Tsaglis Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 :blink::blink::blink:Ακριβώς ? Είχες φτιάξει φακέλους (π.χ όλα τα games μέσα σε ένα φάκελο με ονομασία π.χ Games και σου κράτησε και αυτούς?:blink: Αν ναι ,ποιο app χρησιμοποιείς? Σε official αναβάθμιση μέσω OTA ή Kies δεν αλλάζει σχεδόν τίποτα από το κινητό ή την διαμόρφωσή του. Χωρίς κάποιο εξωτερικό app. Αλλά επειδή πάντα υπάρχει η πιθανότητα κάτι να μην κάτσει καλά, το backup μας γλιτώνει από άγχος :rolleyes: Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 To γνωστο φαινομενο των amoled, οι μαυρες "πιτσιλιες" σε μαυρο φοντο, εμφανιστηκε πολυ στο GS3 ή σε ορισμενα μονο ; Σημερα το πηρα, εντοπισα 2-3 στο κατω μερος. Μην σε ανησυχεί είναι κοινό φαινόμενο στις amoled. Και στο n8 μου αλλά κυρίως στο παλιότετο N86 μου το παρατήρησα που και τα δύο amoled έχουν. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 Σε official αναβάθμιση μέσω OTA ή Kies δεν αλλάζει σχεδόν τίποτα από το κινητό ή την διαμόρφωσή του. Χωρίς κάποιο εξωτερικό app. Αλλά επειδή πάντα υπάρχει η πιθανότητα κάτι να μην κάτσει καλά, το backup μας γλιτώνει από άγχος :rolleyes: Δεν μιλώ γι αυτήν την περίπτωση. Μιλώ στην περίπτωση που είσαι rooted και θες να πας πάλι σε stock μέσω odin. Eκεί δεν ξέρω πως θα λειτουργήσει το bckup.. Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 Μην σε ανησυχεί είναι κοινό φαινόμενο στις amoled. Και στο n8 μου αλλά κυρίως στο παλιότετο N86 μου το παρατήρησα που και τα δύο amoled έχουν. To γνωριζω πολυ καλα, περασα και απο το Ν8, και το RAZR που χε μαυρη οθονη "ζωγραφια", απλα ηθελα να μαθω ποσο συχνα εμφανιζεται σε κατοχους S3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarthGRE Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Δεν μιλώ γι αυτήν την περίπτωση. Μιλώ στην περίπτωση που είσαι rooted και θες να πας πάλι σε stock μέσω odin. Eκεί δεν ξέρω πως θα λειτουργήσει το bckup.. Eκει δυστυχως δεν γινεται.Κανεις εινα backup τις εφαρμογες και τα system data με το mybackup και μετα τα κανεις restore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazgan Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Ξέρετε γιατί έχουν έρθει όλα τα χρώματα εκτός από το Titanium Grey που με ενδιαφέρει; Περιμένω εδώ και κάνα μήνα να έρθει για να το αγοράσω σε γκρι αλλά ακόμα τίποτα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Παιδια καλησπερα μπορω να συνδεσω στο τηλ. μεσω bluetooth ποντικι και πληκτρολογιο χωρις να ειμαι root? Εχω το ανταπτορακι(mhl) της samsung και θελω να χειριζομαι απο μακρια το τηλ. στην tv Eυχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Παιδια καλησπερα μπορω να συνδεσω στο τηλ. μεσω bluetooth ποντικι και πληκτρολογιο χωρις να ειμαι root? Εχω το ανταπτορακι(mhl) της samsung και θελω να χειριζομαι απο μακρια το τηλ. στην tv Eυχαριστω πολυ Nαι μπορείς. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Σε ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση σου,δεν χρειαζεται τιποτα ετσι? Αναζητηση mouse μεσα απο το bluetooth του τηλ. και οταν το αναγνωρισει συνδεθηκε ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Σε ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση σου,δεν χρειαζεται τιποτα ετσι? Αναζητηση mouse μεσα απο το bluetooth του τηλ. και οταν το αναγνωρισει συνδεθηκε ετσι? Nαι. Διάβασε και εδώ για την περίπτωση που σου ζητηθεί PIN (με μερικές εταιρείες ποντικιών συμβαίνει). Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Ξέρετε γιατί έχουν έρθει όλα τα χρώματα εκτός από το Titanium Grey που με ενδιαφέρει; Περιμένω εδώ και κάνα μήνα να έρθει για να το αγοράσω σε γκρι αλλά ακόμα τίποτα!! Oχι ολα, μας λειπει το καφε το οποιο ειναι επισης πολυ ωραιο μιας και θα μοιαζει με χαλκινο. Το Titanium Grey υπαρχει στην αγορα, στον Γερμανο συγκεκριμενα (κατ'αποκλειστικοτητα απ'οσο λεει), στην παλια φαρμακερη τιμη ομως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Παιδιά ο οδηγός για unroot ισχύει; Έχει αλλάξει κάτι; Το triangle away εξακολουθεί και χρειάζεται; Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για factory reset ποιος είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Παιδιά ο οδηγός για unroot ισχύει; Έχει αλλάξει κάτι; Το triangle away εξακολουθεί και χρειάζεται; Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για factory reset ποιος είναι; Δεν έχει αλλάξει τίποτα. Όταν αλλάξει θα αλλαχθεί και ο οδηγός. Factory reset κάνε από τις ρυθμίσεις, είναι το ευκολότερο. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_7 Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Να ρωτησω κατι λιγο ρε παιδια γιατι με ρωταει ενα φιλαρακι...η μπροστα η οψη,το καπακι δηλαδη αλλαζει? Και αν ναι,ποσο περιπου? Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 (edited) Να ρωτησω κατι λιγο ρε παιδια γιατι με ρωταει ενα φιλαρακι...η μπροστα η οψη,το καπακι δηλαδη αλλαζει? Και αν ναι,ποσο περιπου? Ευχαριστω εκ των προτερων Όχι δεν αλλάζει. (εκτός αν το διαλύσεις). Edited December 18, 2012 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_7 Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Όχι δεν αλλάζει. (εκτός αν το διαλύσεις). Δεν αλλαζει ε?Ευχαριστω πολυ φιλαρακι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Δεν αλλαζει ε?Ευχαριστω πολυ φιλαρακι. Όπως σου είπαν δεν αλλάζει εκτός και αν θέλεις να βάλεις κάτι τέτοιο http://www.ebay.com/itm/SAMSUNG-Galaxy-S3-BULLETPROOF-Tempered-GLASS-Screen-Protector-Color-SKIN-Cover-/280934039929?pt=LH_DefaultDomain_0&var=580120833302&hash=item4168f94179 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Τελικα μου εβγαλε απο μονο του ειδοποιηση και εκανε αναβαθμιση μεσω wi-fi σε jelly bean.Δεν εχασα καμμια εφαρμογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Ύστερα από μικρό ψάξιμο είδα πως κυκλοφορούν και αυτά: http://www.gokhanmoral.com/ Είναι πειραγμένοι kernels για το S3:O. Έχει βάλει κανείς κάτι τέτοιο? Χρειάζονται? Τι κερδίζουμε τι χάνουμε? Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Όπως σου είπαν δεν αλλάζει εκτός και αν θέλεις να βάλεις κάτι τέτοιο http://www.ebay.com/itm/SAMSUNG-Galaxy-S3-BULLETPROOF-Tempered-GLASS-Screen-Protector-Color-SKIN-Cover-/280934039929?pt=LH_DefaultDomain_0&var=580120833302&hash=item4168f94179 Αν ειναι αυτο τοτε ρε συ Μιχαλη δεν παταει καλα και φαινεται βλακια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Επειδη οπως προεχω πει newbas σε android κινητο μπορειτε να μου πειτε ενα προγραμμα για ραδιοφωνο που να μπορω να αλλαζω σταθμο αποθηκευμενο με το κουμπι του hands free γιατι οταν χρησιμοποιω το default που εχει μεσα το κινητο και πατησω το κουμπι στο hands free τοτε μου ανοιγει το mp3 playe και παιζει τα mp3 κατι που ΔΕΝ θελω να κανει παρα μονο οταν ΕΓΩ το επιλεξω. Εν ολιγης πως μπορω να δηλωσω ποιο προγραμμα θα ανοιγει και θα επεξεργαζετε το κουμπι του hands free? Παιδια υπαρχει κανενα προγραμμα που να μπλοκαρει τις διαφημησεις σε διαφορα προγραμματα οπως το shazam ή το Messenger WithYou κ.τ.λ. για ΜΗ root κινητο? Αν ναι ποιο? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Αν ειναι αυτο τοτε ρε συ Μιχαλη δεν παταει καλα και φαινεται βλακια. Λογικά το ίδιο είναι . Δεν ξέρω πως φαίνεται γιατί δεν το έχω βαλει, άλλα για να το λες σημαίνει ότι κάτι θα ξέρεις . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Τα ανούσια μηνύματα του στυλ 'το άσπρο είναι μούρλια', 'εμένα μ'αρέσει το πουά, εσύ τι λές;' κτλ. αφαιρέθηκαν. Προσπάθησα να απαντήσω πιο αυστηρά σε προηγούμενο μήνυμα για να σταματήσει το θέμα εκεί, και όχι μόνο βγήκα αγενής, αλλά συνέχισε η συζήτηση για το πιο χρώμα είναι καλύτερο. Να υπενθυμίσω ότι το φόρουμ δεν είναι chat room. Και επίσης ότι περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Αν κάποιος θέλει να βρει κάποιο χρώμα και δεν το βρίσκει, μπορεί να απευθυνθεί στο θέμα διαθεσιμότητα/αγορά. Αυτά. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Προσπάθησα να κάνω unroot τη συσκευή. Αγόρασα το triangle away και το έτρεξα και μετά έκανα full unroot από την εφαρμογή super su, όπως λέει ο οδηγός. Όμως αν και οι εφαρμογές που ήθελαν root δεν δουλεύουν πλέον, η συσκευή εξακολουθεί και είναι modified και στο custom binary download φαίνεται 1 count. Προφανώς δεν μπορεί να πάει στο service έτσι. Τί δεν έκανα καλά; Όποιος μπορεί να με βοηθήσει έστω και με pm για να μη φορτώνουμε το thread θα το εκτιμούσα γιατί πρέπει να το πάω στο service. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Προσπάθησα να κάνω unroot τη συσκευή. Αγόρασα το triangle away και το έτρεξα και μετά έκανα full unroot από την εφαρμογή super su, όπως λέει ο οδηγός. Όμως αν και οι εφαρμογές που ήθελαν root δεν δουλεύουν πλέον, η συσκευή εξακολουθεί και είναι modified και στο custom binary download φαίνεται 1 count. Προφανώς δεν μπορεί να πάει στο service έτσι. Τί δεν έκανα καλά; Όποιος μπορεί να με βοηθήσει έστω και με pm για να μη φορτώνουμε το thread θα το εκτιμούσα γιατί πρέπει να το πάω στο service. Ευχαριστώ. Το root το είχες κάνει με το cf-auto-root? Kernel έχεις της Samsung? H rom είναι μαμά; Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts