Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω κανει τα παντα με το s3 μονο μια εφαρμογη σε στυλ του zephyr του iphone δεν εχω βρει που κανεις minimize τις εφαρογες χωρις να πατάς το home καθολου.αν εχει βρει καποιος ας το γραψει:)

Αν και είμαστε εκτός θέματος ,η μόνη εφαρμογή που μοιάζει είναι το GMD GestureControl ★ root

Samsung galaxy s21+

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδια μολις πηρα το τηλ κ εχω μια ερωτηση πως μπορω να το συνδεσω ασυρματα με τον υπολογιστη ? με ποιο προγραμμα θελω να του ριξω αρχεια στην sd ασυρματα...
nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge

παιδια μολις πηρα το τηλ κ εχω μια ερωτηση πως μπορω να το συνδεσω ασυρματα με τον υπολογιστη ? με ποιο προγραμμα θελω να του ριξω αρχεια στην sd ασυρματα...

Airdroid αλλα αυτα τα συζηταμε εδω

Αν θες ΜΟΝΟ αρχεία, πολύ καλό είναι και το Wifi Explorer

If it isn't Amstrad, it isn't good enough

Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M

Επειδη ενδιαφερομαι να αγορασω τη συσκευη, θα μπορουσε καποιος να μου πει για την ενταση κλησεων μεσω ακουστικων? Το S2 ειχε bug και ηταν πολυ χαμηλη. Ισχυει το ιδιο?

Επισης καθε φορα που συνδεοταν μια κληση το ακουστικο εμπαινε τερμα. Διορθωνοταν με ενα πατημα του κουμπιου εντασης. (Μαλλον ειναι bug της Jelly Bean. Οτι τηλεφωνο εχω με JB το κανει.)

Για την καμερα τι λετε? Διαβαζω για δυο σενσορες και ιστοριες για αγριους..

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.

κομπλέ είναι η ένταση. αν δεν έχεις θέμα που τ ακουστικά είναι ψείρες είσαι εντάξει. η κάμερα πολύ καλή μπορείς να μπείς στ thread με τις φωτογραφίες από το s3 και να τσεκάρεις

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Η μια γρουσουζιά πίσω από την άλλη. Το πρώτο S3 είχε χαλασμένο Power Button, το 2ο ( 2 ημερών ) γρατσούνισα την οθόνη. Υπάρχει κάποιο screen protector που να κρύβει γρατσουνιές; :(

Σκέφτομαι και γώ πολύ να το πάρω μόλις φθηνήνει και λίγο παραπάνω άν και μεγάλο κινητό για τα γούστα μου αλλά έχω δεί κάτι συγκρίσεις της φωτογραφικής με άλλα κινητά και με περισσότερα mp και όμως τις βγάζει μου φαίνεται καλύτερες.Πολύ πιο καθαρές μου φαίνονται.

Πρέπει να χει πολύ καλό φακό πάνω.

Πως μπορω να μεταφέρω της επαφές μου την μουσικη και της φωτο +βίντεο απο το iPhone στο s3; Και υπάρχει εφαρμογή που να μην δεχομε κλήσεις απο απόρρητο και συγκεκριμένες επαφές ; Ευχαριστω ..

οσο αφορα για την καμερα μιας και ερχομαι απο Ν82 και Ν8 το S3 για μενα ειναι ολα τα λευτα. την εχω καταχαρει. και σε σχεση με το ONE X που ειχα ποιο πριν καμια σχεση. αιωνες μπροστα και σε φωτο και σε βιντεο. βεβαια στο βραδυ ειναι οκ καμια σχεση ομως με το xenon του Ν82 - Ν8 . αλλα και παλι αξιζει.... το μονο φαουλ για μενα ειναι οτι στην μεταφορα εικονων - βιντεο απο φακελο σε φακελο το one x δεν προλαβενες να δεις την μπαρα ενω στο s3 μου θυμιζει το s plus που εχω [ μονοπυρινο ].

και μια ερωτηση καθε φορα που ανοιγω τον κιν πρεπει να επιλεξω ποιο gαllery και ποιο player θελω να παιζει.... πως μπορω να το κανω να μην χανει την ρυθμιση αυτη...?

ευχαριστω

Htc One X

Samsung Galaxy S 3

Samsung Galaxy S plus

redmi note 3 pro

redmi note 5 pro

Πως μπορω να μεταφέρω της επαφές μου την μουσικη και της φωτο +βίντεο απο το iPhone στο s3; Και υπάρχει εφαρμογή που να μην δεχομε κλήσεις απο απόρρητο και συγκεκριμένες επαφές ; Ευχαριστω ..

θυμάμαι ότι όταν το είχα κάνει από το 3g μου είχα περάσει τις επαφές στο outlook των windows και μετά το συγχρόνισα μέσω του kies στο s3. τις φωτό και τα vid δεν τα σώζει σε κάποιο φάκελο το itunes? αν τον βρείς απλά κάνεις drag 'n' drop τα αρχεία όπου θες μέσα στο s3.

Βαλε την εφαρμογη kies στον υπολογιστη, συνδεσε το s3, αν εχεις κρατησει backup απο το iphone στο pc θα στο βρει αυτοματα.. θα πας στην επιλογη που εχει για να κανεις επαναφορα δεδομενων απο αλλη συσκευη, θα πατησεις apple, θα σου βρει αυτα που εχεις μεσα κ επιλεγεις τι θελεις να περασεις... οσων αφορα το δευτερο ερωτημα σου, δοκιμασε την εφαρμογη extreme call blocker απο το store.. θα σε καλυψει πληρως

Guest maklovinsam
καλησπερα,εχω την εξης ερωτηση,μερικες φορες οταν μιλαω στο κινητο,οχι παντα, ακουω την φωνη μου στο ακουστικο,σαν να επιστρεφει,τι ακριβως παιζει?γνωριζετε?

καλησπερα,εχω την εξης ερωτηση,μερικες φορες οταν μιλαω στο κινητο,οχι παντα, ακουω την φωνη μου στο ακουστικο,σαν να επιστρεφει,τι ακριβως παιζει?γνωριζετε?

Εχω το ιδιο θεμα...

Εχω το ιδιο θεμα...

απο το δίκτυο ειναι παιδια αυτα δεν φταίνε οι συσκευές.

Γιαννης

Βαλε την εφαρμογη kies στον υπολογιστη, συνδεσε το s3, αν εχεις κρατησει backup απο το iphone στο pc θα στο βρει αυτοματα.. θα πας στην επιλογη που εχει για να κανεις επαναφορα δεδομενων απο αλλη συσκευη, θα πατησεις apple, θα σου βρει αυτα που εχεις μεσα κ επιλεγεις τι θελεις να περασεις... οσων αφορα το δευτερο ερωτημα σου, δοκιμασε την εφαρμογη extreme call blocker απο το store.. θα σε καλυψει πληρως

Σ ευχαριστω παρα πολυ φίλε θα προσπαθήσω να το κάνω αν δεν τα καταφέρω θα σε ξαναεονοχλησω

Την εφαρμογή αυτή που θα την βρω για να την βάλω στον υπολογιστή ;;

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Ασυρματα μπορεις να το συνδεσεις με το kies...

Την εφαρμογή αυτή που θα την βρω για να την βάλω στον υπολογιστή ;

από εδώ θα το κατεβάσεις

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Ασυρματα μπορεις να το συνδεσεις με το kies...

Η ακόμα καλύτερα μέσω του lan του router σου. Με κάποιον καλό file explorer όπως τον ΕS.

καλησπερα συνδεω τωρα το καλωδιο του usb του s3 με το pc μου και δεν μου εμφανιζει τα video πουθενα μονο τις φωτο μου...ξερει κανεις γιατι το κανει αυτο?

Η ακόμα καλύτερα μέσω του lan του router σου. Με κάποιον καλό file explorer όπως τον ΕS.

Μπορείς με βοηθήσεις λίγο με αυτό, γιατί προσπαθω να συνδεθώ ασύρματα με το pc και δεν τα έχω καταφέρει ακόμα...

Μπορείς με βοηθήσεις λίγο με αυτό, γιατί προσπαθω να συνδεθώ ασύρματα με το pc και δεν τα έχω καταφέρει ακόμα...

θα πρέπει την πρώτα φορά που θα συνδεθείς να δώσεις το όνομα του υπολογιστή σου και το password που δίνεις όταν μπαίνεις στο ξεκίνημα.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Καλησπερα.. αγορασα προσφατα το δικο μου S3 και παρατηρησα κατι.... η ραμ ειναι μονιμως φορτωμενη στα 88+ %... τι παιζει??? τι πρεπει να κανω??? μου εχει παντα ανοιχτες εφαρμογες τυπου Gmail Google+ και κατι τετοια....που εγω δεν εχω καν gmail και τα αλλα ξερω γω :p

ευχαριστω πολυ εκ των προταιρων...