Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κι εμένα γερμανικό και έχει μείνει πολύ πίσω από θέμα αναβαθμισεων...μιλάμε έχουν πάρει όλες μα όλες οι χώρες ακόμα και οι πιο άκυρες αναβαθμίσεις κι εμείς...τίποτα
:)

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ναι γερμανικο ειναι.

Κι εγω,στο περιμενε ειμαι.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Κι εμένα γερμανικό και έχει μείνει πολύ πίσω από θέμα αναβαθμισεων...μιλάμε έχουν πάρει όλες μα όλες οι χώρες ακόμα και οι πιο άκυρες αναβαθμίσεις κι εμείς...τίποτα

Κι εγω,στο περιμενε ειμαι.

Θα τους στειλω email και θα τους κραξω κανονικα:mad:

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Για την microsim οταν στην ενεργοποιησουν η αλλη ειναι αχρηστη δεν θα δουλευει στο δικτυο.Ομως αν εχεις τηλ.περασμενα μεσα μπορεις να την βαλεις σε μια αλλη συσκευη και να τα στειλης με μπλε δοντι στο SIII εγω για το Κιες δεν ξερω ετσι περναω τις επαφες μου εγω οταν αλλαζω συσκευες.

Δεν ισχύει αυτο με την micro sim .

Εχω ενεργοποιημένες μια micro και μια κανονική με τον ίδιο αριθμό (cosmote) και δουλεύουν κανονικά απλα κλείνω την μια συσκευή γιατι μπερδεύονται οι εισερχόμενες κλησης .

Αν ισχύει κατι αλλο σε αλλα δίκτυα δεν ξερω

Samsung galaxy s21+

Εγώ πάντως όταν χρειάστηκε να περάσω από το S2 στο S3 είχα ήδη πάρει ένα ανταπτοράκι για την sim ώστε να μπορώ να τη χρησιμοποιήσω ξανά στο s2 αν χρειαστεί. Όταν όμως πήγα σε μία vodafone να ρωτήσω αν μπορούν να μου κόψουν την sim και να μου τη μετατρέψουν σε micro το παιδί που δούλευε εκεί μου είπε πως δεν χρειάζεται καν αντάπτορας, καθώς όταν την κόβει μένει το υπόλοιπο πλαίσιο και μπορεί κάποιος να την ξανατοποθετήσει σε αυτό και να το χρησιμοποιείσει ως αντάπτορα. Αν το δοκιμάσετε εξάλλου θα δείτε ότι το πλαίσιο της ίδιας της κάρτας την κρατάει σφιχτά και δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει μέσα, άλλωστε επειδή η θέση της sim στο κινητό είναι πολύ στενή και η κάρτα μπάινει μόνο οριζόντια δεν μπορείς και να θέλεις να βγει από το πλαίσιό της όταν την ξανατοποθετείς.

Eστειλα email στη Samsung Γερμανιας τους εγραψα αυτα:

''Hello i bought the Samsung Galaxy S3 early June from amazon de and since then we have not received the new software versions code XXBLFB especially since other countries have normally take this software update since early July and the customer who purchased the device from Germany have not yet received the update!!

When will we receive the update?''

Οταν λαβω ενημερωση θα ενημερωσω.Ελπιζω να γινει κατι:p

Εγώ πάντως όταν χρειάστηκε να περάσω από το S2 στο S3 είχα ήδη πάρει ένα ανταπτοράκι για την sim ώστε να μπορώ να τη χρησιμοποιήσω ξανά στο s2 αν χρειαστεί. Όταν όμως πήγα σε μία vodafone να ρωτήσω αν μπορούν να μου κόψουν την sim και να μου τη μετατρέψουν σε micro το παιδί που δούλευε εκεί μου είπε πως δεν χρειάζεται καν αντάπτορας, καθώς όταν την κόβει μένει το υπόλοιπο πλαίσιο και μπορεί κάποιος να την ξανατοποθετήσει σε αυτό και να το χρησιμοποιείσει ως αντάπτορα. Αν το δοκιμάσετε εξάλλου θα δείτε ότι το πλαίσιο της ίδιας της κάρτας την κρατάει σφιχτά και δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει μέσα, άλλωστε επειδή η θέση της sim στο κινητό είναι πολύ στενή και η κάρτα μπάινει μόνο οριζόντια δεν μπορείς και να θέλεις να βγει από το πλαίσιό της όταν την ξανατοποθετείς.

Ναι ισχύει αυτό που λες αλλά σε άλλες συσκευές μπορεί να έχει διαφορετική υποδοχή για την sim.. Εμένα στο s2 μου άρεσε που το αγόρασα και είχε στο retail box microsim adaptor, σαν να ήξερε ποιους να περιμένει (πρώην χρήστες iphone) :p

καλησπέρα παιδιά.ειμαι μεταξύ του S3 και του lg 4Χ. Μάλλον εγκαταλείπω την ιδέα του 808 μιας και εφαρμογές που θέλω δεν λειτουργούν ποια στην fΡ1. Κλείνω περισσότερο στο S3 εφόσον κάνει και βιντεοκλησεις ένω το LG όχι. Το εχω δοκιμάσει αρκετές φορές και είναι φοβερό. Μόνος μου ενδοιασμός ο φωτισμός της οθόνης που είναι χαμηλός.υπάρχει καμία εφαρμογή που το βελτιώνει η κάποια αλλαγή με την αναβάθμιση?εύχαριστω

καλησπέρα παιδιά.ειμαι μεταξύ του S3 και του lg 4Χ. Μάλλον εγκαταλείπω την ιδέα του 808 μιας και εφαρμογές που θέλω δεν λειτουργούν ποια στην fΡ1. Κλείνω περισσότερο στο S3 εφόσον κάνει και βιντεοκλησεις ένω το LG όχι. Το εχω δοκιμάσει αρκετές φορές και είναι φοβερό. Μόνος μου ενδοιασμός ο φωτισμός της οθόνης που είναι χαμηλός.υπάρχει καμία εφαρμογή που το βελτιώνει η κάποια αλλαγή με την αναβάθμιση?εύχαριστω

Το πρόβλημα ειναι όταν το έχεις στο auto brightness. Αν το βάλεις manual στο 100% δεν θα έχεις πρόβλημα. Σίγουρα δεν είναι φωτεινη ίσο θα έπρεπε όταν βρίσκεσαι κάτω απο τον ήλιο αλλα κανεις την δουλεια σου.

Για σύγκριση άνοιξε νέο θέμα στην σχετική ενότητα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Administrators
καλησπέρα παιδιά.ειμαι μεταξύ του S3 και του lg 4Χ.

Τέτοιες συζητήσεις αποκλειστικά εδώ... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145

Modpic.gif

Θα τους στειλω email και θα τους κραξω κανονικα:mad:

Και εμενα Γερμανικο και τιποτα απο αναβαθμισεις με LF5 ακομα.Βλεπω καθε μερα σε διαφορα site οτι βγαινουν update που διορθωνουν σημαντικα BUGS οπως διαχειριση μνημης η το θεμα με το back button η την επιλογη φωτισμου πανω στην μπαρα και την σημαντικη πτωση στην θερμοκρασια της συσκευης και λεω μαλλον κοιμουνται εκει στην Samsung Γερμανιας.Τι να πω το πηρα εισαγωγη για αυτο τον λογο επειδη ειχα LG2X και SG2 Ελληνικες συσκευες και ειχα πλανταξει απο θεμα αναβαθμισεων και βλεπω οτι την ΓΕΡΜΑΝΙΑ την εχουν χεσμενη.:mad:

Edited by Rospy7

Ναι ισχύει αυτό που λες αλλά σε άλλες συσκευές μπορεί να έχει διαφορετική υποδοχή για την sim.. Εμένα στο s2 μου άρεσε που το αγόρασα και είχε στο retail box microsim adaptor, σαν να ήξερε ποιους να περιμένει (πρώην χρήστες iphone) :p

και εγω που το εδωσα το s2 τοχε μεσα και δεν το κρατησα.

παντως μιλησα με εξωτερικο συνεργατη της voda (σε οσα επισημα μαγαζια voda ρωτησα μου ειπαν μονο αντικατασταση σε microsim με κοστος 5Ε και μεταφορα δεδομενων αλλα 5,90Ε) και μου ειπε 3Ε να κοψει την καρτα και 2 Ε το ανταπτορακι για να γινεται sim μετα. και εχω την καρτα μου με τις επαφες μου μεσα.

μαλλον αυτο θα κανω.

Σας ανεβάζει τόσο πολύ, πάνω από 45???

Με back cover, σε παράλληλη φόρτιση, Tπεριβάλλοντος=27C και ένα εικοσάλεπτο Blood and Glory (αρκετά heavy) έφτασε 44.5C

Samsung says Apple stole some of its technology for the Apple iPhone

http://www.sammobile.com/2012/07/25/samsung-says-apple-stole-some-of-its-technology-for-the-apple-iphone/

Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once...

Ερχεται νεο firmware συντομα...Εκανε ''πατατα'' η Samsung...:p

http://www.slashgear.com/samsung-admits-international-galaxy-s-iii-local-search-goof-fix-incoming-26240355/

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Δεν ισχύει αυτο με την micro sim .

Εχω ενεργοποιημένες μια micro και μια κανονική με τον ίδιο αριθμό (cosmote) και δουλεύουν κανονικά απλα κλείνω την μια συσκευή γιατι μπερδεύονται οι εισερχόμενες κλησης .

Αν ισχύει κατι αλλο σε αλλα δίκτυα δεν ξερω

και εγω κοσμοτε εχω, πηγα γερμανο γιατι ειχα 2 καρτες με ιδιο νουμερο και μου εβγαλαν αλλες 1+1 οι αλλες βγηκαν εκτος λειτουργιας.:X

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Έκοψα σήμερα την παλιά μου sim και την έκανα misro sim. Την έβαλα στο κινητό και δούλεψε μια χαρά! Έχετε ακούσει να υπάρχει κάποιο πρόβλημα σχετικά με την τάση; Γιατί οι αυθεντικές micro sim λειτουργούν σε μικρότερη τάση! Edited by trtr

Εχετε παρατηρησει οτι εχω ειμαστε πχ στα settings της συσκευης η στον app drawer και παταμε το home button για να γυρισουμε στην αρχικη οθονη εχει μια μικρη καθυστερηση???

Δοκιμαστε το εξης:

Svoice → settings → ξετικάρετε το "launch s voice".

Δοκιμαστε στη συνεχεια και θα δειτε οτι η αποκριση ειναι αμεση...:)

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Εχετε παρατηρησει οτι εχω ειμαστε πχ στα settings της συσκευης η στον app drawer και παταμε το home button για να γυρισουμε στην αρχικη οθονη εχει μια μικρη καθυστερηση???

Δοκιμαστε το εξης:

Svoice → settings → ξετικάρετε το "launch s voice".

Δοκιμαστε στη συνεχεια και θα δειτε οτι η αποκριση ειναι αμεση...:)

Εγω προσωπικα το εχω ξετικαρει αλλα τα ιδια αποτελεσματα ειδικα αν σερφαρω με 3G κανα μιαωρο ανοιξω 2-3 σελιδες ταυτοχρονα και πατησω home button παλι εχει την μικρη καθυστερηση.

Ελαβα τελικα απαντηση απο Samsung Γερμανιας να τους στειλω το imei της συσκευης μου που δεν την ειχα στειλει στο μηνυμα που τους εστειλα για να μου απαντησουν σχετικα με την αναβαθμιση.

Για να δουμε τη απαντηση θα παρουμε.

Edited by alextrela

επαφες απο την καρτα πως τις κανουμε αντιγραφη στο τηλεφωνο?

Πας phone μετα contacts πατας αριστερο button πας Import/Export και επιλεγεις αντιστοιχα τι θελεις να κανεις.

• Administrators
Έκοψα σήμερα την παλιά μου sim και την έκανα misro sim. Την έβαλα στο κινητό και δούλεψε μια χαρά! Έχετε ακούσει να υπάρχει κάποιο πρόβλημα σχετικά με την τάση; Γιατί οι αυθεντικές micro sim δέχονται μικρότερη τάση από το τηλέφωνο!

Δεν υπάρχει πρόβλημα, οι περισσότεροι την ίδια λύση χρησιμοποιούμε.

Modpic.gif