Jump to content

Xperiakias

Members
  • Δημοσιεύσεις

    21
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Xperiakias

  1. Ψηθηκα για το Onda V813 ομως...:p πολλα πραγματα δειχνει να εχει πανω, και σε ενα συντομο ξενο review που το ειδα δεν ειχε κατι ασχημο...πιστευω... Αξιζει αυτο τελικα ή οχι? Εχω χασει πληρως την μπαλα!:( Εχει ομως 1,2 καμερα, δευτερη καμερα δλδ 3g γιοκ, μικρη οθονη... δεν ξερω με προβληματιζει πολυ... Περα απο τιμες κλπ, τι θα προτεινατε αναμεσα στο nexus 7 και στο ipad mini? http://www.onda-sale.com/onda-v813-quad-core-tablet-pc-android-4-1-8-inch-ips-16gb.html -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.
  2. Παντως και το Archos και το Prestigio τουλαχιστον οπτικα μου φαινοντε οκ! Αντε προτεινετε τιποτα και εσεις οι εμπειροι :) Ειδα το Onda V813 που αναφερεις φιλε μου, σε γενικες γραμμες δειχνει πολυ καλο και αφου το προτεινεις πιστευω για καποιο λογο θα το λες! σωστα? ;) Αλλα Ελλαδα δεν το βρισκω... :/ -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.
  3. Γενικα μεχρι 200 δηλαδη δεν υπαρχει κατι σωστο? το asus που ειναι στα 199 προσφορα τωρα?
  4. Δηλαδη ολα οσα εβαλα ειναι κινεζικα? :worry:
  5. http://www.bazaarelectric.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=1154&Itemid=0 Αυτο πως το βλεπετε? http://www.skroutz.gr/s/2766090/Vivaco-V-Tab-803W-8GB.html Ακομα ενα που μου φαινεται καλο... γενικα πρεπει να αποφυγω καποιες εταιρειες? http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10111059&cmicc=skroutz http://www.skroutz.gr/s/3048947/Archos-80-Titanium-8GB.html http://www.skroutz.gr/s/3046500/Prestigio-MultiPad-8-0-ULTRA-DUO-16GB.html Αυτα προς το παρον..αν εχετε να προτεινετε καποιο ή καποια ελευθερα με ταβανι τα 200 ευρω!
  6. Κατι αναμεσα σε 8-9 πιστευω θα ηταν οτι πιο ιδανικο, γιατι ειδα πως τα 10αρια λενε πολλοι φιλοι οτι δεν βολευοουν.. Δεν ξερω ακομα τι θα το κανω, αναλογα το τι μπορει να κανει ενα ταμπλετ! Δλδ δεν εχω ψαχτει καθολου! :p Ειδα το Asus google nexus 7 στα 199 ευρω. Αξιζει? να κοιταξω για κατι πιο οικονομικο?
  7. Καλησπερα, σκεφτομαι και εγω για αγορα καποιου ταμπλετ... ατιμη τεχνολογια :p Μαξιμουμ θελω να διαθεσω εως τα 200 ευρω, αλλα αν υπαρχει και κατι αρκετα αξιολογο πχ με 120 ευρω δεν θα με χαλασει! Το θεμα ειναι οτι δεν ειμαι χρηστης μιας ζωνης, το θελω για τα παντα δηλαδη, οτι μπορει να κανει ενα ταμπλετ εως 200 ευρω! Δεν ξερω πως αλλιως να το θεσω, το μονο σιγουρο ειναι οτι θελω καλη αναλυση οθονης,ζωντανια δηλαδη και σιγουρα να ειναι γρηγορο. Δεν εννοω βεβαια με γεματη μνημη, αλλα να μην κανει για μεταβαση φωτογραφιας 3 δευτερα ή να φορτωνει σελιδες του χρονου τετοια μερα!:p Και μεσα στα χρηματα που θα διαθεσω οποιο εχει τα περισσοτερα, ακομα καλυτερα για μενα! Στο σκρουτζ εριξα μια ματια..δεν εχω ιδεα απο εταιρειες και τι και πως! Εχετε εσεις καποια σιγουρη προταση η οποια δεν θα με κανει να κλαιω τα λεφτα μου? Ευχαριστω για τον χρονο σας! :)
  8. χαχαχαχ εχεις δικιο! ειναι ενα θεμα και αυτο..αλλα οσο παω σε μαγαζια και το κοιταζω..ολο και πιο πολυ με τραβαει.. αλλα θα ηθελα να μαθω ποιο απο τα 2 αυτα ειναι πραγματικα καλυτερο... ειδα και το LG P936 Optimus True HD LTE Black και ειναι αρκετα οικονομικο ειδα 1,5 διπυρηνο με 8μεγαπιξελ κλπ.. γνωριζουμε κατι για αυτο? Εν τελει Σ3 ή Τ?
  9. Καλησπερα, μια ερωτηση θελω να κανω..τα μαγαζια που το εχουν περιπου 450 ευρω, δηλαδη τα φθηνοτερα πως ειμαστε σιγουροι οτι ειναι ελληνικα τηλεφωνα? ευχαριστω.
  10. Παιδια πλεον δεν ξερω τι να διαλεξω, κοιταζα και το galaxy s3 και πραγματικα δεν ξερω τι αξιζει περισσοτερο.. το Τ ή το Σ3?:(
  11. Καλοριζικο φιλε! εξτρα θηκουλα αμεσως για να διατηρηθει στον χρονο οσο περισσοτερο γινεται !
  12. Ειχα δει που συζηταγατε κατι για Jelly Bean Updates! Οριστε ποτε το ετοιμαζει η μαμα σονυ για το Τ.. ελπιζω να μην εχει ξαναπαιξει η δημοσιευση! :) http://blogs.sonymobile.com/2012/12/17/update-on-sony-software-upgrades-including-uplift-to-jelly-bean-android-4-1-for-2012-xperia-smartphones/
  13. Συμφωνω μαζι σου φιλε μου οτι οσο χρησιμοποιεις κατι προσαρμοζεσαι σε αυτο! ειχα σκεφτει και εγω για καποιο φθηνοτερο μοντελο μιας και υπαρχουν παρα πολλα πλεον απο την σονυ, και απο αλλες αξιολογες κατ΄εμε εταιρειες, απλα εχω φαει σκαλωμα με αυτο! δεν εξηγειται αλλιως :lol: Βεβαια δεν με βιαζει τοσο, οποτε θα περιμενω μηπως μετα τις γιορτες εχει καποια ακομα πτωση τιμης. πολυ πιθανο κιολας. Απλα στην προκειμενη περιπτωση ειπα στον εαυτο μου οτι και καλα δεν θα συμβιβαστω με κατι ας πουμε "μικροτερο" αλλα να παω σε οτι καλυτερο παιζει αυτη την στιγμη! Βεβαια αν τα οικονομικα μετεπειτα δεν το επιτρεψουν βλεπουμε...Παντως να αποφυγω μεταχειρισμενο ετσι?
  14. Το χω ερωτευτει απο την 1η στιγμη που το ειδα φιλοι μου! πολλα τα λεφτα του, πλεον απο οσο εψαξα παιζει και στα 460 καινουργιο σε ιντερνετομαγαζα. Να τονισω πως δεν γνωριζω την ορολογια των γκατζετακηδων δυστυχως,οποτε δεν καταλαβαινω και τοσα πολλα! :p:lol: Εσεις τι θα λεγατε λοιπον? να το αγορασω γενικα? αξιζει? διαβασα για την καμερα και ειδα και βιντεο, αθλια για 13αρα αλλα με το update αισθητη διαφορα και αρκετα καλυτερη, οποτε ξεγραφει το θεμα αυτο! αν προχωρησω για μεταχειρο τι να προσεξω ωστε να μην ειναι μαιμου μιας και πιθανον ο πωλητης να διαμενει μακρυα?Δηλαδη υπαρχει καποιος τροπος αναγνωρισης της συσκευης που εχουν μονο οι οριτζιναλ? γιατι πριν λιγο καιρο μου δωσανε απομιμηση. Ευχαριστω για τον χρονο σας!
×
×
  • Create New...