Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

To δικό μου SIII είχε Γαλλικά στο βιβλιαράκι οδηγιών και σε κάτι διαφημιστικές κάρτες μέσα στο κουτί του και η πρώτη γλώσσα όταν το άνοιξα ήταν τα Γαλλικά.... οπότε να υποθέσω πως είναι Γαλλικό το SIII που αγόρασα ε?

Αν θες να σιγουρευτείς Γράψε στον dialer *#1234# για να δουμε τι είναι .

Samsung galaxy s21+

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Από που ρε παιδιά έχετε την λίστα με τους κωδικούς ώστε να ξέρετε από ποια χώρα είναι;

Για ριξε μια ματια εδω... http://samsung.youmobile.org/

To δικό μου SIII είχε Γαλλικά στο βιβλιαράκι οδηγιών και σε κάτι διαφημιστικές κάρτες μέσα στο κουτί του και η πρώτη γλώσσα όταν το άνοιξα ήταν τα Γαλλικά.... οπότε να υποθέσω πως είναι Γαλλικό το SIII που αγόρασα ε?

Λογικά είναι γαλλικό αλλά όπως λέει και ο Μιχάλης κοίτα το με τον κωδικό στον dialer...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Ύστερα από προσωπικές εμπειρίες με φίλους και γνωστούς, πρώτη φορά αρχίζω να βλέπω την apple να χάνει την πρωτοκαθεδρία της. Το τελευταίο μήνα, σε 4 διαφορετικές παρέες άρχισα να ακούω άτομα παντελώς άσχετα με τα κινητά , οι όποιοι είχαν iphone επειδή είναι απλώς ειναι iphone , να λένε « ρε παιδία άκουσα ένα καινούριο κινητό που είναι πολύ καλό και θέλω να πάρω , της Samsung το galaxy s III , έχει και μεγάλη οθόνη και έχει και android το όποιο είναι καλύτερο λέει από το iphone»

Ετσι και η Samsung καταφέρει να παρει τα προβατάκια της apple και τα βάλει στο δικό της μαντρί την έχει πάρει την πρωτιά.

Η αλήθεια είναι ότι το μεγαλύτερο ποσοστό του αγοραστικού κοινού είναι άτομα τελείως άσχετα με την τεχνολογία που απλώς ακολουθουν μόδες, δεν τους νοιάζουν μνήμες Ram ή ανοικτα λειτουργικά. Δωστους πολλά megapixels και πεστους και 4 πύρινο επεξεργαστή και είναι καλυμμένοι

Πατώντας *#1234# τα στοιχεία που παίρνω είναι τα εξής:

AP:I9300XXBLG8

CP:I9300XXLH1

CSC:I9300OXABLG8

Μπορεί κάποιος φίλος να με βοηθήσει με την καταγωγή του γαλαξία μου?

Ευχαριστώ :-)

Πατώντας *#1234# τα στοιχεία που παίρνω είναι τα εξής:

AP:I9300XXBLG8

CP:I9300XXLH1

CSC:I9300OXABLG8

Μπορεί κάποιος φίλος να με βοηθήσει με την καταγωγή του γαλαξία μου?

Ευχαριστώ :-)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4326124#post4326124

Από Aγγλία

http://i402.photobucket.com/albums/pp110/cinemusic/Screenshot_2012-10-11-21-23-54-1_zpsae608d17.png

Και σε εμένα βγάζει τα ίδια στοιχεία αλλά με μπερδεύει το αποτέλεσμα .

Πως γίνεται να είναι από Αγγλία και να έχει στην Ρομ γερμανικές εφαρμογές;

Και σε εμένα βγάζει τα ίδια στοιχεία αλλά με μπερδεύει το αποτέλεσμα .

Πως γίνεται να είναι από Αγγλία και να έχει στην Ρομ γερμανικές εφαρμογές;

Ποια είναι τα ίδια στοιχεία; Το μόνο κοινό είναι το modem. Κατά τα άλλα φοράς την γερμανική unbranded (dbt).

Μάκης

Καλησπερα.Τους εγραψα στην επισημη σελιδα στο FB Samsung Mobile Deutschland πριν 2ωρες.

Hi.We want Jelly Bin 4.1.1 for Samsung Galaxy S3 DBT Devices.Come on I've tired of waiting.

Και μου απαντησαν:Samsung Mobile Deutschland - currently we can only say that software-testing is in the final stage, speaking for German market only.

Αντε να δουμε.

Edited by Rospy7

παιδια ως τελειως ασχετος πηγα να βαλω την sim απο το S2 στο S3 και διαπιστωσα οτι δε χωραει. Ειμαι με cosmoκαρτα. Τι κανω? παω cosmote? φανταζομαι υπαρχει κοστος μετατροπης της sim σε micro sim?

παιδια ως τελειως ασχετος πηγα να βαλω την sim απο το S2 στο S3 και διαπιστωσα οτι δε χωραει. Ειμαι με cosmoκαρτα. Τι κανω? παω cosmote? φανταζομαι υπαρχει κοστος μετατροπης της sim σε micro sim?

Πρέπει να ειναι γύρω στα 5 ευρω .

Samsung galaxy s21+

Αν δεν την κοψεις μονος σου κοστιζει 5€

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

μαλιστα, καταλαβα! με τι να την κοψω ομως θελει ενα σωρο εργαλεια! αρα πεντε ευρωπουλα στην cosmote!

Φίλε μου πάνε σε ένα κατάστημα Γερμανός και θα στην κόψουν επί τόπου.

Για τόσο απλή δουλειά δεν ζητάνε χρήματα ( τουλάχιστον σε εμένα δεν ζητήσανε )

μαλιστα, καταλαβα! με τι να την κοψω ομως θελει ενα σωρο εργαλεια! αρα πεντε ευρωπουλα στην cosmote!

Εδώ έδωσες 600+ ευρώ για κινητό, στα 5 ευρώ θα κολήσεις; :-P

Εγώ πάντως προτίμησα να την αγοράσω από το να κάνω πειράματα...

Ρε παιδια τι πειραματα? :wacko::wacko:

Δοκιμαζεις... δουλευει? Αν ναι καθαρισες...αν οχι δωσε 5 ευρω...δηλαδη γιατι να μην προσπαθησεις...? Γιατι να δωσεις κατευθειαν το 5ευρο? :wacko::wacko:

Τοσο ευκολα τα δινετε τα 5ευρα εσεις?

:)

Δοκιμαζεις... δουλευει? Αν ναι καθαρισες...αν οχι δωσε 5 ευρω...δηλαδη γιατι να μην προσπαθησεις...? Γιατι να δωσεις κατευθειαν το 5ευρο? :wacko::wacko:

στην vodafone παιδια την κοβουν δωρεαν και εχω παει και καρτα cosmote και μου την εχουν κοψη

[sIGPIC][/sIGPIC]

μπορειτε να μου πειτε την χωρα καταγωγης γιατι εχω μπερδευτει?

ΑP I9300XXBLH1

CP I9300XXLH1

CSC I9300AUTBLH1

ελληνικο ειναι

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΑP I9300XXBLH1

CP I9300XXLH1

CSC I9300AUTBLH1

ελληνικο ειναι

Το CSC I9300AUTBLH1 δεν είναι Ελβετικό;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

ΑP I9300XXBLH1

CP I9300XXLH1

CSC I9300AUTBLH1

ρε παιδια σορρυ αλλα τι εχετε παθει ολοι μη την καταγωγη;σε ληξιαρχειο θα το δηλωσετε το κινητο;

Έχεις απόλυτο δίκαιο.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να γράψετε κάπου το Firmware που έχει το κινητό σας όταν το αγοράσατε ώστε σε περίπτωση που φλασάρετε τίποτα άλλο και αργότερα χρειαστείτε εγγύηση να ξαναπεράσετε το αρχικό Firmware.

Από που είναι το κινητό λίγη σημασία έχει (εκτός και αν δεν είναι Ευρωπαϊκό).

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Απο το να κόψεις κανένα χερι η να εισαι χωρίς τηλέφωνο ειναι καλύτερα τα 5 ευρο....

Στην κόβουν όλοι δωρεάν και αν δεν κοπή σωστά δίνεις 5ευρο και είσαι οκ δεν μένεις χωρίς κινητό, εμένα που ηταν παλιά δεν κόπηκε σωστά και μου το είπαν πριν δοκιμάσουν και τους ειπα οκ δοκιμάστε...Αν είναι σχετικά καινούρια κόβεται μια χαρά και τσάμπα....

Καλημερα !! Λοιπον Φορτιζει απο εχτες απο τις 11 και τωρα που το ανοιξα ειναι κολλημενο στο 47% .

Πιθανον το "πηρα στο χερι" ; Τελος ;