m7ixalis Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 To δικό μου SIII είχε Γαλλικά στο βιβλιαράκι οδηγιών και σε κάτι διαφημιστικές κάρτες μέσα στο κουτί του και η πρώτη γλώσσα όταν το άνοιξα ήταν τα Γαλλικά.... οπότε να υποθέσω πως είναι Γαλλικό το SIII που αγόρασα ε? Αν θες να σιγουρευτείς Γράψε στον dialer *#1234# για να δουμε τι είναι . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inactive account 132533 Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Από που ρε παιδιά έχετε την λίστα με τους κωδικούς ώστε να ξέρετε από ποια χώρα είναι; Για ριξε μια ματια εδω... http://samsung.youmobile.org/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 To δικό μου SIII είχε Γαλλικά στο βιβλιαράκι οδηγιών και σε κάτι διαφημιστικές κάρτες μέσα στο κουτί του και η πρώτη γλώσσα όταν το άνοιξα ήταν τα Γαλλικά.... οπότε να υποθέσω πως είναι Γαλλικό το SIII που αγόρασα ε? Λογικά είναι γαλλικό αλλά όπως λέει και ο Μιχάλης κοίτα το με τον κωδικό στον dialer... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Ύστερα από προσωπικές εμπειρίες με φίλους και γνωστούς, πρώτη φορά αρχίζω να βλέπω την apple να χάνει την πρωτοκαθεδρία της. Το τελευταίο μήνα, σε 4 διαφορετικές παρέες άρχισα να ακούω άτομα παντελώς άσχετα με τα κινητά , οι όποιοι είχαν iphone επειδή είναι απλώς ειναι iphone , να λένε « ρε παιδία άκουσα ένα καινούριο κινητό που είναι πολύ καλό και θέλω να πάρω , της Samsung το galaxy s III , έχει και μεγάλη οθόνη και έχει και android το όποιο είναι καλύτερο λέει από το iphone» Ετσι και η Samsung καταφέρει να παρει τα προβατάκια της apple και τα βάλει στο δικό της μαντρί την έχει πάρει την πρωτιά. Η αλήθεια είναι ότι το μεγαλύτερο ποσοστό του αγοραστικού κοινού είναι άτομα τελείως άσχετα με την τεχνολογία που απλώς ακολουθουν μόδες, δεν τους νοιάζουν μνήμες Ram ή ανοικτα λειτουργικά. Δωστους πολλά megapixels και πεστους και 4 πύρινο επεξεργαστή και είναι καλυμμένοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
legendsat Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Πατώντας *#1234# τα στοιχεία που παίρνω είναι τα εξής: AP:I9300XXBLG8 CP:I9300XXLH1 CSC:I9300OXABLG8 Μπορεί κάποιος φίλος να με βοηθήσει με την καταγωγή του γαλαξία μου? Ευχαριστώ :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Πατώντας *#1234# τα στοιχεία που παίρνω είναι τα εξής: AP:I9300XXBLG8 CP:I9300XXLH1 CSC:I9300OXABLG8 Μπορεί κάποιος φίλος να με βοηθήσει με την καταγωγή του γαλαξία μου? Ευχαριστώ :-) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4326124#post4326124 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Από Aγγλία http://i402.photobucket.com/albums/pp110/cinemusic/Screenshot_2012-10-11-21-23-54-1_zpsae608d17.png Και σε εμένα βγάζει τα ίδια στοιχεία αλλά με μπερδεύει το αποτέλεσμα . Πως γίνεται να είναι από Αγγλία και να έχει στην Ρομ γερμανικές εφαρμογές; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Και σε εμένα βγάζει τα ίδια στοιχεία αλλά με μπερδεύει το αποτέλεσμα . Πως γίνεται να είναι από Αγγλία και να έχει στην Ρομ γερμανικές εφαρμογές; Ποια είναι τα ίδια στοιχεία; Το μόνο κοινό είναι το modem. Κατά τα άλλα φοράς την γερμανική unbranded (dbt). Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 (edited) Καλησπερα.Τους εγραψα στην επισημη σελιδα στο FB Samsung Mobile Deutschland πριν 2ωρες. Hi.We want Jelly Bin 4.1.1 for Samsung Galaxy S3 DBT Devices.Come on I've tired of waiting. Και μου απαντησαν:Samsung Mobile Deutschland - currently we can only say that software-testing is in the final stage, speaking for German market only. Αντε να δουμε. Edited October 12, 2012 by Rospy7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 παιδια ως τελειως ασχετος πηγα να βαλω την sim απο το S2 στο S3 και διαπιστωσα οτι δε χωραει. Ειμαι με cosmoκαρτα. Τι κανω? παω cosmote? φανταζομαι υπαρχει κοστος μετατροπης της sim σε micro sim? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 παιδια ως τελειως ασχετος πηγα να βαλω την sim απο το S2 στο S3 και διαπιστωσα οτι δε χωραει. Ειμαι με cosmoκαρτα. Τι κανω? παω cosmote? φανταζομαι υπαρχει κοστος μετατροπης της sim σε micro sim? Πρέπει να ειναι γύρω στα 5 ευρω . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 παιδια ως τελειως ασχετος πηγα να βαλω την sim απο το S2 στο S3 και διαπιστωσα οτι δε χωραει. Ειμαι με cosmoκαρτα. Τι κανω? παω cosmote? φανταζομαι υπαρχει κοστος μετατροπης της sim σε micro sim? Αν δεν την κοψεις μονος σου κοστιζει 5€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 μαλιστα, καταλαβα! με τι να την κοψω ομως θελει ενα σωρο εργαλεια! αρα πεντε ευρωπουλα στην cosmote! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nstasino Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 με ψαλίδι, αν έχεις εμπιστοσύνη στα χέρια σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 μαλιστα, καταλαβα! με τι να την κοψω ομως θελει ενα σωρο εργαλεια! αρα πεντε ευρωπουλα στην cosmote! Φίλε μου πάνε σε ένα κατάστημα Γερμανός και θα στην κόψουν επί τόπου. Για τόσο απλή δουλειά δεν ζητάνε χρήματα ( τουλάχιστον σε εμένα δεν ζητήσανε ) Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 μαλιστα, καταλαβα! με τι να την κοψω ομως θελει ενα σωρο εργαλεια! αρα πεντε ευρωπουλα στην cosmote! Εδώ έδωσες 600+ ευρώ για κινητό, στα 5 ευρώ θα κολήσεις; :-P Εγώ πάντως προτίμησα να την αγοράσω από το να κάνω πειράματα... Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Ρε παιδια τι πειραματα? :wacko::wacko: Δοκιμαζεις... δουλευει? Αν ναι καθαρισες...αν οχι δωσε 5 ευρω...δηλαδη γιατι να μην προσπαθησεις...? Γιατι να δωσεις κατευθειαν το 5ευρο? :wacko::wacko: Τοσο ευκολα τα δινετε τα 5ευρα εσεις? Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNAKIS75 Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Ρε παιδια τι πειραματα? :wacko::wacko: Δοκιμαζεις... δουλευει? Αν ναι καθαρισες...αν οχι δωσε 5 ευρω...δηλαδη γιατι να μην προσπαθησεις...? Γιατι να δωσεις κατευθειαν το 5ευρο? :wacko::wacko: Τοσο ευκολα τα δινετε τα 5ευρα εσεις? στην vodafone παιδια την κοβουν δωρεαν και εχω παει και καρτα cosmote και μου την εχουν κοψη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 μπορειτε να μου πειτε την χωρα καταγωγης γιατι εχω μπερδευτει? ΑP I9300XXBLH1 CP I9300XXLH1 CSC I9300AUTBLH1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNAKIS75 Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 μπορειτε να μου πειτε την χωρα καταγωγης γιατι εχω μπερδευτει? ΑP I9300XXBLH1 CP I9300XXLH1 CSC I9300AUTBLH1 ελληνικο ειναι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 12, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 μπορειτε να μου πειτε την χωρα καταγωγης γιατι εχω μπερδευτει? ΑP I9300XXBLH1 CP I9300XXLH1 CSC I9300AUTBLH1 ελληνικο ειναι Το CSC I9300AUTBLH1 δεν είναι Ελβετικό; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 μπορειτε να μου πειτε την χωρα καταγωγης γιατι εχω μπερδευτει? ΑP I9300XXBLH1 CP I9300XXLH1 CSC I9300AUTBLH1 ρε παιδια σορρυ αλλα τι εχετε παθει ολοι μη την καταγωγη;σε ληξιαρχειο θα το δηλωσετε το κινητο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 12, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Έχεις απόλυτο δίκαιο. Το μόνο που χρειάζεται είναι να γράψετε κάπου το Firmware που έχει το κινητό σας όταν το αγοράσατε ώστε σε περίπτωση που φλασάρετε τίποτα άλλο και αργότερα χρειαστείτε εγγύηση να ξαναπεράσετε το αρχικό Firmware. Από που είναι το κινητό λίγη σημασία έχει (εκτός και αν δεν είναι Ευρωπαϊκό). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGendGR Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Ρε παιδια τι πειραματα? :wacko::wacko: Δοκιμαζεις... δουλευει? Αν ναι καθαρισες...αν οχι δωσε 5 ευρω...δηλαδη γιατι να μην προσπαθησεις...? Γιατι να δωσεις κατευθειαν το 5ευρο? :wacko::wacko: Τοσο ευκολα τα δινετε τα 5ευρα εσεις? Απο το να κόψεις κανένα χερι η να εισαι χωρίς τηλέφωνο ειναι καλύτερα τα 5 ευρο.... Στην κόβουν όλοι δωρεάν και αν δεν κοπή σωστά δίνεις 5ευρο και είσαι οκ δεν μένεις χωρίς κινητό, εμένα που ηταν παλιά δεν κόπηκε σωστά και μου το είπαν πριν δοκιμάσουν και τους ειπα οκ δοκιμάστε...Αν είναι σχετικά καινούρια κόβεται μια χαρά και τσάμπα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Καλημερα !! Λοιπον Φορτιζει απο εχτες απο τις 11 και τωρα που το ανοιξα ειναι κολλημενο στο 47% . Πιθανον το "πηρα στο χερι" ; Τελος ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts