Xperiakias Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Καλησπερα, μια ερωτηση θελω να κανω..τα μαγαζια που το εχουν περιπου 450 ευρω, δηλαδη τα φθηνοτερα πως ειμαστε σιγουροι οτι ειναι ελληνικα τηλεφωνα? ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 δεν ειναι ελληνικης εισαγωγης το ιδιο εχω και εγω εχουν ομως ελληνικη γλωσα και μενου Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Καλησπερα, μια ερωτηση θελω να κανω..τα μαγαζια που το εχουν περιπου 450 ευρω, δηλαδη τα φθηνοτερα πως ειμαστε σιγουροι οτι ειναι ελληνικα τηλεφωνα? ευχαριστω. Δεν είμαστε !! Συνήθως αυτά δεν είναι Ελληνικά . Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι ορισμένοι έχετε κολλήσει στο αν είναι Ελληνικό ή όχι ...τα έχουμε πει πολλές φορές δεν έχουν διαφορά . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 ετσι ακριβως ειναι οπως το λες Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 καλησπερα. βγηκε η αναβαθμιση για το τηλ μου.. αν την κανω μεσω kies θα χασω τπτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 και για εμενα βγηκε αλλα δεν μπορω να την κανω μου λεει οτι γινεται με σειρα προτεραιοτητας απο τον διακομιστη Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 καλησπερα. βγηκε η αναβαθμιση για το τηλ μου.. αν την κανω μεσω kies θα χασω τπτ? Όχι. Αλλά συνιστώ factory reset ούτως ή άλλως. και για εμενα βγηκε αλλα δεν μπορω να την κανω μου λεει οτι γινεται με σειρα προτεραιοτητας απο τον διακομιστη Δεν μπορούν να αφήσουν όλους με ΟΤΑ να το κάνουν όποτε θέλουν γιατί θα πέσουν οι servers τους. Αν θέλεις κάντο μέσω PC όπως η Μαρία από πάνω. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 ουτε εκει μπορω Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 help παιδια καποια απαντηση... πως μπορω να βλεπω τα site σε html5 ?????? Κατέβασε τον firefox broswer και το Firefox HTML5 Supported . Δεν το έχω δοκιμάσει και δεν ξέρω αν θα δουλέψει . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DMSDMS Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Καλησπέρα σας έχω το ελληνικό το 3αρι του οτε και δεν είμαι root δεν έχω τίποτα πειραγμένο πάνω έχω κάνει κανονικά την αναβάθμιση στην 4.1.1 και ενώ όλα καλά ξαφνικά στη δημιουργία σμσ η τελεία δεν πατιέται καθόλου παρά μονάχα αν πατήσω να μπει στα σύμβολα και αν απενεργοποιήσω το τ9 έχω ενεργοποίηση της επιλογές προγραμματιστή για να δω αν αναγνωρίζει τα ίχνη στην οθόνη και τ βλέπει κανονικά μήπως μπορείτε ν μου πείτε τη να κάνω ? σκεφτόμουν να κανει εγκατάσταση εκ νέου την 4.1.1 αλλά θέλει να σβήσει ολα μου τα δεδομένα και δεν θέλω αν μπορείτε πες τε μου τι μπορώ να κάνω Ευχαριστώ .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros112 Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Καλησπερα!θα ηθελα τη βοηθεια σασ!δε ξερω αν βαζω σωστα το post!εχω προβλημα με το samsung apps.μου βγαζει οτι εχω μια διαθεσιμη ενημερωση αλλα μολισ συνδεομαι συνεχιζει να το γραφει αλλα δε εμφανιζει καποια ενημερωση.κ το εικονιδιο τησ ενημερωσης δε φευγει. επισησ οταν πηγαινω στο playstore κ βρισκω το samsung apps μου γραφει επανω οτι : η συσκευη σασ δεν ειναι συμβατη με αυτην την εκδοση (του samsung apps) . τι συμβαινει? μηπωσ ξερει κανεισ να βοηθησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Επειδή έχει αναφερθεί από αρκετούς ότι έχει αλλοιωθεί το μεταλλικό περίβλημα (εμένα είχε γίνει χάλια αν και σε θήκη από την πρώτη μέρα χρήσης του) το πήγα σήμερα στην αντιπροσωπεία και προχώρησαν σε αντικατάσταση ολόκληρης της οθόνης. Δεν ξέρω αν είναι κανόνας η αντικατάσταση αλλά αξίζει μια ερώτηση ειδικά αν έχει γίνει τελείως χάλια όπως το δικό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Καλησπερα!θα ηθελα τη βοηθεια σασ!δε ξερω αν βαζω σωστα το post!εχω προβλημα με το samsung apps.μου βγαζει οτι εχω μια διαθεσιμη ενημερωση αλλα μολισ συνδεομαι συνεχιζει να το γραφει αλλα δε εμφανιζει καποια ενημερωση.κ το εικονιδιο τησ ενημερωσης δε φευγει. επισησ οταν πηγαινω στο playstore κ βρισκω το samsung apps μου γραφει επανω οτι : η συσκευη σασ δεν ειναι συμβατη με αυτην την εκδοση (του samsung apps) . τι συμβαινει? μηπωσ ξερει κανεισ να βοηθησει? Πήγαινε ρυθμίσεις > διαχείριση εφαρμογών >όλα> βρες το samsung apps και κανε μια εκκαθάριση δεδομένων ,μήπως και φύγει το εικονίδιο ενημερώσεις . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 καμια εμπειρια για αδυναμο σημα που περιγραφω μερικα ποστ πιο πανω εχουμε.?? Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros112 Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 το εκανα αλλα δε φευγει! τι στο καλο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 το εκανα αλλα δε φευγει! τι στο καλο.. Δεν ξέρω τι γίνεται :confused: Καν του και ένα reboot μπας και ..... Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 καλησπερα. βγηκε η αναβαθμιση για το τηλ μου.. αν την κανω μεσω kies θα χασω τπτ? Όχι. Αλλά συνιστώ factory reset ούτως ή άλλως. Δεν μπορούν να αφήσουν όλους με ΟΤΑ να το κάνουν όποτε θέλουν γιατί θα πέσουν οι servers τους. Αν θέλεις κάντο μέσω PC όπως η Μαρία από πάνω. Καλησπερα σε ολους!!Μου την εβγαλε και εμενα ειναι η : PDA:LL4 / PHONE:LL4 / CSC:LL4 (BTU) :w00t::yahoo: Αυτο που θελω να μαθω μιας και προσφατα βαλαμε την 4.1.1 τωρα που παει σε 4.1.2 θελει και εκει ξανα factory reset πριν το αναβαθμισουμε και μια αφου γινει η αναβαθμιση??? Το ρωταω γιατι το τηλ ειναι καινουργιο 1 μηνος και δεν του εχω παρα πολλα μεσα αλλα για να γινει ποιο σωστη δουλεια θελει factory reset παντα σε οποιαδηποτε αναβαθμιση και στησημο ξανα η δεν χρειαζεται παντα??? Φιλε Tyxerakias η οποιος αλλος ξερει παρακαλω πολυ ας μας βοηθησει..!!! ;) ;) ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros112 Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Δεν ξέρω τι γίνεται :confused: Καν του και ένα reboot μπας και ..... επανεκκινηση εννοεισ? αν ναι το εκανα.. να παω να το πεταξω μηπως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Καλησπερα σε ολους!!Μου την εβγαλε και εμενα ειναι η : PDA:LL4 / PHONE:LL4 / CSC:LL4 (BTU) :w00t::yahoo: Αυτο που θελω να μαθω μιας και προσφατα βαλαμε την 4.1.1 τωρα που παει σε 4.1.2 θελει και εκει ξανα factory reset πριν το αναβαθμισουμε και μια αφου γινει η αναβαθμιση??? Το ρωταω γιατι το τηλ ειναι καινουργιο 1 μηνος και δεν του εχω παρα πολλα μεσα αλλα για να γινει ποιο σωστη δουλεια θελει factory reset παντα σε οποιαδηποτε αναβαθμιση και στησημο ξανα η δεν χρειαζεται παντα??? Φιλε Tyxerakias η οποιος αλλος ξερει παρακαλω πολυ ας μας βοηθησει..!!! ;) ;) ;) Σε μια αναβάθμιση καλό είναι να κάνουμε factory reset ώστε να αποφευχθούν τυχόν προβλήματα που θα προκύψουν . Τώρα αν θα κάνεις factory πριν ή μετά την αναβάθμιση δεν νομίζω οτι εχει και μεγάλη διάφορα . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Καλησπερα!θα ηθελα τη βοηθεια σασ!δε ξερω αν βαζω σωστα το post!εχω προβλημα με το samsung apps.μου βγαζει οτι εχω μια διαθεσιμη ενημερωση αλλα μολισ συνδεομαι συνεχιζει να το γραφει αλλα δε εμφανιζει καποια ενημερωση.κ το εικονιδιο τησ ενημερωσης δε φευγει. επισησ οταν πηγαινω στο playstore κ βρισκω το samsung apps μου γραφει επανω οτι : η συσκευη σασ δεν ειναι συμβατη με αυτην την εκδοση (του samsung apps) . τι συμβαινει? μηπωσ ξερει κανεισ να βοηθησει? Nαι είναι τραγικά προβληματικό το Samsung apps. Περίμενε λίγο καιρό και θα φύγει μόνο του. Μου'χει τύχει και μένα. Είναι κάποια εφαρμογή που κρύβεται χωρίς λόγο. Πολλές φορές το All share, άλλες κάποιο hub... δυστυχώς η ίδια ομάδα που φτιάχνει το Kies φτιάχνει κι αυτό μάλλον. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetra1982 Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Παιδιά μια ερωτήση. Εχω μόνιμα disable το google play books επειδή δεν υποστηρίζεται εδω. Επειδή μέσα Γενάρη θα πάω Αγγλία και θα βάλω Aγγλική sim στο S3 αν το ενεργοποιήσω και κατεβάσω ebooks οταν γυρίσω θα είναι διαθέσιμα που θα βάλω πάλι την ελληνική sim; Παράθεση Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_1983 Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Παιδια γνωριζει κανεις οταν ερχονται MMS που αποθηκευονται οι φωτογραφιες Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Παιδια γνωριζει κανεις οταν ερχονται MMS που αποθηκευονται οι φωτογραφιες Ευχαριστω! Δεν είναι στην gallery ?? παιδια καλησπερα.... μια ερωτηση το πηρα σημερα απο birdphone και ειναι Ellhniko. αυτο που με παραξενευει ειναι οτι η συσκευη δεν γραφει προελευση αλλα μονο made in SAMSUNG. ενως φιλου μου ελεγε made in England. ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ? Διάβασε το FAQ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=343110 ώστε να βρεις από ποια χώρα προέρχεται η συσκευή σου Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_1983 Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Οχι δεν ειναι πουθενα. Εψαξα παντου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DMSDMS Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Καλησπέρα σας έχω το ελληνικό το 3αρι του οτε και δεν είμαι root δεν έχω τίποτα πειραγμένο πάνω έχω κάνει κανονικά την αναβάθμιση στην 4.1.1 και ενώ όλα καλά ξαφνικά στη δημιουργία σμσ η τελεία δεν πατιέται καθόλου παρά μονάχα αν πατήσω να μπει στα σύμβολα και αν απενεργοποιήσω το τ9 έχω ενεργοποίηση της επιλογές προγραμματιστή για να δω αν αναγνωρίζει τα ίχνη στην οθόνη και τ βλέπει κανονικά μήπως μπορείτε ν μου πείτε τη να κάνω ? σκεφτόμουν να κανει εγκατάσταση εκ νέου την 4.1.1 αλλά θέλει να σβήσει ολα μου τα δεδομένα και δεν θέλω αν μπορείτε πες τε μου τι μπορώ να κάνω Ευχαριστώ .... ΚΑΝΕΝΑΣ ?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts