Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω περάσει σε exFat κάρτα (με card reader) αρχείο 8gb και την διάβασε κανονικα

Τώρα με καλώδιο δεν έχω προσπαθήσει

δεν το δοκιμαζεις με καλωδιο να μας πει , γιατι υποψιαζομαι οτι αυτο μπορει να ειναι το προβλημα

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έχω 4s 64GB και είναι full. Στο Note που ήταν 16GB είχα κατεβάσει για τον πιτσιρικά το batman 2GB, lets golf 3 άλλα 2GB ton amazing spiderman και 2-3 ακόμα και το Note φράκαρε.

Μπορώ τις φωτό και τα βίντεο που τραβάω να επιλέξω να πηγαίνουν απευθείας στιν sd ;

Είπα να το πω, πως η μόνη περίπτωση να μη σου φτάνει είναι να έχεις πιτσιρίκια και να το έχουν σαν παοχνιδομηχανη :)

Θα το ξαναεπιχειρησω αυριο ξανα και θα σου πω διοτι το ειχα επιχειρησει στο παρελθον και δεν.....στο S3 παντα ετσι.

valantis: Αναλογα με το σημα της περιοχης σου απο G σε H σε Η+ και 3G το μεγιστο.

To 3G είναι πριν τα H.

To H+ είναι το μέγιστο.

H σειρά πάει:

G (το παλιότερο 2G - το πιο αργό)

E (Edge)

3G (3rd Generation)

H (HSDPA - High-Speed Downlink Packet Access)

Η+ (HSPA+) - το πιο γρήγορο.

- Alex

To 3G είναι πριν τα H.

To H+ είναι το μέγιστο.

H σειρά πάει:

G (το παλιότερο 2G - το πιο αργό)

E (Edge)

3G (3rd Generation)

H (HSDPA - High-Speed Downlink Packet Access)

Η+ (HSPA+) - το πιο γρήγορο.

Υπάρχει λόγος να τα πειράξεις αυτά;

Εγώ με cosmote είμαι τις περισσότερες φορές με Η+(χωρίς πλάκα) και όταν είμαι σε περιοχές με αδύναμο σήμα γενικώς το γυρνάω σε απλό G και τελειώνει το θέμα(πάλι οι ειδοποιήσεις που θέλω έρχονται κανονικά).

Sent from my note

[quote name=

mmaria_82[/b]:Για την αυτονομια του συγκεκριμενου bt με 1 ωρα μουσικη την ημερα περιπου συν τις ομιλιες που κανω μου βγαζει ανετα 2 ημερες οταν το χρησιμοποιουσα σαν βασικο μου bt,τη νυχτα βεβαια πριν πεσω για υπνο το αποσυνδεω απο το κινητο οπως και κλεινω το bt απο το κινητο.

Εχει τυχει να ακουσω και 3 ωρες μουσικη σε μια ημερα και μου βγαζει ανετα την ημερα με την ενταση της μουσικης ελαφρως κατω απο τη μεση(δυνατα ειναι ετσι κι αλλιως)

Ενα κολπο που παντα πιανει ειναι να εχεις στο κινητο το μεγιστο στον ηχο με τα volume button και κατι ελαφρως κατω απο τη μεση στο bt για καλυτερη διαχειρηση μπαταριας στο bt.

το ειχα παρει παλιοτερα αυτο αν δεν κανω λαθος !:D ναι οντως ειναι πολυ καλο αν ειναι το ιδιο οποτε θα σε εμπιστευτω!!:p σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου!!!

Να ρωτησω κ κατι αλλο τα update η συσκευη τα κανει μονη της η την συνδεουμε σε pc για να δουμε αν εχει καποιο?? κ κατι αλλο πως βλεπουμε βιντεο απο το τηλ στην τηλεοραση??

Edited by mmaria_82

Να ρωτησω κ κατι αλλο τα update η συσκευη τα κανει μονη της η την συνδεουμε σε pc για να δουμε αν εχει καποιο?? κ κατι αλλο πως βλεπουμε βιντεο απο το τηλ στην τηλεοραση??

1. Τα κάνει και με τους δύο τρόπους. Είτε συνδέεις το κινητό στο pc και με το kies κάνεις την αναβάθμιση είτε πας από το κινητό στο ρυθμίσεις - πληροφορίες συσκευής - ενημερώσεις σύστηματος και την κάνεις over the air.

2. Χρειάζεσαι καλώδιο hdmi και έναν αντάπτορα mhl to hdmi. Προσοχή, ο αντάπτορας πρέπει να είναι συμβατός με το s3 (για περισσότερες πληροφορίες δες το αντίστοιχο θέμα).

Edited by Lakerdas
Μάκης

sorry που το ξαναποσταρω αλλα λέω μήπως εδώ ειναι πιο σωστό το θέμα. κανενας με στοκ jelly bean πολωνικη? την πέρασα και μου κανει 8-9 ώρες για να φορτίσει η μπαταρία. ξαναφλασαρα την ιδια ρομ κ παλι τα ιδια. any ideas?

sorry που το ξαναποσταρω αλλα λέω μήπως εδώ ειναι πιο σωστό το θέμα. κανενας με στοκ jelly bean πολωνικη? την πέρασα και μου κανει 8-9 ώρες για να φορτίσει η μπαταρία. ξαναφλασαρα την ιδια ρομ κ παλι τα ιδια. any ideas?

Κλείσε το Power Saving Mode οπως και οτι apps ειναι ανοιχτά ,κανε ενα rebbot στο τηλέφωνο και προσπάθησε ξανά .

Να υποθέσω οτι έκανες factory reset οταν πέρασες την rom .

Samsung galaxy s21+

Κλείσε το Power Saving Mode οπως και οτι apps ειναι ανοιχτά ,κανε ενα rebbot στο τηλέφωνο και προσπάθησε ξανά .

Να υποθέσω οτι έκανες factory reset οταν πέρασες την rom .

δε το εχω ενεργοποιημένο ετσι κ αλλιως , ναι έγινε πλήρης wipe οταν φλασαρα

δε το εχω ενεργοποιημένο ετσι κ αλλιως , ναι έγινε πλήρης wipe οταν φλασαρα

Δεν ξέρω φιλε μου τι γίνεται .

Αρκετοί έχουν αναφέρει battery drain με την Πολωνική , μπορείς να πας πίσω σε ics και να δεις τι συμπεριφορά θα έχει . Έτσι θα αποκλεισης το ενδεχόμενο να εχει πρόβλημα το usb cable

Samsung galaxy s21+

το ειχα παρει παλιοτερα αυτο αν δεν κανω λαθος !:D ναι οντως ειναι πολυ καλο αν ειναι το ιδιο οποτε θα σε εμπιστευτω!!:p σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου!!!

Αν έχεις Samsung TV από τα καινούρια μοντέλα, βλέπεις μέσω WiFi χωρίς ανταπτορα.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Δεν ξέρω φιλε μου τι γίνεται .

Αρκετοί έχουν αναφέρει battery drain με την Πολωνική , μπορείς να πας πίσω σε ics και να δεις τι συμπεριφορά θα έχει . Έτσι θα αποκλεισης το ενδεχόμενο να εχει πρόβλημα το usb cable

Στο δικό μου δεν έχει παρουσιαστεί αυτό το πρόβλημα. Δεν είναι γενικό της rom, δηλαδή.

Καλημέρα παιδιά.Όσοι περάσατε official jelly bean,o flash player δουλεύει κανονικά ή δημιουργεί προβλήματα?

Η JB επίσημα δεν υποστηρίζει flash. Απόφαση της adobe και όχι της google. Μπορείς όμως να βρείς το app και να το περάσεις χειροκίνητα. Στο SIII δεν το έχω βάλει ακόμα, στην ταμπλέτα όμως δουλεύει κανονικά.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Στο χρόνο φόρτισης δεν είδα διάφορα. Ομως έχω δει μια μικρη διάφορα στην κατανάλωση σε αναμονή. Βέβαια τόσο καιρο ήμουν με custom οπότε δεν έχω ασφαλή συμπεράσματα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

καλησπέρα! έχω μια απορία ρε παιδία σχετικά με την κάμερα!γιατί έχω διαβάσει σε διάφορα posts από διάφορα Παιδιά σχετικά με την ύπαρξη καλής κάμερας σε ορισμένα κινητά... ποια είναι αυτή κ ΠΩΣ μπορώ να ελέγξω κ το δικό μου κινητό ποια κάμερα φοράει?

"What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow

ΚΩΣΤΑΣ

Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell

καλησπέρα! έχω μια απορία ρε παιδία σχετικά με την κάμερα!γιατί έχω διαβάσει σε διάφορα posts από διάφορα Παιδιά σχετικά με την ύπαρξη καλής κάμερας σε ορισμένα κινητά... ποια είναι αυτή κ ΠΩΣ μπορώ να ελέγξω κ το δικό μου κινητό ποια κάμερα φοράει?

Υπάρχει η αναζήτηση, πάνω δεξιά στη σελίδα. Πατάς εκεί, γράφεις "κακή κάμερα", και ως δια μαγείας βρίσκεις 4 σελίδες με συζητήσεις και απαντήσεις στην ίδια ερώτηση....

Η παραπάνω τεχνική / μαγεία είναι γενική και απευθύνεται σε όλους. Την αποκαλύπτω με κίνδυνο της ζωής μου και κυνηγητό από τους admins. Παρακαλώ μη με μαρτυρήσετε!

- Alex

δεν το δοκιμαζεις με καλωδιο να μας πει , γιατι υποψιαζομαι οτι αυτο μπορει να ειναι το προβλημα

Το δοκιμασα σημερα να περασω ματροσκα 8gb και στη μεση της διαδικασιας σταματαει η αντιγραφη ολα αυτα στην εξωτερικη sd card,και επιπλεον μεσα απο το pc οταν ειναι να κανω format την sd δεν μου δινει επιλογη για fat32/exfat παρα σκετo format,στην εσωτερικη κανενα προβλημα οπως ειπα και χθες.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Μήπως έχει βρει (χρησιμοποιήσει) κάποιος κανένα πιο γρήγορο φορτιστή, ας μου πει που τον πήρε.

Το δοκιμασα σημερα να περασω ματροσκα 8gb και στη μεση της διαδικασιας σταματαει η αντιγραφη ολα αυτα στην εξωτερικη sd card,και επιπλεον μεσα απο το pc οταν ειναι να κανω format την sd δεν μου δινει επιλογη για fat32/exfat παρα σκετo format,στην εσωτερικη κανενα προβλημα οπως ειπα και χθες.

Μόλις πέρασα με card reader μια ταινία 7 GB χωρίς κανένα πρόβλημα. Άρα από ότι διάβασα και στο xda πρέπει να είναι πρόβλημα των τελευταίων jelly bean, γιαυτό δεν τις περνάει απευθείας από το κινητό.

Κάνατε την κάρτα φορματ exfat και δεν τα πέρασε?
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

παιδια καλησπερα . μηπως εχει περασει κανενας την πολωνικη 4.1.1 ? ειναι ενταξει γενικα ? βαρεθηκα να περιμενω την sumsung . τι κανει πια .

Παιδιά κάποιος αν την έχει περασει;

Μόλις πέρασα με card reader μια ταινία 7 GB χωρίς κανένα πρόβλημα. Άρα από ότι διάβασα και στο xda πρέπει να είναι πρόβλημα των τελευταίων jelly bean, γιαυτό δεν τις περνάει απευθείας από το κινητό.

Εννοεις τι περασες απ εξω αφου τη γεμισες σκετη με adaptor στο pc και μετα την εβαλες στο κινητο?

Και επισης δεν εχω την jelly bean αλλα την isc την επισημη γερμανικη.

Κάνατε την κάρτα φορματ exfat και δεν τα πέρασε?

Κοιταξε λιγο το παραπανω post μου........ εμενα δεν μου βγαζει επιλογη για format σε fat32/exfat.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Παιδιά κάποιος αν την έχει περασει;

Την φοράω λίγες μέρες, εντάξει δείχνει μέχρι τώρα :)

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Χθες πάτησα την εξοικονόμηση ενέργειας από τη status bar και μετά δεν μου δούλευε η δόνηση στα soft keys. Σωστό.

Την απενεργοποίησα και πάλι δεν δούλευαν!!! Πρόκειται για bug?