johnnyf95 Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 πως το κανεις χειροκινητα? Παράθεση Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 πως το κανεις χειροκινητα? μπαίνεις στην επαφή, πατάς μενού, σύνδεση επαφής και επιλέγεις την επαφή με την οποία θέλεις να την συνδέσεις... Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyf95 Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 (edited) το κανω αυτο και μου βγαζει μονο τις επαφες του faceβοοκ...και δεν μπορω να συνδεσω μια επαφη στην σιμ με το fb edit : αποθηκευα τις επαφες στην σιμ και για αυτο δεν με αφηνε Edited October 31, 2012 by johnnyf95 Παράθεση Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandrosgou Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Κατεβασα κ γω πριν λιγες ωρες την jb. Καλη ειναι αλλα το περιμενα καλυτερα.μερικεςπαρατηρησεις. Τωρα το κινητο κανει λιγοτερες φορες επαναφορτηση των widget στην αρχικη οθονη σε σχεση με πριν αλλα το προβλημα με τις επαφες παραμενει π καθυστηρει να τις ανοιξει. Ο google now φσινεται καλο σαν εφαρμογη.γενικα ομως δεν βλεπω μεγαλεα διαφορες καποια λαγκ π εκανε ακομα τα κανει. Επισης κατι π δεν μ αρεσε ειναι οτι οταν πας να δεις μια εικονα στην συλλογη τοτε δεν ειναι σε full screen η εικονα.δλδ στο πανω μερος της εικονας υπαρχει μια μαυρη γραμμη.το εχει και κανεις αλλος αυτο το προβλημα.επισης πως μπορουμε να το διορθωσουμε αν διορθωνεται.; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Κατεβασα κ γω πριν λιγες ωρες την jb. Καλη ειναι αλλα το περιμενα καλυτερα.μερικεςπαρατηρησεις. Τωρα το κινητο κανει λιγοτερες φορες επαναφορτηση των widget στην αρχικη οθονη σε σχεση με πριν αλλα το προβλημα με τις επαφες παραμενει π καθυστηρει να τις ανοιξει. Ο google now φσινεται καλο σαν εφαρμογη.γενικα ομως δεν βλεπω μεγαλεα διαφορες καποια λαγκ π εκανε ακομα τα κανει. Επισης κατι π δεν μ αρεσε ειναι οτι οταν πας να δεις μια εικονα στην συλλογη τοτε δεν ειναι σε full screen η εικονα.δλδ στο πανω μερος της εικονας υπαρχει μια μαυρη γραμμη.το εχει και κανεις αλλος αυτο το προβλημα.επισης πως μπορουμε να το διορθωσουμε αν διορθωνεται.; Όλοι το έχουν αυτό με τη συλλογή. Ή βάζεις τη συλλογή του Note 2 ως root, ή εγκαθιστάς το QuickPic και χρησιμοποιείς αυτό για εφαρμογή συλλογής. Όσο για τα lag, μάλλον οφείλονται στο ότι δεν έκανες επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μετά την εγκατάσταση. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilisraf Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Παιδιά μια απορία. Είμαι χρήστης του γαλαξία 2 και σκέφτομαι να το γυρίσω σε γαλαξία 3. Αξίζει τα λεφτά του ? Η οθόνη συνηθίζεται εύκολα ? Όσοι είχατε εμπειρία και από τα 2 τι λέτε ? Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandrosgou Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Όλοι το έχουν αυτό με τη συλλογή. Ή βάζεις τη συλλογή του Note 2 ως root, ή εγκαθιστάς το QuickPic και χρησιμοποιείς αυτό για εφαρμογή συλλογής. Όσο για τα lag, μάλλον οφείλονται στο ότι δεν έκανες επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μετά την εγκατάσταση. Ναι η αληθεια ειναι οτι δεν εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων γιατι εχω πολλες εφαρμογες κ βαριεμαι να τις ξαναβαζω να πω την αληθεια.παντως και με ics εκανε καποια λαγκ οχι μονο τωρα. Δηλαδη με jb δεν επρεπε κανονικα να κανει κανενα λαγκ το κινητο; αν κανω τωρα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων ειναι αργα ποια η οχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Ναι η αληθεια ειναι οτι δεν εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων γιατι εχω πολλες εφαρμογες κ βαριεμαι να τις ξαναβαζω να πω την αληθεια.παντως και με ics εκανε καποια λαγκ οχι μονο τωρα. Δηλαδη με jb δεν επρεπε κανονικα να κανει κανενα λαγκ το κινητο; αν κανω τωρα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων ειναι αργα ποια η οχι; Πότε δεν είναι αργά !!!;) Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avesalom Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 (edited) Όλοι το έχουν αυτό με τη συλλογή. Ή βάζεις τη συλλογή του Note 2 ως root, ή εγκαθιστάς το QuickPic και χρησιμοποιείς αυτό για εφαρμογή συλλογής. Όσο για τα lag, μάλλον οφείλονται στο ότι δεν έκανες επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μετά την εγκατάσταση. Έχω βάλει το quickpick αλλά θα ήθελα να δω και τη συλλογή του note2. Από που τη βρίσκω για κατέβασμα; Edited October 31, 2012 by avesalom Παράθεση Device: Samsung Galaxy S III 32GB Device: Motorola XOOM 3G Device: HTC Desire Device: iPhone 4 16GB Device: iPad Mini 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnik1979 Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 το εκανα αυτό που προτείνεις,αλλα το καταραμένο με τιποτα δεν φεύγει.....έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρθυμίσεων και ξεκουμπίστικε...!! Ευχαριστώ πολύ πάντως για την βοήθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Εγω παλι που ειχα το νοτε 1για πανω απο 6 μηνες κ με πολυ χρηση που του εκανα καθημερινα !νομιζω οτι ειχε καλυτερη συμπεριφορα απο το σ3 που εχω τωρα κ που του κανω ακριβως την ιδια χρηση ,νομιζω δεν μπουκωνε οσο το σ3 μετα απο μερες χωρις επανεκ.δεν ξερω, τι να πω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGendGR Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Παιδιά η 4.1 υποτίθεται δεν είχε flashplayer εμένα γιατί έχει και παίζει κανονικά? Δεν έβαλα εγώ τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Ta Vodafone s3, έχουν κάποιο χαρακτηριστικό της Vodafone εξωτερικά η στο fw?πχ στην έναρξη του κινητού η μέσα στα μενού? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 (edited) Εξωτερικά όχι. Εσωτερικά, το πρώτο που θα δεις θα είναι το λογότυπο της Vodafone κατά την εκκίνηση του κινητού. Edited November 1, 2012 by Lakerdas Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Ta Vodafone s3, έχουν κάποιο χαρακτηριστικό της Vodafone εξωτερικά η στο fw?πχ στην έναρξη του κινητού η μέσα στα μενού? Εξωτερικά όχι. Εσωτερικά, το πρώτο που θα δεις θα είναι το λογότυπο της Vodafone κατά την εκκίνηση του κινητού. εγώ που έχω το 32GB δεν μου βγάζει logo στην έναρξη... απλά κάτι εφαρμογές της VODAFONE στο μενού των εφαρμογών ... Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Σε custom rom (ομεγα 31) πως να βάλω τον exdailer σαν εφαρμογή συστήματος? Γίνετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Παιδιά η 4.1 υποτίθεται δεν είχε flashplayer εμένα γιατί έχει και παίζει κανονικά? Δεν έβαλα εγώ τίποτα. Και σε εμενα το ιδιο παιζει κανονικα!!! Ελπιζω να ειναι νορμαλ και οχι μη νορμαλ:p Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Παιδιά η 4.1 υποτίθεται δεν είχε flashplayer εμένα γιατί έχει και παίζει κανονικά? Δεν έβαλα εγώ τίποτα. Και σε εμενα το ιδιο παιζει κανονικα!!! Ελπιζω να ειναι νορμαλ και οχι μη νορμαλ:p Επαναφέρατε κάποιο backup που είχατε μετά την εγκατάσταση της jb ; Αν ναι, φυσιολογικό είναι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 (edited) Και σε εμενα το ιδιο παιζει κανονικα!!! Ελπιζω να ειναι νορμαλ και οχι μη νορμαλ:p Παιδιά η 4.1 υποτίθεται δεν είχε flashplayer εμένα γιατί έχει και παίζει κανονικά? Δεν έβαλα εγώ τίποτα. Καλημερα.Φυσιολογικο ειναι.Tην JB 4.1.1 την περασατε πανω απο την ICS 4.0.4 με ΟΤΑ ,KIES η την φλασαρατε μεσω ODIN; Αν κανατε στο πρωτο που αναφερομαι ειναι λογικο να εχετε flashplayer επειδη την εφαρμογη την ειχατε κανει εγκατασταση στην ICS 4.0.4 και δεν χανετε μετα απο το update σε JB. Edited November 1, 2012 by Rospy7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_sayian Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Παιδιά μια απορία. Είμαι χρήστης του γαλαξία 2 και σκέφτομαι να το γυρίσω σε γαλαξία 3. Αξίζει τα λεφτά του ? Η οθόνη συνηθίζεται εύκολα ? Όσοι είχατε εμπειρία και από τα 2 τι λέτε ? http://techmaniacs.gr/%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CF%81%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-samsung-galaxy-s-ii%CE%B9-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-samsung-galaxy-s-ii-%CE%B2%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF/ τσέκαρε το s3 vs s2 να αποφασίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannism Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 βρε παιδια δεν ξερω αν ειμαι τυφλος αλλα παλευω εδω και ενα μισαωρο να βρω τους οδηγους για το πως να κανω: 1) backup τις εφαρμογες μου (οχι ολες αλλα αυτες που θα επιλεξω) 2) πως θα κανω factory reset Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 βρε παιδια δεν ξερω αν ειμαι τυφλος αλλα παλευω εδω και ενα μισαωρο να βρω τους οδηγους για το πως να κανω: 1) backup τις εφαρμογες μου (οχι ολες αλλα αυτες που θα επιλεξω) 2) πως θα κανω factory reset 1) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=331171 2) Ρυθμίσεις - Δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας και επαναφορά - Επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Έχω βάλει το quickpick αλλά θα ήθελα να δω και τη συλλογή του note2. Από που τη βρίσκω για κατέβασμα; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1876397 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 (edited) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1876397 Προσοχή σ'αυτό, το script είναι μόνο για deodexed roms, και σου βάζει και την κάμερα επίσης. Θα φτιάξω ένα το βράδυ που κάνει μόνο αυτό και θα το ανεβάσω. Μόλις το έβαλα κι εγώ, είναι πολύ καλό! Γρήγορο και καλύτερο σαν εφαρμογή από του S3, με τα albums στο πλάι, πολύ όμορφο. Παρ'όλα αυτά δε λύνει το πρόβλημα full screen, αφού δε φεύγει η μπάρα ειδοποιήσεων. Απλά εκεί που πριν ήταν μαύρο, τώρα έχει τη μπάρα. Xρειάζεται ένα extra mod, που θα το ανεβάσω μαζί... Edited November 1, 2012 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Εξωτερικά όχι. Εσωτερικά, το πρώτο που θα δεις θα είναι το λογότυπο της Vodafone κατά την εκκίνηση του κινητού. Eυχαριστω. Το ιδιο ισχυει και για τα cosmote?Του πλαισιου ειναι EUR χωρις καποιο logo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts