alextrela Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 παιδια πηγα να περασω ενα αρχειο mvk στην καρτα μνημης και μου λεει οτι ειναι ανεπαρκης ο χωρος και στο συστημα αρχειων της καρτας μου λεει γενικο συστημα αρχειων γιατι? Μονο στην ενσωματωμενη μπορεις να παιρνας ματροσκες οτι μεγεθως και να εχουν,οχι στη sd λογω περιορισμως συστηματος αρχειων(fat32) Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morfie Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 Όσο για τα mail clients δεν είναι εδώ το μέρος γι'αυτή τη συζήτηση, παρακαλώ να συνεχίσει στις εφαρμογές Android... Μα βρε Άλεξ, τι off-topic. Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν βρίσκω πως να έχω push, στη STOCK mail εφαρμογή. Που να το γράψω; Τα παιδιά απαντώντας σ' αυτό ανέφεραν άλλους mail clients... @ Morfie: Τι μαιλ θες να στησεις να κανω μια δοκιμη αν εχω ενεργο λογαριασμο??? Google, yahoo και έναν pop3. Παράθεση Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Savvin_Diesel Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 (edited) Υποθέτω ότι το έχετε δει οι περισσότεροι, αλλά η Samsung δίνει τα Asphalt 7, Modern Combat 3 και Shadowgun δωρεάν στους κατόχους του S III. Δεν είναι οι κανονικές εκδόσεις των παιχνιδιών. Θα προσέξεις ότι από ένσ σημείο θα πρέπει να πληρώσεις έμμεσα για να συνεχίσεις να παίζεις... Π.χ. για πυρομαχικά, για nitro κ.ο.κ.. Edited September 9, 2012 by Savvin_Diesel Ο δαίμων του πληκτρολογίου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 Μα βρε Άλεξ, τι off-topic. Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν βρίσκω πως να έχω push, στη STOCK mail εφαρμογή. Που να το γράψω; Τα παιδιά απαντώντας σ' αυτό ανέφεραν άλλους mail clients... Ναι, δεν είπα ότι άρχισε ως off topic, αλλά από τη στιγμή που λύθηκε η απορία αν ο μαμά υποστηρίζει ή όχι, η υπόλοιπη συζήτηση είναι off topic π.χ. τι υποστηρίζει και τι όχι το enhanced mail ή οποιδήποτε άλλο πρόγραμμα. Και ξαναλέω, υπάρχει ολόκληρο θέμα με εφαρμογές android, mail clients κτλ. Βασικά υπάρχουν δεκάδες καλοί mail clients που υποστηρίζουν push. Και κανένας δεν είναι αποκλειστικός για το S3. Συνέχεια λοιπόν στις εφαρμογές Android... Δεν είναι οι κανονικές εκδόσεις των παιχνιδιών. Θα προσέξεις ότι από ένσ σημείο θα πρέπει να πληρώσεις έμμεσα για να συνεχίσεις να παίζεις... Π.χ. για πυρομαχικά, για nitro κ.ο.κ.. Σοβαρά;! Τι βλακεία. Μέχρι τώρα πάντως δε μου έχει ζητήσει τίποτα. Είσαι σίγουρος; Σου συνέβη; Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morfie Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 Δηλαδή είναι βέβαιο ότι δεν υποστηρίζει push;;; Δε μπορώ να το πιστέψω..... Πάει καλά η Samsung; Γιατί να αφαιρέσει μια τέτοια ήδη υπάρχουσα και χρήσιμη λειτουργία; Παράθεση Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Savvin_Diesel Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 (edited) Σοβαρά;! Τι βλακεία. Μέχρι τώρα πάντως δε μου έχει ζητήσει τίποτα. Είσαι σίγουρος; Σου συνέβη; Κατέβασα το άσφαλτ σήμερα και στο πάνω μέρος του μενού έχει μια μπάρα αντίστοιχη των παιχνιδιών ποδοσφαίρου που υπάρχουν στο πλέι, που από ένα σημείο και μετά πρέπει να αγοράσεις στάμινα από την εταιρία γιατί η ομάδα σου σέρνεται... Edit: τώρα μόλις τσέκαρα στο παιχνίδι την αγορά ρεσπέκτ πόιντ... Διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά σε καμμιά ολοκληρωμένη έκδοση παιχνιδιού δεν αγοράζεις... Κι έχω παίξει πολλές! Edited September 9, 2012 by Savvin_Diesel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tini78vj Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 (edited) Ναι, δεν είπα ότι άρχισε ως off topic, αλλά από τη στιγμή που λύθηκε η απορία αν ο μαμά υποστηρίζει ή όχι, η υπόλοιπη συζήτηση είναι off topic π.χ. τι υποστηρίζει και τι όχι το enhanced mail ή οποιδήποτε άλλο πρόγραμμα. Και ξαναλέω, υπάρχει ολόκληρο θέμα με εφαρμογές android, mail clients κτλ. Βασικά υπάρχουν δεκάδες καλοί mail clients που υποστηρίζουν push. Και κανένας δεν είναι αποκλειστικός για το S3. Συνέχεια λοιπόν στις εφαρμογές Android... Σοβαρά;! Τι βλακεία. Μέχρι τώρα πάντως δε μου έχει ζητήσει τίποτα. Είσαι σίγουρος; Σου συνέβη; Εμένα το MC3 δεν το ανοίγει καθόλου, μετά το λογότυπο κάνει να το φορτώσει και με πετάει έξω. Το ASPHALT το έχω κανονικά αγορασμένο και δεν έχω πρόβλημα. Με αυτό πού έχω όμως πρόβλημα είναι το Shadowgun. 4 φορές με έβαλε να κατεβάσω τα δεδομένα. Ίσος να είναι θέμα τού σέρβερ επειδή το έχουν βάλει δωρεάν. Edited September 9, 2012 by tini78vj Παράθεση Panasonic G500/G600 - Siemens S25/SL45/SX1 - Nokia N95 - HTC HD - HTC HD2 - HTC SENSATION -Samsung V200/Omnia I / GALAXY S3 _ S5 / NOTE 3/ Huawei P8 _ Mate8 _Mate 10 pro _ P30 pro _ Mate 30 pro .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest maklovinsam Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 καλησπερα παιδια,αξιζει να το παρω τωρα που το βρισκω αρκετα φτηνα,η να περιμενω το Iphone?αλλα αποκλειεται να κανει 517 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 (edited) Κατέβασα το άσφαλτ σήμερα και στο πάνω μέρος του μενού έχει μια μπάρα αντίστοιχη των παιχνιδιών ποδοσφαίρου που υπάρχουν στο πλέι, που από ένα σημείο και μετά πρέπει να αγοράσεις στάμινα από την εταιρία γιατί η ομάδα σου σέρνεται... Edit: τώρα μόλις τσέκαρα στο παιχνίδι την αγορά ρεσπέκτ πόιντ... Διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά σε καμμιά ολοκληρωμένη έκδοση παιχνιδιού δεν αγοράζεις... Κι έχω παίξει πολλές! Κάνεις λάθος με την αγορά πόντων, δυστυχώς ισχύει και σε ολοκληρωμένες εκδόσεις. Εγώ πάντως το βλέπω πλήρες το παιχνίδι. Υπάρχει κάποιος με το asphalt αγορασμένο από play να μας πει αν υπάρχει η συγκεκριμένη μπάρα; Πάω στοίχημα ότι υπάρχει... [ATTACH]26812[/ATTACH] Edited September 9, 2012 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 Παιδια SOS. Μετα απο επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων δεν μπορω να συνδεθω στα δεδομενα. Ειναι λογικο να χασει τις ρυθμισεις του για 3G???? Κι αν ναι που θα βρω τις ρυθμισεις για WIND???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 Βάλε gint.b-online.gr για wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 Παιδια SOS. Μετα απο επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων δεν μπορω να συνδεθω στα δεδομενα. Ειναι λογικο να χασει τις ρυθμισεις του για 3G???? Κι αν ναι που θα βρω τις ρυθμισεις για WIND???? Tην πρώτη φορά, με την ίδια rom, δεν έβαλες δηλαδή τις ρυθμίσεις μόνος σου, και τώρα δεν τις έχει; Χωρίς να αλλάξεις rom, και το μόνο που έκανες ήταν factory reset? Το τηλέφωνο το πήρες καινούριο, και όταν το άνοιξες βρήκε τις ρυθμίσεις και τώρα δεν τις βρίσκει; Δεν υπάρχει περίπτωση. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 Μονο στην ενσωματωμενη μπορεις να παιρνας ματροσκες οτι μεγεθως και να εχουν,οχι στη sd λογω περιορισμως συστηματος αρχειων(fat32) ηθελα δω πως τα παει η οθονη. τωρα παρατηρησαα οτι δεν εχει ηχο η τανια γιατι? Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 ηθελα δω πως τα παει η οθονη. τωρα παρατηρησαα οτι δεν εχει ηχο η τανια γιατι? Αν η ματροσκα εχει dts βαζεις το bsplayer για να εχεις ηχο,με αλλους player δεν θα αναγνωριζει τον dts. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stsdema28 Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 Για όποιο προσπάθησε ανεπιτυχώς να χρησιμοποιήσει την υπηρεσία της samsung Facebook(for syncing) για συχρονισμό με gallery και calendar ας ακολουθήσει το πιο κάτω: "basically you go ahead and choose the facebook (for syncing) option and instead of just entering in your information, there is a link on that page that says: "trouble logging in? TRY THE ALTERNATIVE LOGIN." This alternate page gives you a warning about sending your password in plain text... but i went through with it and it worked first try!...." Και μένα μου δούλεψε με τη μία. Παράθεση 6610 --> 7610(RH-51) --> (Legendary) N900 --> Galaxy SIII --> HTC 10 --> Pixel 2 XL --> Xperia 1 ii HP Touchpad (dual boot: webOS and Android) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nstasino Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 ναι αλλά plaintext? Scary.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny69 Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 Μονο στην ενσωματωμενη μπορεις να παιρνας ματροσκες οτι μεγεθως και να εχουν,οχι στη sd λογω περιορισμως συστηματος αρχειων(fat32) Χμμμμ εγω που εχω μια 64GB XCSD Sandisk μια χαρα περνει μεγαλα αρχεια (8GB και παραπανω). Ισως οι XCSD να υποστηριζουν 4GB< αρχεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 (edited) Χμμμμ εγω που εχω μια 64GB XCSD Sandisk μια χαρα περνει μεγαλα αρχεια (8GB και παραπανω). Ισως οι XCSD να υποστηριζουν 4GB< αρχεία. Δεν έχει να κάνει με την κάρτα φιλέ μου αλλά με το φορματ που είναι φορμαρισμένη... Edited September 9, 2012 by arfi-gorgona Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Υπάρχει κάποιος με το asphalt αγορασμένο από play να μας πει αν υπάρχει η συγκεκριμένη μπάρα; Πάω στοίχημα ότι υπάρχει... [ATTACH]26812[/ATTACH] Το έχω εγώ Έτσι ακριβώς είναι. Πετάει και κάτι pop ups κάθε φορά που πας να κάνεις έναν αγώνα. Το mc3 ήταν σε προσφορά στα 69 λεπτά (όπως και το nova 3/gangstar που πήρα) αλλά δεν ήταν συμβατό με το κινητό (έτσι έλεγε). Μπορεί να ανεβάσει κάποιος το samsungs app/una service (αυτά τέλος πάντων :p) γιατί δεν έχω εύκαιρη custom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Το έχω εγώ Έτσι ακριβώς είναι. Πετάει και κάτι pop ups κάθε φορά που πας να κάνεις έναν αγώνα. Το mc3 ήταν σε προσφορά στα 69 λεπτά (όπως και το nova 3/gangstar που πήρα) αλλά δεν ήταν συμβατό με το κινητό (έτσι έλεγε). Μπορεί να ανεβάσει κάποιος το samsungs app/una service (αυτά τέλος πάντων :p) γιατί δεν έχω εύκαιρη custom. Μια χαρά συμβατό είναι σκοτώνω όλη μέρα. :) Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Μια χαρά συμβατό είναι σκοτώνω όλη μέρα. :) Γιατί να μην το βγάζει στο play store όμως? Και στο desktop site λέει πως υπάρχει ασυμβατότητα. Στο hox το βγάζει/παίζει κανονικά αλλά σέρνεται γιατί τα σπάει :lol: :p (ουδεμία σχέση θα μου πεις αλλά με τρώει το "γιατί"! ) Ότι να'ναι :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Καλημερα και απο μενα! Εχω το εξής προβλημα. Μετα απο επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων οταν βαζω αναζητηση στο χαρτη μεσω ασυρματων δικτυων μου δειχνει οτι ειμαι Αμερικη Καμια ιδεα λυση??? Ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Το έχω εγώ Έτσι ακριβώς είναι. Πετάει και κάτι pop ups κάθε φορά που πας να κάνεις έναν αγώνα. Το mc3 ήταν σε προσφορά στα 69 λεπτά (όπως και το nova 3/gangstar που πήρα) αλλά δεν ήταν συμβατό με το κινητό (έτσι έλεγε). Μπορεί να ανεβάσει κάποιος το samsungs app/una service (αυτά τέλος πάντων :p) γιατί δεν έχω εύκαιρη custom. https://www.dropbox.com/sh/iys4pijoc0j5hfp/5I05oosbz0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp30169 Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Χτες δυστυχως εχασα το κινητο μου :( Ξερετε τι παιζει με το samsungdive? Λειτουργει οντως η ειναι βλακεια? Για να εντοπιστει το κινητο, αν οντως λειτουργει το προγραμμα, σε τι κατασταση πρεπει να ειναι το κινητο? (ανοιχτο-κλειστο-με σιμ-χωρις) Παράθεση Γιώργος S24 Ultra | iPhone 16 Pro Max | iPad Pro 12.9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Χτες δυστυχως εχασα το κινητο μου :( Ξερετε τι παιζει με το samsungdive? Λειτουργει οντως η ειναι βλακεια? Για να εντοπιστει το κινητο, αν οντως λειτουργει το προγραμμα, σε τι κατασταση πρεπει να ειναι το κινητο? (ανοιχτο-κλειστο-με σιμ-χωρις) Γιατί δεν δοκιμάζεις; Εχεις κάνει λογαριασμό στη Samsung; Αν ναι μπές και δοκίμασε. Το έχω κάνει για δοκιμή και μου ενεργοποίησε το GPS στη συσκευή και το εμφάνισε στο χάρτη. (προφανώς πρέπει να είναι ανοιχτό) Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts