Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχει να προτείνει κανεις καμια custom rom που να εχει δοκιμάσει χωρις να εχει προβλήματα?

σε 4.1.2 αναφέρομαι

Edited by antoniozark

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημερα.Αν ενδιαφερεται κανεις να αγορασει (δεν το πουλαω) πισω καπακι εχει πολυ ωραια αισθηση στο χερι.

https://dl-web.dropbox.com/get/Photos/Sample%20Album/Picture%201.jpg?w=82c71caa

Βγάζει error, για τσέκαρε το λινκ.

Για δες τωρα λιγο και πες μου.

https://www.dropbox.com/s/waezdjwwf4m6s57/Picture%201.jpg

Μπα, τώρα με βγάζει στον δικό μου λογαριασμό..... ανέβασε την φώτο εδώ....

μπορει καποιος να μου πει τι μπορω να κανω με την διαφορα μεταξυ της αναλυσης του υπολογιστη μου και του galaxy?εχει καποιος μηπως το ιδιο προβλημα?ή σε σας εμφανιζονται μια χαρα στον υπολογιστη?

Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα φίλε μου... Προφανώς εννοείς την εμφάνιση..Ο υπολογιστής σου απλά δεν έχει Super Amoled HD και για αυτό δεν βλεπεις τις εικόνες όπως στην οθόνη του κινητού σου :) Δεν είναι πρόβλημα αυτό :)

Καλημέρα παιδιά, είχα ένα πολύ ενοχλητικό πρόβλημα με το ακουστικό του κινητού και αποφάσισα να το πάω σε service. Μου είπαν ότι θα μου το φτιάξουν σε δέκα με δεκαπέντε μέρες.

Υπάρχουν κάπου οι οροι της εγγύησης, για να δω τι προβλέπεται επίσημα?

Καλημέρα στην παρέα! Μια ερώτηση θέλω να κάνω.Στην στοκ εφαρμογή του καιρού έχω επιλεγμένο να μου δείχνει τα γενέθλια των επαφών μου. Το θέμα είναι οτι ενώ μου βγάζει την τούρτα όταν πατάω επάνω δεν μου δείχνει το όνομα. Μπορώ να κάνω κάτι;
:D

Αντιμετωπίζω πρόβλημα συγχρονισμού με το S planner και το google calendar. Έψαξα λίγο το θέμα και είδα ότι το έχουν πολλοί, αλλά ουσιαστική λύση δεν βρήκα πουθενά.

To θέμα έχει ως εξής, όταν καταχωρώ κάποιο γεγονός μέσω του Splanner, με επιλεγμένο ημερολόγιο αυτό του gmail λογαριασμού μου, δεν εμφανίζεται σε καμία άλλη συσκευή που έχω, αλλά ούτε και στο pc.

Επίσης όταν καταχωρώ κάτι στο google calendar από το pc ή από άλλη συσκευή, εμφανίζεται σε όλες τις συσκευές μου, πλην του SIII, λόγω Splanner.

Ελέγχοντας το συγχρονισμό του λογαριασμού gmail, συγχρονίζει τα πάντα και βγάζει σφάλμα στο ημερολόγιο.

Έχω ελέγξει όλες τις ρυθμίσεις στο Splanner, αλλά δεν βλέπω κάτι λάθος.

Το περίεργο είναι ότι κατέβασα την εφαρμογή Google Calendar από το Play Store, η οποία δουλεύει άψογα και ως θαύματος δουλεύει και το splanner. Αν σβήσω το Google Calendar όμως, το πρόβλημα επανέρχεται.

Καμιά ιδέα κανείς?

Δοκίμασε να σβήσεις τον λογαριασμό σου (gmail) από το τηλέφωνο και να τον ξαναπεράσεις. Κάτι έχει στραβώσει.

Σε μένα δουλεύει κανονικά.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Δοκίμασε να σβήσεις τον λογαριασμό σου (gmail) από το τηλέφωνο και να τον ξαναπεράσεις. Κάτι έχει στραβώσει.

Σε μένα δουλεύει κανονικά.

Λύθηκε το θέμα.

