alextrela Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Το γελιο παντως θα πεσει οταν με τη 4.1 τερμα το flash-με ευθυνη τη χρηστη οπως λεει η google- θα ειναι μπορει να το χρησιμοποιει βλεπω τα κρασαρισματα να πανε συννεφο γιατι καλος η κακος το flash θα ζει και βασιλευει οσο υποστηριζεται στα pc ( windows-apple os). Με βλεπω με WP8 που θα υποστηριζει και τα 2 προτυπα (flash/HTML5) και ειδικα αν το android δεν ωριμασει και δεν αποκτησει φιλοσοφια pure linux αλλα Ν9. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Ξεκινησα στο android απο την 1.5 με samsung και εφτασα στις ics παντα με samsung. Εσυ ομως εισαι φρεσκος γι αυτο και δεν με ξερεις. Και μια και αναφερθηκες στην τελεια υλοποιηση λογισμικου στο s2 (το οποιο παρεπιπτοντως το εχω στο avatar μου αν δεν το προσεξες) το update που του εδωσαν σε 4.0.3 ,η μαλον αυτο το πανηγυρι που το ονομασαν update και δεν ντραπηκαν να το δωσουν επισημα, σου αρεσε η υλοποιηση του? Αυτα τα ευτραπελα στα updates της samsung σαν και το παραοανω,εχουν επαναλειφθει αμετρητες φορες.Τωρα αν εσενα σιυ αρεσει αυτο ειναι δικο σου θεμα ας ξανα απαντησω αφου το πρηγουμενο σβηστηκε... λοιπον αδερφε ΔΕΝ με αγγιζει αν ειχες και το πρωτο ανδροιδ που βγηκε στην αγορα....οπως επισης και το οτι εγω ειμαι φρεσκος κ εσυ παλιος παλι δε με ακουμπαει και σκεψου κατι αλλο αν θες να το παιξεις ιστορια.... εγω ξερω οτι εχω δοκιμασει παρα πολλες ανδροιδ συσκευες οποτε ξερω απο πρωτο χερι τι παιζει....το s2 και το note ειχαν την καλυτερη υλοποιηση απο ολα...μου ανεφερες την ics που και παλι ηταν μια χαρα σε σχεση με αλλες συσκευες... αυτη τη στιγμη στο s3 ειμαι με τη τελευταια ρομ και δεν βλεπω να υπαρχει ουτε ενα σοβαρο bug... στο μονο που συμφωνω μαζι σου ειναι οτι η sam εχει βαβαρημενο παρελθον στο θεμα sw...αλλα ευτυχως ειναι παρελθον... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mc01319 Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Γεια σας παιδια, έχω το εξης προβλημα: στελνω sms με την stock εφαρμογη χρησιμοποιωντας το swype beta 1.0.3.5809. Οταν γραφω το μηνυμα με εισαγωγη λειτουργιας αλφαβητο GSM, ενω γραφει οτι το ενα μηνυμα εχει 160 χαρακτηρες, στην ουσια στελνει 3 μηνυματα. Και ο παραλήπτης το λαμβάνει όχι με κεφαλαια, αλλα και με 'μικρά' γραμματα. Υπαρχει κατι που μου εχει διαφυγει? Γνωριζω οτι με third-party εφαρμογες του τύπου gosms το προβλημα δεν υπάρχει, αλλα δεν γίνεται να χρησιμοποιήσω την stock εφαρμογή για 160 χαρακτηρες? Παράθεση 1.Dell G7 7790||Intel Core i7-9750H 12MB 2.60GHz - 4.50GHz||16GB DDR4 2666MHz||512GB SSD||17.3" FHD 144Hz IPS Anti-Glare 300 nits||Nvidia GeForce RTX 2070 8GB GDDR5||W10 Pro 64-bit|| 2.Samsung Galaxy S23 Ultra 5G||12GB RAM||512GB ROM||Black|| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Γεια σας παιδια, έχω το εξης προβλημα: στελνω sms με την stock εφαρμογη χρησιμοποιωντας το swype beta 1.0.3.5809. Οταν γραφω το μηνυμα με εισαγωγη λειτουργιας αλφαβητο GSM, ενω γραφει οτι το ενα μηνυμα εχει 160 χαρακτηρες, στην ουσια στελνει 3 μηνυματα. Και ο παραλήπτης το λαμβάνει όχι με κεφαλαια, αλλα και με 'μικρά' γραμματα. Υπαρχει κατι που μου εχει διαφυγει? Γνωριζω οτι με third-party εφαρμογες του τύπου gosms το προβλημα δεν υπάρχει, αλλα δεν γίνεται να χρησιμοποιήσω την stock εφαρμογή για 160 χαρακτηρες? Μπες στις ρυθμισεις της stock εφαρμογης των μηνυματων... Στο "εισαγωγη λειτουργιας" βαλε "Αλφαβητο GSM" Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mc01319 Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Μπες στις ρυθμισεις της stock εφαρμογης των μηνυματων... Στο "εισαγωγη λειτουργιας" βαλε "Αλφαβητο GSM" Αυτο το εχω κανει ηδη οπως γραφω και στο αρχικο μου μηνυμα Παράθεση 1.Dell G7 7790||Intel Core i7-9750H 12MB 2.60GHz - 4.50GHz||16GB DDR4 2666MHz||512GB SSD||17.3" FHD 144Hz IPS Anti-Glare 300 nits||Nvidia GeForce RTX 2070 8GB GDDR5||W10 Pro 64-bit|| 2.Samsung Galaxy S23 Ultra 5G||12GB RAM||512GB ROM||Black|| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Αυτο το εχω κανει ηδη οπως γραφω και στο αρχικο μου μηνυμα Ωχ ναι μου διεφυγε...χωρις το swype στελνει κανονικα κεφαλαια 160 χαρακτηρες? Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soctap Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 (edited) Παντως παιδια μετα την τελευταια αναβαθμιση της Samsung οντως υπαρχει αρκετη καθυστερηση στο ανοιγμα καποιων διεργασιων !!!! Edited July 17, 2012 by soctap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mc01319 Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Ωχ ναι μου διεφυγε...χωρις το swype στελνει κανονικα κεφαλαια 160 χαρακτηρες? Το δοκίμασα και με το κανονικό πληκτρολόγιο της Samsung στέλνει κανονικά 160 χαρακτήρες με κεφάλαια ελληνικά σε ένα μήνυμα. Άρα το πρόβλημα είναι στο Swype. Παράθεση 1.Dell G7 7790||Intel Core i7-9750H 12MB 2.60GHz - 4.50GHz||16GB DDR4 2666MHz||512GB SSD||17.3" FHD 144Hz IPS Anti-Glare 300 nits||Nvidia GeForce RTX 2070 8GB GDDR5||W10 Pro 64-bit|| 2.Samsung Galaxy S23 Ultra 5G||12GB RAM||512GB ROM||Black|| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Δοκιμασε αυτο το Swype http://db.tt/bymnGD93 Η τελευταια εκδοση δεν ειναι οτι καλυτερο...να φανταστεις νομιζω για να αλλαξεις γλωσσα δεν εχει ξεχωριστο πληκτρο... Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Το γελιο παντως θα πεσει οταν με τη 4.1 τερμα το flash-με ευθυνη τη χρηστη οπως λεει η google- θα ειναι μπορει να το χρησιμοποιει βλεπω τα κρασαρισματα να πανε συννεφο γιατι καλος η κακος το flash θα ζει και βασιλευει οσο υποστηριζεται στα pc ( windows-apple os). Με βλεπω με WP8 που θα υποστηριζει και τα 2 προτυπα (flash/HTML5) και ειδικα αν το android δεν ωριμασει και δεν αποκτησει φιλοσοφια pure linux αλλα Ν9. Αλεξ διαβασα στο επισημο του GN οτι τρεχει μια χαρα το flash με 4.1. To apk να υπαρχει γιατι στο play με 4.1 δεν το βγαζει για κατεβασμα και ολα μια χαρα. Μια ερωτηση απο εμενα: Στο βιντεο ποση διαρκεια ή μεγεθος σε mb μπορει να γραψει? εχει δοκιμασει καποιος/α. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetra1982 Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Πάντως ρε παιδιά εχω την εντύπωση πως κάποιοι ξεχνάτε οτι είναι κινητό. Οταν διαβάζω δηλαδή πως "απογοητεύεστε" επειδή ενα τηλέφωνο παρουσιάζει μια καθυστέρηση μερικών χιλιοστών του δευτερολέπτου στο να ανοίξει μια εφαρμογή τότε δηλαδή θα πρέπει να χρωστάτε το μισό ΑΕΠ της χώρας σε δάνεια για να αγοράζετε κάθε μήνα νέους SSD κτλ για το PC για να μην "σέρνεται" και δεν μπορείτε να κάνετε την επεξεργασίας σας σε λιγότερο απο 10 second. Χαλαρώστε λίγο, μια χαρά πάει η συσκευή. Παράθεση Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soctap Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Παιδια πως ενεργοποιείτε η λειτουργια της φωτογραφική μηχανής να παίρνει αυτόματα μια σειρά από 8 συνεχόμενες λήψεις και στη συνεχεια να κραταει την καλυτερη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonk Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Παιδια πως ενεργοποιείτε η λειτουργια της φωτογραφική μηχανής να παίρνει αυτόματα μια σειρά από 8 συνεχόμενες λήψεις και στη συνεχεια να κραταει την καλυτερη; Ρυθμίσεις --->λειτουργία λήψης--->λειτουργία συνεχούς λήψης και ενεργό (πάνω αριστερά) Παράθεση ................................ Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Καλησπερα φιλε μου.δεν εχεις και αδικο με αυτα που λες....ψαχνω το τελειο κινητο που για μενα ειναι με την καμερα του ν8 και την φοβερη οθονη του γαλαξια3 και επειδη αυτο ειναι ονειρο θερινης νυκτος εκνευριζομαι και κραζω οτι ελλειψεις εχω δει απο την εμπειρια μου...μην δινεις σημασια...θα μου περασει....κανω θεραπεια!!! αυτη τη στιγμη εχω αυτες τις δυο συσκυες αν κ το σκεφτομαι να πουλησω το ν8... πρεπει να νιωθω ψυχολογικη γαληνη? χα χα περα απτην πλακα ειναι αρκετα καλη η καμερα του ς3 Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mc01319 Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Δοκιμασε αυτο το Swype http://db.tt/bymnGD93 Η τελευταια εκδοση δεν ειναι οτι καλυτερο...να φανταστεις νομιζω για να αλλαξεις γλωσσα δεν εχει ξεχωριστο πληκτρο... Το κατεβασα, αλλα δεν εχει ελληνικα και ουτε μπορω να κατεβασω. Μαλλον κατεβασαν τους servers για την παλια εκδοση. Την εχει κανεις ως backup με το titanium με αγγλικα και ελληνικα μεσα? Παράθεση 1.Dell G7 7790||Intel Core i7-9750H 12MB 2.60GHz - 4.50GHz||16GB DDR4 2666MHz||512GB SSD||17.3" FHD 144Hz IPS Anti-Glare 300 nits||Nvidia GeForce RTX 2070 8GB GDDR5||W10 Pro 64-bit|| 2.Samsung Galaxy S23 Ultra 5G||12GB RAM||512GB ROM||Black|| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Το κατεβασα, αλλα δεν εχει ελληνικα και ουτε μπορω να κατεβασω. Μαλλον κατεβασαν τους servers για την παλια εκδοση. Την εχει κανεις ως backup με το titanium με αγγλικα και ελληνικα μεσα? off-topic on: την πρωτη φορα που μπηκα στης ρυθμισεις του δεν ειχε επιλογη για να κατεβασω γλωσσες, βγηκα και ξαναμπηκα και εμφανιστηκε. κατεβασα Αγγλικα uk και Ελληνικα. Απλα αυτο που ειδα ειναι οτι οποτε παω στης ρυθμισεις του και μετα πατησω back μου γραφει οτι ''δυστυχως, η εφαρμογη ρυθμισεις εχει σταματησει. off-topic off. @NeverMind ευχαριστω. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mc01319 Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 off-topic on: την πρωτη φορα που μπηκα στης ρυθμισεις του δεν ειχε επιλογη για να κατεβασω γλωσσες, βγηκα και ξαναμπηκα και εμφανιστηκε. κατεβασα Αγγλικα uk και Ελληνικα. Απλα αυτο που ειδα ειναι οτι οποτε παω στης ρυθμισεις του και μετα πατησω back μου γραφει οτι ''δυστυχως, η εφαρμογη ρυθμισεις εχει σταματησει. off-topic off. @NeverMind ευχαριστω. Εχεις δικιο, μολις ξαναμπηκα μπορεσα να κατεβασω την ελληνικη γλωσσα κανονικα. ;) Αλλα δυστυχώς, με την stock εφαρμογη μηνυματων παλι στελνει 160 χαρακτηρες σε 3 μηνυματα, με το αλφαβητο GSM. :( Παράθεση 1.Dell G7 7790||Intel Core i7-9750H 12MB 2.60GHz - 4.50GHz||16GB DDR4 2666MHz||512GB SSD||17.3" FHD 144Hz IPS Anti-Glare 300 nits||Nvidia GeForce RTX 2070 8GB GDDR5||W10 Pro 64-bit|| 2.Samsung Galaxy S23 Ultra 5G||12GB RAM||512GB ROM||Black|| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 αυτη τη στιγμη εχω αυτες τις δυο συσκυες αν κ το σκεφτομαι να πουλησω το ν8... πρεπει να νιωθω ψυχολογικη γαληνη? χα χα περα απτην πλακα ειναι αρκετα καλη η καμερα του ς3 Kι εγω ίδια περίπτωση είμαι. Προέρχομαι απο το Ν8 και μάλιστα έχω δύο κάρτες sim με το ίδιο νούμερο,την μία στο S3 και την άλλη στο Ν8.Σε ένα ταξίδι που πήγα,χρησιμοποιούσα το Ν8 για φωτο,παρ'όλο που το S3 έχει αξιοπρεπή κάμερα,όχι τόσο λόγω διαφοράς ποιότητας λήψης,όσο διότι το S3 δεν έχει shutter button ωστε να εξασφαλίζονται ακούνητες φωτό. Πάντως,όσες φορές έδωσα το S3 για φωτό σε τρίτους πατούσαν στο 90% των περιπτώσεων το κουμπί on/off είτε κατά λάθος,είτε για shutter button.Εδω λοιπόν έχουμε εργονομικό φάουλ απο τη Samsung.Θα μπορούσε το κουμπί αυτό να λειτουργούσε ως shutter οταν είναι ενεργοποιημένη η φωτογραφική μηχανή ή και να δίνει την επιλογή ενεργοποίησης της φωτογραφικής μεταξύ των άλλων επιλογών που έχει όταν το πατήσει κάποιος... Παράθεση GTZ (George) S25 ultra SM-S938B S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Kι εγω ίδια περίπτωση είμαι. Προέρχομαι απο το Ν8 και μάλιστα έχω δύο κάρτες sim με το ίδιο νούμερο,την μία στο S3 και την άλλη στο Ν8.Σε ένα ταξίδι που πήγα,χρησιμοποιούσα το Ν8 για φωτο,παρ'όλο που το S3 έχει αξιοπρεπή κάμερα,όχι τόσο λόγω διαφοράς ποιότητας λήψης,όσο διότι το S3 δεν έχει shutter button ωστε να εξασφαλίζονται ακούνητες φωτό. Πάντως,όσες φορές έδωσα το S3 για φωτό σε τρίτους πατούσαν στο 90% των περιπτώσεων το κουμπί on/off είτε κατά λάθος,είτε για shutter button.Εδω λοιπόν έχουμε εργονομικό φάουλ απο τη Samsung.Θα μπορούσε το κουμπί αυτό να λειτουργούσε ως shutter οταν είναι ενεργοποιημένη η φωτογραφική μηχανή ή και να δίνει την επιλογή ενεργοποίησης της φωτογραφικής μεταξύ των άλλων επιλογών που έχει όταν το πατήσει κάποιος... Εχεις δικιο για αυτο το λογω εχω αντιστοιχη συσκευη με hardware button. Αλλα απο την αλλη δεν θυμαμαι Samsung συσκευη με αυτο το χαρακτηριστικο και ουτε θα βγαλει μελλοντικα στανταρ.Ουτε βεβαια με HDMI θα βγαλει;) Το τελειο κινητο δεν εχει βγει ακομα και ουτε θα βγει ποτε απο καμια εταιρεια. Και εγω θα ηθελα hdmi/hardware button camera,το καλουπι του One X/cpu-οθονη S3/Meego os......αλλα δεν γινεται. Απολαυστε το S3 που εχετε στα χερια σας στα θετικα του και οπου δεν σας καλυπτει ενα δευτερο κινητο ειναι απαραιτητο:) Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Εχεις δικιο για αυτο το λογω εχω αντιστοιχη συσκευη με hardware button. Αλλα απο την αλλη δεν θυμαμαι Samsung συσκευη με αυτο το χαρακτηριστικο και ουτε θα βγαλει μελλοντικα στανταρ.Ουτε βεβαια με HDMI θα βγαλει;) Το τελειο κινητο δεν εχει βγει ακομα και ουτε θα βγει ποτε απο καμια εταιρεια. Και εγω θα ηθελα hdmi/hardware button camera,το καλουπι του One X/cpu-οθονη S3/Meego os......αλλα δεν γινεται. Απολαυστε το S3 που εχετε στα χερια σας στα θετικα του και οπου δεν σας καλυπτει ενα δευτερο κινητο ειναι απαραιτητο:) Για το S2 παντως ειχε βγει σχετικο mod που χρησημοποιει το πληκτρο on off για την καμερα . Αν δεν εχει βγει ηδη για το s3 , θα βγει σιγουρα στο μελλον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Υπάρχει σχετικο tweak που επιτρέπει την χρήση του volum button για λήψη φωτογραφιών κλπ. Δεν ξέρω όμως αν έχει βγει σε oxeded έκδοση που να επιτρέπει την εγκατάσταση σε συσκευές ρουταρισμενες αλλα με official rom. Δυστυχώς στο XDA με το Siii, μάλλον έχει δοθει γραμμή μεταξυ των developer να μην βγαίνει σχεδον τίποτα σε oxeded, αναγκάζοντας έτσι όποιον θέλει κάποια tweaks να φλασαρεις custom rom. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Για το S2 παντως ειχε βγει σχετικο mod που χρησημοποιει το πληκτρο on off για την καμερα . Αν δεν εχει βγει ηδη για το s3 , θα βγει σιγουρα στο μελλον Μπορει να εχεις δικιο ειναι και αυτο μια λυση,αλλα εγω παντα 2 συσκευες εχω για να εχω μια πιο πληρη λυση που να ανταποκρινεται στα γουστα μου. Θα ηθελα να εχω μια αλλα οι κατασκευαστες εχουν διαφορετικη αποψη.Εχουν και το πεπονι και το μαχαιρι:p Και δεν μου αρεσει να πειραζω τις συσκευες μου με φλασαρισματα και σχετικα. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Ρε παιδιά μια βοήθεια αν ξέρει κανείς παρακαλώ. Έχω αγοράσει το τηλ. από Γερμανία και σήμερα μου έβγαλε μήνυμα για αναβάθμιση. Κατεβασα την έκδοση και μόλις πηγα να κάνω την εγκατάσταση έκανε επανεκκίνηση αλλά μου έγραψε ότι απέτυχε. Στη συνέχεια προσπάθησα να την ξανακατεβασω αλλά μου έγραφε ότι δεν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση . Τώρα τι να κάνω; Καμία ιδέα κανείς; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Ρε παιδιά μια βοήθεια αν ξέρει κανείς παρακαλώ. Έχω αγοράσει το τηλ. από Γερμανία και σήμερα μου έβγαλε μήνυμα για αναβάθμιση. Κατεβασα την έκδοση και μόλις πηγα να κάνω την εγκατάσταση έκανε επανεκκίνηση αλλά μου έγραψε ότι απέτυχε. Στη συνέχεια προσπάθησα να την ξανακατεβασω αλλά μου έγραφε ότι δεν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση . Τώρα τι να κάνω; Καμία ιδέα κανείς; Ευχαριστώ. Δοκιμασε αργοτερα η και κανε μια επανεκκινηση ακομα,μεσω wifi η' kies στην εβγαλε? Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Δοκιμασε αργοτερα η και κανε μια επανεκκινηση ακομα,μεσω wifi η' kies στην εβγαλε? Μέσω wifi. Να δοκιμάσω μέσω kies ; Ούτε στο pc δεν το εχω ακομη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts