Rospy7 Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Με wifi 98 mb συνολικο μεγεθως αρχειου. Με τη μια Δοκιμασε και εσυ η' μεσω kies. Θυμιζω οτι αυτη η εκδοση σου δινει οτι και η XXBLFB που ειχαν παρει αλλες συσκευες και η ελληνικη ακομα που εμεις δεν την ειχαμε παρει. Καταλαβα.Λογικα διoρθωνεται και το προβλημα με την μπαταρια που οταν φορτιζει δειχνει 99%.Πιστευω τωρα θα δειχνει 100%; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 (edited) Καταλαβα.Λογικα διoρθωνεται και το προβλημα με την μπαταρια που οταν φορτιζει δειχνει 99%.Λογικα τωρα θα δειχνει 100%; Ναι ακριβως θα το διαπιστωσουμε βεβαια και στη πραξη οταν τη βαλουμε να φορτισει η συσκευη.....αυριο μαλλον:p + την προσθηκη google search που εμεις δεν την ειχαμε χασει κοθολου λογω μη update ολο αυτο το χρονικο διαστημα Edited July 27, 2012 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Κάνε το τεστ ακωής και ενεργοποιησε το προφίλ.. Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.. Εγώ στο τέρμα δεν μπορώ να το αντέξω.. Που το βρισκουμε αυτο? Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Awaker Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Που το βρισκουμε αυτο? Θα πας στον dialer, ρυθμίσεις κλήσεων, ρυθμίσεις ισοσταθμιστη ήχου, εξατομικευμένος ισοσταθμιστη. Εκει θα σου βγάλει να κάνεις ένα τεστ ακοής και ανάλογα με τα αποτελέσματα θα ρυθμίσει κατάλληλα το ακουστικό της συσκευής. Το ακουόγραμμα γίνεται με ακουστικά. Παράθεση The sky moves on sideways Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Μολις κοιταξα και μου ηρθε και σε μενα μεσω wifi:) μαλλον το email στη Samsung κατι εκανε:D:p Eγω,τιποτα ακομα.:( Μου λεει καμια διαθεσιμη ενημερωση,μολις παταω το ενημερωση λογισμικου. Εχω κλικαρει και το να γινεται μονον μεσω wifi. Πειραζει στο να σταλει η ενημερωση, επειδη κλεινω το wifi,οταν δεν το χρειαζομαι,για να μην τρωει μπαταρια; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atvelos Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Υπαρχει τρόπος να κανεις backup full backup τα apps μαζι με τα data χωρις να χρειαστει να κανω root το τηλεφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Υπαρχει τρόπος να κανεις backup full backup τα apps μαζι με τα data χωρις να χρειαστει να κανω root το τηλεφωνο Όχι φίλε μου. Δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Είχα στείλει με root και το SGS I. Από το 2 και μετά έγινε αυτό που λεω Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ltsiorak Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Θελω να το παραγγειλω απο το expansys, θα εχει ελληνικα??? θα μπορω να βάλω??? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Θελω να το παραγγειλω απο το expansys, θα εχει ελληνικα??? θα μπορω να βάλω??? Ευχαριστώ Ναι θα έχει και Ελληνικά. Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Παιδιά πριν μου έγραψε ..η εφαρμογή whatsapp σταματησε να λειτουργει και κολλησε ολο το σύστημα.έτσι ειναι το αντροιντ ?εάν κρασαρει μια εφαρμογή κολλάει ολο το κινητό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Απλά σε πετάει στην οθόνη αναμονής. Τι εννοείς σού κόλλησε όλο το κινητό. Τον νου σού με αυτή την άχρηστη εφαρμογή γιατί οι κλεφτές χρεώνουν τα μηνύματα.μέσα σε λίγες ώρες μου χε φάει 15 ευρώ Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Απλά σε πετάει στην οθόνη αναμονής. Τι εννοείς σού κόλλησε όλο το κινητό. Τον νου σού με αυτή την άχρηστη εφαρμογή γιατί οι κλεφτές χρεώνουν τα μηνύματα.μέσα σε λίγες ώρες μου χε φάει 15 ευρώ Μάλλον προσπαθησε να με πετάξει στην αρχική οθόνη αλλά ήταν σε χαμηλό φωτισμο σαν να ειναι κρασαρισμενη και δεν αντιδρουσε,μόνο η μπάρα δουλευε και έβγαλα μπαταρία.λες να εχει κανα πρόβλημα η συσκευη;η δεν μπόρεσε το ος να κάνει σωστη δουλεια;πάντως δεν ξεκινησε καλα η εμπειρια μου με τα ανδροιδ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 To whatsappδεν χρεωνει μην λεμε οτι θελουμε ρε παιδια... Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Όχι δεν χρεωνει 2 χρόνια το δουλευω .αν όμως μπορειτε να μου πείτε για το θεμα μου ...ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Κάτι που παρατήρησα και με ενοχλεί κάπως είναι το Jack των ακουστικών. Όταν τα συνδέω και γυρνάω το κινητό σε landscape με ενοχλεί στο χέρι μου περιορίζει τον χώρο ενώ στο Note είναι από τα δεξιά έτσι όπως το κρατάμε και έχουμε πιο πολύ χώρο για να το κρατάμε με άνεση. Βέβαια μπορώ να ζήσω και με αυτό το μεγάλο ελλατομα :-P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stsdema28 Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Παιδιά πήρα και γώ το τηλέφωνο έδω και 10 μέρες. Πέρασα την ελληνική ΒLFB μέσω ODIN, αλλά νομίζω έχω ένα πρόβλημα. Δεν μπορώ να αλλάξω το CSC. Μου δίνει μόνο μια επιλογή DTM... που είναι η T-mobile Γερμανίας. Παράλληλα στο KIES μου γράφει "Υour Device does not support software upgrading via Kies". PDA:LFB / PHONE:LFB / CSC:LG1 (DTM) Παράθεση 6610 --> 7610(RH-51) --> (Legendary) N900 --> Galaxy SIII --> HTC 10 --> Pixel 2 XL --> Xperia 1 ii HP Touchpad (dual boot: webOS and Android) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 27, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Έβαλε μια προσφορά το groupon από techmania.biz και μιλάει για 2 γίγα ραμ.έχει κυκλοφορήσει για Ευρώπη?η μήπως είναι για ασία ? Απευθύνθηκες εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4216878#post4216878 Αρκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Η αμερικανική έκδοση βγήκε με διπύρηνο S4 επεξεργαστή που είναι ισάξιος με τον δικό μας τετράπυρηνο και σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμα καλύτερος...και 2GB ram Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Η αμερικανική έκδοση βγήκε με διπύρηνο S4 επεξεργαστή που είναι ισάξιος με τον δικό μας τετράπυρηνο και σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμα καλύτερος...και 2GB ram ΕΕΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ επρεπε εδω στην ευρωπη να βγαλουν το σ3 μονοπυρηνο με καμερα vga και 256 ραμ ετσι για να γουσταρουμε ...:hypno: να γελασω η να αηδιασω δε ξερω... Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 athanaso εκει εκανα απλη αναφορα της προσφορας οπως ειδες στο ποστ δεν ρωτησα κατι..γιαυτο και η ερωτηση μου εδω και ευτυχως διοτι με θαμπωσε το 2 γιγα ραμ και δεν παρατηρησα το διπυρηνο οπου θεωρουσα δεδομενο πως ειναι τετραπυρηνο.. Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 27, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Η αμερικανική έκδοση βγήκε με διπύρηνο S4 επεξεργαστή που είναι ισάξιος με τον δικό μας τετράπυρηνο και σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμα καλύτερος...και 2GB ram Δεν θα το έλεγα ότι είναι καλύτερος, ρίξε μια ματιά στα benchmark που κυκλοφορούν. athanaso εκει εκανα απλη αναφορα της προσφορας οπως ειδες στο ποστ δεν ρωτησα κατι..γιαυτο και η ερωτηση μου εδω και ευτυχως διοτι με θαμπωσε το 2 γιγα ραμ και δεν παρατηρησα το διπυρηνο οπου θεωρουσα δεδομενο πως ειναι τετραπυρηνο.. Δεν διαφωνώ, αλλά αφού έχεις ήδη ανοίξει συζήτηση περί του θέματος εκεί, δεν χρειάζεται να συζητάμε παντού το ίδιο πράγμα. Προς αυτό και μόνο η παρέμβασή μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Δεν θα το έλεγα ότι είναι καλύτερος, ρίξε μια ματιά στα benchmark που κυκλοφορούν. Δεν διαφωνώ, αλλά αφού έχεις ήδη ανοίξει συζήτηση περί του θέματος εκεί, δεν χρειάζεται να συζητάμε παντού το ίδιο πράγμα. Προς αυτό και μόνο η παρέμβασή μου. Σε μερικά είναι..δες εδώ http://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_s_iii_us_version-review-774p4.php Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Σε μερικά είναι..δες εδώ http://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_s_iii_us_version-review-774p4.php δε θα κατσω να το διαβασω γιατι δε θα βγαλω και ακρη... αλλα ποια η λογικη ενα πραγμα που εχεει την ιδια ονομασια να τo πουλας διαφορετικo οπου γουσταρεις ? ας το πει samsung galaxy s3w λεω ενα παραδειγμα Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 27, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 δε θα κατσω να το διαβασω γιατι δε θα βγαλω και ακρη... αλλα ποια η λογικη ενα πραγμα που εχεει την ιδια ονομασια να τo πουλας διαφορετικo οπου γουσταρεις ? ας το πει samsung galaxy s3w λεω ενα παραδειγμα Δεν φαντάζεσαι πόσες παραλλαγές υπάρχουν... http://pdadb.net/index.php?m=pdacomparer&id=70&c=quad-core_and_dual-core_galaxy_s_iii_variants_-_updated Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts