trancer9 Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Είναι sim μικρότερες όπως αυτές που έμπαιναν στα iPhone 4/4s, πηγαίνεις σε ένα μαγαζί κινητής τηλεφωνίας και είτε σου κόβουν την ίδια σε μικρότερη διάσταση ή απλά αγοράζεις νέα με τον ίδιο αριθμό, γύρω στα 5 ευρώ νομίζω ότι έχει!!!! Αν επιτρέπεται από που το αγόρασες; και πόσο; Οι δικές μου απορίες τώρα: 1.τα 16 gb εσωτερικής μνήμης είναι χωρισμένα σε USB και ROM? ή είναι όλα διαθέσιμα για εφαρμογές; 2.σκέφτομαι να αγοράσω το μπλε, θεωρώ ότι είναι ποιο όμορφο από το άσπρο, μειονεκτεί κάπου; γρατσουνιές και τέτοια; Ήμουν έτοιμος να το αγοράσω γύρω στα 500 ευρώ από εκείνα τα παγκοσμίως άγνωστα ιντερνετικά καταστήματα που βγάζει το skroutz στα πρώτα του αποτελέσματα αλλά επειδή θα το αγόραζα με πιστωτική, το φοβήθηκα. Το πήρα στο Πλαίσιο με δώρο άλλο ένα κινητό Samsung της πλάκας, ένα πρόγραμμα GPS Navigation και δωροεπιταγή 50 ευρώ, σύνολο 615 ευρώ http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Samsung-Galaxy-S-III-Blue-and-Ginius-Driver-GT-I9300MBDEUR.htm Και εγώ το πήρα σε μπλε... δεν ξέρω, θα δείξει Παράθεση Trust In Trance Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimis82 Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Ήμουν έτοιμος να το αγοράσω γύρω στα 500 ευρώ από εκείνα τα παγκοσμίως άγνωστα ιντερνετικά καταστήματα που βγάζει το skroutz στα πρώτα του αποτελέσματα αλλά επειδή θα το αγόραζα με πιστωτική, το φοβήθηκα. Το πήρα στο Πλαίσιο με δώρο άλλο ένα κινητό Samsung της πλάκας, ένα πρόγραμμα GPS Navigation και δωροεπιταγή 50 ευρώ, σύνολο 615 ευρώ http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Samsung-Galaxy-S-III-Blue-and-Ginius-Driver-GT-I9300MBDEUR.htm Και εγώ το πήρα σε μπλε... δεν ξέρω, θα δείξει Το πρόγραμμα GMS είναι προ εγκατεστημένο;;;; θέλω να πω το Πλαίσιο τα ανοίγει και εγκαθιστά το πρόγραμμα;;;;; Και μια ακόμα απορία γιατί το μπλε στις φωτογραφίες όπως εδώ το δείχνουν τόσο άσχημο, λες και έχει γραμμές, στην πραγματικότητα δεν είναι έτσι ή μήπως δεν βλέπω καλά;;;;; Παράθεση -Δημήτρης- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Είναι sim μικρότερες όπως αυτές που έμπαιναν στα iPhone 4/4s, πηγαίνεις σε ένα μαγαζί κινητής τηλεφωνίας και είτε σου κόβουν την ίδια σε μικρότερη διάσταση ή απλά αγοράζεις νέα με τον ίδιο αριθμό, γύρω στα 5 ευρώ νομίζω ότι έχει!!!! Αν επιτρέπεται από που το αγόρασες; και πόσο; Οι δικές μου απορίες τώρα: 1.τα 16 gb εσωτερικής μνήμης είναι χωρισμένα σε USB και ROM? ή είναι όλα διαθέσιμα για εφαρμογές; 2.σκέφτομαι να αγοράσω το μπλε, θεωρώ ότι είναι ποιο όμορφο από το άσπρο, μειονεκτεί κάπου; γρατσουνιές και τέτοια; 1. Δεν είναι χωρισμένα, αλλά η rom είναι κι αυτή εκεί οπότε είναι λιγότερα από 16 διαθέσιμα (κάπου 13) 2. Αυτή η ερώτηση μόνο από σένα μπορεί να απαντηθεί. Το μπλε είναι όπως δείχνει η από πάνω φωτογραφία, εγώ το βρίσκω πανέμορφο, εσύ τόσο άσχημο. Οι γραμμές έιναι που το ξεχωρίζουν από την glossy πλαστικίλα του άσπρου και του δίνουν αυτό το brushed effect. Πριν πετάξεις τα λεφτά σου κάνε ότι κάνουν οι λογικοί άνθρωποι και πήγαινε σ'ενα μαγαζί να το δεις από κοντά για να αποφασίσεις. :X 3. Όχι δεν το ανοίγουν. Αυτό έλειπε. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimis82 Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 1. Δεν είναι χωρισμένα, αλλά η rom είναι κι αυτή εκεί οπότε είναι λιγότερα από 16 διαθέσιμα (κάπου 13) 2. Αυτή η ερώτηση μόνο από σένα μπορεί να απαντηθεί. Το μπλε είναι όπως δείχνει η από πάνω φωτογραφία, εγώ το βρίσκω πανέμορφο, εσύ τόσο άσχημο. Οι γραμμές έιναι που το ξεχωρίζουν από την glossy πλαστικίλα του άσπρου και του δίνουν αυτό το brushed effect. Πριν πετάξεις τα λεφτά σου κάνε ότι κάνουν οι λογικοί άνθρωποι και πήγαινε σ'ενα μαγαζί να το δεις από κοντά για να αποφασίσεις. :X 3. Όχι δεν το ανοίγουν. Αυτό έλειπε. Το είδα κι εγώ από κοντά απλά δεν το είχα προσέξει τόσο....:O κι εγώ για το μπλε θα πάω.... τα 13 gb περίπου που περισσεύουν είναι όλα διαθέσιμα για εφαρμογές ή υπάρχει κάποιος περιορισμός; Παράθεση -Δημήτρης- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Το είδα κι εγώ από κοντά απλά δεν το είχα προσέξει τόσο....:O κι εγώ για το μπλε θα πάω.... τα 13 gb περίπου που περισσεύουν είναι όλα διαθέσιμα για εφαρμογές ή υπάρχει κάποιος περιορισμός; Δεν υπάρχει περιορισμός όχι... Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Nαι,αλλα πως θα βρω το μετα απο 15 μερες,αφου στη δημιουργια ειδοποιησης,μου δινει επιλογη για το πολυ μια εβδομαδα.Πιο περα που θα βρω; Δεν μπορεις να πας στο ημερολογιο στην ημερομηνια που θελεις και να δημιουργησεις εκει μια ειδοποιηση? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanaGeorge Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Το έχω από χτές και είμαι στο ψάξιμο και φυσικά ενθουσιασμένος:D Αυτό με την φωνητική απάντηση και απόριψη κλήσης πως τίθεται σε λειτουργία? Το ενεργοποιώ και καλώ από ένα άλλο τηλέφωνο και δεν ξέρω πως πρέπει να δεχτεί φωνητικά τη λέξη reject.... Καμμιά βοήθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 (edited) Nαι,αλλα πως θα βρω το μετα απο 15 μερες,αφου στη δημιουργια ειδοποιησης,μου δινει επιλογη για το πολυ μια εβδομαδα.Πιο περα που θα βρω; Όπως σου είπε o ddr2. Θα πατήσεις στο εικονίδιο που βλέπεις στην φωτογραφία και με scrolling μπορείς να πας σε οποία ημερομηνία θέλεις. [ATTACH]27455[/ATTACH] Το έχω από χτές και είμαι στο ψάξιμο και φυσικά ενθουσιασμένος:D Αυτό με την φωνητική απάντηση και απόριψη κλήσης πως τίθεται σε λειτουργία? Το ενεργοποιώ και καλώ από ένα άλλο τηλέφωνο και δεν ξέρω πως πρέπει να δεχτεί φωνητικά τη λέξη reject.... Καμμιά βοήθεια? Δεν ξέρω πως και αν γίνεται αυτο που λες, αν θέλεις να αποριψεις μια κλήση, μπορείς να το κανεις πολυ απλουστερα. Γυρίζεις την συσκευη και την ακουμπας με την οθόνη προς τα κάτω. Θα πρεπει πρώτα να ενεργοποιησεις την δυνατότητα αυτη απο το settings/ κίνηση. Edited October 11, 2012 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Παιδιά, επειδή το έχω ξεχάσει, πώς γίνεται να σου ανακοινώνει το όνομα του καλούντος η συσκευή; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 παιδια ξερετε αμα το Light Flow δουλευει κανονικα στο κινητο μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Παιδιά, επειδή το έχω ξεχάσει, πώς γίνεται να σου ανακοινώνει το όνομα του καλούντος η συσκευή; Υποθέτω οτι αυτό γίνεται αν ενεργοποίησης το driving mode .Δεν γνωρίζω κάποιο άλλο τρόπο . παιδια ξερετε αμα το Light Flow δουλευει κανονικα στο κινητο μας? Σε κάποιους βγάζει κάποιο bug δηλ. οταν ανοιγεις και κλείνεις εναν φάκελο στο ανακοινώνει με φωνή . Δεν παρουσιάζεται σε όλους αυτό . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 (edited) Υποθέτω οτι αυτό γίνεται αν ενεργοποίησης το driving mode .Δεν γνωρίζω κάποιο άλλο τρόπο . Και πώς το ενεργοποιώ; Φοράω την Omega 27.2. Επίσης, προπαρήγγειλα το μαύρο 64GB από το Amazon.de. Ξέρει κάποιος αν γίνεται να δηλώσω εταιρικό ΑΦΜ, για να αφαιρεθεί ο ΦΠΑ; Αν γίνεται πείτε μου που πρέπει να το συμπληρώσω, γιατί σε αντίθεση με τα Αγγλικά μου, τα Γερμανικά δεν... Edited October 11, 2012 by Pharmex Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Και πώς το ενεργοποιώ; Φοράω την Omega 27.2. Επίσης, προπαρήγγειλα το μαύρο 64GB από το Amazon.de. Ξέρει κάποιος αν γίνεται να δηλώσω εταιρικό ΑΦΜ, για να αφαιρεθεί ο ΦΠΑ; Αν γίνεται πείτε μου που πρέπει να το συμπληρώσω, γιατί σε αντίθεση με τα Αγγλικά μου, τα Γερμανικά δεν... Γλώσσα και εισαγωγή > ενεργοποίησε Text-to-speech output βρες της ρυθμίσεις στο Driving mode και διάλεξε τι θέλεις να σου ανακοινώνει . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Πήρα στον κολλητό μου το galaxy s3 να ξεκολλήσει λίγο από iphone. Έχει προβλήματα όμως. Είναι σε stock 4.0.4 1) κρασάρει συχνά ο stock browser 2) lag στο power button (all time classic) αλλά σε φάση 2-3 sec 3) χθες έπαιρνε τηλέφωνα μόνο του απανωτά σε 2 επαφές και αναγκάστηκε να το κλείσει και να βγάλει μπαταρία για να συνέλθει!! :wacko: Έχω αφήσει το θέμα sammy από το s2. Αν υπάρχουν λύσεις στα παραπάνω είτε μέσω omega είτε με οποιοδήποτε άλλο τρόπο, παρακαλώ ενημερώστε.. Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Πήρα στον κολλητό μου το galaxy s3 να ξεκολλήσει λίγο από iphone. Έχει προβλήματα όμως. Είναι σε stock 4.0.4 1) κρασάρει συχνά ο stock browser 2) lag στο power button (all time classic) αλλά σε φάση 2-3 sec 3) χθες έπαιρνε τηλέφωνα μόνο του απανωτά σε 2 επαφές και αναγκάστηκε να το κλείσει και να βγάλει μπαταρία για να συνέλθει!! :wacko: Έχω αφήσει το θέμα sammy από το s2. Αν υπάρχουν λύσεις στα παραπάνω είτε μέσω omega είτε με οποιοδήποτε άλλο τρόπο, παρακαλώ ενημερώστε.. Κρασαρισμα στον broswer δεν εχω παρατήρηση αν και τώρα τελευταία χρησιμοποιώ chrome . Μια καθυστέρηση οταν πατάς το home button (αν εννοείς αυτό) για επιστροφή υπάρχει την οποία μπορείς να μειώσεις κάπως απενεργοποιώντας το s-voice Για το 3 που ρωτάς δεν γνωρίζω . Θα σου προτεινα εάν δεν θέλει να περάσει custom rom να κάνει μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και το παρακολουθεί . Διαφορετικά βάζει την ωμέγα ή όποια άλλη θέλει . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Παιδιά, επειδή το έχω ξεχάσει, πώς γίνεται να σου ανακοινώνει το όνομα του καλούντος η συσκευή; Υπάρχει και εφαρμογή στο play store αν σε ενδιαφέρει για αυτή τη δουλειά. Call announcer λέγεται. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.codeansoftware.callannouncer&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5jb2RlYW5zb2Z0d2FyZS5jYWxsYW5ub3VuY2VyIl0. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Κρασαρισμα στον broswer δεν εχω παρατήρηση αν και τώρα τελευταία χρησιμοποιώ chrome . Μια καθυστέρηση οταν πατάς το home button (αν εννοείς αυτό) για επιστροφή υπάρχει την οποία μπορείς να μειώσεις κάπως απενεργοποιώντας το s-voice Για το 3 που ρωτάς δεν γνωρίζω . Θα σου προτεινα εάν δεν θέλει να περάσει custom rom να κάνει μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και το παρακολουθεί . Διαφορετικά βάζει την ωμέγα ή όποια άλλη θέλει . Παιδιά δεν είναι λύση να λέμε βάλε custom. Έτσι δίνεται η εντύπωση ότι η συσκευή δεν μπορεί να δουλέψει σωστά out box. Εκτός από το θέμα της καθυστέρησης του home button που είναι για να δίνει τον χρόνο να επιλέξεις s voice και δεν πρέπει να είναι πάνω από 1 δευτερόλεπτο, όλα τα άλλα δεν είναι φυσιολογικά και οφείλονται σε πειράματα του χρήστη. Χρειάζεται οπωσδήποτε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και έλεγχος για νέο update. Μετά στήσιμο χωρίς περιεργες εφαρμογές. Αν δεν χρειάζεται το Svoice ας το απενεργοποιήσει από τις ρυθμίσεις και δεν τα έχει καμία καθυστέρηση. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Δεν ξέρω πως και αν γίνεται αυτο που λες, αν θέλεις να αποριψεις μια κλήση, μπορείς να το κανεις πολυ απλουστερα. Γυρίζεις την συσκευη και την ακουμπας με την οθόνη προς τα κάτω. Θα πρεπει πρώτα να ενεργοποιησεις την δυνατότητα αυτη απο το settings/ κίνηση. Αυτό που λες δεν απορρίπτει την κλήση.Απλά σταματάει ο ήχος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Το πρόγραμμα GMS είναι προ εγκατεστημένο;;;; θέλω να πω το Πλαίσιο τα ανοίγει και εγκαθιστά το πρόγραμμα;;;;; Προφανώς και όχι. Στο δίνει ξεχωριστά και το εγκαθιστάς εσύ σε όποιο android κινητό θες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Αυτό που λες δεν απορρίπτει την κλήση.Απλά σταματάει ο ήχος. Ναι δίκιο έχεις. Απλά το χρησιμοποιω καμία φορα οταν δεν θέλω να απαντήσω. Και μάλλον ειναι καλύτερο γιατι με την απόρριψη το καταλαβαίνουν. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Ναι δίκιο έχεις. Απλά το χρησιμοποιω καμία φορα οταν δεν θέλω να απαντήσω. Και μάλλον ειναι καλύτερο γιατι με την απόρριψη το καταλαβαίνουν. Και τα 2 χρήσιμα είναι.Απορρίπτεις π.χ. την κλήση όταν θες να δείξεις ότι είσαι απασχολημένος. Αρκεί η κλήση να μην είναι από τη γυναίκα σου :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris2k Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Από σήμερα είμαι κι εγώ κάτοχος ενός SIII σε χρώμα Garnet Red :up: Μεγεια σου φιλε μου το κοκκινελι..Τωρα καταλαβα τι εννοουσε εκεινος ο τυπος που ειχε πει οτι το iPhone 5 θα ντροπιασει το S3..Κοκκινισε απο την ντροπη του το S3..:p Παράθεση It all starts with the push of a button.. RELOAD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Μεγεια σου φιλε μου το κοκκινελι..Τωρα καταλαβα τι εννοουσε εκεινος ο τυπος που ειχε πει οτι το iPhone 5 θα ντροπιασει το S3..Κοκκινισε απο την ντροπη του το S3..:p Ελπιζω να κανεις χιουμορ γιατι το iphone 5 εχει καταντησει σαν βαρια τραυματισμενο που νοσηλευεται στο ΚΑΤ με τοσα προβληματα που εχει βγαλει ως τωρα.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris2k Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Ελπιζω να κανεις χιουμορ γιατι το iphone 5 εχει καταντησει σαν βαρια τραυματισμενο που νοσηλευεται στο ΚΑΤ με τοσα προβληματα που εχει βγαλει ως τωρα.:lol: Φυσικα και κανω χιουμορ..Ειμαι ηδη κατοχος iPhone εδω και χρονια και ειμαι απο αυτους που περιμεναν το 5αρι..Ταυτοχρονα ομως,ειμαι και απο εκεινους τους πολλους που απογοητευτηκαν και κατεληξαν στο S3..Και πιστευω πως θα ειμαι και απο τους,επισης,πολλους που θα περιμενουν το S4..Και τοτε ειναι που η apple θα πρεπει να βγαζει τα iPhone μονο σε κοκκινο..:p Παράθεση It all starts with the push of a button.. RELOAD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELIOS063 Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 ας μου πει καποιος επειδη σιχαθηκα να περιμενω το i phomne 5 & ακουω και τα προβληματα του.να παω να παρω το s3 ? ρωταω γιατι με τα samsung που εχουν περασει 3 απο τα χερια μου δεν εμεινα πολυ ικανοποιημενος απο την ενταση του ακουστικου στις κλησεις σε σχεση με το iphone. to s3 τι παιζει? σε αυτο το θεμα γιατι κατα τα αλλα ειναι τελειο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts