Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μετά από ένα μήνα ταλαιπωρία με το άθλιο σέρβις της εταιρείας αυτής (τα κεντρικά) το κινητό επέστρεψε με αλλαγμένη πλακέτα και εντός της εγγύησης. Απλά να αναφέρω ότι το κινητό το επέστρεψαν με την αιτιολογία ότι ήταν ροοτ. Και κατόπιν ελέγχου ήταν ολοφάνερο ότι το κινητό ήταν εργοστασιακό και τελικά χάθηκε ένας μήνας με τις αστείες τους δικαιολογίες.

Samsung OEM 32GB micro SD- SDHC Class 10 UHS-1, τέτοια κάρτα έχει βάλει κανείς. Δουλεύει κανονικά?

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Καλημερα μηπως γνωριζει κανεις πως μπορει καποιος να κανει downgrade στην καμερα του s3 περασα το firmware upgrade ZDFI02 και παρατηρω οτι εχει χασει λιγο σε ευκρινεια και θα ηθελα να επαναφερω το προηγουμενο firmware το οποιο δεν ξερω και ποιο ειναι!!!

Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας!!!

Καλησπέρα!Μολις σήμερα αγόρασα το s3 και εχω την πρώτη μου απορία!Δεν εχει δόνηση όταν ερχεται μηνυμα,ενω στην κληση δουλευει κανονικα!Επισης και η δόνηση των πληκτρων δουλευουν και μόνο το μηνυμα δεν δουλευει.Στις ρυθμισεις ηχου ειναι τικαρισμενα ο ηχος και η δόνηση.Τι είναι αυτό ξέρει κανείς;

Ευχαριστω!

Edited by therion1985
Aντώνης

Γειά κι απο εμένα στη μεγάλη παρέα του s3. Έχω λίγο πολύ καταλήξει στην αγορά του s3 απο σκρουτζομάγαζο(361€) και θα ήθελα για όποιον έχει διάθεση να μου απαντησει σε μερικές ερωτήσεις για το s3 μιας και οι σελίδες που έχουν προηγηθεί είναι πάρα πολλές για να τις διαβάσω όλες. Αυτή τη στιγμή έχω το ΝΟΚΙΑ Ν8 και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, αλλά οι ανάγκες μου έχουν πλεον διαφοροποιηθεί και γι αυτό οδηγούμε στο s3. Με το Ν8 είχα μια πολύ καλή κάμερα, δωρεάν gps και καλη μπαταρία. Τώρα λόγο δουλειάς θα ήθελα μεγαλύτερη οθόνη και γρήγορο ιντερνετ πράγμα που δεν εχει το Ν8. Παρόλα αυτά, είναι πολύ σημαντικό να έχει καλη κάμερα, ικανοποιητικη αυτονομία στην μπαταρία και δωρεάν gps όπωσ το Ν8 που έχει ενσωματωμένους χάρτες.

Οι ερωτήσεις που έχω να κάνω είναι οι εξής (και σύμφωνα πάντα με την τελευταία αναβάθμιση):

1. Πως βλέπετε την κάμερα του σε φωτογραφία και βίντεο;Το Ν8 όταν το πήρα ήταν ένας απο τους κυριότερους λόγους για την κάμερα του. Το προσεγγίζει καθόλου σαν κάμερα; Έχει υποστεί βελτιώσεις;

• Η μπαταρία του κρατάει 24ωρο με wifi, 3g, emails ανοικτά, notifications, 30' σερφαρισμα και 30' ομιλία
;

• Η οθόνη του με πολύ ήλιο είναι ευανάγνωστη; Σε κάποια συγκριτικά μεταξύ κινητών(διαγιφισμοι) είδα κάποια παράπονα για την οθονη σε εξωτερικές συνθήκες πλήρους φωτισμού(Δεν εβλεπαν τι γράφει η οθόνη).

• Το gps είναι δωρεάν ή χρειάζεται τους χάρτες της google και κατα συνέπεια internet; Πόσο καλό έιναι κατά την άποψη σας;θα ήθελα κατι σε δωρεαν.

• Τέλος, η μετάβαση μου απο Ν8 σε S3 θα είναι ιδανική για το internet και την ταχύτητα που δεν έχει το Ν8(μέρα με τη νύχτα). Αυτό το κινητό θα ήθελα να το κρατήσω αρκετό καιρό και με τη χρήση που θα του κάνω θα είναι ιδανικό σαν δύναμη και ταχύτητα.(Θεωρείτε πως το Samsung Galaxy S III I9305 16GB LTE(Να έχει διαφορα στην μπαταρία με το κανονικό;) με τη 2 g ram θα κράταγε περισσότερο στο χρόνο αν υποθέσουμε πως οι επόμενες αναβαθμίσεις θα είναι πιο απαιτητικές(Αν και είναι δύσκολη αγορά μιας και έχει 430€);

Αυτά τα λίγα..Όποιος έχει διάθεση και χρόνο ας βοηθήσει,ευχαριστώ,,

και κάτι τελευταίο...στα 361€ που έχει τώρα στο σκρουτζ η τιμή, λογικά θα είναι παραεισαγωγής,..Θα έχω κάποιο προβλημα αν είναι παραεισαγωγής; Κοιταζω να το παρω απο birdphone..

Edited by LELELO

σε μενα ενας φιλος μου που ειχε προβλημα με τν φορτιστη πηρε τηλ την σαμσουνγκ και του ειπαν να παραδωσει μονο τον φορτιστη σε ενα καταστημα κοντα στο σπιτι του και μετα απο λιγες μερες αψου κοιταξαν τον παλιο φορτιστη του εδωσαν καινουργιο τλκ

ο φιλος μου το εχει αγορασει απο birdphone. στην σαμσουνγκ που πηρε του ειπαν σε δυο τρεια σημεια κοντα στο σπιτι τ π μπορει να παει να αφησει τον φορτιστη.σε αυτο το "μαγαζι" απ εξω απ οτι μ ειπε εγραφε servise mobile ( samsung sony motorolla κλπ)

Edited by alexandrosgou

Γειά κι απο εμένα στη μεγάλη παρέα του s3.

.....

1. H κάμερα είναι πολύ καλή, με τα δικά μου γούστα πάντα. Δεν είχα πρόβλημα ούτε σε χαμηλό φωτισμό ούτε σε κανονικές συνθήκες. Είναι γρήγορη και το βίντεο καλό. Παρ'όλα αυτά, αυτό δε σημαίνει ότι θα ικανοποιήσει τους φοβερά απαιτητικούς. Αν και είμαι της άποψης ότι ένα κινητό δεν αντικαθιστά μια καλή κάμερα, η Νόκια είχε πάντα καλύτερες φωτογραφικές και φακούς από τους άλλους. Και το Lumia 920 το τρώει το S3, για άλλη μια φορά. Αλλά εσύ συγκρίνεις με το N8 που είναι παλιότερο, και δεν ξέρω να σου πω αν θα το βρεις παρόμοιο ή καλύτερο. Στη θέση σου θα πήγαινα στο μαγαζί να παίξω λίγο πριν το πάρω, πάρε και το N8 μαζί και δες τη διαφορά... ό,τι και να σου πουν τρίτοι δεν είναι αρκετό.

2. Πάλι για μένα, είναι μια χαρά. Αλλά ζω Αγγλία ;)

3. Δεν υπάρχει δωρεάν εφαρμογή GPS όπως το Nokia maps, αλλά φυσικά υπάρχουν καλύτερες εφαρμογές (επί πληρωμή), που δε χρειάζονται internet όταν εγκατασταθούν.

4. Το internet του N8 δεν το δοκίμασα ποτέ οπότε δε μπορώ να απαντήσω. Και πάλι, δεν καταλαβαίνω πώς μπορείς (όχι μόνο εσύ, να μην παρεξηγούμαι, αλλά το βλέπω πολύ συχνά) να σκέφτεσαι να δώσεις τόσα λεφτά χωρίς να πιάσεις τη συσκευή στα χέρια σου να παίξεις κανένα δεκάλεπτο και να δεις... όσο για το LTE, η διαφορά στην τιμή που βρίσκεις δεν το δικαιολογεί (άποψή μου).

Και όσο για το εισαγωγής, δε θα έχεις πρόβλημα αρκεί να είναι από χώρα της Ε.Ε.

- Alex

Για την κάμερα απλά να πω στον φίλο που ρωτά ότι είναι πάρα πολύ καλή και μεταξύ των κορυφαίων πλέον (μετά από τις αναβαθμίσεις που έγιναν) αλλά του N8 δεν πρέπει να την φθάνει σε ποιότητα... Η διαφορά φυσικά φαίνεται σε υπολογιστή, στην οθόνη του S3 ίσως σου φανούν και καλύτερες λόγω οθόνης και χρωμάτων. Τώρα για την θέαση στον ηλιο, ναι υπάρχει θέμα όταν είσαι κάτω από το έντονο φως του καλοκαιριού και θα πρέπει να δεις πόσο χρήση κάνεις κάτω από αυτές τις συνθήκες. Εγώ πχ δεν έχω θέμα, κάποιος που θέλει να χαζεύει στην παραλία κάτω από ήλιο θα τον ενοχλήσει.. Πάντως όπως έχω ξαναγράψει στις τιμές που το βρίσκεις πλέον είναι το απόλυτο value for money :)

Samsung OEM 32GB micro SD- SDHC Class 10 UHS-1, τέτοια κάρτα έχει βάλει κανείς. Δουλεύει κανονικά?

32gb class 10 samsung εχω εγω. δεν ξερω αν ειναι UHS-1. Δουλευει κανονικα.

Καλησπέρα!Μολις σήμερα αγόρασα το s3 και εχω την πρώτη μου απορία!Δεν εχει δόνηση όταν ερχεται μηνυμα,ενω στην κληση δουλευει κανονικα!Επισης και η δόνηση των πληκτρων δουλευουν και μόνο το μηνυμα δεν δουλευει.Στις ρυθμισεις ηχου ειναι τικαρισμενα ο ηχος και η δόνηση.Τι είναι αυτό ξέρει κανείς;

Ευχαριστω!

Πας μηνυματα...αριστερο πληκτρο-ρυθμισεις-ρυθμισεις ειδοποιησης και εκει λεει να εχει δονηση ή οχι.....;)

Καλημέρα στην παρέα, προχθές μου ήρθε μια αναβάθμηση στο κινητό μου περίπου στα 55 και κάτι mb, έγινε κανονικά δεν άλλαξε κάτι απλός παρατήρησα μια καινούργια εφαρμογή που εγκαταστάθηκε και λέγετε "Μουσική play". Την άνοιξα και κάνει οτι ακριβώς κάνει και music player του κινητού!!! Ξέρει κανείς κάτι άλλο να μας πεί? Ευχαριστώ!!!

Καλημέρα στην παρέα, προχθές μου ήρθε μια αναβάθμηση στο κινητό μου περίπου στα 55 και κάτι mb, έγινε κανονικά δεν άλλαξε κάτι απλός παρατήρησα μια καινούργια εφαρμογή που εγκαταστάθηκε και λέγετε "Μουσική play". Την άνοιξα και κάνει οτι ακριβώς κάνει και music player του κινητού!!! Ξέρει κανείς κάτι άλλο να μας πεί? Ευχαριστώ!!!

Και η καμερα εχει μια διαφορα .αν κρατησεις πατημενο το κουμπι που βγαζει φωτο βγαζει καταριπας:)

Γιαννης

νομίζω το έκανε και παλιά αυτό το κατα ριπάς η κάμερα,παίζει όμως να έχουν φτιάξει και καμιά καινούργια δυνατότητα, γιατί δεν πολυασχολούμε. είδα που έλεγε κατά τη διάρκεια της αναβάθμισης ότι ουσιαστικά βελτιστοποιούνται οι εφαρμογές που έχει. Το flipboard πχ μου συνδέεται και με fb - twitter τώρα, ενώ παλιά κάπου κόλλαγε. μόνο σε γερμανικά τηλ. έχει έρθει? παίζει να δούμε από κάπου τι βελτιώσεις έχουν γίνει?

Και η καμερα εχει μια διαφορα .αν κρατησεις πατημενο το κουμπι που βγαζει φωτο βγαζει καταριπας:)

Αυτό μου το έκανε και παλιά

Καλησπερα εχω μια απορια .θελω να ακουσω ραδιοφωνο απο την συσκευη αλλα απο τα ηχεία της συσκευης και οχι απο ακουστικα .το αποτελεσμα ειναι οτι ο ηχος τον ηχείων ακομη και στην φουλ ενταση δεν ειναι ικανοποιητικα καθως ειμαι οδηγος και λογο του θορυβου δςν ακουω τιποτα .υπαρχει κάποιος τροπος ειτε μέσω της συσκευης ειτε μεσω καποιας εφαρμογης να αυξηθει η ενταση των ηχειων του τηλεφωνου για να ακουω ραδιο ?
Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Καλησπερα εχω μια απορια .θελω να ακουσω ραδιοφωνο απο την συσκευη αλλα απο τα ηχεία της συσκευης και οχι απο ακουστικα .το αποτελεσμα ειναι οτι ο ηχος τον ηχείων ακομη και στην φουλ ενταση δεν ειναι ικανοποιητικα καθως ειμαι οδηγος και λογο του θορυβου δςν ακουω τιποτα .υπαρχει κάποιος τροπος ειτε μέσω της συσκευης ειτε μεσω καποιας εφαρμογης να αυξηθει η ενταση των ηχειων του τηλεφωνου για να ακουω ραδιο ?

δες εδώ.. Το έχω δοκιμάσει και είναι αισθητή η διαφορά.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Καλησπέρα σε όλους. Έχω ένα GS3 με custom rom..Θέλω να το επαναφέρω σε μανίσια 4.1.2

Πως θα ξέρω ποιο firmware θα κατεβάσω? Αν σας βοηθάει, σας δίνω τα παρακάτω στοιχεία:

AP: I9300XXEMA2

CP:I9300DXELK1

CSC:I9300OZSEMA1

Καλησπέρα σε όλους. Έχω ένα GS3 με custom rom..Θέλω να το επαναφέρω σε μανίσια 4.1.2

Πως θα ξέρω ποιο firmware θα κατεβάσω? Αν σας βοηθάει, σας δίνω τα παρακάτω στοιχεία:

AP: I9300XXEMA2

CP:I9300DXELK1

CSC:I9300OZSEMA1

Διάβασε το FAQ.

- Alex

Καλη η ιδεα σου φικε μου αλλα δεν ειμαι ρουτ καμια αλλη ιδεα χωρις ρουτ για την ενταση του ραδιοφωνου που περιγραφο παραπανω ?
Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Εχω κανει τα παντα με το s3 μονο μια εφαρμογη σε στυλ του zephyr του iphone δεν εχω βρει που κανεις minimize τις εφαρογες χωρις να πατάς το home καθολου.αν εχει βρει καποιος ας το γραψει:)
Γιαννης

Mια σημαντικη παρατηρηση, απο το review του S4 στο gsmarena:

"The endurance during video playback and web browsing has been improved only a little, but the stand-by has taken a substantial step forward. This is understandable as when the chipset has nothing to do and the screen is off, that extra juice really counts."

Που σημαινει οτι το προβλημα της αναμονης διορθωνεται. Και για τη διορθωση αυτη ειναι υπευθυνο το λειτουργικο ή το chipset που χρησιμοποιειται στο S4. Δηλαδη το θεμα του S3 με την αναμονη ή θα λυθει στην επομενη αναβαθμιση σε 4.2 ή ο Exynos λειτουργει ετσι κι αυτο δεν αλλαζει με τιποτα, πραγμα βλακωδες.