m7ixalis Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Εχω κανει τα παντα με το s3 μονο μια εφαρμογη σε στυλ του zephyr του iphone δεν εχω βρει που κανεις minimize τις εφαρογες χωρις να πατάς το home καθολου.αν εχει βρει καποιος ας το γραψει:) Αν και είμαστε εκτός θέματος ,η μόνη εφαρμογή που μοιάζει είναι το GMD GestureControl ★ root Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 παιδια μολις πηρα το τηλ κ εχω μια ερωτηση πως μπορω να το συνδεσω ασυρματα με τον υπολογιστη ? με ποιο προγραμμα θελω να του ριξω αρχεια στην sd ασυρματα... Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 παιδια μολις πηρα το τηλ κ εχω μια ερωτηση πως μπορω να το συνδεσω ασυρματα με τον υπολογιστη ? με ποιο προγραμμα θελω να του ριξω αρχεια στην sd ασυρματα... Airdroid αλλα αυτα τα συζηταμε εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 παιδια μολις πηρα το τηλ κ εχω μια ερωτηση πως μπορω να το συνδεσω ασυρματα με τον υπολογιστη ? με ποιο προγραμμα θελω να του ριξω αρχεια στην sd ασυρματα... Αν θες ΜΟΝΟ αρχεία, πολύ καλό είναι και το Wifi Explorer Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CKB Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Επειδη ενδιαφερομαι να αγορασω τη συσκευη, θα μπορουσε καποιος να μου πει για την ενταση κλησεων μεσω ακουστικων? Το S2 ειχε bug και ηταν πολυ χαμηλη. Ισχυει το ιδιο? Επισης καθε φορα που συνδεοταν μια κληση το ακουστικο εμπαινε τερμα. Διορθωνοταν με ενα πατημα του κουμπιου εντασης. (Μαλλον ειναι bug της Jelly Bean. Οτι τηλεφωνο εχω με JB το κανει.) Για την καμερα τι λετε? Διαβαζω για δυο σενσορες και ιστοριες για αγριους.. Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 κομπλέ είναι η ένταση. αν δεν έχεις θέμα που τ ακουστικά είναι ψείρες είσαι εντάξει. η κάμερα πολύ καλή μπορείς να μπείς στ thread με τις φωτογραφίες από το s3 και να τσεκάρεις Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
torter10 Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Η μια γρουσουζιά πίσω από την άλλη. Το πρώτο S3 είχε χαλασμένο Power Button, το 2ο ( 2 ημερών ) γρατσούνισα την οθόνη. Υπάρχει κάποιο screen protector που να κρύβει γρατσουνιές; :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drummer9n Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Σκέφτομαι και γώ πολύ να το πάρω μόλις φθηνήνει και λίγο παραπάνω άν και μεγάλο κινητό για τα γούστα μου αλλά έχω δεί κάτι συγκρίσεις της φωτογραφικής με άλλα κινητά και με περισσότερα mp και όμως τις βγάζει μου φαίνεται καλύτερες.Πολύ πιο καθαρές μου φαίνονται. Πρέπει να χει πολύ καλό φακό πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Πως μπορω να μεταφέρω της επαφές μου την μουσικη και της φωτο +βίντεο απο το iPhone στο s3; Και υπάρχει εφαρμογή που να μην δεχομε κλήσεις απο απόρρητο και συγκεκριμένες επαφές ; Ευχαριστω .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskopa Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 οσο αφορα για την καμερα μιας και ερχομαι απο Ν82 και Ν8 το S3 για μενα ειναι ολα τα λευτα. την εχω καταχαρει. και σε σχεση με το ONE X που ειχα ποιο πριν καμια σχεση. αιωνες μπροστα και σε φωτο και σε βιντεο. βεβαια στο βραδυ ειναι οκ καμια σχεση ομως με το xenon του Ν82 - Ν8 . αλλα και παλι αξιζει.... το μονο φαουλ για μενα ειναι οτι στην μεταφορα εικονων - βιντεο απο φακελο σε φακελο το one x δεν προλαβενες να δεις την μπαρα ενω στο s3 μου θυμιζει το s plus που εχω [ μονοπυρινο ]. και μια ερωτηση καθε φορα που ανοιγω τον κιν πρεπει να επιλεξω ποιο gαllery και ποιο player θελω να παιζει.... πως μπορω να το κανω να μην χανει την ρυθμιση αυτη...? ευχαριστω Παράθεση Htc One X Samsung Galaxy S 3 Samsung Galaxy S plus redmi note 3 pro redmi note 5 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robostavros Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Πως μπορω να μεταφέρω της επαφές μου την μουσικη και της φωτο +βίντεο απο το iPhone στο s3; Και υπάρχει εφαρμογή που να μην δεχομε κλήσεις απο απόρρητο και συγκεκριμένες επαφές ; Ευχαριστω .. θυμάμαι ότι όταν το είχα κάνει από το 3g μου είχα περάσει τις επαφές στο outlook των windows και μετά το συγχρόνισα μέσω του kies στο s3. τις φωτό και τα vid δεν τα σώζει σε κάποιο φάκελο το itunes? αν τον βρείς απλά κάνεις drag 'n' drop τα αρχεία όπου θες μέσα στο s3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Πως μπορω να μεταφέρω της επαφές μου την μουσικη και της φωτο +βίντεο απο το iPhone στο