Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πως το κανεις χειροκινητα?
Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

πως το κανεις χειροκινητα?

μπαίνεις στην επαφή, πατάς μενού, σύνδεση επαφής και επιλέγεις την επαφή με την οποία θέλεις να την συνδέσεις...

Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire

Samsung GEAR S

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813

το κανω αυτο και μου βγαζει μονο τις επαφες του faceβοοκ...και δεν μπορω να συνδεσω μια επαφη στην σιμ με το fb

edit : αποθηκευα τις επαφες στην σιμ και για αυτο δεν με αφηνε

Edited by johnnyf95
Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9

Κατεβασα κ γω πριν λιγες ωρες την jb. Καλη ειναι αλλα το περιμενα καλυτερα.μερικεςπαρατηρησεις. Τωρα το κινητο κανει λιγοτερες φορες επαναφορτηση των widget στην αρχικη οθονη σε σχεση με πριν αλλα το προβλημα με τις επαφες παραμενει π καθυστηρει να τις ανοιξει. Ο google now φσινεται καλο σαν εφαρμογη.γενικα ομως δεν βλεπω μεγαλεα διαφορες καποια λαγκ π εκανε ακομα τα κανει. Επισης κατι π δεν μ αρεσε ειναι οτι οταν πας να δεις μια εικονα στην συλλογη τοτε δεν ειναι σε full screen η εικονα.δλδ στο πανω μερος της εικονας υπαρχει μια μαυρη γραμμη.το εχει και κανεις αλλος αυτο το προβλημα.επισης πως μπορουμε να το διορθωσουμε αν διορθωνεται.;

Κατεβασα κ γω πριν λιγες ωρες την jb. Καλη ειναι αλλα το περιμενα καλυτερα.μερικεςπαρατηρησεις. Τωρα το κινητο κανει λιγοτερες φορες επαναφορτηση των widget στην αρχικη οθονη σε σχεση με πριν αλλα το προβλημα με τις επαφες παραμενει π καθυστηρει να τις ανοιξει. Ο google now φσινεται καλο σαν εφαρμογη.γενικα ομως δεν βλεπω μεγαλεα διαφορες καποια λαγκ π εκανε ακομα τα κανει. Επισης κατι π δεν μ αρεσε ειναι οτι οταν πας να δεις μια εικονα στην συλλογη τοτε δεν ειναι σε full screen η εικονα.δλδ στο πανω μερος της εικονας υπαρχει μια μαυρη γραμμη.το εχει και κανεις αλλος αυτο το προβλημα.επισης πως μπορουμε να το διορθωσουμε αν διορθωνεται.;

Όλοι το έχουν αυτό με τη συλλογή. Ή βάζεις τη συλλογή του Note 2 ως root, ή εγκαθιστάς το QuickPic και χρησιμοποιείς αυτό για εφαρμογή συλλογής.

Όσο για τα lag, μάλλον οφείλονται στο ότι δεν έκανες επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μετά την εγκατάσταση.

- Alex

Παιδιά μια απορία. Είμαι χρήστης του γαλαξία 2 και σκέφτομαι να το γυρίσω σε γαλαξία 3.

Αξίζει τα λεφτά του ?

Η οθόνη συνηθίζεται εύκολα ?

Όσοι είχατε εμπειρία και από τα 2 τι λέτε ?

.

Όλοι το έχουν αυτό με τη συλλογή. Ή βάζεις τη συλλογή του Note 2 ως root, ή εγκαθιστάς το QuickPic και χρησιμοποιείς αυτό για εφαρμογή συλλογής.

Όσο για τα lag, μάλλον οφείλονται στο ότι δεν έκανες επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μετά την εγκατάσταση.

Ναι η αληθεια ειναι οτι δεν εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων γιατι εχω πολλες εφαρμογες κ βαριεμαι να τις ξαναβαζω να πω την αληθεια.παντως και με ics εκανε καποια λαγκ οχι μονο τωρα. Δηλαδη με jb δεν επρεπε κανονικα να κανει κανενα λαγκ το κινητο; αν κανω τωρα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων ειναι αργα ποια η οχι;

Ναι η αληθεια ειναι οτι δεν εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων γιατι εχω πολλες εφαρμογες κ βαριεμαι να τις ξαναβαζω να πω την αληθεια.παντως και με ics εκανε καποια λαγκ οχι μονο τωρα. Δηλαδη με jb δεν επρεπε κανονικα να κανει κανενα λαγκ το κινητο; αν κανω τωρα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων ειναι αργα ποια η οχι;

Πότε δεν είναι αργά !!!;)

Samsung galaxy s21+

Έχω βάλει το quickpick αλλά θα ήθελα να δω και τη συλλογή του note2. Από που τη βρίσκω για κατέβασμα;

Edited by avesalom

Device: Samsung Galaxy S III 32GB

Device: Motorola XOOM 3G

Device: HTC Desire

Device: iPhone 4 16GB

Device: iPad Mini 16GB

το εκανα αυτό που προτείνεις,αλλα το καταραμένο με τιποτα δεν φεύγει.....έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρθυμίσεων και ξεκουμπίστικε...!!

Ευχαριστώ πολύ πάντως για την βοήθεια!

Εγω παλι που ειχα το νοτε 1για πανω απο 6 μηνες κ με πολυ χρηση που του εκανα καθημερινα !νομιζω οτι ειχε καλυτερη συμπεριφορα απο το σ3 που εχω τωρα κ που του κανω ακριβως την ιδια χρηση ,νομιζω δεν μπουκωνε οσο το σ3 μετα απο μερες χωρις επανεκ.δεν ξερω, τι να πω..

Παιδιά η 4.1 υποτίθεται δεν είχε flashplayer εμένα γιατί έχει και παίζει κανονικά? Δεν έβαλα εγώ τίποτα.

Εξωτερικά όχι. Εσωτερικά, το πρώτο που θα δεις θα είναι το λογότυπο της Vodafone κατά την εκκίνηση του κινητού. Edited by Lakerdas
Μάκης

Ta Vodafone s3, έχουν κάποιο χαρακτηριστικό της Vodafone εξωτερικά η στο fw?πχ στην έναρξη του κινητού η μέσα στα μενού?

Εξωτερικά όχι. Εσωτερικά, το πρώτο που θα δεις θα είναι το λογότυπο της Vodafone κατά την εκκίνηση του κινητού.

εγώ που έχω το 32GB δεν μου βγάζει logo στην έναρξη... απλά κάτι εφαρμογές της VODAFONE στο μενού των εφαρμογών ...

Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire

Samsung GEAR S

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813

Παιδιά η 4.1 υποτίθεται δεν είχε flashplayer εμένα γιατί έχει και παίζει κανονικά? Δεν έβαλα εγώ τίποτα.

Και σε εμενα το ιδιο παιζει κανονικα!!!

Ελπιζω να ειναι νορμαλ και οχι μη νορμαλ:p

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Επαναφέρατε κάποιο backup που είχατε μετά την εγκατάσταση της jb ;

Αν ναι, φυσιολογικό είναι.

Καλημερα.Φυσιολογικο ειναι.Tην JB 4.1.1 την περασατε πανω απο την ICS 4.0.4 με ΟΤΑ ,KIES η την φλασαρατε μεσω ODIN;

Αν κανατε στο πρωτο που αναφερομαι ειναι λογικο να εχετε flashplayer επειδη την εφαρμογη την ειχατε κανει εγκατασταση στην ICS 4.0.4

και δεν χανετε μετα απο το update σε JB.

Edited by Rospy7

Παιδιά μια απορία. Είμαι χρήστης του γαλαξία 2 και σκέφτομαι να το γυρίσω σε γαλαξία 3.

Αξίζει τα λεφτά του ?

Η οθόνη συνηθίζεται εύκολα ?

Όσοι είχατε εμπειρία και από τα 2 τι λέτε ?

http://techmaniacs.gr/%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CF%81%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-samsung-galaxy-s-ii%CE%B9-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-samsung-galaxy-s-ii-%CE%B2%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF/

τσέκαρε το s3 vs s2 να αποφασίσεις

βρε παιδια δεν ξερω αν ειμαι τυφλος αλλα παλευω εδω και ενα μισαωρο να βρω τους οδηγους για το πως να κανω:

1) backup τις εφαρμογες μου (οχι ολες αλλα αυτες που θα επιλεξω)

2) πως θα κανω factory reset

βρε παιδια δεν ξερω αν ειμαι τυφλος αλλα παλευω εδω και ενα μισαωρο να βρω τους οδηγους για το πως να κανω:

1) backup τις εφαρμογες μου (οχι ολες αλλα αυτες που θα επιλεξω)

2) πως θα κανω factory reset

1) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=331171

2) Ρυθμίσεις - Δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας και επαναφορά - Επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων.

Μάκης

Έχω βάλει το quickpick αλλά θα ήθελα να δω και τη συλλογή του note2. Από που τη βρίσκω για κατέβασμα;

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1876397

Samsung galaxy s21+

Προσοχή σ'αυτό, το script είναι μόνο για deodexed roms, και σου βάζει και την κάμερα επίσης. Θα φτιάξω ένα το βράδυ που κάνει μόνο αυτό και θα το ανεβάσω.

Μόλις το έβαλα κι εγώ, είναι πολύ καλό! Γρήγορο και καλύτερο σαν εφαρμογή από του S3, με τα albums στο πλάι, πολύ όμορφο.

Παρ'όλα αυτά δε λύνει το πρόβλημα full screen, αφού δε φεύγει η μπάρα ειδοποιήσεων. Απλά εκεί που πριν ήταν μαύρο, τώρα έχει τη μπάρα. Xρειάζεται ένα extra mod, που θα το ανεβάσω μαζί...

Edited by Tyxerakias
- Alex

Εξωτερικά όχι. Εσωτερικά, το πρώτο που θα δεις θα είναι το λογότυπο της Vodafone κατά την εκκίνηση του κινητού.

Eυχαριστω.

Το ιδιο ισχυει και για τα cosmote?Του πλαισιου ειναι EUR χωρις καποιο logo?