Το πρόβλημα ήταν ότι με το που έβαζα το gmail μου κατέβαζε αυτόματα κάποιες εφαρμογές από το Play Store, μέσα στις οποίες ήταν και το Google Calendar και με το που το έσβηνα μάλλον δημιουργούσε κάποιο πρόβλημα.

Παιδιά πώς μπορώ να εκτυπωσω ένα εγγραφο στον εκτυπωτή μου? ΜεWiFi η με Bluetooth?

Στο vellamo benchmark τι σκορ κάνει το κινητό σας;
Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9

καλησπερα ! χρειάζομαι ενα καπακι για το πισω μερος του galaxy χροματος λευκο ,μια θηκη που να μην δινει ογκο σρην συσκευη βεβαια οσο αφορα την οθονη με το ραγισμενο gorilla glass απο οτι φαινεται δεν υπαρχει αλλη λυση απο το να πληροσω χοντρα ? περιμενω της προτασεις σας .καθως και μαγαζια εσωτερικου η εξωτερικου δεν με πειραζει αρκει να εχουν καλες τιμες
Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

σκεφτομαι να αγορασω το ες 3 μιας κ η τιμη του εχει γινει αρκετα δελεαστικη. Η καρτα sim που εχω ειναι η κανονικη ενω σε μια παρουσιαση που ειδα το ες 3 δεχεται micro sim. Τι κανουμε σε αυτη τη περιπτωση? Ψαλιδι στην παλια η παραγγελια νεας απο τον παροχο? Κοστος?

Ευχαριστω

σκεφτομαι να αγορασω το ες 3 μιας κ η τιμη του εχει γινει αρκετα δελεαστικη. Η καρτα sim που εχω ειναι η κανονικη ενω σε μια παρουσιαση που ειδα το ες 3 δεχεται micro sim. Τι κανουμε σε αυτη τη περιπτωση? Ψαλιδι στην παλια η παραγγελια νεας απο τον παροχο? Κοστος?

Ευχαριστω

Πέντε ευρω κοστίζει μια καινούργια micro sim .....δεν είναι ακριβή και εχεις και καινούργια sim ;)

Samsung galaxy s21+

Ευχαριστω

Ό,τι από τα 2 θες... εγώ πήγα σε ένα μαγαζί με τηλέφωνα και μου την κόψανε με ειδικό κοφτάκι (υπάρχει και στο ebay). Ή μπορείς να την παραγγείλεις από τον πάροχο. Το ανώτατο κόστος έιναι 5 ευρώ.

- Alex

Σ ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση σου. Αντε να βγει κ μια χριστουγενιατικη προσφορα κ το εχω παρει την ιδια μερα!!!

Σημερα παρελαβα την δευτερη συσκευη αφου η πρωτη ειχε μια ροζ αποχρωση στο κατω αριστερα της οθονης. Το κατω μερος απολυτα λευκο! Το πανω δεξια ροζ...Ελεος!

Τελικα ειναι κοινο προβλημα αυτο οταν βλεπεις ασπρο φοντο και δεν υπαρχει απολυτα λευκη καμια συσκευηλ(λογω amoled) η ετυχα σε 2 ελλατωματικες συσκευες στα καπακια?

Μηπως ειχα καλομαθει με το λευκο το iphone? Αλλα και παλι γιατι τα 3/4 ειναι ασπρα και το 1/4 ροζ?

Δεν περιμενα τετοιο μπελα οταν πουλησα το 4s.

Όταν πατάω κάποιο πλήκτρο για να ανάψει η οθόνη καθηστερεί να ανοίξει για περίπου 3-4 δευτ.Πριν λίγο καιρό ειχε φτίαξει όμως του έκανα ένα reset και ξανά χάλασαι,από τότε έχω κάνει αρκετές φορές restore wipe αλλά και reset αλλά τίποτα.Έχετε κάποια άλλη λύση ή να συναιχίσω έτσι??(αν έχει απαντηθεί ξανά,συγνώμη μα έψαξα και δεν βρήκα τίποτα)

Όταν πατάω κάποιο πλήκτρο για να ανάψει η οθόνη καθηστερεί να ανοίξει για περίπου 3-4 δευτ.Πριν λίγο καιρό ειχε φτίαξει όμως του έκανα ένα reset και ξανά χάλασαι,από τότε έχω κάνει αρκετές φορές restore wipe αλλά και reset αλλά τίποτα.Έχετε κάποια άλλη λύση ή να συναιχίσω έτσι??(αν έχει απαντηθεί ξανά,συγνώμη μα έψαξα και δεν βρήκα τίποτα)

Mετά από factory reset από τις ρυθμίσεις και άδειο τηλέφωνο από δικές σου εφαρμογές (όπως το αγόρασες δηλάδη), σου κάνει τέτοια καθυστέρηση; Δεν είναι φυσιολογικό. Μάλλον πας για service.

- Alex

Σημερα παρελαβα την δευτερη συσκευη αφου η πρωτη ειχε μια ροζ αποχρωση στο κατω αριστερα της οθονης. Το κατω μερος απολυτα λευκο! Το πανω δεξια ροζ...Ελεος!

Τελικα ειναι κοινο προβλημα αυτο οταν βλεπεις ασπρο φοντο και δεν υπαρχει απολυτα λευκη καμια συσκευηλ(λογω amoled) η ετυχα σε 2 ελλατωματικες συσκευες στα καπακια?

Μηπως ειχα καλομαθει με το λευκο το iphone? Αλλα και παλι γιατι τα 3/4 ειναι ασπρα και το 1/4 ροζ?

Δεν περιμενα τετοιο μπελα οταν πουλησα το 4s.

Τι να σου πώ. Στο δικό μου δεν έχει διαφορά πουθενά. Το άσπρο βέβαια δεν είναι "άσπρο" όπως στο iphone αλλά από την άλλη το μαύρο είναι "μαύρο" σε αντίθεση με το iphone.

Μάλλον έπεσες σε ελαττωματική παρτίδα, με τα δύο κομμάτια να έχουν το ίδιο πρόβλημα....

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Γνωρίζει κανεις τι είναι το gpsd παιδιά?Μου βγαίνει συνεχεια στην κατανάλωση μπαταρίας.Πως το απενεργοποιούμε?

Για καποιο λογω λειτουργει συνεχεια το gps. Gpsd ειναι ο αντιστοιχος δαιμονας. Κανε ενα ρεσταρτ σε πρωτη φαση. Επισης απενεργοποιησε τα location services.

Πολλές Καλημέρες!!

Θέλω να τσιμπήσω για τη γυναίκα το αγαπημένο σας κινητό :D, εγώ είμαι Nexus μεριά!! Το επεξεργάστηκα χθες στο Public για αρκετή ώρα και μπορώ να πω ότι το χαζάρωσα και εγώ :confused:. Γενικά το 'κινητάκι' :lol:, είναι μπόμπα!! Και με πολύ εντυπωσιακή οθόνη!!

Αυτό που θα ήθελα να μάθω είναι πόσο ευαίσθητο είναι σε θέματα κατασεκυής, καταλαβαίνετε γυναίκα θα το χρησιμοποιεί, το πετάμε όπου θέλουμε όπως θέλουμε και με όποιο τρόπο μπορούμε.

Επίσης με ένα μικρό search βρήκα αυτό Wireless Charging Galaxy S3. Το έχει δοκιμάσει κανείς και ξέρει αν αξίζει;;

Ευχαριστώ παιδιά!!!!:cool:

Galaxy S8 / 8.0

καλημέρα σήμερα είδα αυτό το πορογραμμα στο http://www.greeceandroid.gr/app/238-link2sd

θα δουλέψει και στο Σ3?

ξέρει κάποιος περισσότερα?

Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64

Samsung Galaxy J5

NEXUS 5

Samsung Galaxy SIII (GT-I9300)

HTC hd2

καλημέρα σήμερα είδα αυτό το πορογραμμα στο http://www.greeceandroid.gr/app/238-link2sd

θα δουλέψει και στο Σ3?

ξέρει κάποιος περισσότερα?

Δεν δουλεύει !!!

FAQ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=343110

Samsung galaxy s21+