QQTilt Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 ειχαμε κανενα νεο για την επισημη αναβαθμιση σε 4.1.2 την κατεβασε καποιος ? Δεν υπάρχει επίσημη ελληνική ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Εξήγηστε μου λίγο αυτο. Με φρενάρει πολυ! http://www.goodbyte.gr/phones/samsung-galaxy-s-iii-failing-after-150-200-dayes-3344/ Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Εμένα έχει ξεπεράσει τις 210 μέρες και είναι απροβλημάτιστο λειρουργικά. Είναι λίγο ψίρες στους xda μπορεί να συνέβει σε κάνα δύο συσκευές αλλά δε νομίζω να είναι ο κανόνας.Όπως κ να έχεις 210 μέρες είναι κάτι περισσότερο από 6 μήνες,οπότε καλύπτει η εγγύηση και είσαι safe.Δε βλέπω λόγο να φρενάρεις :) Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 (edited) την κατεβασα εγω μεσω kies αλλα το τηλεφωνο ειναι γερμανικο Edited December 21, 2012 by mpacardi Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 την κατεβασα εγω μεσω kies αλα το τηλεφωνο ειναι γερμανικο Για Γερμανία έχουν βγει και η η κανονική και αυτή της Ο2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx_570 Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Εξήγηστε μου λίγο αυτο. Με φρενάρει πολυ! http://www.goodbyte.gr/phones/samsung-galaxy-s-iii-failing-after-150-200-dayes-3344/ Ημερομηνια αγορας 7/6 με αρκετα φλασαρισματα κλπ κλπ και ειναι απροβληματιστο. Πιστευω οτι το παραπανω ειναι απλα μια γενικευση μεμονωμενων περιστατικων (ισως και καποια κακη παρτιδα). Σε καθε περιπτωση αν το κινητο σου προωριζεται για ευρωπη καλυπτεσαι απο την εγγυηση οπως αναφερει και το παραπανω λινκ :) Παράθεση Αλέξανδρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zapee995 Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Πουλάει ενας φίλος μου το s3 του οποίου η συσκευασία γράφει nfc. Απ'όσο ξέρω το κοινό s3 δεν εχει nfc, σωστά; κατά συνέπεια, θα είναι και αυτό με υποστήριξη 4g; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Nfc εχει το S3.Προφανως το LTE θα λες εσυ το οποιο δεν το εχει(το i9300). Το εχει ομως το i9305. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zapee995 Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Ωραίος!! Δεν το ήξερα αυτό για το nfc. Απλά το έδινε σε καλή τιμή και ψαρωσα. Thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Nfc εχει το S3.Προφανως το LTE θα λες εσυ το οποιο δεν το εχει(το i9300). Το εχει ομως το i9305. Ωραίος!! Δεν το ήξερα αυτό για το nfc. Απλά το έδινε σε καλή τιμή και ψαρωσα. Thanks! To απλό SIII (i9300) έχει nfc. Το ξέρω γιατί το δουλεύω! Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 ειχαμε κανενα νεο για την επισημη αναβαθμιση σε 4.1.2 την κατεβασε καποιος ? την κατεβασα εγω μεσω kies αλλα το τηλεφωνο ειναι γερμανικο Μετα απο κανα 2 reset και επανεγκατασταση του kies απο το απογευμα εχω και εγω την 4.1.2 και ειμαι αγγλικο το κινητο!!Reset και στησημο ξανα ... Αλλα αξιζει τον κοπο ειναι πολυ καλη!!!! ;) ;) ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 σχετικα με αυτο http://www.goodbyte.gr/phones/samsung-galaxy-s-iii-failing-after-150-200-dayes-3344/ αναφερεται πουθενα οτι ισχυει για ολες της συσκευες η ειναι καποια παρτιδα συγκεκριμενων μοντελων ? μηπως θα πρεπει να ανοιξει ξεχοριστο topic για αυτο το προβλημα ? Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 σχετικα με αυτο http://www.goodbyte.gr/phones/samsung-galaxy-s-iii-failing-after-150-200-dayes-3344/ αναφερεται πουθενα οτι ισχυει για ολες της συσκευες η ειναι καποια παρτιδα συγκεκριμενων μοντελων ? μηπως θα πρεπει να ανοιξει ξεχοριστο topic για αυτο το προβλημα ? αυτα ειναι μ.......ες δεν υπαρχει περιπτωση να εχει κανει κατι τετοιο η samsung.....βλεπε galaxy s 2 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexskyspirit Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Καλημερα παιδια.ξερει κανεις προελευση οταν ο σειριακος ξεκιναει απο RF?το εκανα μεσω Kies αλλα πρεπει αποτι διαβασα και ειδα στην πραξη να παω στο επομενο βημα κ να επαναφερω εργοστασιακες κ δεν την παλευω προς το παρον μιας κ δεν εχει βγει αναβαθμιση.εχω την 4.1.1 οπως το πηρα.κανονικα με ενα μικρο βιβλιαρακι μεσα που εχει οδηγιες σε 10 γλωσσες κ μαζι κ τα ελληνικα.το αγορασα απο Mobile hellas. Παράθεση Not everyone understands house music..it's a spiritual thing..a body thing..a soul thing.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 σχετικα με αυτο http://www.goodbyte.gr/phones/samsung-galaxy-s-iii-failing-after-150-200-dayes-3344/ αναφερεται πουθενα οτι ισχυει για ολες της συσκευες η ειναι καποια παρτιδα συγκεκριμενων μοντελων ? μηπως θα πρεπει να ανοιξει ξεχοριστο topic για αυτο το προβλημα ? Στο myphone.gr παντως δεν εχει γραφτει ουτε ενα τετοιο προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 (edited) σχετικα με αυτο http://www.goodbyte.gr/phones/samsung-galaxy-s-iii-failing-after-150-200-dayes-3344/ αναφερεται πουθενα οτι ισχυει για ολες της συσκευες η ειναι καποια παρτιδα συγκεκριμενων μοντελων ? μηπως θα πρεπει να ανοιξει ξεχοριστο topic για αυτο το προβλημα ? Ναι θα ανοίξουμε ένα θέμα και θα έχουμε αντίστροφη μέτρηση για το τέλος του κινητού μας που είναι και επίκαιρο με το τέλος του κόσμου τώρα. Σύμφωνα με την προφητεία του goodbyte.gr μου απομένουν ακόμα 19 μερες για το τέλος του κινητού μου. Edited December 22, 2012 by dimkit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpanos Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Χθες ημουν σε μια παιδικη θεατρικη παρασταση και εβγαζα βιντεο και φωτογραφιες. Καποια στιγμη πατησα να ανοιξει η εφαρμογη της καμερας και το κινητο εδιχνε μια πρασινη εικονα με μαυρες γραμμες να παιζουν μεσα... πατησα το home button και το κινητο εμεινε με μαυρη οθονη και αρχισε να χτυπαει η δονηση. Μετα απο αυτο οτι και να εκανα δεν ξεκολαγε. Οποτε το βγαλσιμο της μπαταριας ηταν μονοδρομος. Εχει παθει κανενας κατι αντιστοιχο; ειμαι με jb oficcial. Παράθεση mpanos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Ναι θα ανοίξουμε ένα θέμα και θα έχουμε αντίστροφη μέτρηση για το τέλος του κινητού μας που είναι και επίκαιρο με το τέλος του κόσμου τώρα. Σύμφωνα με την προφητεία του goodbyte.gr μου απομένουν ακόμα 19 μερες για το τέλος του κινητού μου. Κάτι πρέπει να πήγε στραβά, γιατί έχω ξεπεράσει τις 200 μέρες και δεν έχει χαλάσει ακόμα....Μήπως έχω ...ελαττωματικό κομμάτι :lol::p Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakiss Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Καλημέρα σε όλους! υπάρχει κάποια καλή εφαρμογή για gestures όπως ήταν το zephyr στο iphone (αν τυχόν το έχει δουλέψει κανείς).. ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Παιδιά μπορώ να το φορτίζω με τον φορτιστή του nexus 7 που ειναι 2Α ;;;;; Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Καλημέρα σε όλους! υπάρχει κάποια καλή εφαρμογή για gestures όπως ήταν το zephyr στο iphone (αν τυχόν το έχει δουλέψει κανείς).. ? Για δες αυτήν http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1535740 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netblaster Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Παιδιά μπορώ να το φορτίζω με τον φορτιστή του nexus 7 που ειναι 2Α ;;;;; Καλό είναι να το φορτίζεις με φορτιστές έως 1Α. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 παιδια καλημερα..... παρακαλω δως τε μου μια απαντηση γιατι θα τρελλαθω. εχω 2 μερες τωρα το τηλ και μπορω να πω οτι ειναι πολυ καλο, αλλα παρατηρησα κατι στην εξωτερικη εμφανιση που θελω να μου πειτε και εσεις αν ειναι ετσι και σε εσας. αν κοιταξουμε το τηλ απο τα πλαγια (την λεπτη επιφανεια που εχει) και το γυρισουμε γυρω γυρω στο δικο μου στην τεσσερις γωνιες φαινεται μια γραμμη σαν να ειναι κομμενο και ενωμενο το πλαστικο που ειναι νικελ η μαυρο κτλ αναλογα με το χρωμα. ειναι ετσι κατασκευαστικα η εγω ειμαι γκαντεμης παρακαλω ας μου πει καποιος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 (edited) Καλημερα.Υπαρχει κανενα αρχειο που να κραταει το Ιστορικο της φορτισης της μπαταριας;Και αν υπαρχει μπορω να το σβησω η θα παθει κατι η συσκευη; Δε μπορείς αν δεν είσαι root. Προσθέτεις μόνο αυτές που έχει εγκρίνει η Samsung. Αν κανω ροοτ πως προσθετω εφαρμογες το εχει δοκιμασει κανεις; Edited December 22, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 αν κοιταξουμε το τηλ απο τα πλαγια (την λεπτη επιφανεια που εχει) και το γυρισουμε γυρω γυρω στο δικο μου στην τεσσερις γωνιες φαινεται μια γραμμη σαν να ειναι κομμενο και ενωμενο το πλαστικο που ειναι νικελ η μαυρο κτλ αναλογα με το χρωμα. ειναι ετσι κατασκευαστικα η εγω ειμαι γκαντεμης παρακαλω ας μου πει καποιος. Έτσι είναι όλα, μην αγχώνεσαι. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts