Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειδή σκέφτομαι να το αγοράσω, θέλω να ρωτήσω τα εξής:

1. Αξίζει η αγορά του SGS3, αξίζει τα λεφτά του; (ποιότητα κατασκευής, τυχόν τριξίματα στο καπάκι, όταν το κουνάς να κουδουνίζει, εφαρμόζει καλά το πίσω καπάκι κτλ.)

2.Είναι βολικό στην καθημερινή του χρήση; (Λόγω του τεράστιου μεγέθους που έχει)

3.Τα ακουστικά του είναι τούμπανο; (έχει ποιότητα ήχου όπως τα iPhone - iPod; Θα επιθυμούσα απαντήσεις από χρήστες με ανάλογη εμπειρία)

4.Χρειάζεται να αγοράσω κάποια θήκη (εννοώ ευαισθησία σε γρατσουνιές κτλ)

5.Στην συσκευασία περιλαμβάνετε κάρτα SD;

6.Έχουν αναφερθεί προβλήματα σε καινούργιες συσκευές ; (hardware - software)

7.Πόσο καιρό έχει εγγύηση;

8.Προτείνετε κάποιο συγκεκριμένο χρώμα (υπερτερεί κάποιο του άλλου; πχ. λευκό δαχτυλιές κτλ)

9.Έχει αντοχή στο χρόνο; (700 ευρώ είναι πάρα πολλά για να μην το κρατήσω τουλάχιστον 3ετία)

10. Κολλάει - κρασάρει το λειτουργικό του; (ανεξήγητα restart - κωλύματα)

Σας ευχαριστώ για τις επικείμενες απαντήσεις σας! :p

1- Πολυ περισσοτερο σε σχεση με τα iphone

οχι, εχει τελεια συναρμολογηση

2- Κανενα προβλημα στο μεσο χρηστη, το συνηθιζεις (αναλογα με τις αναγκες του καθενος βεβαια)

3- καλη ποιοτητα ηχου (ειδικα με τα voodoo hacks) αλλα οχι καλα ακουστικα. χαλια δεν ειναι, αλλα οχι σαν αυτα του iphone (κρατησε τα)

4- ο καθενας οπως τη βρισκει. αν δεν φοβασαι μην παθει κατι, μη βαζεις

5- οχι

6- οχι

7- 2 χρονια

8- δες τα απο κοντα και διαλεξε καλυτερα

9- δεν ειναι αγαπη, κινητο ειναι :lol: :p

10- οχι

θεματα μπορει να εχεις αν βαζεις ασχετες/προβληματικες εφαρμογες.

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημερα στους γαλαξιες..Κατοχος εδω και 3 μερες και ακομη ψιλοψαχνομαι..Προερχομενος απο ios, σαν πρωτη επαφη με android ειχα ενα optimus 3D αλλα δεν πολυψαχτηκα καθως το ειχα για δευτερη συσκευη..Τωρα,με το S3 ειμαι πολυ ενθουσιασμενος και θελω να μπω <δυνατα> στον κοσμο του android..Διαβαζοντας καιρο το forum ξερω οτι θα εχω την βοηθεια απο εσας να τα καταφερω..Η αληθεια ειναι οτι εχω χασει την μπαλα με αυτα τα custom roms,kies,kernel και διαφορα τετοια αλλα προς το παρον λεω να ακολουθησω τον επισημο δρομο εκτος και αν με πεισει καποιος απο εσας για το αντιθετο..Εις το επανιδειν λοιπον..

Είναι μία από τις λίγες συσκευές, που με "μαμά" δουλεύει ακριβώς όπως πρέπει. Τα όποια πειράγματα, custom rom κλπ. δεν προσφέρουν σε ταχύτητα ή σταθερότητα, μόνο σε αισθητική προσαρμογή στα γούστα καθενός. Και αναφέρομαι κυρίως στην JB (που φοράω) που είναι αρκετά βελτιωμένη στα σημεία που χρειάζεται σε σχέση με το ICS, χωρίς η τελευταία να είναι κακή.

Πρότασή μου, όποιος το πάρει να το δοκιμάσει 10-15 μέρες πριν αρχίσει τα πειράγματα, όχι για τίποτα άλλο, αλλά για να έχει σωστό μέτρο σύγκρισης.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Επειδή σκέφτομαι να το αγοράσω, θέλω να ρωτήσω τα εξής:

1. Αξίζει η αγορά του SGS3, αξίζει τα λεφτά του; (ποιότητα κατασκευής, τυχόν τριξίματα στο καπάκι, όταν το κουνάς να κουδουνίζει, εφαρμόζει καλά το πίσω καπάκι κτλ.)

2.Είναι βολικό στην καθημερινή του χρήση; (Λόγω του τεράστιου μεγέθους που έχει)

3.Τα ακουστικά του είναι τούμπανο; (έχει ποιότητα ήχου όπως τα iPhone - iPod; Θα επιθυμούσα απαντήσεις από χρήστες με ανάλογη εμπειρία)

4.Χρειάζεται να αγοράσω κάποια θήκη (εννοώ ευαισθησία σε γρατσουνιές κτλ)

5.Στην συσκευασία περιλαμβάνετε κάρτα SD;

6.Έχουν αναφερθεί προβλήματα σε καινούργιες συσκευές ; (hardware - software)

7.Πόσο καιρό έχει εγγύηση;

8.Προτείνετε κάποιο συγκεκριμένο χρώμα (υπερτερεί κάποιο του άλλου; πχ. λευκό δαχτυλιές κτλ)

9.Έχει αντοχή στο χρόνο; (700 ευρώ είναι πάρα πολλά για να μην το κρατήσω τουλάχιστον 3ετία)

10. Κολλάει - κρασάρει το λειτουργικό του; (ανεξήγητα restart - κωλύματα)

Σας ευχαριστώ για τις επικείμενες απαντήσεις σας! :p

1. Στον εναμιση μηνα που το ειχα δεν αντιμετωπισα κανενα τετοιο προβλημα. Μπορεις να πας σε ενα μαγαζι και να κρινεις μονο σου αν τα πλαστικα του σε ικανοποιουν

2.Ναι .Ολα ειναι θεμα συνηθειας.Μετα θα εχεις θεμα να πας σε μικροτερη οθονη

3.Τα ακουστικα του iphone ειναι καλυτερα (για τα δικα μου αυτια) και ακομα αυτα χρησιμοποιω

4.Εγω παντα βαζω.

5.Οχι

6.Οχι

7. 2 χρονια

8.Δεν γνωριζω.Εγω ειχα το μπλε.

9. 700 ευρω δεν κανει.Ψαξε το λιγο.Το amazon.de νομιζω το πουλαει 489 ευρω. Νομιζω οτι 3 χρονια θα στα βγαλει

10. Η stock rom ειναι αρκετα καλη.Θελει καποιες βελτιωσεις αλλα οχι restart-κωλυματα)

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Μπορεί κάποιος να μου πει πως δουλεύει το NFC;

Προχθές με ένα φίλο με S3 κι εκείνος δοκιμάσαμε τα wifi direct, share στις φωτογραφίες κλπ, αλλά όταν τα ακουμπούσαμε πλάτη- πλάτη ναι μεν έκαναν ειδοποίηση, αλλά δε βγάλαμε άκρη.

Ορίζεις κάποιος φάκελο για τα NFC; Ανοίγει κάτι;....

.....

Δεν είδαμε τίποτα!

:wacko::wacko::)

Προχθές με ένα φίλο με S3 κι εκείνος δοκιμάσαμε τα wifi direct, share στις φωτογραφίες κλπ, αλλά όταν τα ακουμπούσαμε πλάτη- πλάτη ναι μεν έκαναν ειδοποίηση, αλλά δε βγάλαμε άκρη.

.....

Δεν είδαμε τίποτα!

ενεργοποιησε το nfc, s beam (και στον φιλο σου)

ανοιξε ενα βιντεο, φωτο,επαφη or something που θελεις να στειλεις

ακουμπησε τα και πατα μια στην οθονη

παει πολυ γρηγορα με s beam (s3 σε s3 δηλαδη)

.....

Δεν είδαμε τίποτα!

1. Ενεργοποιείς το NFC στα settings

2. Ανοίγεις μια εικόνα, βίντεο, επαφή whatever

3. Ακουμπάς πλάτες

4. Σου βγάζει μήνυμα να απομακρύνεις τα 2 τηλ.

5. boom μεταφέρθηκε

;)

Edit. Με πρόλαβε ο τύπος με το τηλεκοντρόλ για άβαταρ :lol::lol:

σημερα παρελαβα το πρωι το καινουριο μου galaxy s3 ....παιδια μεχρι τωρα εχω παθει πλακα με τον γαλαξια ειναι σε αλλο εντελος επιπεδο απο το 4s που ειχα ....και ακομα δεν το εχω πολυψαξη !:) κανενα λινκ η οδηγος για κατεβασμα εφαρμογων και παιχνιδιων παιζει στο site μας?
Γιαννης

σημερα παρελαβα το πρωι το καινουριο μου galaxy s3 ....παιδια μεχρι τωρα εχω παθει πλακα με τον γαλαξια ειναι σε αλλο εντελος επιπεδο απο το 4s που ειχα ....και ακομα δεν το εχω πολυψαξη !:) κανενα λινκ η οδηγος για κατεβασμα εφαρμογων και παιχνιδιων παιζει στο site μας?

Αν μου επιτρεψεις να αναδημοσιευσω το μήνυμα σου στο thread του iPhone, θα σου πω που θα βρεις τα πάντα. :lol::D

Εχε υπ όψιν οτι εκτός απο navigation εφαρμογές, οι υπόλοιπες ειναι πολυ φθηνές και ειναι προτιμότερο να τις αγοράζεις.

Κανε μια λίστα με τι ψάχνεις και θα σου πω επίσης τι μπορείς να βρεις δωρεάν.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Τελικα το θεμα που υπηρχε με διαφορετικες επιδοσεις συσκευων στην καμερα, υπαρχει ακομα ή με την αναβαθμιση πλεον ειναι ολα το ιδιο?

Επισης εχει καποιος mac με snow leopard να μου πει πως συνεργαζονται οι συσκευες?

:cool:

Μεταφέρθηκαν μηνύματα στα θέματα περί Μπαταρίας και Διαθεσιμότητας.

Προσπαθήστε να ποστάρετε στα σωστά θέματα.

Το forum του SIII έχει μεγάλη κίνηση και με το να γράφουμε σε λάθος θέματα δεν βοηθάμε όσους ψάχνουν να βρουν απάντηση σε κάποια απορία τους.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Παιδιά, κάπου διάβασα αλλά δεν το βρίσκω, πως υπάρχει κενό ασφαλείας στο s3,ουσιαστικά μία γραμμή κώδικα είναι, η οποία αρκεί όμως να σου κάνει επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων και να μπλοκάρει την κάρτα sim. Κατά κύριο λόγο γίνεται μέσω κάποιου Λίνκ, qrcode, και nfc.

Το έχει διαβάσει κανείς άλλος?

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Παιδιά, κάπου διάβασα αλλά δεν το βρίσκω, πως υπάρχει κενό ασφαλείας στο s3,ουσιαστικά μία γραμμή κώδικα είναι, η οποία αρκεί όμως να σου κάνει επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων και να μπλοκάρει την κάρτα sim. Κατά κύριο λόγο γίνεται μέσω κάποιου Λίνκ, qrcode, και nfc.

Nαι, και η Samsung το έχει διορθώσει με το update που θα στείλει. Απλά για λίγο μην κλικάρετε σε ύποπτα sites ή qrcodes :P

EDIT: Φαίνεται ότι το έχει ήδη στείλει το update, και λογικά όσοι έχουν LH-κάτι roms είναι ασφαλείς.

Edited by Tyxerakias
- Alex

Ναι το διάβασα εχθές το βράδυ, (engadget νομίζω) δεν είναι κενό ασφαλείας ακριβώς, έχει να κάνει με το πως τα Samsung διαχειρίζονται τα USSD Codes στον Dialer, υπάρχει πχ ussd code για wipe χωρίς επιβεβαίωση και αυτό εκμεταλλεύτικαν μερικοί που φτιάξαν ένα link που αν το πατούσες έτρωγες wipe κατάμουτρα :O

Βέβαια προσωπικά δεν βρήκα πουθενά κάποια αναφορά από θύμα (που να την πάτησε δηλαδή) και σίγουρα στις τελευταίες εκδόσεις αυτό έχει διορθωθεί.

Edit. http://www.engadget.com/2012/09/26/samsung-patched-dirty-USSD-vulnerability/

Edited by Stinger

Καλώς σας βρήκα και εγώ! Σήμερα το πρωί παρέλαβα και το κινητό έχει csc XA, καμία αναβάθμιση ακόμη.

Έρχομαι από desire και τεράστια εμπειρία στα flashαρίσματα, αλλά αυτό δε θα το πειράξω ακόμη.

مفاجأة

Καλώς σας βρήκα και εγώ! Σήμερα το πρωί παρέλαβα και το κινητό έχει csc XA, καμία αναβάθμιση ακόμη.

Έρχομαι από desire και τεράστια εμπειρία στα flashαρίσματα, αλλά αυτό δε θα το πειράξω ακόμη.

Δεν υπάρχει csc XA.. :) μάλλον εννοείς OXA? Aπό Αγγλία το πήρες;

- Alex

Έχεις δίκιο είναι OXA. Απλά στην ιστοσελίδα που κοίταξα για να δω προέλευση ανέφερε το ΧΑ.

Το πήρα από το Birdphone.

مفاجأة

Αν μου επιτρεψεις να αναδημοσιευσω το μήνυμα σου στο thread του iPhone, θα σου πω που θα βρεις τα πάντα. :lol::D

Εχε υπ όψιν οτι εκτός απο navigation εφαρμογές, οι υπόλοιπες ειναι πολυ φθηνές και ειναι προτιμότερο να τις αγοράζεις.

Κανε μια λίστα με τι ψάχνεις και θα σου πω επίσης τι μπορείς να βρεις δωρεάν.

:):p σου επιτρέπω παιδι μου! :)

οσο για τις εφαρμογες τωρα που το ψαχνω πραγματικα οτι σχεδον πλήρωσα απο games στο iphone εδω τα εχει free η πιο φτηνα.

Γιαννης

Παιδιά λίγη βοήθεια.Ενώ ως τώρα δεν είχα πρόβλημα με την μπαταρία,

εδώ και λίγες μέρες,ακόμα και τελείως κλειστό τη ρουφάει τρελά.3 ώρες απενεργοποιημένο έφαγε 15%.Τι μ

πορεί να φταίει?

Εσείς που το έχετε εργοστασιακό χωρίς να πειράξετε το software του, μπορείτε να αυξήσετε - να μειώσετε τον αριθμό των αρχικών οθονών ;
-Δημήτρης-

Παιδιά λίγη βοήθεια.Ενώ ως τώρα δεν είχα πρόβλημα με την μπαταρία,

εδώ και λίγες μέρες,ακόμα και τελείως κλειστό τη ρουφάει τρελά.3 ώρες απενεργοποιημένο έφαγε 15%.Τι μ

πορεί να φταίει?

Κάτι - κάποια εφαρμογη σου τρώει την μπαταρία .

Κατέβασε το BetterBatteryStats να δεις ποια είναι .

Samsung galaxy s21+

Κάτι - κάποια εφαρμογη σου τρώει την μπαταρία .

Κατέβασε το BetterBatteryStats να δεις ποια είναι .

Μιχαλη η συγκεκριμενη εφαρμογη εχει ενα μειον για οσους δεν ειναι root.Το alarms που σου δειχνει ποσα wakeups εχει η καθε εφαρμογη απαιτει root

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Το έχω κάνει.Το θέμα είναι ότι τρώει τη μπαταρία και τελείως κλειστό.15% σε τρεις ώρες τελείως σβηστό είναι υπερβολικό.

Αυτό τώρα που είπες δεν ξέρω αν εξηγείται.. Battery drainage ενώ είναι κλειστό!! Σίγουρα?

Παίδες συγνώμη αν σας ζάλισα, αλλά έχω ακόμα μια απορία..... :rolleyes:

Πώς συνδέεται με το PC ????? Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα της Samsung (όπως το iTunes για iPhone) ή απλά το βλέπει σαν μέσω αποθήκευσης όπως ένα φλασάκι;;;;

Κάρτα μνήμης δεν έχει αλλά θεωρώ τα 16 gb είναι υπέρ αρκετά.... πόσο ελεύθερος χώρος μένει με το os και χωρίς έξτρα εφαρμογές;;;;

-Δημήτρης-