kotsianis7 Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Αυτά είναι θέμα ics μιας και τα χει και το s2 αν σε έπιασα.... Η Samsung τα τροποποίησε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 (edited) χμμμ άρα είμαι κανίβαλος :p έτσι ακριβώς συμπεριφερόμουν και στο Galaxy Note και είναι μια χαρά...πάντως και το SIII που το έχω απο τέλη Μαίου (πολύ τέλη) μια χαρά είναι, γρατσουνιές πουθενά! Δεν μου αρέσει να σκέφτομαι που θα βάλω το κινητό μου όταν το χρησιμοποιώ...όσο για το scratch test και στο υπόλοιπο σώμα όπως λέω και στο βίντεο δεν συνηθίζω τέτοιου είδους βίντεο γενικά, αυτό ήταν το πρώτο...ίσως στο μέλλον ;) Αν θελεις να μας πεις οτι πετας τα κινητα σου χυμα μαζι με κλειδια και αλλα αντικειμενα συνεχεια και δεν παθαινουν τιποτα, ε οχι βεβαια,δεν σε πιστευω!! Καταλαβαινω οτι θελεις να κανεις διαφημηση το s3 αλλα αυτα που λες φτανουν στα ορια επιστημονικης φαντασιας.Οσο για το τεστ στο υπολοιπο σωμα θαθελα να το δω γιατι το αποφευγετε ολοι σαν το διαολο με το λιβανι. Edited July 15, 2012 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roubalita Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Αν θελεις να μας πεις οτι πετας τα κινητα σου χυμα μαζι με κλειδια και αλλα αντικειμενα συνεχεια και δεν παθαινουν τιποτα, ε οχι βεβαια,δεν σε πιστευω!! Καταλαβαινω οτι θελεις να κανεις διαφημηση το s3 αλλα αυτα που λες φτανουν στα ορια επιστημονικης φαντασιας.Οσο για το τεστ στο υπολοιπο σωμα θαθελα να το δω γιατι το αποφευγετε ολοι σαν το διαολο με το λιβανι. Ααααα όχι...το ψεύτρα δεν το δέχομαι με τίποτα! Επειδή με προκάλεσες λοιπόν, να το Note μου μετά από 10 μήνες χρήσης. Σχεδόν ανύπαρκτες γρατσουνιές στην οθόνη και ελάχιστες στην πίσω όψη και τα πλαινά. Το κουβαλάω όπως σου είπα σε ένα τσεπάκι στην τσάντα μου μαζί με τα κλειδιά που έδειχνα στο βίντεο του Galaxy SIII, τα κλειδιά του αυτοκινήτου και αναπτήρα. Παράθεση "Opportunities are out there waiting to be seized and exploited. If you don't plan on doing so, let them be seized by someone who does." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Ααααα όχι...το ψεύτρα δεν το δέχομαι με τίποτα! Επειδή με προκάλεσες λοιπόν, να το Note μου μετά από 10 μήνες χρήσης. Σχεδόν ανύπαρκτες γρατσουνιές στην οθόνη και ελάχιστες στην πίσω όψη και τα πλαινά. Το κουβαλάω όπως σου είπα σε ένα τσεπάκι στην τσάντα μου μαζί με τα κλειδιά που έδειχνα στο βίντεο του Galaxy SIII, τα κλειδιά του αυτοκινήτου και αναπτήρα. Δεν μπορεις να με πεισεις!! Με το ιδιο σκεπτικο μπορω να ανεβασω κι εγω φωτο απο το s-s2 και να σου πω οτι τα βαζω συνεχεια στον εργαλειοφορο μαζι με τα γερμανοπολυγωνα.Κοιτα, ειμαι απο τους πρωτους που ειχαν κινητο στην ελλαδα, τοτε που η παναφον και η τελεστετ ειχαν καλυψη απο την Αθηνα μεχρι την θηβα. Εχουν περασει αμετρητες συσκευες απο τα χερια μου και τετοιο πραγμα που ισχυριζεσαι δεν υφισταται.Μην το κουραζεις αλλο γιατι δεν εχει νοημα. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roubalita Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Δεν μπορεις να με πεισεις!! Με το ιδιο σκεπτικο μπορω να ανεβασω κι εγω φωτο απο το s-s2 και να σου πω οτι τα βαζω συνεχεια στον εργαλειοφορο μαζι με τα γερμανοπολυγωνα.Κοιτα, ειμαι απο τους πρωτους που ειχαν κινητο στην ελλαδα, τοτε που η παναφον και η τελεστετ ειχαν καλυψη απο την Αθηνα μεχρι την θηβα. Εχουν περασει αμετρητες συσκευες απο τα χερια μου και τετοιο πραγμα που ισχυριζεσαι δεν υφισταται.Μην το κουραζεις αλλο γιατι δεν εχει νοημα. Έχεις σχηματίσει ήδη άποψη οπότε κακώς ίσως μπήκα στην διαδικασία. Εγώ ξέρω πως είναι αλήθεια οπότε no problem :X Παράθεση "Opportunities are out there waiting to be seized and exploited. If you don't plan on doing so, let them be seized by someone who does." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Έχεις σχηματίσει ήδη άποψη οπότε κακώς ίσως μπήκα στην διαδικασία. Εγώ ξέρω πως είναι αλήθεια οπότε no problem :X Η αλήθεια είναι ότι το περιμετρικο bezel είναι εύκολο να γρατσουνιστει οπότε εγώ δεν το διακινδυνευω ούτε για αστείο σε τσέπες με κέρματα και κλειδιά.. Το note στο πίσω πλαστικό δεν έχει αυτό το λείο και γυαλιστερό του s3 οπότε έχει μια μεγαλύτερη αντοχή.. Εγώ πάντως τα έχω πάντα σε θήκη γιατι αν δω το οτιδήποτε θα τρέχω να αλλάξω οθόνες, bezel, πλαστικά κτλ :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Ααααα όχι...το ψεύτρα δεν το δέχομαι με τίποτα! Επειδή με προκάλεσες λοιπόν, να το Note μου μετά από 10 μήνες χρήσης. Σχεδόν ανύπαρκτες γρατσουνιές στην οθόνη και ελάχιστες στην πίσω όψη και τα πλαινά. Το κουβαλάω όπως σου είπα σε ένα τσεπάκι στην τσάντα μου μαζί με τα κλειδιά που έδειχνα στο βίντεο του Galaxy SIII, τα κλειδιά του αυτοκινήτου και αναπτήρα. Οι φωτο του Note ειναι απολυτα φυσιολογικες μετα απο σχεδον ενα χρονο χρησης χωρις θηκη και ειναι δικαιωμα σου να τοποθετεις και να μεταφερεις το καθε κινητο σου οπως εσυ νομιζεις! :D Εχω το S III και το χρησιμοποιω χωρις θηκη, βεβαια δεν το βαζω χυμα με κλεδια, αλλα το ακουμπαω σε οποιαδηποτε επιφανεια. Μετα απο μια ιδιαιτερα βιαιη πτωση το κινητο παραμενει σε αψογη κατασταση. Τα φτηνοπλαστικα της Sammy μπορει να μας χαλανε λιγακι, αλλα αποδεικνυονται αλεξισφαιρα. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Οι φωτο του Note ειναι απολυτα φυσιολογικες μετα απο σχεδον ενα χρονο χρησης χωρις θηκη και ειναι δικαιωμα σου να τοποθετεις και να μεταφερεις το καθε κινητο σου οπως εσυ νομιζεις! :D Εχω το S III και το χρησιμοποιω χωρις θηκη, βεβαια δεν το βαζω χυμα με κλεδια, αλλα το ακουμπαω σε οποιαδηποτε επιφανεια. Μετα απο μια ιδιαιτερα βιαιη πτωση το κινητο παραμενει σε αψογη κατασταση. Τα φτηνοπλαστικα της Sammy μπορει να μας χαλανε λιγακι, αλλα αποδεικνυονται αλεξισφαιρα. Και με απίστευτη αίσθηση πρακτικοτητας λόγω μειωμένου βάρους.. Να σε ρωτήσω η κάμερα πίσω δεν χαράζει εύκολα όταν το ακουμπάς? Εννοώ το τζαμακι και ο δακτύλιος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Και με απίστευτη αίσθηση πρακτικοτητας λόγω μειωμένου βάρους.. Να σε ρωτήσω η κάμερα πίσω δεν χαράζει εύκολα όταν το ακουμπάς? Εννοώ το τζαμακι και ο δακτύλιος Χαραζεται ευκολα, οπως σε ολες τις συσκευες...Λες να ειχαν βαλει gorilla glass 2 στο τζαμακι της φωτογραφικης???:p Παλι καλα που η θηκη που εχω βαλει εχει ενα μικρο εξογκωμα γυρω απο τη καμερα. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Χαραζεται ευκολα, οπως σε ολες τις συσκευες...Λες να ειχαν βαλει gorilla glass στο τζαμακι της φωτογραφικης???:p Παλι καλα που η θηκη που εχω βαλει εχει ενα μικρο εξογκωμα γυρω απο τη καμερα. Δεν θα ηταν και ασχημο :) Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Στο Νοκια 808 εχουν βαλει gorilla glass και στο τζαμακι της καμερας, στο SIII δεν εχουν βαλει νομιζω! Οντως υπαρχει σοβαρος κινδυνος χαραξης αλλα μεχρι τωρα δε μου εχει χαραχθει... Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp30169 Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Ανα διαστηματα η οθονη μου κανει μερικα αναβοσβησματα. (4-5 συνηθως αναβοσβησματα στη σειρα και συνηθως οταν ειναι απενεργοποιημενο και το ανοιγω) Δεν εχω κατεβασει καποια εφαρμογη προσφατα, δεν ειμαι root και εχει παρει τα 2 updates. Συμβαινει σε κανεναν αλλον? Καμια ιδεα γιατι εχει αρχισει και μου τη σπαει αυτο?!! Παράθεση Γιώργος S24 Ultra | iPhone 16 Pro Max | iPad Pro 12.9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 (edited) Στο Νοκια 808 εχουν βαλει gorilla glass και στο τζαμακι της καμερας, στο SIII δεν εχουν βαλει νομιζω! Οντως υπαρχει σοβαρος κινδυνος χαραξης αλλα μεχρι τωρα δε μου εχει χαραχθει... Με τις διαφορες θηκες δεν υπαρχει προβλημα σωστα? Εγω πχ εχω αγορασει την διαφανη της samsung και θελω να πιστευω οτι ειμαι προστατευμενος. Ανα διαστηματα η οθονη μου κανει μερικα αναβοσβησματα. (4-5 συνηθως αναβοσβησματα στη σειρα και συνηθως οταν ειναι απενεργοποιημενο και το ανοιγω) Δεν εχω κατεβασει καποια εφαρμογη προσφατα, δεν ειμαι root και εχει παρει τα 2 updates. Συμβαινει σε κανεναν αλλον? Καμια ιδεα γιατι εχει αρχισει και μου τη σπαει αυτο?!! Το κανει και σε εμενα οποτε του ερθει. Απλα πρεπει να το πιασω και να το ξανανοιξω για να σταματησει. Οτι να ναι εχει μερικα bugs πολυ κουλα και ελπιζω να τα διορθωσουν συντομα γιατι και εμενα τα νευρα μου εχουν αρχισει και παιζουν ειδικα με το bug του launcher.... Edited July 16, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Ανα διαστηματα η οθονη μου κανει μερικα αναβοσβησματα. (4-5 συνηθως αναβοσβησματα στη σειρα και συνηθως οταν ειναι απενεργοποιημενο και το ανοιγω) Δεν εχω κατεβασει καποια εφαρμογη προσφατα, δεν ειμαι root και εχει παρει τα 2 updates. Συμβαινει σε κανεναν αλλον? Καμια ιδεα γιατι εχει αρχισει και μου τη σπαει αυτο?!! Δοκιμασε να τους κανεις μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων. Κανε ΠΡΩΤΑ τα updates και μετα ξεκινα να βαζεις τις εφαρμογες σου. Costas_pro: με θηκουλα εισαι αρχηγοπουλο, δεν παθαινει τιποτα :D Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 (edited) Χαραζεται ευκολα, οπως σε ολες τις συσκευες...Λες να ειχαν βαλει gorilla glass 2 στο τζαμακι της φωτογραφικης???:p Παλι καλα που η θηκη που εχω βαλει εχει ενα μικρο εξογκωμα γυρω απο τη καμερα. Αυτός μάλλον είναι ο ευσεβής μου πόθος!!! Να μπορώ να έχω ένα τηλέφωνο που με προσεκτική χρήση (φυσικά όχι πτώσεις, όχι σε τσέπες με κλειδια κτλ) να μην γρατσουνιέται και να το χαίρομαι... αφού έψαχνα στο ebay να δω αν μπορώ να βρω πίσω καπάκι και περιμετρικό bezel ώστε να τα αλλάξω στο μέλλον μετά από χρήση κάποιων μηνών... από την άλλη δεν θα μπορούσα να βλέπω τις γρατσουνιές :O Πάντως αν ήθελαν μπορούσαν να βάλουν ένα gorilla σε όλο το εύρος της κάμερας και να μην γρατσουνιέται και να μπορείς να το ακουμπήσεις... Edited July 16, 2012 by efthimis31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roubalita Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 (edited) Και με απίστευτη αίσθηση πρακτικοτητας λόγω μειωμένου βάρους.. Να σε ρωτήσω η κάμερα πίσω δεν χαράζει εύκολα όταν το ακουμπάς? Εννοώ το τζαμακι και ο δακτύλιος H αλήθεια είναι πως το κοίταξα τώρα που μου το είπες και στο Note έχει κάποιες γρατσουνιές...ευτυχώς όταν βγάζω φωτογραφίες δεν φαίνεται τίποτα (τουλάχιστον όχι ακόμα). Ίσως για το Galaxy SIII να πρέπει να βάλω κάποιο προστατευτικό πριν αρχίζει να χαράσσετε :worry: Αυτός μάλλον είναι ο ευσεβής μου πόθος!!! Να μπορώ να έχω ένα τηλέφωνο που με προσεκτική χρήση (φυσικά όχι πτώσεις, όχι σε τσέπες με κλειδια κτλ) να μην γρατσουνιέται και να το χαίρομαι... αφού έψαχνα στο ebay να δω αν μπορώ να βρω πίσω καπάκι και περιμετρικό bezel ώστε να τα αλλάξω στο μέλλον μετά από χρήση κάποιων μηνών... από την άλλη δεν θα μπορούσα να βλέπω τις γρατσουνιές :O Πάντως αν ήθελαν μπορούσαν να βάλουν ένα gorilla σε όλο το εύρος της κάμερας και να μην γρατσουνιέται και να μπορείς να το ακουμπήσεις... Εμένα δεν μου αρέσουν συνήθως οι θήκες που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά και δεν θέλω να αλλάξω την μορφή του κινητού μου...άλλωστε ένας λόγος που το λατρεύω είναι ο σχεδιασμός του. Σκέφτομαι όμως να ψάξω στο Λονδίνο μιας και εκεί θα έχει σίγουρα μεγαλύτερη ποικιλία, αν δε βρω κάτι που πραγματικά να μου αρέσει θα αγοράσω την λευκή που κλείνει από πάνω σαν βιβλιαράκι...θα μένει και η οθόνη πάντα χωρίς δαχτυλιές :) Edited July 16, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση "Opportunities are out there waiting to be seized and exploited. If you don't plan on doing so, let them be seized by someone who does." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Με τις διαφορες θηκες δεν υπαρχει προβλημα σωστα? Εγω πχ εχω αγορασει την διαφανη της samsung και θελω να πιστευω οτι ειμαι προστατευμενος. Σχετικά μέ την διάφανη . Είναι αυτή πού στό κουτί έχει 2? Είναι σιλικόνης καί τέλος η διαφάνεια σέ αφήνει νά βλέπεις κανονικά τό κινητό? Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Σχετικά μέ την διάφανη . Είναι αυτή πού στό κουτί έχει 2? Είναι σιλικόνης καί τέλος η διαφάνεια σέ αφήνει νά βλέπεις κανονικά τό κινητό? Ναι ναι αυτη εχω παρει... την διαφανη για να φαινεται η λευκη πλατουλα του:) Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 καλημέρα παιδιά. Κάπου διάβασα λίγα ποστ ποιο πίσω ότι υπάρχει ένα θέμα με την κάμερα,ότι βγάζει σκοτεινές φωτό. Ισχύει τελικά αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 (edited) Εμένα δεν μου αρέσουν συνήθως οι θήκες που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά και δεν θέλω να αλλάξω την μορφή του κινητού μου...άλλωστε ένας λόγος που το λατρεύω είναι ο σχεδιασμός του. Σκέφτομαι όμως να ψάξω στο Λονδίνο μιας και εκεί θα έχει σίγουρα μεγαλύτερη ποικιλία, αν δε βρω κάτι που πραγματικά να μου αρέσει θα αγοράσω την λευκή που κλείνει από πάνω σαν βιβλιαράκι...θα μένει και η οθόνη πάντα χωρίς δαχτυλιές :) Όλες στο ίδιο στυλ είναι πάντως και έξω... σίγουρα έχει μεγαλύτερη ποικιλία στο Λονδίνο (από εκεί εξάλλου ξεκίνησε η τρέλα με τα αξεσουάρ, θήκες, πλάτες κτλ, το έζησα το 2000 ;) ) αλλά κι εγώ ψάχνω καιρό στο ebay και δεν βλέπω κάτι να με τρελάνει... πάντα υπάρχει το compromise μεταξύ προστασίας και ομορφιάς @monster1971, το θέμα έγκειται όταν πας να βγάλεις φωτογραφίες σε σκοτεινό χώρο (πχ βράδυ στο σαλόνι σου ενώ παίζει μόνο TV από πηγή φωτισμού) και χωρίς φλας... εμφανίζεται "κόκκος" (ψηφιακός θόρυβος) αλλά συνήθως δεν είναι κάτι που απασχολεί τον μέσο χρήστη Edited July 16, 2012 by efthimis31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis9100 Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Καλημέρα! Τόλης εδώ! :D Στο καινούργιο μου βίντεο έκανα κάτι πρωτοποριακό! Σκηνοθέτησα μια απολαυστική ταινία μικρού μήκους (7:30 λεπτά) όπου παρουσιάζω τις έξυπνες λειτουργίες του Galaxy S3 (S Voice, Smart stay, Smart alert, Direct call and Social tag) με παραδείγματα σε σενάρια που συμβαίνουν συχνά στην πραγματική μας ζωή! Ευχαριστώ πολύ τη φίλη μου τη Λίτσα που έπαιξε μαζί μου σε αυτό το βίντεο! (και όσα μπόρεσε να δείξει στη σκηνή στο ντούζ! :O ) Θέλω τι γνώμη σας για αυτή μου την προσέγγιση στην παρουσίαση του Galaxy S3 που είναι κάτι διαφορετικό από απλά reviews σε τραπέζια και γραφεία, που κυκλοφορούν στο youtube! Δούλεψα πολύ για αυτό το βίντεο και σε όποιον αρέσει ας κάνει like και share! Ευχαριστώ! :) Δείτε το βίντεο εδώ - - - > Υ.Γ. Την ταινία την ονόμασα «Φράουλα-Μπανάνα» και όποιος κατάλαβε κατάλαβε! :rolleyes: Παράθεση My Galaxy S4 Unboxing -> - My Galaxy S4 review -> Galaxy Note tablets in School -> - Samsung UE50HU6900 Unboxing -> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Καλημέρα! Τόλης εδώ! :D Στο καινούργιο μου βίντεο έκανα κάτι πρωτοποριακό! Σκηνοθέτησα μια απολαυστική ταινία μικρού μήκους (7:30 λεπτά) όπου παρουσιάζω τις έξυπνες λειτουργίες του Galaxy S3 (S Voice, Smart stay, Smart alert, Direct call and Social tag) με παραδείγματα σε σενάρια που συμβαίνουν συχνά στην πραγματική μας ζωή! Ευχαριστώ πολύ τη φίλη μου τη Λίτσα που έπαιξε μαζί μου σε αυτό το βίντεο! (και όσα μπόρεσε να δείξει στη σκηνή στο ντούζ! :O ) Θέλω τι γνώμη σας για αυτή μου την προσέγγιση στην παρουσίαση του Galaxy S3 που είναι κάτι διαφορετικό από απλά reviews σε τραπέζια και γραφεία, που κυκλοφορούν στο youtube! Δούλεψα πολύ για αυτό το βίντεο και σε όποιον αρέσει ας κάνει like και share! Ευχαριστώ! :) Δείτε το βίντεο εδώ - - - > Υ.Γ. Την ταινία την ονόμασα «Φράουλα-Μπανάνα» και όποιος κατάλαβε κατάλαβε! :rolleyes: Φίλε Τόλη είσαι all the f*** money!!! Πολύ ωραίο το video αν και δυστυχώς είμαι δουλειά δεν μπόρεσα να το δω με "άνεση".... Εξαιρετική προσπάθεια μπράβο :clap: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Δεν υποστηρίζει USB mass storage Κανεις λαθος σε windows 8 υποστηριζει usb mass storage κανονικα και με το νομο.;) Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 (edited) Καλημέρα! Τόλης εδώ! :D Στο καινούργιο μου βίντεο έκανα κάτι πρωτοποριακό! Σκηνοθέτησα μια απολαυστική ταινία μικρού μήκους (7:30 λεπτά) όπου παρουσιάζω τις έξυπνες λειτουργίες του Galaxy S3 (S Voice, Smart stay, Smart alert, Direct call and Social tag) με παραδείγματα σε σενάρια που συμβαίνουν συχνά στην πραγματική μας ζωή! Ευχαριστώ πολύ τη φίλη μου τη Λίτσα που έπαιξε μαζί μου σε αυτό το βίντεο! (και όσα μπόρεσε να δείξει στη σκηνή στο ντούζ! :O ) Θέλω τι γνώμη σας για αυτή μου την προσέγγιση στην παρουσίαση του Galaxy S3 που είναι κάτι διαφορετικό από απλά reviews σε τραπέζια και γραφεία, που κυκλοφορούν στο youtube! Δούλεψα πολύ για αυτό το βίντεο και σε όποιον αρέσει ας κάνει like και share! Ευχαριστώ! :) Δείτε το βίντεο εδώ - - - > Υ.Γ. Την ταινία την ονόμασα «Φράουλα-Μπανάνα» και όποιος κατάλαβε κατάλαβε! :rolleyes: :up::dance::bow::clap: ΟΛΑ τα λεφτα!!!!ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ !!!!! Και η αληθεια ειναι οτι επειδη απο τη 1η στιγμη καταπιαστηκα με custom rom και modες, πολλα απο αυτα που λες δε τα εχω παρει χαμπαρι!! (σαν το cheese πχ...) Edited July 16, 2012 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 πολυ ωραιο βιντεακι Τολη!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts