Jump to content

mc01319

Members
  • Δημοσιεύσεις

    42
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About mc01319

  • Ημ. Γέννησης 28/10/1981

Συσκευή

  • Συσκευή
    S23 Ultra

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Περιοχή

  • Περιοχή
    Ίλιον

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

mc01319's Achievements

  1. Παιδιά, έχει αγοράσει κάποιος την Spigen Cryo Back Cover για το S24 Ultra για να μου πει αν υπάρχει χώρος για τα προστατευτικά της κάμερας της ESR?
  2. Έχω ακριβώς το ίδιο μοντέλο και το έχω πάρει από Amazon Αγγλίας. Άρα θεωρώ ότι είναι Αγγλικό.
  3. Παιδιά προσοχή για αποφυγή παρεξηγήσεων. Τα 100€ από Pandas τα παίρνεις μόνο αν έχεις κάνει προ-παραγγελία. Όλες οι προ-παραγγελίες έγιναν μόνο από επίσημους αντιπροσώπους της Samsung (Samsung, Πλαίσιο, Κωτσόβολος, κτλ) μέχρι 16/02. Όταν κάνεις την αίτηση σου ζητάει αποδεικτικό της προ-παραγγελίας. Ελπίζω να βοήθησα.
  4. Καλημέρα σε όλους, Να δώσω και εγώ το feedback μου για τζαμάκια που αγόρασα από το amazon με καλές κριτικές: IMBZBK [4+4 Pack] UV for Samsung Galaxy S23 Ultra Screen Protector Tempered Glass Έχει μια διαδικασία για την τοποθέτηση, με κόλλα, UV curing αλλά το αποτέλεσμα σε δικαιώνει. Πολύ καλή τοποθέτηση, το αποτύπωμα δουλεύει μια χαρά χωρίς καθυστερήσεις και κανένα θέμα με τις θήκες. Επίσης, έχω μια ερώτηση για την προωθητική ενέργεια μέσω Pandas για όποιον είχε αντίστοιχο πρόβλημα, αν βρήκε λύση. Έχω βάλει SIM μέσα (Vodafone) έχω κάνει και επανεκκίνηση μερικές φορές, αλλά δεν εμφανίζεται η προωθητική ενέργεια στο Samsung Members στα πλεονεκτήματα. Χτες ενεργοποίησα την συσκευή. Μήπως χρειάζεται κάποιος χρόνος; Το κινητό έχει αγοραστεί από pre-order και με μια συνομιλία που έκανα με εκπρόσωπο της Samsung μου είπε να συνδεθούν στο κινητό μου να το διορθώσουν αν συνεχίζει να μην εμφανίζεται. Ευχαριστώ !
  5. Ωχ, είσαι μάλλον από τους άτυχους
  6. Για Αττική πάντως, χτες έκανα μια προπαραγγελία από Samsung για το μαύρο, και σήμερα μου έγραψε προετοιμασία για αποστολή. Φαντάζομαι εξαρτάται από το stock της κάθε περιοχής.
  7. https://www.skroutz.gr/s/40560445/ESR-Shock-Armor-Kickstand-Back-Cover-Σιλικόνης-Clear-Black-Galaxy-S23-Ultra.html
  8. Δεν έχω δοκιμάσει κάτι παρόμοιο, οι κριτικές πάντως είναι καλές. Θα δώσω feedback μόλις τα παραλάβω
  9. Αυτά πήρα εγώ μέτα από λίγο ψάξιμο και κριτικές που διάβασα: Θήκες https://www.amazon.co.uk/gp/product/B0BNVHCPGY/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 https://www.amazon.co.uk/gp/product/B0BN5M91CV/ref=ppx_yo_dt_b_asin_image_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 https://www.amazon.co.uk/gp/product/B0BR4TNG77/ref=ppx_yo_dt_b_asin_image_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 Tempered Glass https://www.amazon.co.uk/gp/product/B0BQFCST5G/ref=ppx_yo_dt_b_asin_image_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 Το amazon uk είναι ενδεικτικό, μπορούν να αγοραστούν και από τα υπόλοιπα amazons
  10. Γιατί δεν είναι διαθέσιμος;
  11. Μπορείς να μας πεις αν με την έκδοση Snapdragon, έχεις κανονικά 5G και με ποια εταιρεία κινητής; Επίσης ποια έκδοση Snapdragon έχεις; Ευχαριστώ
  12. Δεν πρόλαβα να το παραγγείλω καν, είχα πάρει τις μεμβράνες, αλλά τελικά άλλαξα γνώμη για το κινητό.
  13. Παιδιά, όποιος θέλει άμεσα τα screen protectors από το Amazon, ας μου στείλει PM, μου ξέμειναν επειδή τελικά δεν πήρα το κινητό. https://www.amazon.de/Samsung-Galaxy-S22-Ultra-Fingerprint/dp/B09NL5BTR8/ref=mp_s_a_1_12?crid=A93UYZ3Y2D2H&keywords=s22+ultra&qid=1646480903&sprefix=s22+ultra+%2Caps%2C190&sr=8-12
  14. Καλησπέρα παιδιά, Κάτοχος του Samsung Galaxy s20+ 5G (SM-G9860) Snapdragon. Για όσους είναι κάτοχοι του ίδιου μοντέλου θα ήθελα να ρωτήσω αν υποστηρίζει 5G Ελλάδας. Έχω Vodafone και με ενεργοποιημένο το 5G δεν έχω δει ως τώρα το εικονίδιο πάνω δεξιά να ξεπερνάει το 4G. Περιοχές στην Αττική: Περιστέρι, Ίλιον, Μαρούσι, Κορωπί που το χρησιμοποιώ. Αν γνωρίζει κάποιος ας δώσει τα φώτα του.
×
×
  • Create New...