s3; Και υπάρχει εφαρμογή που να μην δεχομε κλήσεις απο απόρρητο και συγκεκριμένες επαφές ; Ευχαριστω .. Βαλε την εφαρμογη kies στον υπολογιστη, συνδεσε το s3, αν εχεις κρατησει backup απο το iphone στο pc θα στο βρει αυτοματα.. θα πας στην επιλογη που εχει για να κανεις επαναφορα δεδομενων απο αλλη συσκευη, θα πατησεις apple, θα σου βρει αυτα που εχεις μεσα κ επιλεγεις τι θελεις να περασεις... οσων αφορα το δευτερο ερωτημα σου, δοκιμασε την εφαρμογη extreme call blocker απο το store.. θα σε καλυψει πληρως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest maklovinsam Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 καλησπερα,εχω την εξης ερωτηση,μερικες φορες οταν μιλαω στο κινητο,οχι παντα, ακουω την φωνη μου στο ακουστικο,σαν να επιστρεφει,τι ακριβως παιζει?γνωριζετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simaras Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 καλησπερα,εχω την εξης ερωτηση,μερικες φορες οταν μιλαω στο κινητο,οχι παντα, ακουω την φωνη μου στο ακουστικο,σαν να επιστρεφει,τι ακριβως παιζει?γνωριζετε? Εχω το ιδιο θεμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 καλησπερα,εχω την εξης ερωτηση,μερικες φορες οταν μιλαω στο κινητο,οχι παντα, ακουω την φωνη μου στο ακουστικο,σαν να επιστρεφει,τι ακριβως παιζει?γνωριζετε? Εχω το ιδιο θεμα... απο το δίκτυο ειναι παιδια αυτα δεν φταίνε οι συσκευές. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 (edited) Βαλε την εφαρμογη kies στον υπολογιστη, συνδεσε το s3, αν εχεις κρατησει backup απο το iphone στο pc θα στο βρει αυτοματα.. θα πας στην επιλογη που εχει για να κανεις επαναφορα δεδομενων απο αλλη συσκευη, θα πατησεις apple, θα σου βρει αυτα που εχεις μεσα κ επιλεγεις τι θελεις να περασεις... οσων αφορα το δευτερο ερωτημα σου, δοκιμασε την εφαρμογη extreme call blocker απο το store.. θα σε καλυψει πληρως Σ ευχαριστω παρα πολυ φίλε θα προσπαθήσω να το κάνω αν δεν τα καταφέρω θα σε ξαναεονοχλησω Την εφαρμογή αυτή που θα την βρω για να την βάλω στον υπολογιστή ;; Edited April 20, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest maklovinsam Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 απο το δίκτυο ειναι παιδια αυτα δεν φταίνε οι συσκευές. οποτε δεν εχει προβλημα η συσκευη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RENESISS Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 παιδια μολις πηρα το τηλ κ εχω μια ερωτηση πως μπορω να το συνδεσω ασυρματα με τον υπολογιστη ? με ποιο προγραμμα θελω να του ριξω αρχεια στην sd ασυρματα... Ασυρματα μπορεις να το συνδεσεις με το kies... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Την εφαρμογή αυτή που θα την βρω για να την βάλω στον υπολογιστή ; από εδώ θα το κατεβάσεις Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Ασυρματα μπορεις να το συνδεσεις με το kies... Η ακόμα καλύτερα μέσω του lan του router σου. Με κάποιον καλό file explorer όπως τον ΕS. Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HBK_R21 Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 καλησπερα συνδεω τωρα το καλωδιο του usb του s3 με το pc μου και δεν μου εμφανιζει τα video πουθενα μονο τις φωτο μου...ξερει κανεις γιατι το κανει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisk75 Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Η ακόμα καλύτερα μέσω του lan του router σου. Με κάποιον καλό file explorer όπως τον ΕS. Μπορείς με βοηθήσεις λίγο με αυτό, γιατί προσπαθω να συνδεθώ ασύρματα με το pc και δεν τα έχω καταφέρει ακόμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Μπορείς με βοηθήσεις λίγο με αυτό, γιατί προσπαθω να συνδεθώ ασύρματα με το pc και δεν τα έχω καταφέρει ακόμα... θα πρέπει την πρώτα φορά που θα συνδεθείς να δώσεις το όνομα του υπολογιστή σου και το password που δίνεις όταν μπαίνεις στο ξεκίνημα. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manos94 Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Καλησπερα.. αγορασα προσφατα το δικο μου S3 και παρατηρησα κατι.... η ραμ ειναι μονιμως φορτωμενη στα 88+ %... τι παιζει??? τι πρεπει να κανω??? μου εχει παντα ανοιχτες εφαρμογες τυπου Gmail Google+ και κατι τετοια....που εγω δεν εχω καν gmail και τα αλλα ξερω γω :p ευχαριστω πολυ εκ των προταιρων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Καταρχην, να μην ανοιγεις νεο θεμα για καθε σου απορια ;) Για τη ραμ, επισης τιποτα. Ετσι δουλευει το linux Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts