φίλος σου θα έχει παρόμοιο φορτιστή.

Γεια σας.ειμαι κατοχος ενος υπεροχου καινουργιου κοκκινου s3.εχω μια απορια.οταν συνδεετε τον φορτιστη παιζει καθολου το καλωδιο στη συνδεση με το κινητο.φορτιζει κανικοτατα απλα παιζει λιγο ευκολα.αν το κανει και σε εσας τοτε ολα κομπλε κ ειμαι ψειρας...Και κατι ακομα.θ μπω στρατο και θα το αποχωριστω για ενα μηνα.να βγαλω τη μπαταρια επειδη θα το παροπλισω η απλα βγαζω sim και το αφηνω ετσι?ευχαριστω πολυ!

Καλημερα παιδια,

Και εμενα το ιδιο μου εκανε μεχρι που αλλαξα καλωδιο και εστρωσε.

Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

καλημερα

πως μπορούμε να καθαρίσουμε τα πάντα στο κινητό και να επανέλθει ο αποθηκευτικός του χώρος στα επίπεδα που ήταν στην αρχή ;

καλημερα

πως μπορούμε να καθαρίσουμε τα πάντα στο κινητό και να επανέλθει ο αποθηκευτικός του χώρος στα επίπεδα που ήταν στην αρχή ;

Είτε απεγκαθιστώντας τηις εφαρμογές που έχεις βάλει και διαγράφοντας τους φακέλους που έχουν δημιουργήσει ,είτε κάνοντας επαναφορά εργοστασιακών σβήνοντας τα πάντα στην internal sd .

Samsung galaxy s21+

Καλησπερα παιδια !

στο κινητο του μου το σ3 μου εχει βγαλει αυτην την επιλογη με ενα κατεβατο ολοκληρο και απο κατω εχει την επιλογη επιβαιβεωση! (confirm) τι να κανω να το κανω επιβαιβεωση η να μην το πατησω?

.

:thanks:

Παιδια το s3 εχει flashplayer??To youtube μου παιζει κανονικα αλλα σε αλλα video σε διαφορα site μου λεει οτι η συσκευη μου δεν υποστηριζει flash player,missing plugins κτλ

μαλλον παμε ολοι για αλλαγη εταιριας παιδια.... :mad: και εγω με κοσμοτε(αν και ειναι παλια και κομμενη οποτε επιφυλασσομαι) οπως και ενα galaxy s2 με κοσμοτε και αυτο παλι το ιδιο προβλημα... η μονη λυση που βρηκα καθως και η μονη εξηγηση ειναι η αλλαγη απο τις ρυθμισεις στα δυκτια απο αυτοματο σε gsm με αυτον το τροπο τρεχει το ιντερνετ με την χαμηλωτερη ταχυτητα "G".Σε αυτη τη περιπτωση κανενα απο τα δυο κινητα δεν κολλαει και δεν χανει σημα.Θεωρητικα ειναι προβλημα της σιμ (?) λογο θερμοκρασιας(?) σε "H+" ή λογο επαρχιας(και εγω τα ιδια) αδυναμιας να αντοποκριθει η σιμ στην ταχυτητα (οποτε υψηλη θερμοκρασια?)...οπως και να εχει δεν νομιζω να ειμαστε μονο της κοσμοτε με ιδιο προβλημα και να φταιει η συσκευη...Η συσκευες ειναι και απο διαφορετικα μερη(s3 skroutzomagazo,s2 agglia O2 unlock)...καμια αλλη ιδεα???

Παιδιά με την τελευταία γαλλική το πρόβλημα λιθικε

Guest maklovinsam
καλησπερα φιλοι μου,οταν μπουμε στην διαχειρηση εφαρμογων κ πατησουμε ΟΛΕΣ,μπορουμε απο εκει να σταματησουμε πατωντας ΑΝΕΝΕΡΓΟ το s voice η οποια αλλη εφαρμογη δεν χρεισιμοποιουμε?η ξεκιναει ξανα οταν κανουμε restart? Edited by maklovinsam

Παιδια το s3 εχει flashplayer??To youtube μου παιζει κανονικα αλλα σε αλλα video σε διαφορα site μου λεει οτι η συσκευη μου δεν υποστηριζει flash player,missing plugins κτλ

Κατέβασε τον flash απο εδω και κανε τον εγκατάσταση ,μετά θα μπορείς να βλέπεις video .

Samsung galaxy s21+

Κατέβασε τον flash απο εδω και κανε τον εγκατάσταση ,μετά θα μπορείς να βλέπεις video .

Ο Flash player αυτος ειναι και για την 4.1.2 ;

παιδια σχετικα με την καμερα πως μπορω να δω αν φοραει της Sony H Samsung ;;

Επισης πως την κανω update ;

Ευχαριστω !