Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

και κατι αλλο ρε παιδες σορρυ που σας επρηξα.με την επαναφορα εργοστασιακων μενω στην ιδια εκδοση android Που ειμαι ετσι;δεν θα με επαναφερει σε αυτη που πηρα το κινητο;
Not everyone understands house music..it's a spiritual thing..a body thing..a soul thing..

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μονο οταν συνδεθεις με τα δεδομενα της εταιριας σου εμφανιζεται...

Οποτε κλεισε το wifi και ανοιξε τα δεδομενα για να το δεις...

Αυτό ήξερα και εγώ και το έκανα, αλλά μου έβγαλε ένα σύμβολο (H) και τότε μπορούσα να συνδεθώ και στο internet.

Mιλάμε τελικά για το ίδιο πράγμα ή πρέπει να βλέπω το σύμβολο του 3g οπωσδήποτε???

Καλησπέρα σε όλους.

Μια ερώτηση θέλω να κάνω. Γίνεται να αλλάζω τραγούδια ή σταθμούς από τα ακουστικά?

προσπαθώ να το κάνω αλλά δεν γίνεται. Τι κάνω λάθος?

Να σημειώσω πως είμαι root με 4.1.2 JB και τα ακουστικά είναι μαμά.

Ευχαριστώ για οποιαδήποτε βοήθεια!

και κατι αλλο ρε παιδες σορρυ που σας επρηξα.με την επαναφορα εργοστασιακων μενω στην ιδια εκδοση android Που ειμαι ετσι;δεν θα με επαναφερει σε αυτη που πηρα το κινητο;

Οχι δεν σου αλλάζει εκδοση.

Backup & Restore σε Android συσκευές

Samsung galaxy s21+

Τι να σου πω.. Εμένα την πρωτη φορά που συνδέθηκα από το s3 μου τα εδωσε ολα τα Gb έτσι απλά.

Τελικά κάνοντας και το 5ο βήμα (μοίρασμα φακέλου με φίλο) πήρα και εγώ τα 50 gb:)

Αυτό ήξερα και εγώ και το έκανα, αλλά μου έβγαλε ένα σύμβολο (H) και τότε μπορούσα να συνδεθώ και στο internet.

Mιλάμε τελικά για το ίδιο πράγμα ή πρέπει να βλέπω το σύμβολο του 3g οπωσδήποτε???

To H είναι καλύτερο και γρηγορότερο από το 3G. Καλά είσαι.

- Alex

Παιδιά με την τελευταία αναβάθμιση διαπίστωσα ενα πρόβλημα με την εμπρός κάμερα. ....

Τα προβάλλει αναποδα σαν σε καθρέφτη... Δες το σε ενα ρολοι η στις σελιδες ενος βιβλίου

Edited by fikast

Παιδια να την κανω την αναβαθμιση που ηρθε με τα 22mb η θα ειναι καμια πατατια και θα μας χαλασει το κινητο?

HTC HD2 (best of the best)

HTC EVO 3D

SAMSUNG GALAXY S3/ S4

Παιδια να την κανω την αναβαθμιση που ηρθε με τα 22mb η θα ειναι καμια πατατια και θα μας χαλασει το κινητο?

Εσυ εχε καλου κακου μαζι σου ενα πυροσβαστηρα μη σου καει το κινητο........... :lol:

Δεν εχει προβλημα, κανε κανονικα....

Έκανα το κινητό μου root, και μετά σέρνονταν...

Είναι φυσιολογικό αυτό????

Οχι δεν ειναι...

Οχι οτι μετα το ροοτ θα παει σφαιρα, αλλα επρεπε να ειναι οπως πριν...

Εγω θα ελεγα να κανεις ενα factory reset, και μια και εκανες ροοτ κανε και ενα backup τις εφαρμογες σου με το titanium..

Καλησπέρα σε όλους.

Μια ερώτηση θέλω να κάνω. Γίνεται να αλλάζω τραγούδια ή σταθμούς από τα ακουστικά?

προσπαθώ να το κάνω αλλά δεν γίνεται. Τι κάνω λάθος?

Να σημειώσω πως είμαι root με 4.1.2 JB και τα ακουστικά είναι μαμά.

Ευχαριστώ για οποιαδήποτε βοήθεια!

Διπλο κλικ στην αυξηση ηχου των ακουστικων,σε παει στο επομενο τραγουδι....με τη μειωση ηχου σε παει στο προηγουμενο...

Στο ραδιο δεν το εχω δοκιμασει και δεν τα εχω μαζι μου τα ακουστικα για να σου πω......

καλημερα..ηθελα να ρωτησω πως μπορω να μεταφερω στην εξωτερικη καρτα μου απο την εσωτερικη του τηλεφωνου που εχω εφαρμογες που μεταφερονται?...οταν ειχα το γαλαξια 2 γινοταν ευκολα με το apptosd2 και παρομοιες εφαρμογες αλλα στον γαλαξια 3 δεν μπορω να βρω μια εφαρμογη που να το κανει..δεν θελω ομως να κανω root..

καλημερα..ηθελα να ρωτησω πως μπορω να μεταφερω στην εξωτερικη καρτα μου απο την εσωτερικη του τηλεφωνου που εχω εφαρμογες που μεταφερονται?...οταν ειχα το γαλαξια 2 γινοταν ευκολα με το apptosd2 και παρομοιες εφαρμογες αλλα στον γαλαξια 3 δεν μπορω να βρω μια εφαρμογη που να το κανει..δεν θελω ομως να κανω root..

νομιζω οτι δεν γινεται αν δεν κανεις root.

Ficast εμενα δεν εχει προβλημα εκανα την αναβαθμιση κ ολα καλα. Δν κανεις ενα reset?

Καλημέρα,

Και εγω βλέπω το mirroring με την μπροστινή κάμερα (όπως ο φίλος ο Ficast αν κατάλαβα καλά). Οταν ανοιγω την κάμερα φαίνεται κανονικά. Εφόσον βγαλω την φωτο, την δείχνει με mirror (το λεγόμενο 'flip').

- Είναι νορμάλ αυτό? Μόνο στην μπροστινή το κάνει...

Μέχρι στιγμής αυτο που κάνω είναι να βάλω την επιλογή 'Save as flipped' και μου την βγάζει κανονικά αν και πιστέυω δεν θα έπρεπε να να 'αναγκάζομαι' να το κάνω αυτο.

Ξέρετε μια μονιμη λήση? Μήπως περνόντας την κάμερα firmware που αναφερετε σε κάποια post/threads εδω στο φορουμ κάνει κάτι? μήπως πρεπει να περάσουμε πάλι την αναβάθμηση (4.1.2)?

Α, και ναι... έκανα factory reset πριν και μετά την αναβάθμηση...

Edited by ng76

Χωρίς root δεν γίνεται .

Διάβασε το FAQ

Samsung galaxy s21+

Καλημέρα,

Και εγω βλέπω το mirroring με την μπροστινή κάμερα (όπως ο φίλος ο Ficast αν κατάλαβα καλά). Οταν ανοιγω την κάμερα φαίνεται κανονικά. Εφόσον βγαλω την φωτο, την δείχνει με mirror (το λεγόμενο 'flip').

- Είναι νορμάλ αυτό? Μόνο στην μπροστινή το κάνει...

Μέχρι στιγμής αυτο που κάνω είναι να βάλω την επιλογή 'Save as flipped' και μου την βγάζει κανονικά αν και πιστέυω δεν θα έπρεπε να να 'αναγκάζομαι' να το κάνω αυτο.

Ξέρετε μια μονιμη λήση? Μήπως περνόντας την κάμερα firmware που αναφερετε σε κάποια post/threads εδω στο φορουμ κάνει κάτι? μήπως πρεπει να περάσουμε πάλι την αναβάθμηση (4.1.2)?

Α, και ναι... έκανα factory reset πριν και μετά την αναβάθμηση...

Κάντε το εξής πείραμα.. Κρατήστε στην αριστερή πλευρά του κάδρου ενα μπουκάλι εμφιαλωμένου νερού ας πούμε, και στα δεξιά τον εαυτό σας.

Τα γράμματα εμφανίζονται ανάποδα.

Τραβήξτε την φωτογραφία.. Τώρα το μπουκάλι βρίσκετε δεξιά, και η φάτσα σας αριστερά και τα γράμματα στο μπουκάλι εμφανίζονται κανονικά..

γινετε στην εφαρμογη mtorrent τα αρχεια που κατεβαζω να πηγενουν κατευθειαν στην καρταexsd?
Γιαννης

Κάντε το εξής πείραμα.. Κρατήστε στην αριστερή πλευρά του κάδρου ενα μπουκάλι εμφιαλωμένου νερού ας πούμε, και στα δεξιά τον εαυτό σας.

Τα γράμματα εμφανίζονται ανάποδα.

Τραβήξτε την φωτογραφία.. Τώρα το μπουκάλι βρίσκετε δεξιά, και η φάτσα σας αριστερά και τα γράμματα στο μπουκάλι εμφανίζονται κανονικά..

Καλησπερα και ευχαριστω για την απαντηση. Λοιπον:

1ο. Δοκίμασα το πείραμα, και η τελική εικόνα είναι σωστη, αν και πριν βγάλω την φωτο είναι mirrored... όπως το περιγράφεις. Φανταζομαι αυτο γίνετε για να μπορεί κάποιος να (σε) δει καλά σε video call (skype για παράδειγμα). Σωστά?

2ο. Πέρασα από κατάστημα και δοκίμασα και σε άλλα S3 (κανονικό, μίνι, α ναι και Note2...), και είναι το ίδιο σε όλα (εννωείτε έχουν την JB)... άρα καταλαβαίνω ότι όλα νορμάλ...

Edited by ng76

Καλησπερα και ευχαριστω για την απαντηση. Λοιπον:

1ο. Δοκίμασα το πείραμα, και η τελική εικόνα είναι σωστη, αν και πριν βγάλω την φωτο είναι mirrored... όπως το περιγράφεις. Φανταζομαι αυτο γίνετε για να μπορεί κάποιος να (σε) δει καλά σε video call (skype για παράδειγμα). Σωστά?

2ο. Πέρασα από κατάστημα και δοκίμασα και σε άλλα S3 (κανονικό, μίνι, α ναι και Note2...), και είναι το ίδιο σε όλα (εννωείτε έχουν την JB)... άρα καταλαβαίνω ότι όλα νορμάλ...

Ναι έτσι δουλευει. Το δοκιμααα πριν λιγο σε ενα Νοκια και ενα iphone 4.. Kανει ακριβώς το ιδιο. Τζάμπα γεμίσαμε με ανούσια post το forum

Εσυ εχε καλου κακου μαζι σου ενα πυροσβαστηρα μη σου καει το κινητο........... :lol:

Δεν εχει προβλημα, κανε κανονικα....

Τελικα δεν εκανε μπαμ ...

Την εκανα και δεν εχουμε κανενα κολλημα μεχρι στιγμης και εχω την εντυπωση οτι ανοιγει λιγο πιο γρηγορα ο dialer..

Edit: δεν ανοιγει πιο γρηγορα.τα ιδια χαλια

Edited by pascal1281

HTC HD2 (best of the best)

HTC EVO 3D

SAMSUNG GALAXY S3/ S4

Καλησπερα...εχει δοκιμασει κανεις την Γαλλικη xxema2 ?θελω να την περασω αλλα δεν ξερω αν εχει Ελληνικα...

Καλησπερα...εχει δοκιμασει κανεις την Γαλλικη xxema2 ?θελω να την περασω αλλα δεν ξερω αν εχει Ελληνικα...

Όλες έχουν.