Djdeltavita Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Παιδια το κινητο ειναι ειναι απο Γερμανια...μπορω να περασω την I9300XXALF2 ? Θα εχει θεμα ? Κανεις να μου απαντησει με σιγουρια ? Ειμαι με το δακτυλο στο start ...γιατι μου την εχει βιδωσει λιγο η αυτοματη φωτεινοτητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Κανεις να μου απαντησει με σιγουρια ? Ειμαι με το δακτυλο στο start ...γιατι μου την εχει βιδωσει λιγο η αυτοματη φωτεινοτητα κανεις δεν ξερει τι να σου πει. Τι "θα εχει θεμα?"?? Οχι φυσικα. Τιποτα δεν θα εχει. Σου ειπε καποιος οτι εχει καλυτερη ρυθμιση η συγκεκριμενη στην αυτοματη φωτεινοτητα? (δεν το ξερω, αλλα δεν νομιζω) Απο θεμα εγγυησης ΝΑΙ, εννοειται πως θα εχεις προβλημα και θα εισαι εκτος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostool13 Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Δούλεψα το κινητό κανά 20λεπτο στο Πλαίσιο Συντάγματος. Δύο πράγματα που μου έκαναν πραγματικά πολύ αρνητική εντύπωση: α)Φωτεινότητα. Παρατήρησα ότι ηταν ελαφρώς μικρότερη από το S2 που έχω, το οποίο το έχω ρυθμισμένο στη μέση της μπάρας. Το θέμα όμως ήταν ότι στο S3 ήταν τέρμα. Επιλέγοντας για δοκιμή το "αυτόματη" έσβησαν τα φώτα κυριολεκτικά. β)Τρελό "λαγκάρισμα" στην περιήγηση μεταξύ homescreens ή οθονών του κύριου μενού. Για να το διευκρινίσω, με το που έσερνα το δάκτυλο δεξιά ή αριστερά, δεν υπήρχε καθυστέρηση στην έναρξη της κύλισης οθόνης, αλλά μία "choppy" αίσθηση σε όλη την διάρκεια της κύλισης. Για όσους ασχολούνται με videogames, ήταν σαν ένα ξαφνικό μεγάλο framedrop. Και επαναλήφθηκε όλες τις φορές που το δοκίμασα. Θα προσπαθήσω να τραβήξω και σχετικό βίντεο και για τα δύο παραπάνω θέματα στην επόμενη επίσκεψή μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Το τηλεφωνο το ειδα σημερα σε ενα πελατη μου.Για να πω την αληθεια συνολικα μου φανηκε μικροτερο απο οσο περιμενα,το περιμενα πολυ μεγαλυτερο. Μερικες ερωτησεις. 1)Συμβατη εφαρμογη για το s3 blacklist υπαρχει;Εναι αντιστοιχα καλη με αυτη του iphone απ το cydia; 2)Με καμμια ωρα ομιλιας και κανα μισαωρο browsing βγαζει 2 μερες η μπαταρια; 3)Το λιγο που το ειδα δεν μου φανηκε σκοτεινη η οθονη αλλα ετσι κι αλλιως ημουν σε εσωτερικο χωρο.Σε σχεση με το iphone 4 εχει μεγαλη διαφορα σε εξωτερικους χωρους; 4)Και τελος κατι πολυ σημαντικο αξιζει τα παραπανω λεφτα σε σχεση με το galaxy nexus? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 β)Τρελό "λαγκάρισμα" στην περιήγηση μεταξύ homescreens ή οθονών του κύριου μενού. Για να το διευκρινίσω, με το που έσερνα το δάκτυλο δεξιά ή αριστερά, δεν υπήρχε καθυστέρηση στην έναρξη της κύλισης οθόνης, αλλά μία "choppy" αίσθηση σε όλη την διάρκεια της κύλισης. Για όσους ασχολούνται με videogames, ήταν σαν ένα ξαφνικό μεγάλο framedrop. Και επαναλήφθηκε όλες τις φορές που το δοκίμασα. Θα προσπαθήσω να τραβήξω και σχετικό βίντεο και για τα δύο παραπάνω θέματα στην επόμενη επίσκεψή μου. Oταν ξαναπας, κανε ενα restart πρωτα και ξανατσεκαρε. Δεν την εχω πιασει τη συσκευη ακομα, αλλα τα εκθεσιακα τα λιωνουν ολοι και απλα πατανε κουμπακια, οποτε δεν ξερεις τι εχει περασει η κακομοιρα η συσκευη ;) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Παιδιά εμείς που το έχουμε μήπως πρέπει να φτιάξει κάποιος ένα τοπικ με τυχόν προβλήματα της συσκευής τους . Για να είναι όλα μαζί κ να ξέρει κ ο αγοραστής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VP3690 Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 εδώ στην αγγλία βγήκε ήδη και ένα καινούριο firmware που κανείς αναβάθμιση μέσω kies. είδε κανείς διαφορά? το έβαλα και είχε μια διαφορά στο πληκτρολόγιο όπου πλέον μοιάζει με του s2. η αλλαγή αγγλικά σε ελληνικα γίνεται μόνο με swype στο space ενώ πριν είχε δικό του κουμπί στα αριστερά του space. κάποιοι λένε επίσης για καλύτερη διαχείρηση της ram. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 εδώ στην αγγλία βγήκε ήδη και ένα καινούριο firmware που κανείς αναβάθμιση μέσω kies. είδε κανείς διαφορά? το έβαλα και είχε μια διαφορά στο πληκτρολόγιο όπου πλέον μοιάζει με του s2. η αλλαγή αγγλικά σε ελληνικα γίνεται μόνο με swype στο space ενώ πριν είχε δικό του κουμπί στα αριστερά του space. κάποιοι λένε επίσης για καλύτερη διαχείρηση της ram. Αν τελικά το βγάλει αυτο και το κάνει πάλι σαν το σ2 τότε κάνει μ.. ήταν πολύ κάλο και εύχρηστο, σε εμένα που είναι γερμανικό ακόμα δεν έφτασε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maik1982 Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Δούλεψα το κινητό κανά 20λεπτο στο Πλαίσιο Συντάγματος. Δύο πράγματα που μου έκαναν πραγματικά πολύ αρνητική εντύπωση: α)Φωτεινότητα. Παρατήρησα ότι ηταν ελαφρώς μικρότερη από το S2 που έχω, το οποίο το έχω ρυθμισμένο στη μέση της μπάρας. Το θέμα όμως ήταν ότι στο S3 ήταν τέρμα. Επιλέγοντας για δοκιμή το "αυτόματη" έσβησαν τα φώτα κυριολεκτικά. β)Τρελό "λαγκάρισμα" στην περιήγηση μεταξύ homescreens ή οθονών του κύριου μενού. Για να το διευκρινίσω, με το που έσερνα το δάκτυλο δεξιά ή αριστερά, δεν υπήρχε καθυστέρηση στην έναρξη της κύλισης οθόνης, αλλά μία "choppy" αίσθηση σε όλη την διάρκεια της κύλισης. Για όσους ασχολούνται με videogames, ήταν σαν ένα ξαφνικό μεγάλο framedrop. Και επαναλήφθηκε όλες τις φορές που το δοκίμασα. Θα προσπαθήσω να τραβήξω και σχετικό βίντεο και για τα δύο παραπάνω θέματα στην επόμενη επίσκεψή μου. Δεν υπάρχουν αυτά που λες, θέμα η συγκεκριμένη συσκευή θα είχε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VP3690 Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Δεν υπάρχουν αυτά που λες, θέμα η συγκεκριμένη συσκευή θα είχε. συμφωνώ. καλύτερα πρέπει να έβλεπες πόσες εφαρμογές έτρεχαν μαζί γιατί απλά μπορεί να είχε πέσει η μνήμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 εδώ στην αγγλία βγήκε ήδη και ένα καινούριο firmware που κανείς αναβάθμιση μέσω kies. είδε κανείς διαφορά? το έβαλα και είχε μια διαφορά στο πληκτρολόγιο όπου πλέον μοιάζει με του s2. η αλλαγή αγγλικά σε ελληνικα γίνεται μόνο με swype στο space ενώ πριν είχε δικό του κουμπί στα αριστερά του space. κάποιοι λένε επίσης για καλύτερη διαχείρηση της ram. Στο δικο μου απο amazon de η αλλαγη γλωσσας στο πληκτρολογιο γινεται ετσι κι αλλιως με swype στο space απο τη μανα του εξ αρχης. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samichri Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Παιδιά καλημέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω τους κατόχους της συσκευής, αν ζεστένεται όπως το SII, το οποίο μερικές φορές όχι απλά ζεστένεται αλλά στην κυριολεξία ζεματάει. Επίσης για την ποιότητα των υλικών της συσκευής. Είναι οκ? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Παιδιά καλημέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω τους κατόχους της συσκευής, αν ζεστένεται όπως το SII, το οποίο μερικές φορές όχι απλά ζεστένεται αλλά στην κυριολεξία ζεματάει. Επίσης για την ποιότητα των υλικών της συσκευής. Είναι οκ? Ευχαριστώ Νέος κάτοχος κι εγώ...ειλικρινά δε ξέρω αν τελικά θα το κρατήσω ήρθα μείνω με το αγαπημένο μου note... Η αλήθεια είναι ότι τώρα,χωρίς κάποια ιδιαίτερα έντονη χρήση, έχει φτάσει 42 βαθμούς...και με τη θήκη το νιώθω δηλ ζεστό.. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Oταν ξαναπας, κανε ενα restart πρωτα και ξανατσεκαρε. Δεν την εχω πιασει τη συσκευη ακομα, αλλα τα εκθεσιακα τα λιωνουν ολοι και απλα πατανε κουμπακια, οποτε δεν ξερεις τι εχει περασει η κακομοιρα η συσκευη ;) Κακό όμως αυτό με τα Android στα ,WP και στα ios δεν θέλει ποτέ restart ελπίζω στο 5 να φτιαχτεί αυτο Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisgeorg Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Καλημέρα σε όλους. Χθες το απόγευμα παρέλαβα απο το Πλαίσιο Περιστεριού το SIII. Το σύνδεσα στο σπίτι και ξεκίνησα να το επεξεργάζομαι. Με λύπη διαπίστωσα πως το βράδυ με το φως του δωματίου κλειστό ο φωτισμός που βγάζει το κουμπάκι που είναι το βελάκι(ανάμεσα απο το άσπρο πλαίσιο και την οθόνη) προεξέχει και βγαίνει φωτεινότητα στην οθόνη στο κάτω δεξία μέρος η οποία είναι ευκρινής το βράδυ και όταν το background είναι μαύρο. Το πήγα πίσω στο Πλαίσιο και αναμένω ενημέρωση. Έχει συμβεί και σε άλλον το ίδιο πρόβλημα? Ελπίζω να το εξήγησα σωστά.:( Καλημέρα,Σήμερα μου επιβεβαίωσαν απο την smartec ότι το φαινόμενο που αναφέρω πιο πάνω ισχύει. Δεν γνωρίζουν όμως να μου απαντήσουν αν είναι στα πλαίσια που το δικαιολογεί η αντιπροσωπεία(οπότε παραμένει ως έχει το τηλέφωνο) η χρειάζεται αντικατάσταση-διόρθωση.Δεν έχουν ακριβής εικόνα και οι ίδιοι γιατί είναι καινούργιο και πρέπει να το συγκρίνουν με άλλα S3 και πρέπει να μιλήσουν με την Αντιπροσωπεία.Σε κάθε περίπτωση αναμένω απάντηση.Πολύ φοβάμαι όμως ότι θα είναι και άλλα τηλέφωνα έτσι.Σίγουρα το κάνει στο δικό μου και στο εκθεσιακό που έχουν στο Πλαίσιο.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 (edited) Κακό όμως αυτό με τα Android στα ,WP και στα ios δεν θέλει ποτέ restart ελπίζω στο 5 να φτιαχτεί αυτο Στο γερμανό στη Φλώρινα δοκίμαζα το lumia 800 και δεν ήταν και τόσο smooth. Επίσης μετά από 1-2 λεπτά σε αναμονή έδειχνε ένα βίντεο "περιήγηση" or something. Καρέ καρέ πήγαινε. Οπότε μάλλον δεν ισχύει αυτό που λες. Εκτός αν δουλεύουν όλα στα 2fps οπότε πάω πάσο ;) Νέος κάτοχος κι εγώ...ειλικρινά δε ξέρω αν τελικά θα το κρατήσω ήρθα μείνω με το αγαπημένο μου note... Η αλήθεια είναι ότι τώρα,χωρίς κάποια ιδιαίτερα έντονη χρήση, έχει φτάσει 42 βαθμούς...και με τη θήκη το νιώθω δηλ ζεστό.. Κανένα πρόβλημα με την θερμοκρασία σε μένα. Μέχρι 39 βαθμούς έχει φτάσει μετά από παιχνίδι. Το sgs μου έχει βαρέσει μέχρι 48 πρόσφατα.. (42 ήταν το προηγούμενο high score :p) Καλημέρα,Σήμερα μου επιβεβαίωσαν απο την smartec ότι το φαινόμενο που αναφέρω πιο πάνω ισχύει. Δεν γνωρίζουν όμως να μου απαντήσουν αν είναι στα πλαίσια που το δικαιολογεί η αντιπροσωπεία(οπότε παραμένει ως έχει το τηλέφωνο) η χρειάζεται αντικατάσταση-διόρθωση.Δεν έχουν ακριβής εικόνα και οι ίδιοι γιατί είναι καινούργιο και πρέπει να το συγκρίνουν με άλλα S3 και πρέπει να μιλήσουν με την Αντιπροσωπεία.Σε κάθε περίπτωση αναμένω απάντηση.Πολύ φοβάμαι όμως ότι θα είναι και άλλα τηλέφωνα έτσι.Σίγουρα το κάνει στο δικό μου και στο εκθεσιακό που έχουν στο Πλαίσιο.:( βγάλε μερικές φωτογραφίες αν μπορείς φίλε για να δούμε την έκταση του προβλήματος Edited June 14, 2012 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thejimmymaister Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Νέος κάτοχος κι εγώ...ειλικρινά δε ξέρω αν τελικά θα το κρατήσω ήρθα μείνω με το αγαπημένο μου note... Η αλήθεια είναι ότι τώρα,χωρίς κάποια ιδιαίτερα έντονη χρήση, έχει φτάσει 42 βαθμούς...και με τη θήκη το νιώθω δηλ ζεστό.. Όντως ψιλό ζεσταίνεται... που βλέπεις την θερμοκρασία ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Όντως ψιλό ζεσταίνεται... που βλέπεις την θερμοκρασία ; Quick system info από Google play. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Εγω κατι περιεργο που παρατηρησα ειναι οτι οταν εισαι σε εντελως σκοτεινο χωρο και βαλεις ενα μαυρο φοντο μετα απο 4-5 δευτερολεπτα εμφαανιζονται κατι μαυρα σαν αναγλυφα μεσα στην οθονη... Επισης η οθονη οταν βαλεις αυτο το ομορφο που εναλλασει εικονες στην αρχικη οθονη πανω ψηλα σκουρενει. Ειναι ετσι φτιαγμενο σαν εφε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Κακό όμως αυτό με τα Android στα ,WP και στα ios δεν θέλει ποτέ restart ελπίζω στο 5 να φτιαχτεί αυτο Οι συσκευες στις εκθεσεις εχουν συχνα τετοια προβληματα. Πριν λιγες μερες ειδα στα mediamarkt στη λαρισα ενα iphone 4s να λαγκαρει, μολις εκλεισα τις ανοιχτες εφαρμογες, πηγαινε σφαιρα. Στα wp με μονο 5 εφαρμογες να τρεχουν στο παρασκηνιο, ειναι λογικο να μην υπαρχουν τετοια φαινομενα. Στο android ειναι πιο συχνο το φαινομενο και λογω του garbage collector της java. Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Οι συσκευες στις εκθεσεις εχουν συχνα τετοια προβληματα. Πριν λιγες μερες ειδα στα mediamarkt στη λαρισα ενα iphone 4s να λαγκαρει, μολις εκλεισα τις ανοιχτες εφαρμογες, πηγαινε σφαιρα. Στα wp με μονο 5 εφαρμογες να τρεχουν στο παρασκηνιο, ειναι λογικο να μην υπαρχουν τετοια φαινομενα. Στο android ειναι πιο συχνο το φαινομενο και λογω του garbage collector της java. Οι συσκευές στα καταστήματα είναι συνήθως demo δεν παίρνουν sim.. οπότε μην περιμείνετε να δείτε ακριβώς την πραγματική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j1miroquai Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Καλημέρα Ξέρει κανείς από που μπορώ να βρω το swype για galaxy s iii. Το πληκτρολόγιο της samsung έχει και λειτουργία slide όπως το swype όμως δεν με έχει βολέψει καθόλου. ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigel72 Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Εδω θα το βρεις φιλε μου...http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336582 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 (edited) Τωρα μην λεμε αστεα.Θα αρχισουμε να αναλυουμε ενα θεμα για μια συσκευη που lagare σε ενα μαγαζι που το αγγιζουν εκαντονταδες χερια πατωντας οτι τους ερθει αφηνοντας στο background ανοιχτες ολες τις εφαρμογες μου φενεται γελειο.Την συσκευη οποιος την εχει στα χερια του ξερει τι δυνατοτητες εχει.Εμενα προσωπικα με εχει αφησει απολυτα ικανοποιημενο παει σφαιρα ημουν κατοχος και του SG2 δεν συγκρινονται.Ναι οντος στο θεμα οθονης κατω απο τον ηλιο δεν ειναι τελειο τι να κανουμε αλλα δεν μπορεις να πεις οτι δεν βλεπεις καθολου κατω απο τον Ηλιο αυτο ειναι υπερβολη. Edited June 14, 2012 by Rospy7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeCm Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Παιδιά το έχουμε στα χέρια μας και κάνουμε για αρχή ένα γρήγορο Hands-on και unboxing! :D Παράθεση Goodbyte.gr :blink: Ειδήσεις.Κινητά.Tablet.Gadgets.Science Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts