Alexskyspirit Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 και κατι αλλο ρε παιδες σορρυ που σας επρηξα.με την επαναφορα εργοστασιακων μενω στην ιδια εκδοση android Που ειμαι ετσι;δεν θα με επαναφερει σε αυτη που πηρα το κινητο; Παράθεση Not everyone understands house music..it's a spiritual thing..a body thing..a soul thing.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisk75 Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Μονο οταν συνδεθεις με τα δεδομενα της εταιριας σου εμφανιζεται... Οποτε κλεισε το wifi και ανοιξε τα δεδομενα για να το δεις... Αυτό ήξερα και εγώ και το έκανα, αλλά μου έβγαλε ένα σύμβολο (H) και τότε μπορούσα να συνδεθώ και στο internet. Mιλάμε τελικά για το ίδιο πράγμα ή πρέπει να βλέπω το σύμβολο του 3g οπωσδήποτε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbos0013 Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Καλησπέρα σε όλους. Μια ερώτηση θέλω να κάνω. Γίνεται να αλλάζω τραγούδια ή σταθμούς από τα ακουστικά? προσπαθώ να το κάνω αλλά δεν γίνεται. Τι κάνω λάθος? Να σημειώσω πως είμαι root με 4.1.2 JB και τα ακουστικά είναι μαμά. Ευχαριστώ για οποιαδήποτε βοήθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 και κατι αλλο ρε παιδες σορρυ που σας επρηξα.με την επαναφορα εργοστασιακων μενω στην ιδια εκδοση android Που ειμαι ετσι;δεν θα με επαναφερει σε αυτη που πηρα το κινητο; Οχι δεν σου αλλάζει εκδοση. Backup & Restore σε Android συσκευές Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisk75 Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Τι να σου πω.. Εμένα την πρωτη φορά που συνδέθηκα από το s3 μου τα εδωσε ολα τα Gb έτσι απλά. Τελικά κάνοντας και το 5ο βήμα (μοίρασμα φακέλου με φίλο) πήρα και εγώ τα 50 gb:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Αυτό ήξερα και εγώ και το έκανα, αλλά μου έβγαλε ένα σύμβολο (H) και τότε μπορούσα να συνδεθώ και στο internet. Mιλάμε τελικά για το ίδιο πράγμα ή πρέπει να βλέπω το σύμβολο του 3g οπωσδήποτε??? To H είναι καλύτερο και γρηγορότερο από το 3G. Καλά είσαι. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikast Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 (edited) Παιδιά με την τελευταία αναβάθμιση διαπίστωσα ενα πρόβλημα με την εμπρός κάμερα. .... Τα προβάλλει αναποδα σαν σε καθρέφτη... Δες το σε ενα ρολοι η στις σελιδες ενος βιβλίου Edited February 12, 2013 by fikast Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pascal1281 Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Παιδια να την κανω την αναβαθμιση που ηρθε με τα 22mb η θα ειναι καμια πατατια και θα μας χαλασει το κινητο? Παράθεση HTC HD2 (best of the best) HTC EVO 3D SAMSUNG GALAXY S3/ S4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Παιδια να την κανω την αναβαθμιση που ηρθε με τα 22mb η θα ειναι καμια πατατια και θα μας χαλασει το κινητο? Εσυ εχε καλου κακου μαζι σου ενα πυροσβαστηρα μη σου καει το κινητο........... :lol: Δεν εχει προβλημα, κανε κανονικα.... Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_21k Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Ficast εμενα δεν εχει προβλημα εκανα την αναβαθμιση κ ολα καλα. Δν κανεις ενα reset? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj_Foris Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Έκανα το κινητό μου root, και μετά σέρνονταν... Είναι φυσιολογικό αυτό???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Έκανα το κινητό μου root, και μετά σέρνονταν... Είναι φυσιολογικό αυτό???? Οχι δεν ειναι... Οχι οτι μετα το ροοτ θα παει σφαιρα, αλλα επρεπε να ειναι οπως πριν... Εγω θα ελεγα να κανεις ενα factory reset, και μια και εκανες ροοτ κανε και ενα backup τις εφαρμογες σου με το titanium.. Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 υπαρχει στην καμερα επιλογη να εμφανιζεται ημερομηνια οταν τραβαμε καποια φωτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Καλησπέρα σε όλους. Μια ερώτηση θέλω να κάνω. Γίνεται να αλλάζω τραγούδια ή σταθμούς από τα ακουστικά? προσπαθώ να το κάνω αλλά δεν γίνεται. Τι κάνω λάθος? Να σημειώσω πως είμαι root με 4.1.2 JB και τα ακουστικά είναι μαμά. Ευχαριστώ για οποιαδήποτε βοήθεια! Διπλο κλικ στην αυξηση ηχου των ακουστικων,σε παει στο επομενο τραγουδι....με τη μειωση ηχου σε παει στο προηγουμενο... Στο ραδιο δεν το εχω δοκιμασει και δεν τα εχω μαζι μου τα ακουστικα για να σου πω...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipapado27 Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 καλημερα..ηθελα να ρωτησω πως μπορω να μεταφερω στην εξωτερικη καρτα μου απο την εσωτερικη του τηλεφωνου που εχω εφαρμογες που μεταφερονται?...οταν ειχα το γαλαξια 2 γινοταν ευκολα με το apptosd2 και παρομοιες εφαρμογες αλλα στον γαλαξια 3 δεν μπορω να βρω μια εφαρμογη που να το κανει..δεν θελω ομως να κανω root.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 καλημερα..ηθελα να ρωτησω πως μπορω να μεταφερω στην εξωτερικη καρτα μου απο την εσωτερικη του τηλεφωνου που εχω εφαρμογες που μεταφερονται?...οταν ειχα το γαλαξια 2 γινοταν ευκολα με το apptosd2 και παρομοιες εφαρμογες αλλα στον γαλαξια 3 δεν μπορω να βρω μια εφαρμογη που να το κανει..δεν θελω ομως να κανω root.. νομιζω οτι δεν γινεται αν δεν κανεις root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng76 Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 (edited) Ficast εμενα δεν εχει προβλημα εκανα την αναβαθμιση κ ολα καλα. Δν κανεις ενα reset? Καλημέρα, Και εγω βλέπω το mirroring με την μπροστινή κάμερα (όπως ο φίλος ο Ficast αν κατάλαβα καλά). Οταν ανοιγω την κάμερα φαίνεται κανονικά. Εφόσον βγαλω την φωτο, την δείχνει με mirror (το λεγόμενο 'flip'). - Είναι νορμάλ αυτό? Μόνο στην μπροστινή το κάνει... Μέχρι στιγμής αυτο που κάνω είναι να βάλω την επιλογή 'Save as flipped' και μου την βγάζει κανονικά αν και πιστέυω δεν θα έπρεπε να να 'αναγκάζομαι' να το κάνω αυτο. Ξέρετε μια μονιμη λήση? Μήπως περνόντας την κάμερα firmware που αναφερετε σε κάποια post/threads εδω στο φορουμ κάνει κάτι? μήπως πρεπει να περάσουμε πάλι την αναβάθμηση (4.1.2)? Α, και ναι... έκανα factory reset πριν και μετά την αναβάθμηση... Edited February 13, 2013 by ng76 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 καλημερα..ηθελα να ρωτησω πως μπορω να μεταφερω στην εξωτερικη καρτα μου απο την εσωτερικη του τηλεφωνου που εχω εφαρμογες που μεταφερονται?...οταν ειχα το γαλαξια 2 γινοταν ευκολα με το apptosd2 και παρομοιες εφαρμογες αλλα στον γαλαξια 3 δεν μπορω να βρω μια εφαρμογη που να το κανει..δεν θελω ομως να κανω root.. Χωρίς root δεν γίνεται . Διάβασε το FAQ Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikast Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Καλημέρα, Και εγω βλέπω το mirroring με την μπροστινή κάμερα (όπως ο φίλος ο Ficast αν κατάλαβα καλά). Οταν ανοιγω την κάμερα φαίνεται κανονικά. Εφόσον βγαλω την φωτο, την δείχνει με mirror (το λεγόμενο 'flip'). - Είναι νορμάλ αυτό? Μόνο στην μπροστινή το κάνει... Μέχρι στιγμής αυτο που κάνω είναι να βάλω την επιλογή 'Save as flipped' και μου την βγάζει κανονικά αν και πιστέυω δεν θα έπρεπε να να 'αναγκάζομαι' να το κάνω αυτο. Ξέρετε μια μονιμη λήση? Μήπως περνόντας την κάμερα firmware που αναφερετε σε κάποια post/threads εδω στο φορουμ κάνει κάτι? μήπως πρεπει να περάσουμε πάλι την αναβάθμηση (4.1.2)? Α, και ναι... έκανα factory reset πριν και μετά την αναβάθμηση... Κάντε το εξής πείραμα.. Κρατήστε στην αριστερή πλευρά του κάδρου ενα μπουκάλι εμφιαλωμένου νερού ας πούμε, και στα δεξιά τον εαυτό σας. Τα γράμματα εμφανίζονται ανάποδα. Τραβήξτε την φωτογραφία.. Τώρα το μπουκάλι βρίσκετε δεξιά, και η φάτσα σας αριστερά και τα γράμματα στο μπουκάλι εμφανίζονται κανονικά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 γινετε στην εφαρμογη mtorrent τα αρχεια που κατεβαζω να πηγενουν κατευθειαν στην καρταexsd? Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng76 Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 (edited) Κάντε το εξής πείραμα.. Κρατήστε στην αριστερή πλευρά του κάδρου ενα μπουκάλι εμφιαλωμένου νερού ας πούμε, και στα δεξιά τον εαυτό σας. Τα γράμματα εμφανίζονται ανάποδα. Τραβήξτε την φωτογραφία.. Τώρα το μπουκάλι βρίσκετε δεξιά, και η φάτσα σας αριστερά και τα γράμματα στο μπουκάλι εμφανίζονται κανονικά.. Καλησπερα και ευχαριστω για την απαντηση. Λοιπον: 1ο. Δοκίμασα το πείραμα, και η τελική εικόνα είναι σωστη, αν και πριν βγάλω την φωτο είναι mirrored... όπως το περιγράφεις. Φανταζομαι αυτο γίνετε για να μπορεί κάποιος να (σε) δει καλά σε video call (skype για παράδειγμα). Σωστά? 2ο. Πέρασα από κατάστημα και δοκίμασα και σε άλλα S3 (κανονικό, μίνι, α ναι και Note2...), και είναι το ίδιο σε όλα (εννωείτε έχουν την JB)... άρα καταλαβαίνω ότι όλα νορμάλ... Edited February 13, 2013 by ng76 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikast Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Καλησπερα και ευχαριστω για την απαντηση. Λοιπον: 1ο. Δοκίμασα το πείραμα, και η τελική εικόνα είναι σωστη, αν και πριν βγάλω την φωτο είναι mirrored... όπως το περιγράφεις. Φανταζομαι αυτο γίνετε για να μπορεί κάποιος να (σε) δει καλά σε video call (skype για παράδειγμα). Σωστά? 2ο. Πέρασα από κατάστημα και δοκίμασα και σε άλλα S3 (κανονικό, μίνι, α ναι και Note2...), και είναι το ίδιο σε όλα (εννωείτε έχουν την JB)... άρα καταλαβαίνω ότι όλα νορμάλ... Ναι έτσι δουλευει. Το δοκιμααα πριν λιγο σε ενα Νοκια και ενα iphone 4.. Kανει ακριβώς το ιδιο. Τζάμπα γεμίσαμε με ανούσια post το forum Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pascal1281 Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 (edited) Εσυ εχε καλου κακου μαζι σου ενα πυροσβαστηρα μη σου καει το κινητο........... :lol: Δεν εχει προβλημα, κανε κανονικα.... Τελικα δεν εκανε μπαμ ... Την εκανα και δεν εχουμε κανενα κολλημα μεχρι στιγμης και εχω την εντυπωση οτι ανοιγει λιγο πιο γρηγορα ο dialer.. Edit: δεν ανοιγει πιο γρηγορα.τα ιδια χαλια Edited February 13, 2013 by pascal1281 Παράθεση HTC HD2 (best of the best) HTC EVO 3D SAMSUNG GALAXY S3/ S4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosaero Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Καλησπερα...εχει δοκιμασει κανεις την Γαλλικη xxema2 ?θελω να την περασω αλλα δεν ξερω αν εχει Ελληνικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Καλησπερα...εχει δοκιμασει κανεις την Γαλλικη xxema2 ?θελω να την περασω αλλα δεν ξερω αν εχει Ελληνικα... Όλες έχουν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts