Awaker Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Κατι αλλο τωρα. Μιλαγα καμποση ωρα στο κινητο,και παρατηρησα οτι αναβε και εσβυνε η οθονη ολη την ωρα,ενω δεν το κοιτουσα το τηλεφωνο,για να ενεργοποιηθει η λειτουργια που διατηρει αναμμενη την οθονη,αμα το κοιτας. Τι να συμβαινει αραγε; Χάλασε!!!:p Όχι βέβαια ..ο αισθητήρας εγγύτητας την κάνει την δουλειά. .έτσι πρέπει να λειτουργεί. Όταν έχεις το τηλέφωνο στο αυτί σου δεν χρειάζεται η οθόνη να είναι αναμμένη. . Παράθεση The sky moves on sideways Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Με τον adobe flash player τι γινετε το κοβουν σιγα σιγα??δεν το βρισκω στο play store...εχει βγει κατι αλλο παρομοιο?? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Με τον adobe flash player τι γινετε το κοβουν σιγα σιγα??δεν το βρισκω στο play store...εχει βγει κατι αλλο παρομοιο?? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.adobe.flashplayer&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEXMESS Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Γειά σας φίλοι του υπέροχου SIII, Έχω στα χέρια μου το υπέροχο αυτό κατασκεύασμα εδώ και ένα μήνα περίπου. Πρώτη φορά σε android και ακόμα μαθαίνω. Πολύ καλό internet με wi-fi ή χωρίς. Γενικά το χρησιμοποιώ για social media , internet, e-mail, αρχεία exel word κλπ. και φυσικά ως τηλέφωνο που το θέλω ως κύρια λειτουργία !! Μπορώ να πω ότι η μπαταρία δεν μου φτάνει μέσα στη μέρα. Πρέπει να έχω το καλώδιο πάντα μαζί μου για φόρτηση. Όμως το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζω σχεδον από την αρχή που το έχω είναι ότι όταν δέχομαι εισερχόμενες κλήσεις (όχι πάντα) ακούγεται ο ήχος κλήσης, παραμένει μαύρη η οθόνη, ανάβει η οθόνη, συνεχίζει να χτυπά χωρίς όμως να μου εμφανίζει ποιος με καλεί και ξαφνικά εμφανόζει ένα popup το οποίο γράφει : Η διαδικάσία com.android. phone διακόπηκε ΟΚ Πατάω το ΟΚ σταματά να χτυπά, το κλείνω στη μούρη στον καλούντα και ΔΕΝ γνωρίζω και ποιος με κάλεσε. Τι γίνεται ; Γιατί συμβαίνει αυτό ; :(:mad: Αυτό είναι μεγάλο πρόβλημμα που δεν ξέρω αν θα το κρατήσω τελικά. :O Όποιος γνωρίζει κάτι , ας βοηθήσει. Ευχαριστώ :) Παράθεση Ευχαριστώ :) Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Γειά σας φίλοι του υπέροχου SIII, Έχω στα χέρια μου το υπέροχο αυτό κατασκεύασμα εδώ και ένα μήνα περίπου. Πρώτη φορά σε android και ακόμα μαθαίνω. Πολύ καλό internet με wi-fi ή χωρίς. Γενικά το χρησιμοποιώ για social media , internet, e-mail, αρχεία exel word κλπ. και φυσικά ως τηλέφωνο που το θέλω ως κύρια λειτουργία !! Μπορώ να πω ότι η μπαταρία δεν μου φτάνει μέσα στη μέρα. Πρέπει να έχω το καλώδιο πάντα μαζί μου για φόρτηση. Όμως το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζω σχεδον από την αρχή που το έχω είναι ότι όταν δέχομαι εισερχόμενες κλήσεις (όχι πάντα) ακούγεται ο ήχος κλήσης, παραμένει μαύρη η οθόνη, ανάβει η οθόνη, συνεχίζει να χτυπά χωρίς όμως να μου εμφανίζει ποιος με καλεί και ξαφνικά εμφανόζει ένα popup το οποίο γράφει : Η διαδικάσία com.android. phone διακόπηκε ΟΚ Πατάω το ΟΚ σταματά να χτυπά, το κλείνω στη μούρη στον καλούντα και ΔΕΝ γνωρίζω και ποιος με κάλεσε. Τι γίνεται ; Γιατί συμβαίνει αυτό ; :(:mad: Αυτό είναι μεγάλο πρόβλημμα που δεν ξέρω αν θα το κρατήσω τελικά. :O Όποιος γνωρίζει κάτι , ας βοηθήσει. Ευχαριστώ :) Δοκίμασε με ενα factory reset και πιστεύω οτι θα λυθεί το πρόβλημα σου . Προσοχή κανε ενα backup σε επαφές sms mms και γενικά θα διαγράφει οτιδήποτε δεν είναι στην external sd card . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1974 Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Παιδια καλησπερα.Απο χτες που βγηκε η καινουργια αναβαθμηση οταν παταω για ενημερωση λογισμικου μου γραφει οτι ''βρισκομαι σε κατασταση προτεραιοτητας να δοκιμασω αργοτερα ''και το θεμα ειναι οτι δοκιμαζω απο χτες συνεχεια αλλα τιποτα μηπως εχει φαει κανα κολλημα γιατι δεν μπορει να ειναι απο χτες οι server τις samsung τοσο πολυ φορτωμενοι και να μην υπαρχει καποια ωρα τις ημερας μεχρι τωρα που γραφω να κανω και εγω την αναβαθμηση.Τι να πω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Stamatis_ Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Γειά σας φίλοι του υπέροχου SIII, Έχω στα χέρια μου το υπέροχο αυτό κατασκεύασμα εδώ και ένα μήνα περίπου. Πρώτη φορά σε android και ακόμα μαθαίνω. Πολύ καλό internet με wi-fi ή χωρίς. Γενικά το χρησιμοποιώ για social media , internet, e-mail, αρχεία exel word κλπ. και φυσικά ως τηλέφωνο που το θέλω ως κύρια λειτουργία !! Μπορώ να πω ότι η μπαταρία δεν μου φτάνει μέσα στη μέρα. Πρέπει να έχω το καλώδιο πάντα μαζί μου για φόρτηση. Όμως το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζω σχεδον από την αρχή που το έχω είναι ότι όταν δέχομαι εισερχόμενες κλήσεις (όχι πάντα) ακούγεται ο ήχος κλήσης, παραμένει μαύρη η οθόνη, ανάβει η οθόνη, συνεχίζει να χτυπά χωρίς όμως να μου εμφανίζει ποιος με καλεί και ξαφνικά εμφανόζει ένα popup το οποίο γράφει : Η διαδικάσία com.android. phone διακόπηκε ΟΚ Πατάω το ΟΚ σταματά να χτυπά, το κλείνω στη μούρη στον καλούντα και ΔΕΝ γνωρίζω και ποιος με κάλεσε. Τι γίνεται ; Γιατί συμβαίνει αυτό ; :(:mad: Αυτό είναι μεγάλο πρόβλημμα που δεν ξέρω αν θα το κρατήσω τελικά. :O Όποιος γνωρίζει κάτι , ας βοηθήσει. Ευχαριστώ :) Δοκίμασε με ενα factory reset και πιστεύω οτι θα λυθεί το πρόβλημα σου . Προσοχή κανε ενα backup σε επαφές sms mms και γενικά θα διαγράφει οτιδήποτε δεν είναι στην external sd card . Eάν δε λυθεί (που πιθανότερα ΔΕΝ θα φτιάξει τίποτα το factory reset) θα πρέπει να περάσεις το αρχικό λογισμικό του τηλεφώνου και να κάνεις τα updates από την αρχή. Γιατί το λέω αυτό ? 3 ενημερώσεις λογισμικού πίσω μου παρουσιάστηκε το ίδιο πρόβλημα και εμένα, έπειτα από μία ενημέρωση που έκανε και δεν κάθισε καλά στη συσκευή, βέβαια σε εμένα είχε μεγαλύτερη έκταση καθώς το δικό μου κινητό δεν ανταποκρινόταν πουθενά ούτε σε άγγιγμα οθόνης ούτε καν στο πάτημα του power button και μου πέταγε συνέχεια το ίδιο μνμ με εσένα . Έκανα και εγώ τότε factory reset αλλά τίποτα , έτσι αναγκάστηκα να rootarω τη συσκευή να περάσω το αρχικό λογισμικό και να ξανά στήσω και να ενημερώσω το τηλέφωνο από την αρχή . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEXMESS Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 (edited) Δοκίμασε με ενα factory reset και πιστεύω οτι θα λυθεί το πρόβλημα σου . Προσοχή κανε ενα backup σε επαφές sms mms και γενικά θα διαγράφει οτιδήποτε δεν είναι στην external sd card . Θα μου σβήσει τα πάντα και όλα τα apps ? πρέπει να τα ξαναπεράσω μετα? Θα είναι σαν να το αγόρασα μόλις ? Το backup το κάνω από τις ρυθμίσεις ? Διάβασα ότι θα μου σβήσει και φωτος και μουσική ? Και ξανά από την αρχή ? !!!! Σορρυ αλλά είμαι λίγο άσχετος Ευχαριστώ πάντως Eάν δε λυθεί (που πιθανότερα ΔΕΝ θα φτιάξει τίποτα το factory reset) θα πρέπει να περάσεις το αρχικό λογισμικό του τηλεφώνου και να κάνεις τα updates από την αρχή. Γιατί το λέω αυτό ? 3 ενημερώσεις λογισμικού πίσω μου παρουσιάστηκε το ίδιο πρόβλημα και εμένα, έπειτα από μία ενημέρωση που έκανε και δεν κάθισε καλά στη συσκευή, βέβαια σε εμένα είχε μεγαλύτερη έκταση καθώς το δικό μου κινητό δεν ανταποκρινόταν πουθενά ούτε σε άγγιγμα οθόνης ούτε καν στο πάτημα του power button και μου πέταγε συνέχεια το ίδιο μνμ με εσένα . Έκανα και εγώ τότε factory reset αλλά τίποτα , έτσι αναγκάστηκα να rootarω τη συσκευή να περάσω το αρχικό λογισμικό και να ξανά στήσω και να ενημερώσω το τηλέφωνο από την αρχή . Το αγόρασα με την έκδοση Ι9300XXLFB. Πρέπει να το ρουτάρω και να βάλω άλλη έκδοση ? Μήπως να το πάω για service ? :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited September 1, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Ευχαριστώ :) Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Stamatis_ Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Κάνε ένα factory reset και αν δε στρώσει είναι καθαρά δική σου επιλογή αν θα rootaεις και θα περάσεις την LFB ξανά ή αν θα το στείλεις στο service , εγώ δε μπορώ να αποφασίσω για σένα . :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Χάλασε!!!:p Όχι βέβαια ..ο αισθητήρας εγγύτητας την κάνει την δουλειά. .έτσι πρέπει να λειτουργεί. Όταν έχεις το τηλέφωνο στο αυτί σου δεν χρειάζεται η οθόνη να είναι αναμμένη. . Ωραια,αλλα γιατι τοτε αναβει κατα περιοδους,και δεν μενει παντα σβυστη;:confused: Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 (edited) Παιδια καλησπερα.Απο χτες που βγηκε η καινουργια αναβαθμηση οταν παταω για ενημερωση λογισμικου μου γραφει οτι ''βρισκομαι σε κατασταση προτεραιοτητας να δοκιμασω αργοτερα ''και το θεμα ειναι οτι δοκιμαζω απο χτες συνεχεια αλλα τιποτα μηπως εχει φαει κανα κολλημα γιατι δεν μπορει να ειναι απο χτες οι server τις samsung τοσο πολυ φορτωμενοι και να μην υπαρχει καποια ωρα τις ημερας μεχρι τωρα που γραφω να κανω και εγω την αναβαθμηση.Τι να πω!!! Εννοεί κατάσταση προτεραιότητας από τότε που αγόρασες το τηλέφωνο σε σχέση με τους υπόλοιπους. Όταν ανοίγεις το τηλέφωνο για πρώτη φορά κάνει αυτόματα εγγραφή στη Samsung, και ξέρουν πότε ενεργοποιήθηκε η συγκεκριμένη συσκευή. Και επειδή οι servers τους είναι για τα μπάζα, έχουν αυτό το σύστημα. Ποιός ξέρει πότε θα φτάσει η δικιά σου σειρά (μάλλον αφήνουν κατά ομάδες, αλλά και πάλι). Κάνε λοιπόν κι εσύ την αναβάθμιση από το Kies, συνδεμένος με το PC σου, αν βιάζεσαι. Θα αποφύγεις έτσι και τυχόν προβλήματα από το ΟΤΑ, που η Samsung μόλις φέτος κατάφερε να το κάνει να δουλέψει. Ωραια,αλλα γιατι τοτε αναβει κατα περιοδους,και δεν μενει παντα σβυστη;:confused: Κάποια εφαρμογή επεμβαίνει στη διεργασία του τηλεφώνου, δεν είναι φυσιολογικό να ανάβει όποτε τού'ρθει. Βρες ποια είναι και σβήστην... αν δεν είναι εφαρμογή, έχει πρόβλημα ο αισθητήρας σου. Έχεις καμιά ζελατίνα ή κάτι να τον καλύπτει; Όμως το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζω σχεδον από την αρχή που το έχω είναι ότι όταν δέχομαι εισερχόμενες κλήσεις (όχι πάντα) ακούγεται ο ήχος κλήσης, παραμένει μαύρη η οθόνη, ανάβει η οθόνη, συνεχίζει να χτυπά χωρίς όμως να μου εμφανίζει ποιος με καλεί και ξαφνικά εμφανόζει ένα popup το οποίο γράφει : Η διαδικάσία com.android. phone διακόπηκε ΟΚ Πατάω το ΟΚ σταματά να χτυπά, το κλείνω στη μούρη στον καλούντα και ΔΕΝ γνωρίζω και ποιος με κάλεσε. Τι γίνεται ; Γιατί συμβαίνει αυτό ; :(:mad: Αυτό είναι μεγάλο πρόβλημμα που δεν ξέρω αν θα το κρατήσω τελικά. :O Όποιος γνωρίζει κάτι , ας βοηθήσει. Ευχαριστώ :) Πριν κάνεις το factory reset που πρότεινε ο Σταμάτης, δοκίμασε να πας στις ρυθμίσεις- διαχείριση εφαρμογών - όλα, και να κάνεις εκκαθάριση δεδομένων και cache στην εφαρμογή "Phone". Κάνε ένα factory reset και αν δε στρώσει είναι καθαρά δική σου επιλογή αν θα rootaεις και θα περάσεις την LFB ξανά ή αν θα το στείλεις στο service , εγώ δε μπορώ να αποφασίσω για σένα . :D Μια παρατήρηση, το root δεν έχει απολύτως καμία σχέση με το πέρασμα επισήμων αναβαθμίσεων. Μα καμία. Edited September 1, 2012 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGendGR Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Ερώτηση παιδιά, μόλις φορτίσει το κινητό και πάει στο 100% ανάβει η οθόνη και δεν σβήνει μέχρι να βγάλω τον φορτιστή!Τι γίνεται,το κάνει και σε εσάς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Ερώτηση παιδιά, μόλις φορτίσει το κινητό και πάει στο 100% ανάβει η οθόνη και δεν σβήνει μέχρι να βγάλω τον φορτιστή!Τι γίνεται,το κάνει και σε εσάς? Δεν μου έχει συμβεί ποτέ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Παιδιά μια ερώτηση που δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί εδώ μέσα. Το μπλέ ή το άσπρο χρώμα φθείρεται πιο εύκολα??? Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1974 Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 (edited) Ευχαριστώ για την απάντηση tyxerakia μάλλον θα κάνω την αναβάθμιση από το kies να τελειώνω. Ερώτηση παιδιά, μόλις φορτίσει το κινητό και πάει στο 100% ανάβει η οθόνη και δεν σβήνει μέχρι να βγάλω τον φορτιστή!Τι γίνεται,το κάνει και σε εσάς? Φίλε και εμένα το κάνει αλλά μετά από λίγα δευτερόλεπτα σβηνει. Edited September 2, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGendGR Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Ευχαριστώ για την απάντηση tyxerakia μάλλον θα κάνω την αναβάθμιση από το kies να τελειώνω. Φίλε και εμένα το κάνει αλλά μετά από λίγα δευτερόλεπτα σβηνει. Εμένα δεν σβήνει, μονο αν βγάλω τον φορτιστή. Και γενικά δεν σβήνει όταν το έχω στον φορτιστή πρέπει να πατήσω εγώ το power button για σβήσει η οθονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Παιδιά μια ερώτηση που δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί εδώ μέσα. Το μπλέ ή το άσπρο χρώμα φθείρεται πιο εύκολα??? Το μπλε φίλε μου Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGendGR Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Hard reset και soft reset πως κάνουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Hard reset και soft reset πως κάνουμε? Διάβασε εδώ http://www.technipages.com/samsung-galaxy-s3-how-to-soft-and-hard-reset.html Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Πως απενεργοποιειτε η φωνη απο τις εισερχομενες κλησεις;;; Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgvas Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 καλησπέρα σε όλους, προσπαθώντας να περάσω απο wm6.1 σε android πραγματικά δεν αντιμετώπισα κανένα προβλημα στην μεταφορά των αρχείων .Το τηλέφωνο ηταν ετοιμο με επαφες και ημερολογιο σε λιγα λεπτά. Οσον αφορά τα task σκεφτηκα να αφήσω πισω μου τελείως το outllok και να χρησιμοποιήσω τo google task. Δεν συγχρονίζονται ομως τα task απο το google στο ημερολογιο του samsung και το αναποδο οι εργασίες που προσθετω στο κινητό δεν εμφανίζονται πουθενά στο google calendar. Πέτυχα τον συγχρονισμό με ενα application (GTask) αλλά θα προτιμούσα αν ηταν εφικτό να τα βλέπω ολα σε μια οθονη στο κινητο και οχι τα συμβαντα στο samsung calendar και τις εργασιες στο GTask. Αν κάποιος γνωρίζει μια λύση τον ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Παιδιά μόλις έβαλα την 18 αλλά συνάντησα ένα προβληματάκι,που το είχα και παλιότερα σε άλλες,αλλά δεν θυμαμαι πως το έλυσα....Δεν μπορώ να κάνω install apk αρχεία. Όταν πάει να το κάνει δεν πατιέται το install. θυμάται κανένας? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNAKIS75 Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 παιδια καλησπερα μια ερωτηση τις φωτο που βγαζω με την καμερα οταν παω στην συλλογη να της δω γιατι δεν τις εμφανιζει σε ολη την οθωνη? στις δυο ακρες δεξια αριστερα υπαρχει το μαυρο φοντο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Πως απενεργοποιειτε η φωνη απο τις εισερχομενες κλησεις;;; Μηπως εχεις βαλει το Lightflow?? δημιουργεί τέτοιο bug . Αν οχι δοκίμασε να απενεργοποίησης το Driving mode . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos0101 Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 να ρωτησω κατι. ο μονος τροπος για να κατεβασουμε απο το google play ειναι να πατησουμε εγκατασταση και να μας το στειλει στο κινητο? δεν γινεται να κατεβασουμε την εφαρμογη που θελουμε στον H/Y και μετα να την περασουμε στο κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts